BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on För

Top 250 Websites on FöR

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Nov 1 2019.
Here are the best websites we found: flashback.org • postnord.se • fotosidan.se • vismaspcs.se • elon.se • utsidan.se • slojd-detaljer.se • fiskesnack.com • traguiden.se

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Flashback Forum | Yttrandefrihet på riktigt!. Flashback Forum, Sveriges största forum för yttrande- och åsiktsfrihet samt självständigt tänkande.
Alexa Rank
10,436
Brev- och pakettjänster för privat- och företagskunder | PostNord. Spåra brev och paket eller använd dig av PostNords andra tjänster och verktyg för att skicka och ta emot din post.
Alexa Rank
19,866
Fotosidan - forum, galleri och fototidning fr dig som gillar foto, kamera och bild - Fotosidan. Fotosidan r forum, gallerier och en fototidning fr alla fotointresserade. Fotosidan har allt fr den fotointresserade - allt mellan kamera och bild; fotonyheter, produktnyheter, bilder och bildkritik.
Alexa Rank
51,159
Ekonomisystem för Sveriges småföretag – Visma Spcs. Vi är Sveriges största leverantör av program för bokföring, lönehantering, fakturering och redovisning till småföretag och redovisningsbyråer. Välkommen!
Alexa Rank
82,052
Elon – Sveriges ledande kedja för hemprodukter. Elon är Sveriges ledande kedja för hemprodukter med e-handel och ca 300 butiker fördelade över hela landet. I din lokala butik kan du handla vitvaror, hushållsprodukter, personvård, belysning, luftvärmepumpar m m av kompetent personal.
Alexa Rank
143,031
Sveriges strsta mtesplats fr friluftsliv, ventyr och natur - Utsidan. Utsidan r mtesplatsen fr alla intresserade av friluftsliv, friluftsaktiviteter, expeditioner, ventyr, natur och foto
Alexa Rank
153,480
Allt för kreativitet, pyssel och hobby - Slöjd-Detaljer. Mer än 10.000 artiklar för kreativitet, hobby och hantverk. Välkommen till Slöjd-Detaljer på nätet och i butik!
Alexa Rank
154,176
Fiskesnack.com - Fr oss bakom fltet - Fiskesnack.com - Fr oss bakom fltet.... Fiskesnack.com - Fr oss bakom fltet
Alexa Rank
221,371
Digital handbok för trä och träbyggande - TräGuiden. TräGuiden är den digitala handboken för trä och träbyggande.
Alexa Rank
239,557
Sida - Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete - Sida. Sida är Sveriges biståndsmyndighet och arbetar för att människor som lever i fattigdom själva ska kunna förbättra sina levnadsvillkor.
Alexa Rank
270,694
Komplett TV-guide - Här hittar du TV-tablån för hela veckan | Tv-Tabla.se. Din TV-guide på nätet. Tv-tablå just nu och en vecka framåt för över 70 kanaler. Anpassa tv-tablån efter dina kanaler, enkelt och smidigt.
Alexa Rank
321,396
12
Dagens industri. Nyheter och artiklar från dagstidningen Dagens industri. Med generalindex, valutor, räntor, råvaror och andra nyckeltal.
Alexa Rank
13,699
Svenska institutet för standarder, SIS. SIS verkar i de internationella nätverken ISO och CEN som skapar standarder. Hos oss utformar aktörer best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ett smart hållbart samhälle.
Alexa Rank
224,825
Telenor - Frihet för hela familjen - Mobil, bredband & tv. Allt du behöver inom mobiltelefoni, bredband, tv och hemtelefoni. Få mer mobilsurf eller snabbare bredband när du samlar mobil och bredband hos oss.
Alexa Rank
40,117
Välkommen till Apoteket | För ett liv i hälsa - Apoteket. Vi ger dig kvalificerade tips och råd kring egenvård och hälsa. Handla våra produkter direkt här hos oss på nätet. Vi har snabba leveranser, alltid med fri frakt. Kom in och titta på vårt kvalitetskontrollerade sortiment direkt!
Alexa Rank
40,171
OKQ8 - Allt för dig & bilen. Vi på OKQ8 kan hjälpa dig med så mycket mer än att bara fylla på tanken då och då. Vi vill göra ditt liv med bilen enklare och roligare. Välkommen.
Alexa Rank
71,986
Danske Bank | En bank som gör mer för dig som vill mer. Varför välja mellan den stora bankens resurser och den lokala bankens engagemang? Hos oss får du båda.
