BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on För

Top 250 Websites on FöR

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Sep 1 2020.
Here are the best websites we found: flashback.org • fotosidan.se • utbildning.se • 50plusmatch.se • sida.se • collector.se • storel.se • vismaspcs.se • postnord.se

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Flashback Forum | Yttrandefrihet på riktigt!. Flashback Forum, Sveriges största forum för yttrande- och åsiktsfrihet samt självständigt tänkande.
Alexa Rank
11,889
Fotosidan - forum, galleri och fototidning fr dig som gillar foto, kamera och bild - Fotosidan. Fotosidan r forum, gallerier och en fototidning fr alla fotointresserade. Fotosidan har allt fr den fotointresserade - allt mellan kamera och bild; fotonyheter, produktnyheter, bilder och bildkritik.
Alexa Rank
32,129
Utbildning & kurser för alla i arbetslivet | utbildning.se. Kompetensutveckling för alla branscher. Tusentals kurser och utbildningar från hundratals arrangörer. Vi hjälper dig att hitta rätt utbildning!
Alexa Rank
46,797
Dating för aktiva 50-plussare - 50plusmatch.se. Dating för aktiva 50-plussare. 50plusmatch.se är datingsidan för aktiva 50-plussare som letar efter en seriös date. Gå med gratis!
Alexa Rank
1,000,001
Sida - Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete - Sida. Sida är Sveriges biståndsmyndighet och arbetar för att människor som lever i fattigdom själva ska kunna förbättra sina levnadsvillkor.
Alexa Rank
144,125
Collector Bank | Finansiella tjänster för privatpersoner och företag. Collector Bank utvecklar finansiella tjänster för företag och privatpersoner. Vi utmärker oss genom snabbhet och flexibilitet.
Alexa Rank
155,682
Storel | Elmateriel | Allt för Elproffs. Storel är en helhetsdistributör för Elmateriel med lokal närvaro på 29 platser i Sverige. Allt för Elproffs
Alexa Rank
220,704
Ekonomisystem för Sveriges småföretag – Visma Spcs. Vi är Sveriges största leverantör av program för bokföring, lönehantering, fakturering och redovisning till småföretag och redovisningsbyråer. Välkommen!
Alexa Rank
220,771
Brev- och pakettjänster för privat- och företagskunder | PostNord. Spåra brev och paket eller använd dig av PostNords andra tjänster och verktyg för att skicka och ta emot din post.
Alexa Rank
46,838
A-kassan för Service och Kommunikation - Sekos akassa. A-kassan för Service och Kommunikation är till för dig som jobbar inom de branscher som fackförbundet Seko organiserar. Ansök om medlemskap redan idag. Du gör det direkt här på webbplatsen och signerar med e-legitimation.
Alexa Rank
1,000,001
DIK – facket för kultur, kommunikation och reklam. Passionerad och kreativ? DIK är facket för dig inom kultur, kommunikation och reklam.
Alexa Rank
1,000,001
SiS - Plats för förändring - SiS - Statens institutionsstyrelse. Statens institutionsstyrelse, SiS, bedriver individuellt anpassad tvångsvård och verkställer sluten ungdomsvård. I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar och klienter med allvarliga och omfattande psykosociala problem bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. Vården och behandlingen är jämlik och fri från diskriminering och utförs med god etik och hög kvalitet. Vårt arbete präglas av hög tillgänglighet och rättssäkerhet.
Alexa Rank
1,000,001
Svenska institutet för standarder, SIS. SIS verkar i de internationella nätverken ISO och CEN som skapar standarder. Hos oss utformar aktörer best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ett smart hållbart samhälle.
Alexa Rank
776,030
HetaMognaFlirtar - Diskret flirta för alla!
Alexa Rank
1,000,001
15
Start - SL
Alexa Rank
21,985
Jollyroom.se | Allt för små och stora barn. Jollyroom.se har Sveriges största utbud av barn- och babyprodukter. Köp barnvagnar, bilbarnstolar, barnkläder, leksaker och alla produkter till barnrummet.
Alexa Rank
130,076
Linköpings universitet - Linköpings universitet. Linköpings universitet (LiU) är känt för innovativa utbildningar, gränsöverskridande forskning och nära samarbete med näringsliv och samhälle...
