BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Cilj

Top 250 Websites on CILJ

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Apr 1 2021.
Here are the best websites we found: triglavskladi.si • regionalobala.si • adhardevelopment.wordpress.com • biciklist.wordpress.com • it-akademija.com • eklik.co • micromreza.com • punjenipaprikas.com • termopool.com

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Triglav vzajemni skladi - skladi, vlaganje, tečajnica. Vlagajte v Triglav vzajemne sklade, ki so vredni zaupanja. Oglejte si tečajnico in si preberite kaj vam ponuja ekipa izkušenih finančnih strokovnjakov. Vas zanima varčevanje, naložbe, upravljanje investicijskih skladov ali pa le svetovanje. S Triglav skladi na poti do varne prihodnosti.
Alexa Rank
52,266
Regional Obala. Cilj portala je povezati ljudi z okoljem v katerem živijo, delajo in ustvarjajo. Spodbujati regionalno sodelovanje in povezovanje. Poročati o pozitivnih ljudeh, pozitivnih idejah in pozitivnih dogodkih. Ustvariti medijsko klimo, ki spodbuja družbeno okolje, ga integrira, ne pa zavrača.
Alexa Rank
66,245
Adhar Developement | Cilj, Pokret, Dostignuće.. Cilj, Pokret, Dostignuće.
Alexa Rank
1,000,001
Biciklist | Dobrodosli na jedinstvenu stranicu o biciklima. Svrha i cilj stranice je, biciklistima i onima koji to zele postati, ponuditi zbirku korisnih savjeta vezanih za popravku i koristenje bicikla.. Dobrodosli na jedinstvenu stranicu o biciklima. Svrha i cilj stranice je, biciklistima i onima koji to zele postati, ponuditi zbirku korisnih savjeta vezanih za popravku i koristenje bicikla.
Alexa Rank
1,000,001
Škola za profitabilnu IT karijeru | ITAcademy. Jednogodišnje školovanje i kursevi iz 6 oblasti informacionih tehnologija. Online ili u učionici. Naš cilj je da Vam omogućimo profitabilnu IT karijeru.
Alexa Rank
85,913
eKlik - Portal sa korisno-popularnim informacijama i sadržajima. Portal eKlik na jednom mjestu sadrži popularne informacije i sadržaje. Cilj je objava korisnih sadržaja te ušteda vremena koje provodimo na internetu.
Alexa Rank
252,408
Portal MICRO MREŽA. Portal MICRO MREŽA je medij čiji je cilj da promijeni pristup u svakodnevnom informisanju građana u Bosni i Hercegovini!
Alexa Rank
252,452
Punjeni paprikaš. Naša zajednica okuplja, pre svega, mlade ljude koji dele zajednička interesovanja. Cilj nam je da podstičemo kreativnost i omogućimo propagiranje ličnog stvaralaštva.
Alexa Rank
258,480
Grejanje i bazeni | TermoPool. TermoPool grejanje i bazeni. Termo Pool d.o.o. je firma sa sedištem u Beogradu, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja opreme za bazene i centralno grejanje. Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa najpoznatijim svetskim proizvođačima obezbeđuje širok asortiman proizvoda. Obezbeđujući odnos cene i kvaliteta, cilj je da krajni korisnik bude zadovoljan, bilo da uživa u toplini svoga doma ili u kupanju u sopstvnom bazenu.
Alexa Rank
269,418
BALKAN-SEHARA. KNJIZEVNA SEHARA je casopis za knjizevnost Balkana, pa i sire, ciji je jedini kriterij estetski, knjizevni. casopis je otvoren za sve ljubitelje lijepe rijeci i sve talentovane i demokratski raspolozene autore kojima je ljubav prema literaturi iznad svih drugih vrijednosti. Nas osnovni cilj je borba za slobodu lijepoga! Dio tekstova objavljivacemo na francuskom i engleskom jeziku. Pored literature, objavljivacemo fotografije i reprodukcije umjetnickih djela autora kojima je taj nacin izrazavanja najblizi
Alexa Rank
1,000,001
Naslovna | Mingl. Portal za mlade Mingl je jedinstveni portal koji je u celosti namenjen srednjoškolcima i srednjoškolkama. Njegov cilj je da informiše mlade, ali i da im pomogne u izboru fakulteta, karijere, hobija i u ostalim zanimljivim temama. Portal za mlade Mingl je nastao 2007. godine u okviru udruženja građana, Beogradska otvorena &sca
Alexa Rank
1,000,001
ENJOYHERITAGE Aktivno ohranjanje dediščine | ENJOYHERITAGE Aktivno ohranjanje dediščine preko trajnostnega turizma. Cilj projekta je razviti trajnostni družinski turizem v skupnem čezmejnem območju na podlagi privlačne interpretacije naravne in kulturne dediščine.
