BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Dels

Top 250 Websites on DELS

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Oct 1 2021.
Here are the best websites we found: elperiodic.com • illadelsllibres.com • escoletadelsiaios.es • ub.edu • lafura.com • altaveu.cat • maritimbarcelona.org • racocatala.cat • fesmusica.wordpress.com

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Noticias de Valencia, Alicante y Castellón. Periódico digital de la Comunitat Valenciana. Noticias y toda la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón. Última hora, artículos de opinión, galerías de fotos, videos, política, fiestas, deportes...
Alexa Rank
28,217
Inici L'illa dels llibres -. L'actualitat literària a la revista digital de L'illa dels Llibres. Entrevistes, reportatges, novetats editorials i molt més,
Alexa Rank
1,000,001
Centro de Día L Escoleta Dels iaios de Mislata Valencia. Centro de Día L Escoleta Dels Iaios, sitiado en Mislata (Valencia), muy cerca de la capital, centro acreditado para la Ley de Dependencia.
Alexa Rank
1,000,001
Universitat de Barcelona. La Universitat de Barcelona lidera els principals rànquings científics en l’àmbit espanyol. Disposa d’una oferta formativa àmplia i completa de graus, màsters universitaris, màsters i postgraus propis, i doctorats. Forma part de la Lliga d’Universitats de Recerca Europees, les vint-i-tres millors universitats en recerca d’Europa. La seva recerca de qualitat es transfereix a la societat, amb l’objectiu de contribuir al progrés de la societat. El compromís social és el quart pilar de la Universitat de Barcelona, que assumeix com a repte l’assoliment dels disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
Alexa Rank
36,675
La Fura dels Baus. Página Web Oficial de La Fura dels Baus
Alexa Rank
427,233
L''agenda de concerts dels Països Catalans | altaveu.cat. Tots els concerts i festivals d''arreu dels Països Catalans. Compra totes les entrades anticipades i no et quedis sense poder anar a cap dels concerts ifestival que es celebren a les províncies de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, València, Alacant, Castelló...
Alexa Rank
1,000,001
Reial Club Marítim de Barcelona - Un dels clubs més antics del nostre país. El Reial Club Marítim de Barcelona (RCMB), un dels clubs més antics del nostre país, va iniciar la seva activitat a finals del segle XIX.
Alexa Rank
1,000,001
Racó Català. El punt d''informació dels Països Catalans. Racó Català - El punt d''informació dels Països Catalans
Alexa Rank
1,000,001
Fes musica | Bloc dels alumnes de l’escola Amor de Dios. Bloc dels alumnes de l'escola Amor de Dios
Alexa Rank
1,000,001
Els problemes de l'educació | En aquest blog parlarem dels diferents problemes que afecten a l'educació. En aquest blog parlarem dels diferents problemes que afecten a l'educació
Alexa Rank
1,000,001
Mèdia.cat - Observatori Crític dels Mitjans. Anàlisis dels mitjans de comunicació que operen en la nostra àrea idiomàtica. S’adreça als professionals del periodisme, als estudiosos del sector comunicatiu i a la ciutadania en general, interessada a disposar de veus crítiques i analítiques amb els mitjans de masses.
Alexa Rank
1,000,001
Comida casera y arroces para llevar en Sabadell | El Cim dels Arrossos | Pedidos: 677 34 49 71. El Cim dels Arrossos. Comida casera y arroces para llevar. C/ Francesc Layret, 6, Sabadell. Pedidos. 677 34 49 71. Ven a probar nuestros arroces ¡Llama ya!
Alexa Rank
1,000,001
El Portal dels nens i les nenes :: ⋆ Socpetit.cat. Portal dels nens amb jocs, dibuixos, fòrum pels pares. Si busques, esperes o en tens, aquí trobaràs el fòrum de pares i mares més participatiu de tota la xarxa.