Alexa Rank
26,871
Välkommen till Apoteket | För ett liv i hälsa - Apoteket. Vi ger dig kvalificerade tips och råd kring egenvård och hälsa. Handla våra produkter direkt här hos oss på nätet. Vi har snabba leveranser, alltid med fri frakt. Kom in och titta på vårt kvalitetskontrollerade sortiment direkt!
Alexa Rank
147,037
Danske Bank | En bank som gör mer för dig som vill mer. Varför välja mellan den stora bankens resurser och den lokala bankens engagemang? Hos oss får du båda.
Alexa Rank
147,042
OKQ8 - Allt för dig & bilen. Vi på OKQ8 kan hjälpa dig med så mycket mer än att bara fylla på tanken då och då. Vi vill göra ditt liv med bilen enklare och roligare. Välkommen.
Alexa Rank
147,065
Telenor - Frihet för hela familjen - Mobil, bredband & tv. Allt du behöver inom mobiltelefoni, bredband, tv och hemtelefoni. Få mer mobilsurf eller snabbare bredband när du samlar mobil och bredband hos oss.
Alexa Rank
191,898
Garaget - Sveriges största community för bilentusiaster
Alexa Rank
220,452
Hundsaker & Tillbehör: Allt för din Hund på nätet | Hund.se. Välkommen till Hund.se ➤ Stort sortiment med Allt som din Hund och du som Hundägare behöver. ✓ Låga priser ✓ Fri frakt fr. 299kr ✓ Snabba leveranser.
Alexa Rank
220,491
Kamda | Fototillbehör för alla!. Kamda | E-butiken med stort sortiment till Kameran. Snabba leveranser!
Alexa Rank
220,522
Lönestatistik för olika yrken och län
Alexa Rank
220,560
Välkommen till Mimers Brunn - Skolarbeten, uppsatser och artiklar för både elever och lärare.
Alexa Rank
326,772
Vårdriktlinjer - för personal inom kommun och landsting
Alexa Rank
1,000,001
Kurs i funktionsmedicin för leg vårdpersonal. Utbilda dig inom funktionsmedicin
Alexa Rank
1,000,001
Nagelvård, fotvård och skönhet produkter online för proffs och hem. Professionella nagelprodukter, fotprodukter, skönhetsprodukter, utrustning, verktyg, tillbehör i hög kvalitet på nätet för skönhetssalonger och nybörjare
Alexa Rank
1,000,001
Din städfirma för hemstädning och hushållsnära tjänster | Homemaid
Alexa Rank
1,000,001
Finansiering & affärsutveckling för växande företag | Almi - almi
Alexa Rank
1,000,001
OrtensKung.com - Har du vad som krävs för att bli ortens kung?
Alexa Rank
1,000,001
menu. Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare.
Alexa Rank
42,771
34
Dagens industri. Nyheter och artiklar från dagstidningen Dagens industri. Med generalindex, valutor, räntor, råvaror och andra nyckeltal.
Alexa Rank
35,950
Barnen Framför Allt (BFA) - adoption, fadderskap och bistånd. På BFA har vi alltid barnets bästa i fokus och arbetar utifrån att det är barnet som genom adoption skall få den familj som har bäst förutsättningar utifrån barnets behov. Vi arbetar för barnens bästa genom adoption, fadderskap och bistånd.
Alexa Rank
126,955
Bemanningsföretag och rekryteringsföretag | Academic Work. Bemanningsföretag och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären. Vi har hundratals lediga jobb - sök jobb eller personal hos oss!
Alexa Rank
50,169
Logo. Vi är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor. Vi är obundna och kan erbjuda den lösning som passar ditt behov och verksamhet bäst. Våra it-specialister kompletterar med sin nyckelkompetens.
Alexa Rank
220,346
Miljövänliga värmepumpar från IVT - Köp en IVT Värmepump. IVT:s värmepumpar använder bergvärme, markvärme, sjövärme eller luftvärme för att förse ditt hus med miljövänlig, energisnål värme.
Alexa Rank
1,000,001
Välkommen till Systembolaget.se. Vi finns till för att de alkoholrelaterade problemen blir mindre om alkohol säljs utan vinstintresse.
