BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Begeleiden

Top 250 Websites on BEGELEIDEN

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Sep 1 2021.
Here are the best websites we found: touchofsource.nl • desdalex.be • zonezuid.nl • levensmozaiek.nl • massageacademie.nl • tegelcentrum.be • echanetwerk.nl • couching.nu • chicco.be

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Touch of Source | Healing van de Bron, door de Bron.. Welkom op de site van Touch of Source Mijn naam is Robert, Ik ben een intuïtief healer en een medical medium. In het kort: Wat is wat ik doe? Ik kan je begeleiden om te Zijn wie je werkelijk bent, ik ga het niet voor je oplossen maar ga je begeleiden zodat je zelf alles wat jou belemmert kunt transformeren, om zo dichter bij je Ware Zelf te zijn. Minder afhankelijk en meer in je eigen kracht. Voor meer info over mij: klik hier Voor meer info over Touch of Source: klik hier Op deze site zal ik verschillende diensten en producten aanbieden. Waarvoor je een afspraak kan maken of welke je kan bestellen. Wanneer je bekend met alternatieve geneeswijze en de spirituele wereld dan kun je via het menu zelf beslissen wat je interesse heeft. Maar misschien weet je er nog maar weinig van af of is het helemaal nieuw voor je? Dan probeer ik om wat duidelijkheid te scheppen in deze termen. Ga dan naar het item extra info: http://touchofsource.nl/?page_id=219 Harte groet, Robert
Alexa Rank
49,302
Advocatenkantoor Desdalex | Onze advocaten begeleiden u op maat!. Particulier, bedrijf of overheid? Onze advocaten begeleiden u op maat, in alle discretie en met de grootste nauwkeurigheid. U kunt bij ons terecht voor zowat elk juridisch probleem.
Alexa Rank
1,000,001
zone zuid architecten Roosendaal – onderzoeken – ontwerpen – begeleiden – adviseren
Alexa Rank
1,000,001
www.levensmozaiek.nl - wegen_tot_bezield_leven. Levensmozaiek wil mensen begeleiden op weg naar een vervuld, gelukkig en zinvol leven, dat gegrond is in moed, compassie en verbondenheid met jezelf, anderen en de Ander.
Alexa Rank
1,000,001
Home | Massage Academie. Wij verkopen geen cursussen. Wij begeleiden jou, met veel succes.
Alexa Rank
1,000,001
Tegelcentrum - Eurocaro, Schelfhout, Verhoeven. Welkom bij Tegelcentrum, de specialist tegels! Kom eens langs in een van onze showrooms bij jou in de buurt en laat je begeleiden in je keuze.
Alexa Rank
1,000,001
ECHA Netwerk, vereniging voor specialisten in hoogbegaafdheid. Specialisten in Gifted Education adviseren, begeleiden en coachen hoogbegaafde leerlingen, hun ouders en scholen, maar ook hoogbegaafde volwassenen. Binnen én buiten de onderwijsomgeving.
Alexa Rank
1,000,001
COUCHING - Praktijk voor therapie en coaching. Couching is een praktijk voor therapie en coaching. Het staat in het teken van het begeleiden en ondersteunen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling.
Alexa Rank
1,000,001
Officiële Chicco Website België. Chicco biedt producten aan om al uw onvergetelijke momenten te begeleiden met liefde en ervaring. Bezoek de officiële Chicco website België
Alexa Rank
1,000,001
Orsatel data | voice | netwerken. Orsatel verbindt. Wij leggen betrouwbare en goed werkende netwerken aan voor bedrijven en instellingen. Onze medewerkers zijn specialist op het gebied van bekabelde en draadloze communicatie verbindingen. Of het nu om ontwerp, montage, onderhoud of demontage gaat, wij begeleiden klanten van A tot Z. Het maken van bovengrondse en ondergrondse datanetwerken kunnen wij als geen
Alexa Rank
1,000,001
Heads Academy | Kappersopleiding. Heads Academy is de nr 1 erkende particuliere kappersschool van Nederland, waarin we je binnen een klein team begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling tot allround kapper in een inspirerende omgeving. Onze hoogopgeleide docenten leiden je op tot haarstylist zodat jij met jouw creativiteit mensen nog mooier kunt maken.
Alexa Rank
1,000,001
Uitvaartzorg Serrus | Familiale service. Uitvaartzorg - SERRUS: Wij begeleiden u op een serene en vertrouwelijke manier rond alle aspecten van de uitvaartverzorging.