Alexa Rank
1,000,001
Zvižduk putovanja – Stvarajmo uspomene zajedno!. Cilj nam je odvesti Vas na izlet na koji bi i sami otišli i uz potpun profesionalizam, ispričati vam čaroliju destinacije na koju idemo.
Alexa Rank
1,000,001
Recepti koje volim. Recepti koje volim nemaju cilj da se bave produkcijom raznih recepata, Predstavljamo one recepte koje sami isprobamo i sa kojima smo zadovoljni.
Alexa Rank
363,609
Raskrikavanje. Raskrikavanje ima za cilj borbu protiv medijskog dezinformisanja koje prepoznajemo u sve prisutnijem trendu širenja netačnih informacija koje se predstavljaju kao činjenice. Beležićemo objavljivanje lažnih i neproverenih vesti, pa i razne oblike kršenja pravila novinarske profesiije koji bi trebalo da osiguraju nezavisno, objektivno i istinito informisanje javnosti u Srbiji.
Alexa Rank
363,603
Tous les Serbes à Paris - Svi Srbi u Parizu. Imamo za cilj da pružimo sve korisne informacije srpskoj dijaspori i da na pravi način predstavimo srpsku tradiciju, kulturu i istoriju i na francuskom jeziku.
Alexa Rank
363,707
Tjelesna aktivnost osoba s invaliditetom – URIHO | Stolnoteniski klub
Alexa Rank
274,802
C.I.A.K. | Preduzeće za trgovinu i reciklažu. Dugogodišnjim radom ispunjavali smo cilj po cilj i nagrađivani vodećom pozicijom u prodaji akumulatora i baterija. Ime C.I.A.K. danas znači visoku kvalitetu proizvoda i usluga, pouzdanost, suvremenost poslovanja, stručnost kadrova i ekološku osvješćenost poduzeća.
Alexa Rank
1,000,001
Početna - LEDISON.HR. LEDISON je trgovačka marka tvrtke FORMEL d.o.o. koja ima za cilj populariziranje LED izvora svjetlosti kao suvremene i ekonomične rasvjete kojoj neupitno pripada budućnost i koja se nameće kao jedina valjana zamjena za odumiruću klasičnu rasvjetu
Alexa Rank
1,000,001
Creatizem – vizualno razmišljanje. Verjamemo, da z grafičnim oblikovanjem korak za korakom delamo svet še bolj vizualno napreden, prepoznaven in razumljiv. Zaupajte nam svoj cilj in se prepustite toku naših rešitev.
Alexa Rank
1,000,001
Socceroaza | Blog posvećen fudbalskim trenerima i svim zaljubljenicima fudbalske igre u cilju zajedničkog usavršavanja i edukacije, kao i informisanja o novim načinima, stilovima i metodama treninga u fudbalu, ali i u sportu uopšte.. RETROSPEKTIVA https://youtu.be/Wne6xH7WKfk TRENING BROJ 54. – OBUKA VARANJA KADA SE PROTIVNIK NALAZI IZA LEĐA Opširnije> TRENING BROJ 53. – INDIVIDUALNA OBUKA USAVRŠAVANJA TEHNIČKIH ELEMENATA Mesto održavanja treninga: Teren; Trajanje treninga: 75 minuta; Tema treninga: Obuka i usavršavanje tehničkih elemenata – volej udarac; Cilj treninga: Primena specifičnih udaraca po lopti u situacionim uslovima igre; Opširnije> OFANZIVNI…
Alexa Rank
1,000,001
TP Holliday Šabac || Tehnički pregled vozila Šabac. Tehnički pregled vozila, TP Holliday Šabac obavlja usluge registracije, osiguranja i prenosa vlasništva vozila. Vaše zadovoljstvo naš je cilj.
