BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Educatiu

Top 250 Websites on EDUCATIU

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Apr 1 2020.
Here are the best websites we found: labotigadelmestre.com • lleureisexisme.wordpress.com • santjosepobrer.es • formaciocet10.com • memcat.org • elnousafareig.org • totseduquem.wordpress.com • leonardome.com • waldorflagarriga.wordpress.com

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Web Oficial de La BOTIGA del MESTRE | Material escolar, educatiu i didàctic. A la botiga del mestre tenim una àmplia varietat de material escolar, material educatiu, material didàctic, etc.
Alexa Rank
1,000,001
Jornades de Lleure i Feminismes – Espai de trobada entre l’associacionisme educatiu i el moviment feminista i LGBTIQ.. Espai de trobada entre l’associacionisme educatiu i el moviment feminista i LGBTIQ.
Alexa Rank
1,000,001
Benvinguts | Grup Educatiu SJO. El Grup Educatiu de Sant Josep Obrer comprèn l'educació escolar des d'Infantil fins a Batxillerat o Formació Professional.
Alexa Rank
1,000,001
Centre de Formació CET10 - Esport i lleure educatiu. Al Centre de Formació CET10 desenvolupem formació en els àmbits de l’esport i el lleure educatiu. La nostra metodologia de treball es basa en utilitzar diferents tècniques didàctiques que aborden el ser, saber i saber fer, enfocant la formació al desenvolupament de capacitats i competències.
Alexa Rank
1,000,001
MEM | Moviment educatiu del Maresme. Moviment educatiu del Maresme
Alexa Rank
1,000,001
el nou safareig – L'espai exterior de l'escola com a espai educatiu. L'espai exterior de l'escola com a espai educatiu
Alexa Rank
1,000,001
Tots i totes eduquem a l'Ametlla | Un espai educatiu.. Un espai educatiu.
Alexa Rank
1,000,001
Leonardome | Recurs educatiu. Leonardome és un material educatiu basat en un dels molts descobriments i invents de Leonardo da Vinci. Treballem l'aprenentatge col·laboratiu i l'educació per competències a través d'una activitat lúdica.
Alexa Rank
1,000,001
| Projecte educatiu infantil – Pedagogia Waldorf. Projecte educatiu infantil - Pedagogia Waldorf
Alexa Rank
1,000,001
Itinere Didàctica - Itinere Didàctica és el blog educatiu de Itinere Tarragona. Itinere Didàctica és el blog educatiu de Itinere Tarragona
Alexa Rank
1,000,001
Baula - Material educatiu i llibres de literatura infantil i juvenil. Material educatiu i llibres de literatura infantil i juvenil
Alexa Rank
1,000,001
Benvingut a Complex Educatiu de Tarragona | Complex Educatiu de Tarragona
Alexa Rank
1,000,001
Servei Educatiu del Garraf |. |
Alexa Rank
1,000,001
PROJECTE EDUCATIU DE L''INSTITUT MARTA MATA DE MONTORNÈS DEL VALLÈS
Alexa Rank
1,000,001
Rúbrica de canvi educatiu
Alexa Rank
1,000,001
Àrea de Desenvolupament Tecnològic Educatiu
Alexa Rank
1,000,001
Servei Educatiu Ciutat Vella (Barcelona) - servei educatiu de ciutat vella. Reuneix als tres equips: el CRP, el EAP i el LIC
Alexa Rank
1,000,001
Escola Bressol La Pau - Centre educatiu a Granvia i Centre educatiu a L''Hospitalet
Alexa Rank
1,000,001
Institut-Escola Les Vinyes | Un centre petit amb un gran projecte educatiu
Alexa Rank
1,000,001
Centre educatiu - Escola Elisabeth Salou | Ensenyament de qualitat. L’Escola Elisabeth és una institució independent, no inscrita a cap ideologia política, econòmica ni religiosa. És un centre privat concertat amb la Generalitat de Catalunya.
Alexa Rank
1,000,001
Servei Educatiu de l''Alt Empordà
Alexa Rank
1,000,001
Centre Educatiu FAX
Alexa Rank
1,000,001
Cordes Espai Educatiu - Escuela de Música Suzuki en Valencia. Escuela de Música Suzuki en Valencia
Alexa Rank
1,000,001
Escola Montserrat Sarrià de Ter | La web del centre educatiu
Alexa Rank
1,000,001
ILP per l'Educació Pública | VOLEM DECIDIR QUIN SISTEMA EDUCATIU VOLEM! PARTICIPA!