Alexa Rank
1,000,001
De Koning makelaars. De Koning makelaars begeleiden u deskundig en met plezier bij het verkopen en/of aankopen van uw huis. ERA en NVM makelaardij met makelaarskantoren in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop - Uithoorn en Woerden.
Alexa Rank
1,000,001
Vitalmindz - Voor een vervullend, gelukkig en succesvol leven. Bij Vitalmindz hebben we maar één doel: mensen begeleiden naar een vervullend, gelukkig en succesvol leven. Wij zijn een organisatie met coaches en psychologen die met name werknemers en werkgevers dé handvatten kunnen aanreiken om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen...
Alexa Rank
1,000,001
Landingspagina - AgriPool Uitzend B.V.. Agripool is ontstaan uit een duidelijke behoefte bij bedrijven voor een meer integrale vorm van uitzenden. Wij gaan verder dan de andere uitzendbureaus in het begeleiden van met name Poolse arbeidskrachten.
Alexa Rank
1,000,001
Bedrijfsvastgoed te huur en te koop, van kleinere KMO-units tot uitgebreide projectgrond, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen | Lancksweerd Real Estate. Gespecialiseerd in verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed begeleiden wij zowel bedrijven die willen herlokaliseren als projectontwikkelaars die een totaaloplossing zoeken voor de verkoop of verhuur van hun vastgoed. Lancksweerd is de makelaar die uw bedrijf laat matchen met de juiste locatie.
Alexa Rank
1,000,001
Vercoutere Tech - Uw oplossing voor IT problemen. Vercoutere Tech heeft als doel u zo goed mogelijk te begeleiden naar een oplossing voor uw probleem of case!
Alexa Rank
1,000,001
XL WOOD. XLWOOD is dé landelijke specialist in hout, plaatmateriaal en gevelbekleding met jarenlange ervaring in het begeleiden van bouwprojecten.
Alexa Rank
1,000,001
Personal Trainer Amsterdam | PTA - Personal Training Agency. Ontdek waarom ons concept van Personal Training in Amsterdam datgene is waar jij naar op zoek bent! Wij begeleiden je intensief op het gebied van training, voeding en mindset. Met onze hulp ga jij jouw doel behalen! PTA is de Personal Trainer in Amsterdam die het allemaal in huis heeft: gecertificeerd, ervaring, altijd plek in de agenda, beschikking over een eigen Private Gym aan de rand van het centrum van Amsterdam, gratis parkeergelegenheid en scherp geprijsd. Bringing back the old school training in Amsterdam!
Alexa Rank
1,000,001
Welkom bij de vab | Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs. De vab is dé beroepsvereniging voor agrarisch bedrijfsadviseurs die ondernemers in de land- en tuinbouw begeleiden en adviseren. Vab werkt aan advieskwaliteit.
Alexa Rank
1,000,001
Koop Portugal - immo specialisten op Zilverkust in Portugal. Professionals begeleiden u. Investeer nu in appartementen, villa's, vakantiehuizen of bouwgrond aan de zilverkust in Portugal
Alexa Rank
1,000,001
Aannemer met oog voor detail in provincie Antwerpen | UVCO. Heeft u verbouwingsplannen? Wij begeleiden u van ontwerp tot oplevering en samen met u komen we tot het gedroomde resultaat! Lees meer!
Alexa Rank
1,000,001
HOME | Apotheek-Aelbers. Voor ons staat de patiënt centraal. Daarom staan wij steeds paraat om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de juiste therapie/medicatie.
Alexa Rank
1,000,001
Driessen Woningmakelaars: uw makelaar op de Veluwe - Driessen Woningmakelaars. Een huis kopen of verkopen? Wij kunnen u als makelaar begeleiden in het gehele aan- en verkooptraject van uw woning. Klanten beoordelen ons met een
Alexa Rank
1,000,001
Boogh | Niet aangeboren hersenletsel, wel een plek in de maatschappij. Boogh, de persoonlijke specialist bij het behandelen, begeleiden en re-integreren van mensen met niet aangeboren hersenletsel.
Alexa Rank
1,000,001
BrightSocial - Social Media Bureau Breda | Trainingen en Campagne. BrightSocial is hét social media bureau in Breda. Onze online professionals geven social media trainingen en begeleiden klanten van strategie tot beheer.
Alexa Rank
1,000,001
Sack zelfbouw webshop. MET SACK STEEK JE GELD OP ZAK. Dankzij Sack Zelfbouw kan je meer dan je denkt. We begeleiden je, zodat je alles perfect installeert, met de glimlach!