Alexa Rank
1,000,001
pocetna. Tambura.com.hr stranca je posvećena popularizaciji tamburaške glazbe. Cilj joj je okupiti zaljubljenike u tamburašku glazbu na jednom mjestu u svrhu promocije tambure, razmjene ideja i mišljenja, razmjena informacija, savjetovanja i afirmacije tambure
Alexa Rank
1,000,001
Green run - Prva zelena virtualna utrka. Ove godine Green Run utrka po prvi puta okupit će cijelu Hrvatsku! Cilj utrke je okupiti trkače iz cijele Hrvatske i skrenuti pažnju na očuvanje prirode te doseći broj od 10.000 istrčanih km i donirati 10.000 kn za Boranku. Za svaki prijeđeni km donirat ćemo 1kn.
Alexa Rank
1,000,001
Domov - Migimigi. Naš cilj je, da te spravimo s kavča, ti iz glave preženemo dolgočasno rutino in ti pomagamo najti stik s prijatelji, družino, naravo in svetom.
Alexa Rank
1,000,001
SOPAS | Savez Organizacija Podvodnih Aktivnosti Republike Srbije. Savez organizacija podvodnih aktivnosti republike Srbije - SOPAS kao najviši oblik udruživanja u Republici Srbiji u oblasti podvodnog sporta, ronjenja, ima za cilj da razvija sportsku granu, odnosno sportske aktivnosti i delatnosti, reprezentuje nacionalni sport u području svog delovanja, stvara uslove za postizanje vrhunskih sportskih rezultata, učestvuje u unapređivanju
Alexa Rank
1,000,001
Tous les Serbes à Paris - Svi Srbi u Parizu. Imamo za cilj da pružimo sve korisne informacije srpskoj dijaspori i da na pravi način predstavimo srpsku tradiciju, kulturu i istoriju i na francuskom jeziku.
Alexa Rank
1,000,001
Vege & Dobro. Smo kmetije, proizvodnja in trgovina – naš cilj je delovati povezano, da dobite resnično zdravo in naravno pridelano hrano, kmetje pošteno plačilo za svoje delo, narava in živali pa zaščito in pomoč.
Alexa Rank
1,000,001
Digitalna humanistika - Budite tamo gde počinje budućnost obrazovanja!. Konferencija o digitalnoj humanistici čiji je cilj da ukaže na promene u polju obrazovanja koje se dešavaju u našem okruženju.
Alexa Rank
1,000,001
V E T R O G E N E R A T O R I. Vetar predstavlja neiscrpan ekološki izvor energije čiji globalni potencijal višestruko prevazilazi svetske potrebe za električnom energijom. Aktuelnost obnovljivih izvora energije u svetu, kao i trajan problem ograničenosti konvencionalnih energetskih izvora, bili su svrha i cilj izrade ovog rada, koji delom obrađuje mogućnosti korišćenja i perspektive obnovljivih izvora koji se odnose na energiju vetra. Početak XXI…
Alexa Rank
1,000,001
. Taležlauf - Cilj z razgledom
Alexa Rank
1,000,001
Welcome page. Prodaja aparata renomiranih maraka Clatronic, Bomann, AEG, OKT, Paclan, i Proficook. Zajedno stvaramo nove mogućnosti. Naš cilj je pouzdanost u svim domenima poslovanja.
Alexa Rank
1,000,001
Serbian Resuscitation Council - SeRC - Resuscitacioni savet Srbije - RSS. Resuscitacioni savet Srbije RSS - Serbian Resuscitatiojn Council - SeRC je nevladina, neprofitna, nestranacka organizacija. Cilj organizacije je da okupi sve zaiteresovane pojedinsce, institucije i ustanove i omoguci ramenu misljenja i strucnih iskustava u oblasti resuscitacione medicine.
