BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Blivit

Top 250 Websites on BLIVIT

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Jan 1 2022.
Here are the best websites we found: dn.se • vildblom.blogg.se • crusaders.se • foraldrautbildning.se • rsq.se • lilla-saigon.se • vuxnabarn.nu • bil-fritid.se • cowboykaken.com

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Nyheter - DN.se. Nyheter, fördjupning, sportnyheter, ekonominyheter, utrikesnyheter, debatt, ledare, kultur och webb-tv.
Alexa Rank
10,223
vildblom.blogg.se - En fotoblogg med olika projekt som vill visa på att den nakna kroppen är naturlig, och tillhör den egna individen. Kroppen har sedan länge blivit ett sexualiserat objekt där många tar friheten att ta en äganderätt för någon annans kropp. Vildblom är ett fotoprojekt av Matilda och Therese som innefattar foton av nakna kroppar i vardagsmiljöer för att visa att alla människor har en kropp och ingen annan har rätt att ta den ifrån individen. Vi vill gärna ta bilder på olika nakna människor i olika vardagsmiljöer för att visa på att vi alla har kroppar under kläderna i alla situationer vi är i under dagen. Kroppen är vacker och naturlig men har tråkigt nog fått en stämpel av att vara något sexuellt, hemligt och provocerande. Det skiljer sig även mellan kvinnor och män vad som är okej och visa offentligt och barn lär sig tidigare och tidigare att kroppen är något som ska döljas och skämmas över.
Alexa Rank
1,000,001
Carlstad Crusaders. Carlstad Crusaders AFC är ett svenskt lag i amerikansk fotboll från Karlstad. Föreningen grundades 1991 och har sedan dess varit i SM-final 16 gånger och blivit svenska mästare åtta gånger.
Alexa Rank
281,015
Föräldrautbildning online - webbkurser för gravida och nyblivna föräldrar. Föräldrautbildning på nätet som erbjuder dig en ökad trygghet från det att du blivit gravid tills dess att du blivit förälder. Utbildningarna leds av läkare, barnmorska och andra experter som verkligen kan sitt område. Vår kurser och utbildningar tar du online och kan således gå dem när det passar dig. Föräldrautbildning.se
Alexa Rank
1,000,001
Presenter till honom |. Den kille, man eller gubbe som påstår att han inte tycker om att få presenter, kan hädanefter med all rätt kallas för lögnare. Det är en så nära en allmän sanning man kan komma: folk gillar att bli bortskämda med gåvor, och i den frågan spelar det ingen roll hur gammal eller hur macho man än har blivit. Någonstans långt där inne finns det alltid kvar ett litet barn, som förväntansfullt spanar på paketet och inget hellre vill än att få slita bort dess papper och snören och se vad som finns inuti. Men vad ska man då köpa för slags presenter till honom? Detta är förstås inte någon fråga som har några givna svar, utan valet av presenter beror på mängder av olika faktorer. Vilken slags personlighet han har, livsstil, aktuella behov… Samt inte minst dina egna resurser i form av tid, pengar och energi, förstås! Det vi gör här på sidan är att samla ihop en hög med matnyttiga tips och idéer på vad du kan tänkas ge bort i present, och hur du bäst lyckas med ditt uppdrag. Bland våra idéer hittar du allt ifrån lyxiga rakset till fartfyllda upplevelser, och inte nog med det: dessa förslag kan i sin tur ge inspiration till nya alternativ du kommer på själv. Lek loss med tanken på vad mottagaren är för slags person, vad du tror att han skulle bli sådär barnsligt glad över, vad du tror att han skulle uppskatta något mindre… Tänk utanför boxen och låt kreativiteten flöda! Genom att använda både din egen fantasi och vår idéspäckade sida har du så goda chanser att pricka in den perfekta presenten som du bara kan få.
Alexa Rank
1,000,001
Lilla Saigon Gävle. Lilla Saigon är en asiatisk restaurang som serverar lunchbuffe'' alla dagar i vecckan. Vi har även a la carte & avhämtning. Lilla Saigon har funnits för Gävlebefolkningen sedan 90-talet. Restaurangen har under dess historia hunnit blivit en av Gävles mest uppskattade Asiatiska restauranger och inte minst tack vare den populära lunchbuffén.
Alexa Rank
1,000,001
Vuxna Barn till Narcissistiska Föräldrar. För dig som är ett vuxet barn som blivit psykiskt- eller fysiskt misshandlad av din förälder eller din familj. Här kan du läsa om-, och prata med-, andra vuxna barn.