Alexa Rank
1,000,001
Mobiliteit en Interim binnen de overheid. ABGL is de dienstverlener als het gaat om mobiliteitsvraagstukken bij de lokale overheid. ABGL staat voor maatwerk. Wij begeleiden mensen van werk naar werk en helpen talent te behouden om duurzaamheid te verzekeren. Mede dankzij onze expertise blijkt onze aanpak effectief. Daarom werken onze arbeidsdeskundigen dagelijks met veel plezier en passie aan onze missie!
Alexa Rank
1,000,001
Studiebureau Struktuur: energie, veiligheid, expertises en stabiliteit. Struktuur is een gedreven en dynamisch multidisciplinair studiebureau. We begeleiden uw bouw omtrent energie (EPC, EPB), veiligheidscoördinatie, stabiliteit en expertises.
Alexa Rank
1,000,001
Black and White Company | Reclamebureau Kortrijk. Wij houden ervan u te begeleiden bij uw digitale transformatie. Het voeren van een goede strategie is hierbij noodzakelijk. Laat ons u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Benieuwd naar onze aanpak? Strategie - Online Marketing - Grafisch ontwerp - Webshop - Website ...
Alexa Rank
1,000,001
Arcoon - De interieurarchitect voor uw totaalrenovatie van A tot Z. Of het nu gaat over uw badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer of volledige woning, onze interieurarchitecten begeleiden u bij het hele renovatieproces.
Alexa Rank
1,000,001
2R-Sports Home 2R-Sports :: 2R-Sports Tennis Academy. 2R-Sports verzorgt tennis les op ieder niveau. Onze trainers geven tennisclinics, begeleiden tennistoernooien, TennisKids, privéles, groepsles en tennis op uw eigen baan.
Alexa Rank
1,000,001
checkmark. CUVO neemt alle zorg uit handen, wij begeleiden een uitvaart helemaal naar wens. We zijn werkzaam in de regio Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer. Wilt u uw persoonlijke wensen vastleggen of sparen voor een uitvaart? Wij komen graag bij u langs voor een gesprek.
Alexa Rank
1,000,001
Ingeborg Douwes Centrum - Psychologische (na)zorg bij kanker. Centrum voor psychologische (na)zorg bij kanker. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met kanker en hun naasten.
Alexa Rank
1,000,001
Home. LifeCoachPlus, staat voor Begeleiden, Ondersteunen, Bewust maken
Alexa Rank
1,000,001
FacetoBe - Home. Schoonheidssalon Face to Be; een salon voor huidverzorging en huidverbetering. Persoonlijke aandacht, warmte, oog voor detail en het bieden van een zeer hoge kwaliteit staan bij mij in de praktijk hoog in het vaandel. Graag neem ik als gediplomeerde Schoonheidsspecialiste, Make-up-Artist en Haarstylist de tijd om u op deskundige wijze te adviseren en te begeleiden met het kiezen van de juiste behandelingen en thuisverzorging.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Praktijk Einstein. Praktijk Einstein stelt zich ten doel om kinderen, jongeren en jongvolwassenen te begeleiden in hun ontwikkeling. Bekijk onze website voor meer informatie.
Alexa Rank
1,000,001
Home - nillessen coaching. Welkom bij Nilessen Coaching Wij staan klaar voor u als ondernemer, team en/of zakenpartners! Wij als coaching bureau, begeleiden u graag in een van onze dienst
Alexa Rank
1,000,001
Uw actieve vastgoedmakelaar voor de regio Kempen en omstreken. - Brixx Immobiliën. Brixx is een dynamisch vastgoedkantoor waarin passie en drive zeer sterk aanwezig is.                                                    Met sterk gemotiveerde erkende BIV makelaars en zijn vastgoeddeskundigen, zowel in de bouw en de administratie, specialiseren wij ons in verkoop en verhuur in de Kempense regio, waarin de ervaring en de  kennis van de regio zeer belangrijk is (sinds 2007). Vastgoed is voor ons een passie. Mensen bijstaan bij het realiseren van hun vastgoedkeuze beschouwen wij als onze missie. Bij elke opdracht werken wij voor een tevreden klant, waarin we vanaf de taxatie tot de akte de klant begeleiden. Zowel nieuwbouw, appartementen en woningen, als bestaande appartementen, woningen, gronden nemen wij graag op in ons aanbod. Wij hechten zeer veel belang aan objectiviteit, integriteit  en klantentevredenheid.  Een correcte en marktconforme  taxatie is op termijn een winst voor alle betrokken partijen.  