Alexa Rank
1,000,001
Botos |. Od 1973. godine Botos doo se bavi opravkom veznih uređaja sa garancijom i proizvodnjom rezervnih delova. Godinama se naša firma konstantno širila i razvijala. Danas već raspolažemo livnicom sivog, čeličnog i precizionog liva, linijom kompletne termičke i mašinske obrade. Stalno unapređenje kvalitetne proizvodnje je cilj naše poslovne politike. Naša firma izrađuje rezervne
Alexa Rank
1,000,001
Merak.ba. Merak.ba je edukativno-informativni online magazin. Magazin je projekat Udruženja centar za edukaciju, informisanje i afirmaciju mladih INPUT ,nastao kao posljedica jednog lijepog druženja mladih i obrazovanih ljudi članova Udruženja INPUT koji su bili inspirisani pozitivnim događajima, ljudima i idejama. Cilj magazina je promocija društvenih i kulturnih vrijednosti, pozitivne strane bosanskohercegovačkog društva, ali i malo manje, djela surove stvarnosti. Merak.ba će pružiti svojim čitateljima mogućnost uspostavljanja veza i poređenja između ovdašnjih događaja, navika, običaja i tih istih, samo u nekom daljem vremenu. Čitajući naš magazin sigurni smo da ćete dobiti inspiraciju za ugodnu priču sa prijateljima, za pjesmu, za ljubav, za novi početak, za merak… Namijenjen je svim generacijama, za svačiju dušu priču nudi i u svakom čitatelju ideju budi.
Alexa Rank
1,000,001
Chip Card - Payments. Osnovni cilj je stvaranje dugoročnih odnosa sa klijentima, implementacija kvalitetnih i bezbednih rešenja, obezbeđivanje podrške u poslovanju sa platnim karticama, kao i razvoj novih proizvoda i izgradnja strategije za njihovo blagovremeno plasiranje na tržište.
Alexa Rank
1,000,001
. Taležlauf - Cilj z razgledom
Alexa Rank
1,000,001
Montesol Travel - turistička agencija - Podgorica - Crna Gora. Djelatnost turističke agencije Montesol travel je organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu kao i prodaja avio karata. Naš cilj i obaveza je pružanje usluga na visokom nivou, izborom najboljih hotela, angažovanjem visokokvalitetnih licenciranih turističkih vodiča na svakom našem putovanju, izborom najnovijih i najudobnijih vozila prilikom autobuskih putovanja.
Alexa Rank
1,000,001
Dom Magnolija. Dom za starije i nemoćne Magnolija Vukovar.Vizija,misija i cilj je kvalitetna briga o našim korisnicima i štićenicima.Petri skela 61,Vukovar.
Alexa Rank
1,000,001
DOMOV | ESTELA SALONI. Saloni Estela so odprl svoja vrata leta 2009. Že od samega začetka se trudimo biti prepoznavni po kakovostno izvedenih storitvah in pozitivnem odnosu do strank. Naš cilj je, da se boste vedno znova želeli vrniti v naš prijeten salon in da boste iz njega odšli bolj samozavestni in prijetnega počutja
Alexa Rank
1,000,001
NUR-ISLAM. Nur-Islam je multimedijalni web portal koji ima za cilj pribliziti vjeru islam kako muslimanima tako i nemuslimanima.
Alexa Rank
1,000,001
HPD Sniježnica - Početna. Sniježnica za svoj cilj ima populazirati i promovirati boravak u prirodi sa glavnim naglaskom na ukazivanje i veliku značajnost zdravog života.
Alexa Rank
1,000,001
Vaterpolo klub Ljubljana Slovan | S skupnimi močmi za zdravje vaših otrok. Vaterpolo klub Ljubljana Slovan je klub, ki ima cilj naučiti otroke vztrajnosti, potrpežljivosti, pozitivnega razmišlanja in vzgoja samega ekipnega duha. V klubu so zaposleni visoko strokovno izobraženi kadri. Pokličite nas in se nam pridružite
Alexa Rank
1,000,001
BDSMSvet - Skrivni SM flirti in flirt stiki. BDSMSvet - BDSMSvet je stran, katere cilj so zmenkarije prav za vsakogar!