Alexa Rank
1,000,001
ICSaludable | El bloc de promoció de la salut dels professionals de l'ICS. El bloc de promoció de la salut dels professionals de l'ICS
Alexa Rank
1,000,001
Espectacles Dr. Bombolla – Espectacles Dr. bombolla es dedica a planificar i desenvolupar tot tipus d'activitats culturals, lúdiques, formatives i de lleure demandades pels seus clients, amb la finalitat d'impulsar la participació social i la intervenció cultural dels grups a través de l'animació i de l'oci. • Desenvolupament d'activitats en matèria d'animació infantil, juvenil i per a adults, • Actuacions teatrals per a públic infantil, juvenil i per a adults, • Teatre de sala i de carrer. • Formació en matèria de tècniques teatrals o de Circ per a públic infantil, juvenil i per a adults. Espectacles Dr. bombolla es dedica a planificar i desenvolupar tot tipus d'activitats culturals, lúdiques, formatives i de lleure demandades pels seus clients, amb la finalitat d'impulsar la participació social i la intervenció cultural dels grups a través de l'animació i de l'oci. • Desenvolupament d'activitats en matèria d'animació infantil, juvenil i per a adults, • Actuacions teatrals per a públic infantil, juvenil i per a adults, • Teatre de sala i de carrer. • Formació en matèria de tècniques teatrals o de Circ per a públic infantil, juvenil i per a adults
Alexa Rank
1,000,001
Productes de la Terra - Marxandatge i productes dels Països Catalans - ProductesdelaTerra.CAT. Productes de la Terra, ProductesdelaTerra.CAT - Venda de marxandatge dels Països Catalans. Samarretes independentistes i més
Alexa Rank
1,000,001
LA ROSA DELS VENTS
Alexa Rank
1,000,001
Associació Sèlvans | "Persones que cuiden dels boscos, boscos que cuiden de les persones"
Alexa Rank
1,000,001
Racó dels mestres
Alexa Rank
1,000,001
El rebost dels alumnes
Alexa Rank
1,000,001
EL BOSC DELS SOMNIS
Alexa Rank
1,000,001
Menstruationstasse für Mädels - der Blog für dich & deine Tage! ❤. Menstruationstasse: ✓ Echte Tests 2020! ✓Alles über die praktischen Helfer für die Tage. ✓Finde deine Tasse. ✓Natürliche ökologische Hygiene.
Alexa Rank
1,000,001
El bloc dels Mites grecs
Alexa Rank
1,000,001
Universitat Pompeu Fabra (UPF). Qüestionar. Avançar. Transformar Fundada el 1990, la UPF és una universitat pública, arrelada a la ciutat de Barcelona, altament competitiva en recerca i amb vocació de transformació educativa per donar resposta als reptes del futur. En un context marcat per grans desafiaments globals, la UPF assumeix un compromís ineludible com a institució universitària: contribuir a la cerca de solucions dels grans reptes que afrontem la humanitat i el planeta, i que es concreten en la iniciativa Benestar Planetari.
Alexa Rank
56,693
Salesians Sant Vicenç dels Horts – A Salesians Sant Vicenç dels Horts impartim cursos d'ESO, Batxillerats, FP Dual (Grau Mitjà i Grau Superior), Curs d'Accés a Grau Superior (CAS), Programa de Formació i Inserció (PFI), Formació Ocupacional i Formació a mida.
Alexa Rank
1,000,001
UGT Catalunya | La web de les persones treballadores i dels i les sindicalistes
Alexa Rank
1,000,001
Ajuntament de Fontanars dels Alforins
Alexa Rank
1,000,001
Parc de Sant Eloi | Associació dels Amics de l'Arbre. Parc de Sant Eloi
Alexa Rank
1,000,001
Web dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya | FGC. Vols conèixer els horaris, tarifes, zones, bitllets i altra informació sobre els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya? Visita la nostra pàgina web.
Alexa Rank
1,000,001
Compromesos amb la felicitat dels infants - Fundació Catalana de l''Esplai. Iniciativa creada per impulsar l''educació en el lleure d''infants, joves i adults. Cases de colònies i altres serveis d''esplai.
Alexa Rank
1,000,001
Universitat Comunista dels Països Catalans | Projecte educatiu de l'Esquerra Independentista
Alexa Rank
1,000,001
Som Valencians – Defensa dels interessos valencians
Alexa Rank
1,000,001
Club de Marketing d'Andorra - Som marketing. El CMdA és una associació que impulsa el desenvolupament dels professionals del marketing d'Andorra i la difusió de les seves bones pràctiques.