Alexa Rank
1,000,001
Alphaplan | Adviseurs in bouwen. Alphaplan is een onafhankelijk adviesbureau dat zich al meer dan 40 jaar bezighoudt met het begeleiden van projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Als adviesbureau hebben wij een breed scala aan diensten in huis die wij op een snelle en flexibele wijze kunnen inzetten. In alle fasen van het bouwproces kunnen wij u van dienst zijn; van initiatief- tot beheerfase.
Alexa Rank
1,000,001
PDJ Vastgoed B.V. PDJ Vastgoed B.V. | Uw onafhankelijke aanhuurmakelaar. Bent u op zoek naar een aanhuurmakelaar / aankoopmakelaar voor het vinden van een nieuw bedrijfspand? Wij begeleiden u gedurende het gehele traject.
Alexa Rank
1,000,001
Blumberg Medisch Centrum |
Alexa Rank
1,000,001
Hotel-Restaurant Moulin de Boiron. Hotel, Moulin, Boiron, kamers, arrangementen, restaurant, Oude Molen, authentiek, charmehotel, bossen, privéfeesten, vergaderingen, teambuilding
Alexa Rank
1,000,001
Onderzoek Impact | Expertisecentrum Publieke Impact | Antwerpen. Het Expertisecentrum Publieke Impact verricht toegepast wetenschappelijk onderzoek met als doel evenementen en steden meer impactvol en aangenamer te maken.
Alexa Rank
1,000,001
Startpagina. MKB administratie boekhouding MKB ADMINISTRATIE ADMIN4YOU is gespecialiseerd in het voeren van administraties voor het MKB ,Web shop's ZZP'ers maar ZZP'ers in de zorgook diverse ambachten zoals slagerijen, bakkers taxibedriven en schoonheidssalon's. Bij ADMIN4YOU bent u aan het juiste adres. Wij hebben onze klantenkring Wij hebben onze klantenkring door heel Nederland, van Zuid, Midden en Noord Limburg en Brabant tot Noord Holland Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op de administratie kosten ?Neem kontakt met ons op en bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek en bespaar 20% tot 40% op uw administratie kosten. Tel: 085-4011782 Voor Eindhoven 040 3041357Mob: 06 51745509 HORECA ADMINISTRATIE ADMIN4YOU is een specialist op het gebied van horeca administratie en loon administratie. Vanwege onze horeca specialisatie bieden wij u een absolute meerwaarde aan bij het opstellen van o.a. de jaarrekening en de fiscale aangiften. Bij ADMIN4YOU bespaart u gemiddeld 20% tot 40% op uw administratie kosten. Bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek, 085 4011782 06 51745509 of vraag meteen een offerte aan. ADMIN4YOU EN UW ADMINISTRATIE Onze afdeling MKB administratie bestaat uit een team van diverse adviseurs. ADMIN4YOU heeft een aparte afdeling loonadministratie, en een aangifte bureau. AMIN4YOU verzorgt de volledige administratie zonder dat u hier nog enig omkijken naar heeft. Van winkel tot garage Offerte boekhouder Amsterdam, offerte boekhouder Den Haag, offerte boekhouder Utrecht, offerte beoekhouder Rotterdam, offerte boekhouder Breda,Offerte boekhouder Haarlem, offerte boehouder Arnhem, offerte boekhouder NijmegenMKB ADMINISTRATIE administraties voor het MKB, Web shop's,  ZZP'ers maar ook diverse ambachten zoals slagerijen, bakkers Taxi bedrijven en schoonheidssalon's. Bij ADMIN4YOU bent u aan het juiste adres. Wij hebben onze  klantenkring  door heel Nederland, van Zuid, Midden en Noord Limburg en Brabant tot Noord Holland Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op de administratie kosten ? Neem kontakt met ons op en bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek en bespaar 20% tot 40% op uw administratie kosten.Tel:  085- 4011782           Voor Eindhoven 040 3041357 Mob: 06 51745509HORECA ADMINISTRATIEADMIN4YOU is een  specialist op het gebied van horeca- administratie  en loon administratie/ salarisadministratie. Vanwege onze horeca specialisatie  bieden wij u een absolute meerwaarde aan bij het opstellen van o.a. de jaarrekening en de fiscale aangiften. Bij