Alexa Rank
1,000,001
Foto klub Infinity - Dobrodošli. Zvanicni web sajt Foto kluba Infinity Doboj - FKI. Klub ima prvenstveno za cilj sirenje fotografske umjetnosti, organizovanje domacih i internacionalnih izlozbi i foto salona, druženje sa drugim klubovima i asocijacijama.
Alexa Rank
1,000,001
Naslovna. Fondacija za kinematografiju Sarajevo | Osnovni cilj Fondacije je obezbjeđivanje sredstava za stimuliranje, razvoj i unapređivanje filmskog stvaralaštva i filmske proizvodnje i poduzetništva u Federaciji Bosne i Hercegovine.
Alexa Rank
1,000,001
Teklić | Portal za ispunjen život.. Popularno [POSLUŠAJTE] Ironman na balkanski način Najavljena izložba Loše odluke, pola zabave skupine !Mediengruppe Bitnik koja se bavi hakiranjem nadzornih sustava i automatizacijom društva Vuković: Vlada je pomogla jednoj grani – ugostiteljima, ali što je s njihovim dobavljačima, event industrijom, putničkim agencijama i povremenim prijevozom? [POSLUŠAJTE] Ironman na balkanski način 0 Najavljena izložba Loše odluke, pola zabave skupine !Mediengruppe Bitnik koja se bavi hakiranjem... 0 Vuković: Vlada je pomogla jednoj grani – ugostiteljima, ali što je s njihovim... 0 Peović: Odnos Grada Rijeke prema sportu je problematičan 0 Program filmova za prosinac u Art-kinu 0 Aktualno Aktualno [POSLUŠAJTE] Ironman na balkanski način 0 Mladi glazbenici iz regije u sklopu regionalne mreže i projekta B#ART, obradili su čuvenu pjesmu "Ironman" grupe Black Sabbath. Projekat ima za cilj da... Aktualno Sve što trebate znati o dopunskom i dodatnom zdravstvenom osiguranju 0 Što je dopunsko, a što dodatno zdravstveno osiguranje? Trebaju li vam uopće i čemu služe? Dopunsko i dodatno osiguranje dobrovoljna su zdravstvena osiguranja. Za... Uloga nakita od prapovijesti do danas Lifestyle Program filmova za prosinac u Art-kinu Kultura Znanost&Tech Srebrni monolit u pustinji Utah nestao je jednako misteriozno kao što se i... Znanstvenici razvili softver za prepoznavanje lica krava Svjetski lider pametnih telefona Xiaomi otvorio prvi Mi Store u Rijeci Lifestyle Lifestyle Uloga nakita od prapovijesti do danas 0 Potreba da osoba ukrasi svoje tijelo nakitom datira još iz antičkih vremena. I pretpovijesni čovjek nije bio imun na nakit. Ogrlice, naušnice, prstenje dio... Lifestyle Smijeh je važan za naša tijela i umove – evo što... 0 Zabava i ugodna iznenađenja - i smijeh koji mogu potaknuti - dodaju ljepotu svakodnevnom životu. Ali smijeh, kao odgovor na smiješne događaje, zapravo zahtijeva... Mladić je odbio ponuditi svoje mjesto trudnici u autobusu – Pogodite... Lifestyle Čuveni hotel Sacher otvorio "najslađi" drive-in u Beču Aktualno Savršeno jelo od narančine kore: Arancini Hanibala Lectera Aktualno [IDEALAN NEDJELJNI RUČAK] Zapečeni grah i kobasice u pivu Aktualno Biznis Vuković: Vlada je pomogla jednoj grani – ugostiteljima, ali što je s njihovim... Terra Dalmatica – 15 godina iskustva na tržištu nekretnina Kreativni inovator iz Kutine iskoristio koronu za inspiraciju i napravio proizvod za kojim... Događanja Kultura Najavljena izložba Loše odluke, pola zabave skupine !Mediengruppe Bitnik koja se... 0 U četvrtak, 3. prosinca 2020.g. u 19.00 sati u prostoru galerije Delta Laba na adresi Delta 5, Rijeka bit će postavljena izložba Loše odluke,... Kultura Program filmova za prosinac u Art-kinu 0 Sa smanjenim kapacitetom, ali