Alexa Rank
1,000,001
Escola Nova 21 - Aliança per un sistema educatiu avançat
Alexa Rank
1,000,001
Benvinguts! - Talinga Centre Educatiu. Som un centre de suport familiar que ofereix guarda infantil a partir dels 4 mesos. Oberts tot l'any, dissenya el teu horari a mida.
Alexa Rank
1,000,001
www.cuinant.com ,el primer portal gastronòmic - educatiu de Sóller i molt més.
Alexa Rank
1,000,001
Educar per innovar | Proposta educativa per al pensament creatiu i l'emprenedoria. Educar per innovar és una programa educatiu que té com a objectiu desenvolupar el pensament creatiu i l’emprenedoria a les escoles. Ofereix als alumnes eines i recursos per a fomentar una actitud innovadora davant la presa de decisions i la resolució de conflictes i problemes del dia a dia.
Alexa Rank
1,000,001
Parc natural de la vall de Sorteny. La vall de Sorteny ofereix un interès singular des del punt de vista científic, històric i educatiu, però també estètic, paisatgístic i recreatiu.
Alexa Rank
1,000,001
Dovella Serveis Escolars. Oferim als Menjadors Escolars, Productes Ecològics · Sostenibles · Frescos · de Temporada · Productors pròxims. Lleure educatiu.
Alexa Rank
1,000,001
Escoles Tàndem | Inici. Escoles Tàndem és un projecte educatiu innovador en què centres educatius, a través del partenariat amb institucions de referència del país, treballen conjuntament amb l’objectiu de fomentar l’èxit educatiu. Aquest projecte es basa en l’especialització curricular d’aquest centres en una matèria singular
Alexa Rank
1,000,001
Institució La Vall. Escola concertada a Bellaterra. Coneix el nostre projecte educatiu, els valors i l'excel·lència acadèmica de la Institució La Vall. Informa't del nostre procés de matriculació, aquí. [+]
Alexa Rank
1,000,001
Espai Ludic | Sant Boi de Llobregat | Lleure. Espai Lúdic és una entitat sense ànim de lucre que ofereix serveis de lleure educatiu
Alexa Rank
1,000,001
Tu pots! – Suport a l'estudi. TU POTS! és un projecte de l'Ajuntament de Sant Boi i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, adreçat a l'alumnat de secundària dels centres públics de Sant Boi. Aquest projecte té com a objectiu millorar l'èxit acadèmic dels i les alumnes del nostre municipi mitjançant l'adquisició d'hàbits i  tècniques d'estudi adients per cada cicle educatiu. En aquest…
Alexa Rank
1,000,001
Educació audiovisual | eduCAC. eduCAC és el programa educatiu del CAC, per promoure l’educació mediàtica i fomentar un ús crític i responsable dels mitjans de comunicació.
Alexa Rank
1,000,001
Escola Bressol Quitxalla - Benvinguda. Escola Bressol Quitxalla a Andorra, centre assistèncial i educatiu. Escola Bressol Grandvalira
Alexa Rank
1,000,001
ICAPE - Inici. ICAPE és un projecte educatiu que impulsa els valors de la persona, les capacitats emprenedores i familiaritza els estudiants amb el concepte de responsabilitat social.
Alexa Rank
1,000,001
Pàgina Web d'Ascra Distribucions. Empresa dedicada al món educatiu: Material escolar i Pedagògic, Distribució de Llibres, Psicomotricitat, Material Montessori i Experiències Reggio Emilia, Parcs infantils, Mobiliari i Joguines. La màxima qualitat, disseny i seguretat al servei dels més petits.
Alexa Rank
1,000,001
Escoltes de Menorca | Associació Diocesana d'Escoltisme. Escoltes de Menorca, és un moviment educatiu que ajuda als infants i joves a desenvolupar el seu potencial emocional, intel·lectual, físic i social.