ADMIN4YOU bespaart u gemiddeld 20% tot 40% op uw administratie kosten. Bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek, 085 4011782   040 3041357 06 51745509 of vraag meteen een offerte aan.ADMIN4YOU EN UW ADMINISTRATIE Onze afdeling MKB administratie bestaat uit een team van diverse adviseurs. ADMIN4YOU heeft een aparte afdeling loonadministratie/salarisadministratie, e n een aangifte bureau. AMIN4YOU verzorgt de volledige administratie z onder dat u hier nog enig omkijken naar heeft. Van winkel tot garage bedrijf en van Web shop tot dienstverlener in de zorg,  uw administratie en loonadministratie /salarisadministratie zijn bij ons in goede handen!ADMINISTRATIE Wanneer u de administratie uit besteedt aan ADMIN4YOU bent u verzekerd van een snelle efficiënte werkwijze. ADMIN4YOU verwerkt Uw hele administratie, boekt alle facturen en bonnen in en u ontvangt iedere maand of kwartaal een rapportage. Wij geven u ook belastingadvies, zodat u waar voor uw geld krijgt. `en dat alles voor een vast laag bedrag per maand! Interssant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. • Administratie voor het MKB • Horeca Administratie • Administratie voor klusbedrijven • Administratie Taxibedrijven • ZZP administratie • Administratie vof • Administratie BV • Loonadministratie Zitten wij niet in uw regio, geen probleem.Uw administratie kan geheel op afstand digitaal worden verwerkt. Bijvoorbeeld met scan en herken.Wij komen graag bij u langs , u bent bij ons van harte welkom om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend kontakt met ons op via mail of telefoon. Ook uw administratie verwerken wij graag. WAT DOEN WIJ VOOR DAT VASTE LAGE BEDRAG PER MAAND • Wij boeken uw administratie in, inkoop verkoop, bankkas • Digitale aangifte omzetbelasting (BTW) per maand of kwartaal • digitale aangifte ICP, Intra Communautaire Prestaties • Elke maand of kwartaal financiële rapportage • per jaar de IB/winstaangifte • winst en verliesrekening / Balans /Jaarrekening • Periodiek doornemen financiële rapportage • Advies hoort bij onze service evenals persoonlijk contact • Voordelen? Voor een vast bedrag per maand uw totale administratie op orde incl aangiften • U heeft er geen omkijken meer naar WELKE WERKZAAMHEDEN KUNNEN WIJ VOOR U VERRICHTEN • Inrichten en openen van de administratie • Boeken van inkoopfacturen • Verkoopfacturen en dagafschriften • Kasadministratie • Facturatie • Winst en Verliesrekening • Balans samenstellen • Aangifte BTW • Aangifte IB/Winst • Aangifte VPB • Deponeren jaarrekening bij de Kamer van Koophandel • Loonadministratie • Loonaangifte • Debiteuren beheer • Periodieke financiële rapportages • Opstellen jaarstukken BENIEUWD HOEVEEL U GAAT BESPAREN? ADMIN4YOU VOOR UW COMPLETE ADMINISTRATIE EN LOONADMINISTRATIEHeeft u vragen ? Neem gerust contact met ons op voor een verhelderend gesprek. Klik boven op de knop bel mij, vul uw nummer in en wij bellen u terug. Het is ook mogelijk dat u zelf een gedeelte van uw administratie voert bijvoorbeeld via online boekhouden. U kunt hier ook een gratis proefabonnement aanvragen op online boekhouden OONADMINISTRATIE/SALARISADMINISTRATIE Wanneer u de loonadministratie door ADMIN4YOU laat verzorgen Dan verrichten wij alle werkzaamheden die met het verlonen van uw Medewerkers te maken heeft. o Salarisberekening o Betaalstaat te betalen netto loon o Loonstroken o Aangifte loonbelasting o Loonstaten o Loonkosten overzicht per werknemer/ per periode o Opbouw vakantiegeld o Opbouw vakantie uren o Pensioen aangifte o Werkkostenregeling o Reiskosten en onkostenvergoeding o Auto van de zaak/bijtelling o Contracten o Jaaropgave o WILT U DE LOONADMINISTRATIE AAN ONS UITBESTEDEN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND KONTAKT MET ONS