Alexa Rank
1,000,001
Fundació Joan Miró | Museu Barcelona | Art, arquitectura i paisatge. Un lloc on viure l''art de Joan Miró i d''altres artistes dels segles XX i XXI. Un espai per a la participació i el diàleg.
Alexa Rank
178,646
Milan Berlin - Die dunkle Seite des Heimwerkens. Der Online-Preispionier für Spitzbuben und Starke Mädels. Hier gibt''s Werkzeuge, Sanitärbedarf und alles Sonstige zum Heimwerken.
Alexa Rank
1,000,001
GerardApps - Acàcia - Inici. Acàcia és una aplicació de control acadèmic, comunicació i administració, d''aquí prové el seu nom, però és molt més que això! L''aplicació permet configurar el centre en funció de la seva organització tant del personal com dels grups d''alumnes. Un cop fet això, el programa permet assignar el marc horari, els espais, els professors, la definició del currículum i la càrrega docent dels diferents professors/res. El programa ofereix la possibilitat de fer els horaris automàticament i/o manualment. Així com la importació dels horaris des de programes generadors d''horaris escolars.
Alexa Rank
1,000,001
Joan-Ramon Laporte. promoure l'ús saludable dels medicaments i utilització efectiva i eficient dels mitjans terapèutics.
Alexa Rank
1,000,001
Freundin finden | Beste-Freundin-gesucht.de. Eine gute Freundin finden – Zum Shoppen, Ausgehen oder einfach zum Quatschen. Von Mädels für Mädels und 100% kostenlos.
Alexa Rank
1,000,001
Badia de Roses. La Badia de Roses ofereix un itinerari històric fidel a la cronologia, a l'art i a la cultura dels temps. S'hi troba un dels itineraris megalítics més complets
Alexa Rank
1,000,001
Lloguer d'Autocaravanes entre Particulars - Yescapa. Nº 1 del lloguer d''autocaravanes particulars i furgonetes camper entre particulars. Des de 42 € per dia. Assegurança a tot risc inclosa per viatjar per tota Espanya i Europa. 98% dels usuaris satisfets dels nostres serveis.
Alexa Rank
1,000,001
Endevinalles. Les endevinalles i els enigmes són jocs d'enginy basats en la parla i en els sistemes de la llengua, perquè la capacitat dels parlants de totes les cultures i de totes les èpoques per jugar amb el llenguatge és la mostra del coneixement innat que té l'home dels mecanismes lingüístics de la seva llengua. Poeta…
Alexa Rank
1,000,001
Vacances a Holanda · Holanda Natural. Especialistes en vacances actives per a famílies a la Holanda més real, la dels holandesos. Lloguer de cases, cabanes, rutes amb bici i vaixell.
Alexa Rank
1,000,001
Web - Parla pallarès. Parlapallares.cat és un projecte cultural sense ànim de lucre que vol fomentar l’ús del dialecte pallarès. La totalitat dels guanys que s’obtinguin de la venta de samarretes es destinaran a la realització d’una exposició dedicada a la nostra parla.
Alexa Rank
1,000,001
Boteria Torner | Tradició des de 1739. A Boteria Torner fem una aposta decidida per la qualitat en la fabricació de les nostres barriques, posant una atenció especial en les matèries primeres i en el procés de fabricació. Garantim als nostres clients la qualitat de la fusta, amb certificat d’origen, i l’experiència i el saber fer dels nostres treballadors. El nostre procés de fabricació és essencialment artesanal, afavorint així una qualitat en la fabricació difícilment obtinguda en un procés essencialment mecanitzat i de producció en sèrie.
Alexa Rank
1,000,001
Comas Immobiliària · Pisos i Cases en Venda a Blanes › 872 26 86 54. Entra i descobreix el pis o casa dels teus somnis entre més de 200 propietats a Blanes. T'ajudem en tot el procès, des del principi fins al final perqué tot sigui fàcil i sense preocupacions. Truca'ns al 872 26 86 54 o buscans a Facebook @comasapi. Volem que visquis on vols viure.
Alexa Rank
1,000,001
Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Un museu per descobrir l''evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i la seva implicació social
Alexa Rank
1,000,001
Xerigots - Difonem la cultura del formatge i el vi. Xerigots és un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya. Seleccionem formatges artesans de gran qualitat, els conservem, afinem i servim al punt òptim de consum
Alexa Rank
1,000,001
La Noguera TV. Infolleida. Tota la Noguera al teu mòbil. Informació dels municipis i ajuntaments, Guia de comerços i serveis.