postojano raznovrsnim filmskim programom Art-kino u prosincu donosi film o kojem govori cijela Hrvatska – Kumek Darija Juričana. Uz program Kvarner u... Predstavljena online izložba Granice – Između reda i kaosa Pomorskog i... Kultura Pogledajte izložbu koja istražuje mogućnost dijaloga, početak razgovora, konekciju između prirode i... Kultura Otkazan i doček Nove godine na Korzu – Građani pozvani da... Kultura Pop-up park na Delti u nastajanju. Pogledajte kako teku radovi Kultura Okoliš U sklopu projekta "Rijeka Jestivi grad 2" građani sadili i uređivali svoje susjedstvo Pop-up park na Delti u nastajanju. Pogledajte kako teku radovi Novi život starih predmeta Najčitanije Test shoping kolica pokazuje jeste li dobra ili loša osoba Lifestyle Prosvjed protiv novih epidemioloških mjera održan i u Rijeci Aktualno Kolumna "Kako diše tako i piše Frida Šarar" – Ja živim... Kako diše tako i piše Frida Šarar Muškarac danima svirao harmoniku ispred bolnice u kojoj se nalazila njegova... Aktualno
Alexa Rank
1,000,001
Chip Card. Osnovni cilj je stvaranje dugoročnih odnosa sa klijentima, implementacija kvalitetnih i bezbednih rešenja, obezbeđivanje podrške u poslovanju sa platnim karticama, kao i razvoj novih proizvoda i izgradnja strategije za njihovo blagovremeno plasiranje na tržište.
Alexa Rank
1,000,001
Punjeni paprikaš. Naša zajednica okuplja, pre svega, mlade ljude koji dele zajednička interesovanja. Cilj nam je da podstičemo kreativnost i omogućimo propagiranje ličnog stvaralaštva.
Alexa Rank
1,000,001
Mape ulica | Bivša Jugoslavija | Mapeulica.com. Na našem sajtu se nalaze mape ulica: Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Primarni cilj Mape Ulica je brza pretraga ulica i lako snalaženje na području gradova pomenutih zemalja.
Alexa Rank
1,000,001
NOVA RENT - Rent A Car Beograd, Iznajmljivanje automobila Beograd - Aerodrom Beograd. Novarent RENT A CAR Beograd ima za Cilj da kvalitetnom uslugom i povoljnim cenama izađemo u susret potrebama naših klijenata za rentiranje vozila.
Alexa Rank
1,000,001
Auto Škola Semafor Sarajevo - Upis. Naučite voziti i položite ispit u Auto Školi Semafor Sarajevo. Stojimo Vam na raspolaganju i naš cilj je ne samo da dobijete dozvolu, nego i znanje!
Alexa Rank
1,000,001
N=N. N=N je dio međunarodne kampanje U=U (Undetectable = Untransmittable). Cilj kampanje je povećati svijest o koristima uzimanja antiretrovirusne terapije.
Alexa Rank
1,000,001
Lavanda Račić. Dobrodošli kod obitelji Račić! Jedan od najvećih proizvođača i prerađivača lavande. U ovom smo poslu od 2004. godine a glavni nam je cilj proizvodnja autohtonog hrvatskog proizvoda po pristupačnoj cijeni.
Alexa Rank
1,000,001
Kliker - Consultant matchmaking platform. Kliker je prva hrvatska web platforma koja spaja klijente i konzultante. Cilj nam je pojednostaviti pronalazak najboljih konzultanata za klijente.
Alexa Rank
1,000,001
Nogometni dresovi za dječji, muške i ženske | Svjetsko prvenstvo 2018. Saznajte sve o nogometni dresovi, otkrijte odličnu klubovi, reprezentacije, svjetsko prvenstvo u nogometu rusija 2018, euro 2016 i copa américa.
Alexa Rank
1,000,001
Registracija blagovne znamke
Alexa Rank
1,000,001
Domov | KUPA komunikacije. Domov
Alexa Rank
1,000,001
Stomatolog Kalenić, Vračar: Stomatološka ordinacija Dr Milenković
Alexa Rank
1,000,001
Svjesnost - Svjesnost
Alexa Rank
1,000,001