Alexa Rank
48,177
Livsmedelsverket. Startsida för Livsmedelsverkets webbplats
Alexa Rank
71,610
Startsida - Socialstyrelsen. Socialstyrelsen är Sveriges kunskapsmyndighet för vård och omsorg. Vi finns för att människor i Sverige ska få tillgång till god vård och omsorg på lika villkor.
Alexa Rank
73,772
Heinrich Evers ist als „Heiner, de Plattsnacker“ mit plattdeutschen Lesungen unterwegs.. Der Plattdeutschbeauftragte des Kreises Ostholstein engagiert sich seit vielen Jahren aktiv für die plattdeutsche Sprache: Kurse, Workshops, Lesungen sowie das erfolgreiche plattdeutsche Wörterbuch „Platt för Plietsche“.
Alexa Rank
1,000,001
Mio - Soffor, Möbler och Inredning | Mio. Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning. Hitta din lokala butik eller handla online. Du alltid har fri frakt till butik!
Alexa Rank
93,381
BodyContact | Din kontaktsajt på nätet. BodyContact är en seriös kontaktförmedling för sexkontakter som är helt gratis. På BodyContact träffar du likasinnade på jakt efter träff eller en sexkompis.
Alexa Rank
71,664
Västtrafik: kollektivtrafik i Västra Götaland. Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Här kan du söka resor, se biljettpriser och mycket mer. Tack för att du reser tillsammans!
Alexa Rank
122,935
Konserter, biljetter och datum | Live Nation Sverige. Sök i Sverige och internationellt konserter, biljetter, artister, kalendarium och evenemangsinformation på LiveNation.se. Världens största sökmotor för konserter och evenemang.
Alexa Rank
122,921
Start | Frågesport & musikquiz. Sveriges bästa utbud av frågesport musikquiz & tipspromenad för vardag, fest och annat - Välkommen till matteolsson.se
Alexa Rank
135,412
Öppet arkiv | oppetarkiv.se. SVT:s Öppet arkiv är ett av världens största tv-arkiv, som erbjuder mängder av program handplockade ur vår svenska tv-historia.
Alexa Rank
87,734
Tiger of Sweden - Officiell webbshop Sverige. Köp Tiger of Sweden. Kläder i stilren design gjorda i högkvalitetsmaterial med en stolt attityd. Svenskt mode för män och kvinnor.
Alexa Rank
163,691
Allt om dykning | dykarna.nu. Här hittar du all information om dykning. Nordens största forum för dykare. Frågor om dykutrustning, dykresor eller dykcertifikat? Här finns svaren
Alexa Rank
167,103
Hem | Miljödata. Levererar standardprogram, gör kundanpassningar, program och utbildar inom IT-stöd för arbete med arbetsmiljö och personalutveckling.
Alexa Rank
179,652
Start - Region Stockholm. Region Stockholm ansvar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional tillväxt och utveckling samt för att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv.
Alexa Rank
220,683
Timekeeper - enkel tidrapportering, tidrapportering app, tidredovisning, fortnox tidrapportering, personalliggare. Den enkla lösningen för att tidredovisa och hålla ordning på timmarna i era projekt. Både för lön och fakturering.
Alexa Rank
220,741
Produkter för autoid, datafångst och märkning!. Produkter för datafångst, autoid och märkning snabbt till bra pris. Hos oss hittar du även etiketter och tillbehör.
Alexa Rank
220,337
Hitta ditt Gymnasium | Allt inför gymnasievalet | Gymnasiestest. Gymnasium.se är till för dig som ska välja gymnasium. Sök efter gymnasieskolor, intagningspoäng och läs om allt inför gymnasiet. Gör gymnasietestet!
Alexa Rank
220,473
Hemsidor | Forum | Spel | Underhllning. Denna portal är till för er som använder någon av InfoOm.se's tjänster som gratis hemsida, forum, gästbok, spel mm. men alla är givetvis välkomna! Här kan ni byta erfarenheter och tips eller bara umgås.
Alexa Rank
220,499
Specialistbolag med fokus på kravhantering och test. Konsultbolag1 är ett specialistbolag där vi skapar konkurrenskraft för våra kunder genom effektiv kravhantering och test . Konsultbolag1 är en del av ÅF Digital Solutions.