Alexa Rank
1,000,001
Bil och Fritid |. Att importera sin bil istället för att köpa den i Sverige kan vara mycket ekonomiskt. Det är då framförallt Italien och Tyskland som personer åker till för att spara på inköpskostnaden. Italien är känt för att erbjuda riktigt bra priser och då framförallt på de riktigt motorstarka modellerna. Detta beror på att motorskatten i detta land styrs av bilens motoreffekt. Utöver det är försäkringar överlag väldigt dyra. Med andra ord kostar det en hel del att äga dessa vilket pressar ner priserna. Men nackdelen med Italien är att det är längre att transportera bilen vilket skapar större transportkostnader. Dessutom är det betydligt krångligare att exportregistrera bilar från det landet. Av dessa anledningar har Tyskland blivit det främsta importlandet när det gäller bilar. Det är lätt att ta sig hit, lätt med pappersarbetet och dessutom är bilarna överlag bra servade och välskötta. Efterfrågan på bilar i Europa är för närvarande rätt låg. Det innebär att priserna dumpas. Dessutom är själva marknaden betydligt större, vilket gör att chansen att fynda en riktigt prisvärd och bra bil är väsentligt högre än hemma i Svedala. En annan anledning till att det är billigare att köpa bil utomlands är en stark krona. Vi befinner oss i en högkonjunktur, vilket gör det billigare att handla i Europa. Vid högkonjunktur är det fler som väljer att köpa bil och priserna växer. Det är just det som händer i Sverige just nu till skillnad från våra stora grannar på kontinenten. Det handlar dock inte uteslutande om priser. Bilar från Tyskland och Italien håller i genomsnitt en något högre kvalitet. Det kanske beror på att bilar är tänkta att klara sig galant på Autobahn i Tyskland respektive Autostradas i Italien.
Alexa Rank
1,000,001
Cowboykåken. Mitt namn är Dick Bewarp och jag har blivit helt skogstokig. Sålde rubbet, drog från stan och hittade drömstället i Norrlands djupa skogar. Nu ska jag bygga en riktig cowboykåk i rundtimmer och jag som inte ens har hamrat en fågelholk i hela mitt liv. Det här ska bli spännande...
Alexa Rank
1,000,001
Startsida - MOD. MOD – Mer Organdonation, arbetar för att ingen ska dö i väntan på organ. MOD har de senaste åtta åren blivit en ledande rörelsen inom organdonation och den självklara rösten för alla som väntar på ett nytt organ. Vi vill i grunden förändra förutsättningarna för hur det är att vänta på ett eller flera organ. Vårt primära fokus är att tillsammans med vårt stora nätverk arbeta med påverkansarbete mot politiker, beslutsfattare och andra sakkunniga inom organdonation för att skapa förutsättningar för att Sverige ska bli världsledande inom organdonation.
Alexa Rank
1,000,001
Startsida - Novahuset. Novahuset erbjuder stöd och rådgivning till personer som har blivit utsatta för någon form av sexuellt övergrepp, online eller offline.
Alexa Rank
1,000,001
Jordabalksbesiktning Överlåtelsebesiktning Bostadsrättsbesiktning Stockholm NorrbottenFastighetshuset.nu. Jordabalksbesiktning eller en Överlåtelsebesiktning även kallad husbesiktning utförs normalt på beställning av köparen (köparbesiktning) men har på senare tid blivit populärt hos säljarna (säljarbesiktning) med baktanken att de då ska få huset lättare sålt. I samband med besiktningen vill man ofta göra en energideklaration och fuktmätning för att på det sätt få en billig besiktning.
Alexa Rank
1,000,001
Ex Falso Quodlibet. Varför har neoliberalismen med sin radikala och ensidiga politiska doktrin och libertarianismen med sin extrema människosyn blivit så framgångsrika i ett tidigare så egalitärt präglat land som Sverige?
Alexa Rank
1,000,001
Tingsnotarie | Räkna ut dina tingspoäng | Se direkt var du blir antagen. Här kan du räkna ut dina tingspoäng och se direkt vilken domstol du hade blivit antagen till. Jämför även historiska antagningspoäng i vår databas.
Alexa Rank
1,000,001
Östersunds pärla i hamnen | Marité | Restaurang & Nattklubb i Östersund. Med stans bästa utsikt, sommarens mest självklara nattklubb och vårt kritikerrosade kök har Marité blivit hela Östersunds pärla i hamnen.