Alexa Rank
1,000,001
Fundació Crèdit Andorrà. La Fundació Crèdit Andorrà promou i organitza activitats en els àmbits educatiu, social i cultural
Alexa Rank
1,000,001
Institució Tarragona. Escola concertada a Tarragona. Coneix el nostre projecte educatiu, els valors i l'excel·lència acadèmica de la Institució Mallorca. Informa't del nostre procés de matriculació, aquí. [+]
Alexa Rank
1,000,001
close. Ensenyar és aprendre dues vegades Sóc mestre d'educació infantil a l'escola l'Estel de Bonastre i treballo al món educatiu des de 2008. Estem en constant canvi, com la societat, per aquest motiu és essencial la formació permanent.
Alexa Rank
1,000,001
edu.diocesansmallorca.org | Col·legis Diocesans de Mallorca.   Projecte Educatiu Institucional
Alexa Rank
1,000,001
Icaria Cooperativa. Icaria és una cooperativa de treball, destinada a la creació i gestió de projectes de caire social i educatiu. Aquests projectes poden realitzar-se a partir d''iniciatives pròpies o d''encàrrecs realitzats per entitats privades i públiques.
Alexa Rank
1,000,001
CARRILET. Centre Educatiu i Terapèutic
Alexa Rank
1,000,001
Escola Túrbula. Escola privada de Sant Adrià de Besòs, aprot de Badalona. Centre educatiu privat a Sant Adrià de Besòs amb Llar d´ Infants, Infantil, Primaria, ESO, Batxillerat, Formació Profesional de Sanitat i Sport.
Alexa Rank
1,000,001
Escola Arrels | Creixent amb tu. L'escola Arrels és un centre educatiu de Solsona amb una oferta integral que comprèn des de la llar d'infants fins als cicles formatius més actuals, incloent educació primària, secundària i batxillerat.
Alexa Rank
1,000,001
Teleret Llar d''infants | La teva llar d''infants a Sabadell (Barcelona). Teleret és un complement educatiu de la família, on atenem les necessitats , individuals de cada nen ajustant la nostra acció pedagógica />
Alexa Rank
1,000,001
- Escola dels Encants. L''Escola dels Encants és un centre educatiu de Barcelona. Respecte pels infants, participació de les famílies i compromís amb el món.
Alexa Rank
1,000,001
Escola de vida - Joviat joviat-manresa-projecte-educatiu-sistemica-innovacio. Som una fundació educativa amb un camí que s'inicia a la llar d'infants, parvulari i segueix en l'etapa de primària,eso, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior de formació professional, -a distància i presencials-, i formacióocupacional i continuada. Una formació al llarg de tota la vida.Un projecte educatiu que genera oportunitats d'aprenentatge i de creixement acompanyanta alumnat i famílies des de la pedagogia sistèmica.Una institució compromesa amb la millora contínua i amb una clara vocació de servei quevetlla per aconseguir un clima de confiança i de respecte, construint una relació emocionalpositiva entre totes les persones de la comunitat educativa.
Alexa Rank
1,000,001
Inici - Eco Sant Cugat. L’Eco Sant Cugat és una fira mediambiental amb un clar component educatiu i pedagògic, que cerca el binomi de la informació i formació per una participació activa dels visitants.
Alexa Rank
1,000,001
Benvinguts | Escola Font-Rúbia. Benvinguts al web de l'Escola Font-Rúbia. Aquí hi trobareu informació sobre la nostra escola, qui som, el projecte educatiu que seguim, i molt més!
Alexa Rank
1,000,001
Institució Mallorca. Escola concertada a Parc Bit (Mallorca). Coneix el nostre projecte educatiu, els valors i l'excel·lència acadèmica d'Aixa-Llaüt. Informa't del nostre procés de matriculació, aquí. [+]
Alexa Rank
1,000,001
Home - Escola Lurdes. L’Escola Lurdes és una escola oberta, una escola d’infantil i primària on cada nen es sent estimat i reconegut. El nostre projecte educatiu és integral i integrador, on els nens i nenes aprenen a ser i a conviure, a ser creatius, des del respecte a tot el que els envolta.
Alexa Rank
1,000,001
CET10 - Som esport per a tothom - Centres esportius, centres d'oci, lleure. A CET10 ens considerem uns “artesans” de l’educació en el lleure i l’esport. Descobreix els nostres gimnasos, centres esportius, centres d'oci, lleure educatiu per a infants i joves, cursos de monitor de lleure, projectes d'inclusió, la nostra Fundació CET10, l'Aquatló CET10 Barcelona, el nostre blog i molt més!
