BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Daripada

Top 250 Websites on DARIPADA

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Sep 1 2021.
Here are the best websites we found: pencatatanjurnalpenyesuaian.wordpress.com • sspn.my • mohdharmanmdrodzi.wordpress.com • utamitamii.blogspot.com • pnb.ac.id • citcat.com • suamisihat.com.my • wardahilmu.blogspot.com • cikguramsulbmspm.blogspot.com

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Pencatatan Jurnal Penyesuaian Perusahaan Dagang | Mencoba lebih baik daripada tidak sama sekali…. ^^. Mencoba lebih baik daripada tidak sama sekali.... ^^
Alexa Rank
436,156
Laman Utama - Skim Simpanan Pendidikan Nasional. Skim simpanan pendidikan daripada PTPTN.
Alexa Rank
157,471
JOM KONGSI ILMU | Ilmu lebih baik daripada harta. Ilmu akan menjagamu tapi harta engkau yang mesti menjaganya. Ilmu menghukum dan harta terhukum. Harta berkurang apabila dibelanjakan tapi ilmu semakin bertambah apabila disebarkan (Riwayat Ali bin Abi Talib KW). Ilmu lebih baik daripada harta. Ilmu akan menjagamu tapi harta engkau yang mesti menjaganya. Ilmu menghukum dan harta terhukum. Harta berkurang apabila dibelanjakan tapi ilmu semakin bertambah apabila disebarkan (Riwayat Ali bin Abi Talib KW)
Alexa Rank
1,000,001
Menulis selalu lebih menyenangkan daripada kerja tugas!
Alexa Rank
1,000,001
Politeknik Negeri Bali - Official Site. Politeknik Negeri Bali (PNB) yang lebih dikenal dengan nama Poltek Bali merupakan lembaga pendidikan tinggi bidang vokasi yang lebih mengedepankan praktik daripada teori.
Alexa Rank
220,672
WikiIlmu - Achieving Knowledge and Bilingual Proficiency in Bahasa Malaysia & English. Citcat offers free, online text and website translation, online dictionary and a range of online translation tools from English to Malay, Malay to English, English to Indonesian and English to Chinese.
Alexa Rank
258,720
SUAMISIHAT.COM.MY - Portal Kesihatan untuk SUAMI yang PRIHATIN.. Kami di SuamiSihat, membincangkan pelbagai aspek tentang kesihatan Suami. Daripada sekecil-kecil masalah praejakulasi, sehinggalah pemyakit kronik lain.
Alexa Rank
342,702
Di Sini Ruangku Berkongsi. Blog ini perkongsian pelbagai perkara seperti peribadi, jana pendapatan daripada rumah, produk Shaklee, resepi dan tips penjagaan anak-anak.
Alexa Rank
342,942
Laman Bahasa Melayu SPM. Blog ini mengenai rangkaian sosial dan reka bentuk web untuk pembelajaran Bahasa Melayu SPM.
Alexa Rank
341,380
Ads Creative Kit | Desain Iklan Lebih Menjual dan Professional
Alexa Rank
368,299
My ThruBox. Blog untuk orang yang ingin mencari pekerjaan, dan juga ingin membuat duit daripada rumah atau aktiviti di atas talian
Alexa Rank
1,000,001
Your Online Store. menjual pelbagai barangan daripada malaysia seperti barangan keperluan bayi, baby stroller, pakaian bayi, toys, rak pakaian,rak kasut
Alexa Rank
1,000,001
NUTP - Utama. Sejarah KPPK Pada tanggal 27 Jun 1974, Kesatuan Perkhidmatan Perguruan Kebangsaan Semenanjung Malaysia (National Union of the Teaching Profession) atau ringkasnya, KPPK telah ditubuhkan dan didaftarkan secara rasmi. Penubuhan KPPK adalah hasil gabungan dua buah kesatuan guru iaitu National Union of Teachers (NUT) dan Kesatuan Kebangsaan Guru-Guru Sekolah Kebangsaan (KKGSK). Presiden pertama KPPK ialah Allahyarham Tuan Haji Ahmad Bin Haji Abdul Rahman dan saudara Aloysius Mathews sebagai Setiausaha Agung. Keunikan KPPK Keahlian KPPK terdiri daripada pelbagai kategori guru-guru dari semua jenis peringkat sekolah. Tidak dapat dinafikan hari ini di Asia, KPPK merupakan kesatuan yang diiktiraf dengan bilangan keahlian 185,648 orang ahli (Mac 2017) di 12 cawangan. KPPK merupakan kesatuan kebangsaan dan cawangan-cawangan KPPK membantu mengelolakan aktiviti di peringkat cawangan. Kaedah ini membolehkan KPPK bergerak secara berkesan dan aktif. Setiap cawangan mempunyai pejabat, AJK Cawangan dan bangunan sendiri.
Alexa Rank
1,000,001
Blackrosehunter. Lifestyle blog yang berkongsi pelbagai perkara daripada isu peribadi hingga kepada isu negara
Alexa Rank
1,000,001
Corporate Coach Malaysia.   Corporate Coach Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat berteraskan kejurulatihan (coaching), latihan konvensional dan perunding latihan di Malaysia. Ia komited dengan usaha membangunkan sumber manusia secara holistik bagi mencapai kecemerlangan yang bersepadu merangkumi diri individu dan organisasi. Tenaga penggerak syarikat ini terdiri daripada pasukan muda yang mempunyai pelbagai latar-belakang pendidikan, minat, kecenderungan dan disiplin ilmu.…
Alexa Rank
1,000,001
SAFRIANDI A. ROSMANUDDIN | Atjeh Tak Layak Dilupakan. Atjeh Tak Layak Dilupakan
Alexa Rank
1,000,001
Berbagi Ilmu dan Manfaat with Arif Andhika | Just 4 Sharing. Just 4 Sharing
Alexa Rank
1,000,001
Kopi-paste.nih – Semua ini hanya Copy Paste – Mohon Ijin ya :). Semua ini hanya Copy Paste - Mohon Ijin ya :)
Alexa Rank
1,000,001
Credo ut intelligam – To believe in order to understand. To believe in order to understand
Alexa Rank
1,000,001
Tazkirah — Kehidupan Lebih Bermakna. Sumber ilmu, peringatan dan inspirasi kepada semua untuk menjalani kehidupan dengan nilai Islam.
Alexa Rank
1,000,001
Home | Dr Roket. Pelajari Skil, Teknik, Rahsia & Strategi Proven Success Siap 1st draft thesis dalam tempoh 6-3 bulan dari Guru Pengurusan Master Ph.D No. 1 Malaysia, Dr Roket melalui Formula R.O.K.E.T. Master. Ph.D. Postgraduate. Tesis. Thesis. Thesis Management.
Alexa Rank
1,000,001
RESUME KERJA | RUJUKAN KERJAYA ONLINE NO. 1 MALAYSIA
Alexa Rank
1,000,001
Al Hijroh | Usaha Menggali Warisan Para Nabi Alaihimush Sholatu was Salam
Alexa Rank
1,000,001