Alexa Rank
220,532
Lasingoo - Jämför bilverkstad och boka bilservice till fast pris. Lasingoo gör det enklare för dig att välja bilverkstad. Jämför verkstäder på omdöme, läge och fast pris och boka din nästa bilservice online.
Alexa Rank
220,546
Mäklarringen - Hitta en mäklare nära dig. Mäklarringens fastighetsmäklare är din partner i bostadsaffären. Den mycket goda lokalkännedomen är den stora styrkan hos våra mäklare. Vi arbetar med hjärtat och för enastående resultat. Välkommen in!
Alexa Rank
220,563
Lakrids by Bülow: Lyxig Lakrits och Choklad. Den finaste lakritsen i hela världen. Unna dig själv eller köp den perfekta presenten för alla tillfällen. Upptäck våra premiumtjänster online och i butik. Vi erbjuder snabb, pålitlig och säker shopping.
Alexa Rank
220,542
Svenska Akademiens ordbok | SAOB. SAOB - webbplats för Svenska Akademiens ordbok.
Alexa Rank
220,661
Sveriges akademikers centralorganisation - Saco. Saco, Sveriges akademikers centralorganisation, driver akademikernas intressen. Genom opinionsbildning, egna studier och aktiviteter kämpar vi för att utbildning ska löna sig.
Alexa Rank
220,652
Startsida – Specialpedagogiska skolmyndigheten. Hos Specialpedagogiska skolmyndigheten får du stöd när du skapar lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga för alla.
Alexa Rank
220,695
Wayke - Köp och sälj nya och begagnade bilar. Vi vill att det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om dem. Wayke - en bättre marknadsplats för bilar
Alexa Rank
220,779
Sign up. Sol & bad. Weekendresor och kryssningar. Charterresor och sista minuten. Vem du än är och var du än vill åka har vi en resa för dig. Välkommen till TUI!
Alexa Rank
220,752
Startsida - Sweden Abroad. Välkommen till den officiella webbplatsen för Sveriges ambassader och konsulat.
Alexa Rank
220,911
Peak Performance | Startsida. Uppdatera din garderob på Peak Performance officiella webbutik. Skid, golf och fritidskläder för män, kvinnor och barn.
Alexa Rank
341,874
Träningssajten FunBeat - Träning och motion. Med FunBeats träningsdagbok och community får du maximal inspiration för din löpning, cykling, styrketräning mm.
Alexa Rank
353,818
Herrkläder online, märkeskläder för män - CareOfCarl.com. På CareOfCarl.com handlar du klassiska märkeskläder & skor online från välkända varumärken.
Alexa Rank
141,476
Här pluggar du matematik! – Matteboken. Matteboken.se är ett verktyg för att studera matte här på nätet. Oavsett om du är elev eller lärare hoppas vi att du ska få användning av materialet, videolektionerna, räkneövningarna och forumet. Matteboken har skapats och drivs av Mattecentrum – en ideell förening som ger gratis hjälp i matematik till Sveriges barn och unga.
Alexa Rank
559,285
Start | Rollco. Vi är specialiserade på produkter för linjära förflyttningar och automationslösningar.
Alexa Rank
738,854
sv Götessons. Götessons Industri med huvudkontor och lager i Ulricehamn utvecklar och tillverkar produkter för arbetsplatser på kontor och alla publika miljöer.
Alexa Rank
758,173
L’Oréal Paris. Upptäck allt L'Oréal Paris har att erbjuda inom smink, hårvård och hudvård för både för kvinnor och män.
Alexa Rank
1,000,001
Hem | Pyramid - Det flexibla affärssystemet. Pyramid Business Studio är ett användarvänligt moduluppbyggt affärssystem för många olika branscher. Allt från tillverkning, projekt och butik till e-handel och Business Intelligence.
Alexa Rank
1,000,001
Storstockholms brandförsvar - Storstockholms brandförsvar. Välkommen till Storstockholms brandförsvar - vi skapar trygghet! Vi finns tillgängliga året om, dygnet runt – för din säkerhet och trygghet. Våra medlemskommuner är: Danderyd, Lidingö, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.
Alexa Rank
1,000,001
Kameradoktorn - Nikonspecialisten mitt i city. Webshop för allt inom proffesionell kamerautrustning, med fokus på Nikons sortiment. Självklart har vi gott om tillbehör till allt du behöver inom fotografering.