Alexa Rank
1,000,001
Institut eugeni d´ors (Badalona) | [email protected]. 12 d´abril de 2019: Som un Centre Educatiu 360!!! La Fundació Jaume Bofill va fer una CRIDA per triar 30 centres de tota Catalunya que siguin Centres Educatius 360 i l´Eugeni d´Ors de Badalona ha estat triat per formar part. Enhorabona a tots els participants!! Més informació a: https://www.educacio360.cat/crida-centres-educatius-360/ NOVETAT!!! Pel curs 2019-20 incrementem la…
Alexa Rank
1,000,001
Centre d'Estudis Roca | ESO, Batxillerat i Cicles Formatius concertats a Barcelona. Centre educatiu concertat amb ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior a Barcelona. Som a l'Av. Meridiana, 263. +Info: 93 243 07 70
Alexa Rank
1,000,001
La música clàssica al teu abast on tu pots ser-ne protagonista. Blog divulgació música clàssica. Sensible al món educatiu, publica blog per a nens i nenes "Música en família" i un altre sota títol "Educació". Musikhana fa compatibles el rigor dels continguts i una agradable presentació
Alexa Rank
1,000,001
Teresa Terrades. Espai per a l'orientació, l'assessorament i l'acompanyament educatiu .
Alexa Rank
1,000,001
Càpsules de Pau | ICIP. QUÈ ÉS PER A TU LA PAU? Un projecte educatiu que inclou materials didàctics, adreçat a treballar les competències personals i l‘aprenentatge emocional
Alexa Rank
1,000,001
Centre L'Alba | Centre L'Alba és una entitat sense ànim de lucre creada a Barcelona l'any 1978, Concertada pel Departament d'Ensenyament i amb Conveni amb el Departament de Salut.. Centre L'Alba és una entitat sense ànim de lucre, amb atenció infanto-juvenil en l'àmbit educatiu i de salut mental.
Alexa Rank
1,000,001
Edutac. Efectividad educativa Edutac. Efectivitat Educativa. Académia de educación y refuerzo educativo. Orientación Centre d'acompanyament familiar i educatiu a escoles i families Edutac. Efectivitat Educativa
Alexa Rank
1,000,001
IlerKan | Associació IlerKan. Intervencions Assistides amb Animals. ILERKAN és una Associació sense ànim de lucre, nascuda a Lleida al Febrer de 2014, que pretén millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant les Intervencions Assistides amb els Animals. Som un equip multidisciplinar de professionals dedicats a l'àmbit sanitari i educatiu. Comptem amb una àmplia experiència, des del 2007,  en el camp de…
Alexa Rank
1,000,001
Escola Santa Maria dels Apòstols | Primària, ESO, Batxillerat, Cicles. L’escola Santa Maria dels Apòstols és un centre educatiu privat concertat que es caracteritza fonamentalment per una formació integral de qualitat.
Alexa Rank
1,000,001
Institució La Farga. Escola concertada a Sant Cugat del Vallés. Coneix el nostre projecte educatiu, els valors i l'excel·lència acadèmica de la Institució La Farga. Informa't del nostre procés de matriculació, aquí. [+]
Alexa Rank
1,000,001
Joc d''Unir Punts , Jocs d''Unir Punts. UnirPunts.com, web educatiu i divertit. Diverteix-te i aprèn amb els nostres jocs d''unir els punts en molts idiomes
Alexa Rank
1,000,001
Tasca Projectes d'animació sociocultural. TASCA és una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural.
Alexa Rank
1,000,001
Escola Epiqueia – Mediona. Alt Penedès. Epiqueia és un projecte educatiu nou que articula l'atenció a la singularitat de cada infant, la comunitat de respecte i de companyonia, i la formació a través de tot allò valuós i viscut.    