Alexa Rank
1,000,001
Sanna Rosell. Resebloggen för dig som är nyfiken. Inspiration och tips på annorlunda upplevelser i hela världen. Bloggen har blivit nominerad till Årets inspiratör. Välkommen att resa med mig!
Alexa Rank
1,000,001
Christmas Night. Den stämningsfulla julkonserten Christmas Night har blivit en riktig framgångssaga och jultradition! Läs mer och boka biljetter till Christmas Night här!
Alexa Rank
1,000,001
TENS, muskelstimulatorer, EMS och ultraljud fr sjlvbehandling mot vrk, muskel- och nervskador och fr behandling av migrn, artros, inflammation, ischias, neuropati, dlig blodcirkulation, underlivet, inkontinens m.m. | PRNE medical. Vi erbjuder apparater fr TENS, EMS, muskelstimulering, elstimulering, ultraljud mm fr behandling av olika problem, exempelvis artroser, inflammationer, ischias, muskelskador, nervskador, neuropatier, inkontinens, impotens, hudproblem, muskeltrning, avslappning mm.
Alexa Rank
1,000,001
Sexpacket - Sveriges mest underhållande sajt!. Vi serverar dagligen ett urval av det allra bästa och roligaste som finns att hitta på nätet.
Alexa Rank
1,000,001
1:- Vi Tackar Nu Alla Våra Trevligga Trogna & Återkommande Fyrverkeri Kunder!.. Fyrverkeri73.......Evenemangs Fyrverkeri I Lund Vi har Konsument Fyrverkeri Försäljning Hela Året Runt Vi har & Kan Allt Inom Pyroteknik,Fyrverkeri. Vi har Försäljning till Konsument av Fest Fyrverkeri & Salutkanoner I Gjutjärn...JA Vi säljer Fyrverkerier Alla 365/6 Dagar om året & Vi Har Alltid Öppet för just Er:Alla Mån-Lördag 12:30-21:00 Året Runt!... När Bara Det Absolut Bästa Är Bra Nog!... Välkommen som Kund Vi är Proffs på Fyrverkeri, Pyroteknik och Nyårs Fyrverkerier! & Till alla andra högtider. Vi kan Pyroteknik. Vi leverer alltid et Imponerende Fest Fyrværkeri show for dig og dine gæster - Og vi Elsker!. Det Vi Gör för er!..Vi Sparar Ikke På Krutet!...
Alexa Rank
1,000,001
21
instagram. Ulricehamns Tidning är Ulricehamns ledande tidning för nyheter och annonser.
Alexa Rank
1,000,001
Hem - AllTele. AllTele Fast telefoni eller bredbandstelefoni, den stora skillnaden är priset
Alexa Rank
1,000,001
skatter.se | En privat sajt med många skattetips och en mötesplats för alla som arbetar aktivt med skatter!
Alexa Rank
1,000,001
saxmark.se. Hur idioter tänkte förr..
Alexa Rank
1,000,001
Vård I Eskilstuna AB
Alexa Rank
1,000,001
Brandma' (fd. Astaform) | designbyrå i Stockholm | grafisk formgivning |. Astaform är en liten designbyrå i Stockholm som är specialiserad på att ta fram grafisk formgivning hjälper dig att nå fram till dina kunder och nå era mål. Vi tar fram logotyper och grafiska identiteter till förpackningar, hemsidor, trycksaker och digitala enheter.
Alexa Rank
1,000,001
Gondol.se —
Alexa Rank
1,000,001
Nyheter Idag - Du vet att vi behövs!
Alexa Rank
1,000,001
Lollas blogg
Alexa Rank
1,000,001
Roligare rum med väggdekor!Visst kan ett rum vara fint med endast enkla väggar i en färg,men för ett barn kan det nog kännas lite trist.Varför inte förfina rummet med en liten text eller en rolig bild?Vi på Fyndiq har samlat mängder av olika väggdekorer till barnrummet på ett och samma ställe.Det gör det enkelt för dig att få en ordentlig överblick av vårt utbud och på så vis lättare hitta den dekor som passar just ditt barn bäst.Dessutom är våra väggdekorer billiga och lätta att beställa.Välkommen att fynda!. Leksaker att bita i!När det kommer till bra leksaker för baby så ska leksaken gärna vara färgglad och den ska vara bitvänlig.Och du har väl aldrig hört någon som fått för många babyleksaker att leka med?Nej,här handlar det om att stimulera barnet.Det kan du göra med en rolig MAM bitring till en rolig bultbräda med färgglada klossar som barnet ska bulta i för att träna koordination och utveckla sina händer och ögon.
Alexa Rank
1,000,001