Alexa Rank
1,000,001
Produktmedia, profilprodukter & presentreklam | Galaxi Reklam AB. Galaxi Reklam AB har allt fr att du skall kunna profilera ditt fretag p bsta mjliga stt. Vlj bland 1000-tals olika profilprodukter med tryck och logo
Alexa Rank
1,000,001
Vallaservice till Vasaloppsveckan! - www.vallaservice.nu. Vlkommen till Din vallaservice under Vasaloppsveckan. Med mer n 10 rs erfarenhet av stlsickling kan Ni knna Er trygga med att f bsta mjliga frutsttningar fr Ert lopp! Vi vallar till alla lopp: Tjejvasan, ppet Spr, Kortvasan, Halvvasan och Vasaloppet!
Alexa Rank
1,000,001
Britax Römer | Bilbarnstolar och barnvagnar. Bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar. Britax Römer står för barnsäkerhet.
Alexa Rank
1,000,001
AMF - Pensionen från jobbet | amf.se. AMF hjälper dig med enkla och trygga pensionslösningar för din tjänstepension. Hos AMF går all vinst tillbaka till spararna.
Alexa Rank
1,000,001
Boka semester på Öland | Boende | Camping | Böda Sand. Böda Sand säkrar en idyllisk Ölandssemester som passar de flesta, vid Ölands vackraste strand! Här samlas familjer, pensionärer, kärlekspar och vänner. Välkommen att utforska vårt utbud av boendealternativ och sommarens evenemang. Här hittar du våra aktiviteter, det finns något för alla! Boka ditt boende direkt hos oss i god tid.
Alexa Rank
1,000,001
Trygga och enkla elavtal | Fyrfasen Energi. Elavtal ska vara trygga och enkla – Fyrfasen Energi hjälper dig hitta rätt elavtal för dig
Alexa Rank
1,000,001
Svenska Akademiens ordbok | SAOB. SAOB - webbplats för Svenska Akademiens ordbok.
Alexa Rank
1,000,001
Köp akvarium och tillbehör - Kvalitet & billigt! | Fiskfoder. Köp prisvärda akvarium till hög kvalitet hos Fiskfoder.se. Vi har ett stort utbud av akvarium och tillbehör till bästa pris. Med snabba leveranser och låga fraktkostnader får du bästa utbyte av din investering till ditt akvarium. Ditt självklara val för dina akvariebehov.
Alexa Rank
179,609
Mattor online och i butik - Köp mattor för alla golv - Kilands mattor. Handla mattor på nätet i vår webbutik eller i vår stora butik i Jönköping. Vi har kvalitetsmattor i olika färger, storlekar och för alla golv. Hitta din nya matta idag! Frakt endast 79 kr!
Alexa Rank
179,631
Sumoguard. vi säljer framtidssäkrade larmsystem villalarm övervakningsset med kamera övervakningskamera wifi gsm anpassat säkerhet villasäkerhet larm skydd för hemmet semesterlarm
Alexa Rank
220,714
Släpvagnar och båttrailers - Brenderup. Brenderup släpvagnar och båttrailers fullastade med smarta funktioner. Tips och råd kring ägande, lastvikt, körkortsregler och hastighetsbegränsningar.
Alexa Rank
708,765
PRO.se - Start. PRO är Sveriges största pensionärsorganisation med 330 000 medlemsskap. Tillsammans ser vi till så att livet som pensionär blir bättre och roligare. Välkommen!
Alexa Rank
1,000,001
Ekonomi - UNT.se. Ekonomi
Alexa Rank
1,000,001
Kittad.se - Koll på prylar
Alexa Rank
1,000,001
Aktiv Finans - Hem
Alexa Rank
1,000,001
Alexa Rank
1,000,001
iOpinion | Förbättra hälsan i er organisation | Sverige. iOpinions förbättrar hälsan i er organisation. Våra vetenskapliga enkäter belyser er organisations förbättringsmöjligheter. Vi analyserar er hälsa och hjälper er sedan att må bättre.
Alexa Rank
1,000,001
Välkommen till VuxenFlirtKontakt
Alexa Rank
1,000,001
Cykelhuset
Alexa Rank
1,000,001