Alexa Rank
1,000,001
Som Escola
Alexa Rank
1,000,001
Escola Animal – Educació en l'empatia
Alexa Rank
1,000,001
Escola Baldiri Reixac | Barcelona – Parc Güell
Alexa Rank
1,000,001
Home - Magnet | Magnet
Alexa Rank
1,000,001
L''escola inclusiva es mou. inclusió, escola inclusiva, inclusió escolar, discapacitat,
Alexa Rank
1,000,001
Educacio22 | Educación Holística
Alexa Rank
1,000,001
Passet a passet - CEI Beteró
Alexa Rank
1,000,001
Les Altres Veus | Actualitat, debat, opinió i més sobre Montcada i Reixac. Actualitat, debat, opinió i més sobre Montcada i Reixac
Alexa Rank
1,000,001
Inici - Escola Montessori. Situada a L'Hospitalet de Llobregat, l'Escola Montessori utilitza el mètode posant èmfasi en el desenvolupament del nen, sent aquest el centre de l'educació
Alexa Rank
1,000,001
Alexa Rank
1,000,001
COACLLEIDA | Weblog del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Lleida
Alexa Rank
1,000,001
Associació sociocultural La Formiga
Alexa Rank
1,000,001
HTML5 En construcció
Alexa Rank
1,000,001
Col.legi Sa Real. Pàgina web del col.legi Sa Real
Alexa Rank
1,000,001
EL BOSC DE PASSAVETS. WEB EL BOSC DE PASSAVETS
Alexa Rank
1,000,001
Escola Vila Olímpica | Escola pública d'infantil i primària des de 1996
Alexa Rank
1,000,001
CCOO UB. Informació sindical de la Secció Sindical de CCOO a Fundesplai
Alexa Rank
1,000,001
CCOO UB. Informació sindical de la Secció Sindical de CCOO a Fundesplai
Alexa Rank
1,000,001
MATERIAL ESCOLAR, OFICINA I NOVES TECNOLOGIES. Material escolar suministres, mobiliari escolar, equipament integral de centres escolars i altres colectivitats com ludotecas, llar d’infants, bibliotecas, etc. Som distribuidors de material escolar i d’oficina donant un servei integral a Girona
Alexa Rank
1,000,001
MATERIAL ESCOLAR, OFICINA I NOVES TECNOLOGIES. Distribucio material d’oficina, papereria i informatica, Subministrament tot tipus de material escolar, mobiliari escolar, equipament integral de centres escolars i altres col•lectivitats com ludoteques, llar d’infants, biblioteques, subministrament oficina
Alexa Rank
1,000,001
LLIBRES I JOGUINES EN CATALà. Llibreria en català, llibres infantils i educatius
Alexa Rank
1,000,001
SmileUrbo, un innovador joc de rol interactiu. SmileUrbo és un joc de simulació interactiu dissenyat per ensenyar als jugadors com afrontar els reptes del món real. A travès de la participació del grup i la presa de decisions, SmileUrbo forma en habilitats de comunicació, resolució de problemes
Alexa Rank
1,000,001
Xarxes de transformació educativa. Comunitat de docents compromesos amb la transformació educativa.
Alexa Rank
1,000,001
Actiescola - Activitats educatives i culturals des de 1995. Actiescola és una iniciativa basada en l''organització d''activitats educatives i culturals que vol incidir en l''educació no formal dels infants i els joves.
Alexa Rank
1,000,001
Gabinet Psicodiagnosis: Especialistes en psicologia infantil i juvenil.. Psicologia Clínica infantil i juvenil. Informació i assessorament a pares i educadors. Trastorns clínics i del desenvolupament. Les diferents tècniques de avaluació i intervenció psicolgica amb nens i joves. Pautes concretes per l''abordatge psicopedaggic i de la conducta en l''àmbit escolar.
Alexa Rank
1,000,001
Educació | Govern d''Andorra. Ministeri d''Educació d''Andorra. Sistemes educatius públics a Andorra, estudis, serveis i recursos.
Alexa Rank
1,000,001
CONEIX ELS TEUS DRETS. A Coneix els teus Drets s’expliquen en format audiovisual d’una manera atractiva per nens i adults, barrejant personatges reals amb dibuixos animats, 20 dels drets presents en la Convenció pels Drets dels Infants. El web es composa de 21 vídeos de minut i mig de duració on coneguts personatges del mon de la cultura, l’esport o el periodisme, entre d’altres, interactuen amb dibuixos animats.
Alexa Rank
1,000,001
Museu Comarcal de Manresa. Les col·leccions del museu, activitats, serveis. El MCM conserva i exposa obres que expliquen l'art i la història de Manresa i el Bages.
Alexa Rank
1,000,001