Alexa Rank
1,000,001
Selecat - Examens de Selectivitat de totes les materies anys 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020. Selecat plana web que ofereix examens de les PAU Proves Acces Universitat dels anys 2000-2020 de Catalunya totes les series i materies
Alexa Rank
1,000,001
USTEC·STEs. USTEC·STEs (IAC) Unió Sindical dels Treballadors d''Ensenyament de Catalunya
Alexa Rank
1,000,001
La Granja Urpí. La Granja Urpí, situada al vell mig de Sabadell just al costat del Mercat està concebuda i enfocada cap a famílies, nens, la clientela habitual dels mercats, la biblioteca, les botigues i oficines properes, les escoles…
Alexa Rank
1,000,001
Còdol Educació - Experiències culturals i educatives. Des de 1994 ens agrada utilitzar recursos didàctics i dinàmiques que tinguin en compte el cap, el cor i les mans dels participants.
Alexa Rank
1,000,001
QuintoTapa.cat - Rutes gastronòmiques KM0. Rutes gastronòmiques amb producte de proximitat a El Prat, L''Hospitalet, Sant Just Desvern, Cornellà i Sant Vicenç dels Horts.
Alexa Rank
1,000,001
Centre de documentació del Patrimoni i la Memòria Carrutxa. L'entitat El Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa és una entitat cultural sense ànim de lucre nascuda a Reus l'any 1980, amb l'objectiu de treballar en la recerca, la divulgació i la dinamització dels diferents aspectes de la cultura popular i el patrimoni etnològic.  El treball i activitat de Carrutxa es desenvolupa a partir d’un equip de treball interdisciplinari format per una desena de persones que sostenen el funcionament habitual de l’entitat i per una gran xarxa de col·laboradors –persones i entitats– estesa per les diferents poblacions en les quals s’ha realitzat recerca i divulgació, i experts en els diferents àmbits de treball de l’entitat. L’àmbit d’actuació de Carrutxa són les comarques del Priorat i el Baix Camp, on hi ha la seu social de l’entitat.   Voluntariat i pràctiques curriculars Qualsevol ajuda sempre és benvinguda, per això la nostra entitat és oberta a tothom que hi vulgui col·laborar per tal de conèixer el nostre funcionament o participar en les nostres tasques.  D'altra banda, l'entitat acull a aquells alumnes que vulguin realitzar amb nosaltres les seves pràctiques curriculars, sigui per a un grau o un màster universitari. En aquesta branca, l'entitat dóna llibertat a l'alumne si vol generar algun projecte, activitat o recerca concreta referent a alguna de les nostres línies de treball. Tanmateix, també oferim altres propostes i tasques relacionades amb el Centre de Documentació i la biblioteca especialitzada. 
Alexa Rank
1,000,001
Vallter 2000 - Hivern. Vallter 2000, l''estació d''esquí dels pirineus - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
Alexa Rank
1,000,001
Maresme Turisme. Aquí trovareu tota l´informació sobre turisme, comerç i serveis dels pobles de la comarca del Maresme. Catalunya. Turisme del Maresme. Turismo cultural
Alexa Rank
1,000,001
Beltran Menjars - Cuina casolana en menús diaris i catering. Beltran som un dels referents de cuina cassolana a la ciutat de Barcelona De dilluns a divendres disposem de tres menús diaris. El menú migdia, el menú baix en calories y el menú nit. Tots tres concebuts per una alimentació variada i de qualitat a un preu ajustat.
Alexa Rank
1,000,001
RAC1 - Últimes noticies, ràdio en directe i podcasts a la carta. El portal de notícies de RAC1, la ràdio líder a Catalunya. Notícies, informació dels programes de l''emissora, ràdio en directe i en podcasts a la carta.
Alexa Rank
1,000,001
Canera de trànsit | Fundació Natura Parc. A partir d'ara trobareu tota la informació dels animals allotjats en aquesta altra web: http://cepadfnp.wordpress.com
Alexa Rank
1,000,001
Join.chat. A través de l'empatia comunico amb l'ànima de la persona la qual em dona informació dels bloquejos que pateix, que poden provenir, o bé, del moment present o del passat.