OP Door ADMIN4YOU de loonadministratie/Salarisadministratie Te laten verzorgen betekend voor u dat de loonstroken altijd op tijd Klaar zijn. Wij kunnen de loonstroken rechtstreeks per post of email naar uw Medewerkers versturen. Zijn de lonen verwerkt dan weet u ook meteen hoeveel loonbelasting U moet afdragen met betalingskenmerk en voor welke datum. De loonadministratie wordt compleet digitaal aangeleverd. Wij doen dit alles tegen een voordelig tarief per medewerker. Loonadministratie voor Horeca Loonadministratie voor MKB Loonadministratie voor Klusbedrijf Loonadministratie voor DGA Loonadministratie voor BV Loonadministratie voor Loonadministratie voor VOF BENIEUWD HOEVEEL U GAAT BETALEN VOOR UW ADMINISTRATIE OF LOONADMINISTRATIE? VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN. ZITTEN WE NIET IN UW REGIO? GEEN PROBLEEM. DE LOONADMINISTRATIE EN OF ADMINISTRATIE WORDT GEHEEL DIGITAAL VOOR U VERZORGD. WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM DE MOGELIJKHEDEN MET U TE BESPREKEN NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VIA MAIL OF TELEFOON. OOK UW LOONADMINISTRATIE OF ADMINISTRATIE VERWERKEN WIJ GRAAG. LOONADMINISTRATIE DGA Je verricht als zelfstandig ondernemer je werkzaamheden vanuit een BV. Ook als je verder geen personeel in dienst hebt is het als DGA noodzakelijk een loonadministratie bij te houden, en jezelf loon uit te keren. LOONADMINISTRATIE UITBESTEDEN Aan het bijhouden van je loonadministratie inclusief de wet en regelgeving hoef je geen onnodig tijd te besteden. Dat kan je eenvoudig aan Admin4you overlaten. Admin4you zorgt tegen minimale kosten het hele jaar dat je loonadministratie netjes is geregeld. Het uitbesteden van je loonadministratie aan Admin4you Is de perfecte manier om zeker te zijn dat het op tijd, juist en volledig op een eenvoudige manier wordt geregeld. Een stukje rust in je ondernemerschap. Eenvoudig geef je ook wijzigingen door of kun je vragen stellen. Pak de telefoon of mail, geef je wijziging door of stel je vraag. We staan je direct te woord en voeren je wijzigingen meteen door. WELKE DIENSTEN LEVEREN WE AAN JOU ALS DGA o PER MAAND OF KWARTAAL VOORUIT LOONSTROOK o LOONAANGIFTE PER MAAND o ONBEPERKT MUTATIES DOORGEVEN o PRIVE BIJTELLING AUTO VAN DE ZAAK DIRECT VERWERKT IN DE LOONAANGIFTE KOSTEN LOONADMINISTRATIE DGA VASTE LAGE PRIJS € 120,00 PER JAAR NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP BEL 06 517455O9 OF 085 4011782 [email protected] ONLINEBOEKHOUDEN Admin4you Online boekhouden in de cloud U kunt via elke computer met een goede internetverbinding online boekhouden 24 uur per dag 7 dagen in de week boekhouden waar en wanneer het u uitkomt Altijd automatische backups Geen aanschaf van dure software Geen hardware eisen Overal en altijd direct toegang tot al uw financiële gegevens Verschillende abonnementsvormen en verschillende boekhoudpakkketten o.a.: o AFAS SMALBUSSINES o KLEISTEEN o E-BOEKHOUDEN o EXACT o EN ANDERE PROGRAMMA'S ADMIN4YOU KIJKT EVEN MET U MEE ALS U ER NIET UITKOMT GRATIS EEN MAAND PROBEREN HEEFT U GEEN ZIN HET ZELF TE DOEN, U KUNT ER OOK VOOR KIEZEN UW ADMINISTRATIE EN OF LOONADMINISTRATIE GEHEEL DOOR ONS TE LATEN VERZORGEN VOOR EEN VAST LAAG BEDRAG PER MAAND OFFERTE AANVRAGEN o Zoekt u een boekhouder, middels dit formulier kunt u een offerte aanvragen voor uw: o Administratie o Loonadministratie/Loonaangifte o Debiteurenbeheer o IB / VPB aangifte o BTW aangifte o Facturatie o Opstellen van Jaarrekening o Online boekhouden o Scan & Herken Binnen 3 uur een offerte in uw mailbox.
Alexa Rank
1,000,001
Coach voor topsportouders - Verborgen Ster. Voor coaching en begeleiding van topsportouders, die bereid zijn eerlijk te kijken naar wat hun topsportkind en gezin nu nodig heeft.
Alexa Rank
1,000,001