Alexa Rank
1,000,001
Associació Llengua Nacional. L’Associació Llengua Nacional va ser fundada el 1991 per a contribuir a la normalització del català, defensar la unitat de la llengua i la seva riquesa dialectal, vetllar per l'ús d'un llenguatge ric i genuí, i lluitar perquè esdevingués el mitjà de comunicació habitual dels Països Catalans.
Alexa Rank
1,000,001
Start - Die Band aus Tirol - Livemusik! - Die Hoameligen. Traditionelle Volksmusik und Acoustic Jazzpop aus Tirol! Die drei Mädels bringen Stimmung in Ihre Veranstaltung, egal ob Konzert, Hochzeit, Taufe, bei Ihrem Firmenevent oder an der Hotelbar.
Alexa Rank
1,000,001
Festes, fires i activitats per descobrir i gaudir de Catalunya Festes Catalunya. Festes, fires i activitats per descobrir Catalunya. Gaudeix de la gastronomia del nostre país, dels millors allotjaments i productes de proximitat Portal de festes i serveis de Catalunya
Alexa Rank
1,000,001
Serra de Prades Càmping Resort - Vine i disfruta'l.. El Serra de Prades ofereix la possibilitat d'estar en contacte plenament amb la natura seguint la filosofia dels Càmpings, enclavat en els millors entorns naturals. Ofereix els millors serveis i instal·lacions per a acampar en tenda, caravana, autocaravana o allotjar-se en confortables Bungalows de fusta.
Alexa Rank
1,000,001
Tagesplan - Sex Party Aargau. Sexparty im Aargau - Wir sind sehr diskret gelegen, haben die naturgeilsten Mädels und machen keine leeren Versprechungen!
Alexa Rank
1,000,001
Institut Pere Mata - Grup Pere Mata. El Grup Pere Mata és un operador de serveis integrals d’atenció a les persones que, en col·laboració amb els departaments de Salut i d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, gestiona diversos dispositius i serveis públics d’atenció sanitària i social a les persones, mitjançant 2.100 professionals de la salut i dels serveis socials.
Alexa Rank
1,000,001
Escola Castell de Farners - Benvinguts a la nostra escola. Benvinguts al web de l'Escola Castell de Farners, on i trobareu tota l'actualitat de l'escola, informació d'interès, fotos dels alumnes i les activitats del centre i molt més. Som una escola compromesa, creativa, inclusiva i de natura a Santa Coloma de Farners.
Alexa Rank
1,000,001
Jocs Florals – JOCS FLORALS DE SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA. Pàgina oficial dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.
Alexa Rank
1,000,001
Pla Urgell TV. Infolleida. Tot el Pla d'Urgell al teu mòbil. Informació dels municipis i ajuntaments, Guia de comerços i serveis.
Alexa Rank
1,000,001
Teatre Barcelona - Tot el que necessites per anar al teatre. Tota la cartellera de teatre de Barcelona, recomanacions d’espectacles, compra d’entrades, opinions dels espectadors… i molt més!
Alexa Rank
1,000,001
Informatiu | Les Valls Web TV. Canal dedicat als reportatges i lactualitat dels nostres pobles
Alexa Rank
1,000,001
Lectura d'Imatge – Institut XXV Olimpíada / Silvia Méndez / Universitat de Barcelona.. Institut XXV Olimpíada / Silvia Méndez / Universitat de Barcelona.
Alexa Rank
1,000,001
Diari digital líder en català | NacióDigital. Diari digital líder en català. Actualitat i notícies de Catalunya
Alexa Rank
1,000,001
Núvol | Diari digital de cultura en català. Actualitat i opinió sobre llibres, art, teatre, música, cinema, cultura digital i pensament. També publiquem ebooks i la revista anual en paper.
Alexa Rank
1,000,001
Pisos en Barcelona | Inmobiliarias Barcelona |Pisos Barcelona. Pisos Barcelona con multitud de propiedades, pisos , chalet , casas, villas en todas las zonas y localidades, incluyendo toda la provincia de Barcelona
Alexa Rank
1,000,001
Mecanoscrit | Ciència Ficció, Fantasia i Terror per a tothom
Alexa Rank
1,000,001
Necessitats Educatives Especials | Bloc per poder compartir idees, opinions i materials curriculars per l'alumnat amb necessitats educatives especials.. Bloc per poder compartir idees, opinions i materials curriculars per l'alumnat amb necessitats educatives especials.
Alexa Rank
1,000,001
CAMINANTCAT – Descobrint Catalunya pas a pas – Un recull de llocs per visitar, conèixer i compartir de Catalunya. Un recull de llocs per visitar, conèixer i compartir de Catalunya
Alexa Rank
1,000,001
IEMed. Think tank dedicat a les relacions euro-mediterrànies. A Barcelona, des de 1989.
Alexa Rank
1,000,001
MC Delar och tillbehör - MTL Custom styling och motorcykeldelar. Custom delar till ditt bygge, eller så bygger vi om din motorcykel åt dig! Cafe racer, bobber, custom, sport. Valen är många!
Alexa Rank
1,000,001
Pobles de Catalunya: arquitectura, monuments i patrimoni històrico-artístic
Alexa Rank
1,000,001
Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps). Sindicat format per professors preocupats per la situació de l''ensenyament secundari. Som els de secundària!
Alexa Rank
1,000,001
ADAM Protectora. ADAM es la protectora de animales de El Masnou, Barcelona
Alexa Rank
1,000,001
Blog de sisè
Alexa Rank
1,000,001
Regió7: El Diari de la Catalunya Central. Regió7, Noticias de Portada
Alexa Rank
1,000,001
La Repera | Jornades de trobada i debat entre pagesia i consumidors en l'agroecologia. Jornades de trobada i debat entre pagesia i consumidors en l'agroecologia
Alexa Rank
1,000,001
carlesaleix – Let's get happy!. Let's get happy!
Alexa Rank
1,000,001
TRAC | Rehabilitación y restauración de fachadas y edificios. Rehabilitación y restauración de edificios y fachadas, patrimonio histórico. c/Castella, 40-46 bajos 2, Barcelona. tel 934 86 43 00
Alexa Rank
1,000,001
Seltsames und anderes... « jutjoc.wordpress.com. jutjoc.wordpress.com
Alexa Rank
1,000,001
Pisos en Sagunto | Inmobiliarias Sagunto | Histomar Inmobiliaria. Histomar Inmobiliaria con multitud de propiedades, pisos , chalet , casas, villas en todas las zonas y localidades, incluyendo toda la provincia de Valencia
Alexa Rank
1,000,001
Alexa Rank
1,000,001
Aprenentatge Servei
Alexa Rank
1,000,001
Sun Shine Sonnenstudio Schwabing Münchener Freiheit. Herzlich Willkommen im Sun Shine Sonnenstudio Schwabing! Wir freuen uns, Sie bei uns begrüßen zu dürfen! Informieren Sie sich einfach auf unseren Seiten
Alexa Rank
1,000,001
Banyoles Cultura. Banyoles. Informació Cultural - Información Cultural
Alexa Rank
1,000,001
:o: micachu :o:. micachu and the shapes, micachu, the shapes
Alexa Rank
1,000,001
Ajuntament de Ripollet. Pàgina oficial del municipi de Ripollet (Barcelona), produïda per l''Ajuntament de Ripollet. Ofereix informació general sobre aquesta localitat de la comarca del Vallès Occidental i el seu ajuntament i permet la realització de tramitacions en línia, descàrrega de documents i publicacions oficials. A més, disposa de cercador, agenda, notícies, arxiu de fotografies, l''emissió de Ripollet Ràdio i una guia de comerços i indústries.
Alexa Rank
1,000,001
Association pour l''Économie Distributive. Site de l'Association pour l'économie distributive et de sa revue mensuelle La Grande Relève - Pour de nouvelles perspectives de liberté, d'égalité et de fraternité
Alexa Rank
1,000,001
La Processó de Verges - Inici. La Processó de Verges és una representació teatral. L''Església va fer servir el teatre com a recurs evangelitzador. La missa es feia en llatí i, per tant, era molt difícil per a la gent del poble poder seguir els manaments eclesiàstics, de manera que el teatre era un bon recurs per a poder ensenyar la doctrina en llengua vulgar, el català, i amb una tècnica teatral més lliure, més popular, més propera al fidel.
Alexa Rank
1,000,001