Alexa Rank
94,707
Garaget - Sveriges största community för bilentusiaster
Alexa Rank
97,022
Nyckeltal och Finansiell data för Aktieanalys | Börsdata. Aktier, Nyckeltal och Värdering
Alexa Rank
165,592
20
Start - SL
Alexa Rank
18,585
A-kassan för alla akademiker | Akademikernas a-kassa. Vi är a-kassan för alla med 180 högskolepoäng. Hela arbetslivet. Ring 08-412 33 00 för info om a-kassa, regler och ersättning.
Alexa Rank
177,819
Jollyroom.se | Allt för små och stora barn. Jollyroom.se har Sveriges största utbud av barn- och babyprodukter. Köp barnvagnar, bilbarnstolar, barnkläder, leksaker och alla produkter till barnrummet.
Alexa Rank
186,695
Lönestatistik för olika yrken och län
Alexa Rank
213,148
Köp underkläder för dam på nätet - Välkommen till Twilfit.se. Twilfit - Vi har underkläder som passar just dig! Underkläder från kända varumärken · Fri frakt · Fri retur till butik · Shoppa underkläder enkelt online!
Alexa Rank
226,053
Finansiering & affärsutveckling för växande företag | Almi - almi
Alexa Rank
229,643
Granngården | Allt för det Jordnära livet. Välkommen till Granngården! Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare – allt för det Jordnära livet!
Alexa Rank
281,632
27
Ett smartare hem för alla. Skapa ett smart hem med hemautomation. Vi har massvis av Z-Wave-produkter, sensorer och minidatorer i lager. Få inspiration och snabb service!
Alexa Rank
296,582
Litenleker.se, designade leksaker för barn på nätet. Hos litenleker.se hittar du pedagogiska och genomtänkta barnleksaker från kända varumärken. Vår kundtjänst ser fram emot att hjälpa dig! l
Alexa Rank
304,885
menu. Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare.
Alexa Rank
25,524
Linköpings universitet - Linköpings universitet. Linköpings universitet (LiU) är känt för innovativa utbildningar, gränsöverskridande forskning och nära samarbete med näringsliv och samhälle...
Alexa Rank
26,261
Jula - inget kan stoppa dig nu!. Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser.
Alexa Rank
28,161
Logo. Vi är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor. Vi är obundna och kan erbjuda den lösning som passar ditt behov och verksamhet bäst. Våra it-specialister kompletterar med sin nyckelkompetens.
Alexa Rank
150,614
Apotek på nätet - Apoteksgruppen. Nu får du som medlem 3 för 2 på solskyddsprodukter från utvalda varumärken hos Apoteksgruppen. Gäller tom 26/6 2019. Välkommen in!
Alexa Rank
255,172
Välkommen till Systembolaget.se. Vi finns till för att de alkoholrelaterade problemen blir mindre om alkohol säljs utan vinstintresse.
Alexa Rank
37,596
Billiga mobilabonnemang och kontantkort - Comviq. Comviq är mobiloperatören som pressar priserna. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden.
Alexa Rank
59,191
Sign up. Sol & bad. Weekendresor och kryssningar. Charterresor och sista minuten. Vem du än är och var du än vill åka har vi en resa för dig. Välkommen till TUI!
Alexa Rank
60,679
BodyContact | Din kontaktsajt på nätet. BodyContact är en seriös kontaktförmedling för sexkontakter som är helt gratis. På BodyContact träffar du likasinnade på jakt efter träff eller en sexkompis.
Alexa Rank
45,822
Mio - Soffor, Möbler och Inredning | Mio. Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning. Hitta din lokala butik eller handla online. Du alltid har fri frakt till butik!
Alexa Rank
67,594
Västtrafik: kollektivtrafik i Västra Götaland. Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Här kan du söka resor, se biljettpriser och mycket mer. Tack för att du reser tillsammans!
Alexa Rank
69,428
Bemanningsföretag och rekryteringsföretag | Academic Work. Bemanningsföretag och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären. Vi har hundratals lediga jobb - sök jobb eller personal hos oss!
Alexa Rank
91,825
Bostäder & lokaler i Göteborg, Stockholm & Uppsala-Wallenstam. Wallenstam är ett utvecklande fastighetsbolag som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter för hållbart företagande i Stockholm och Göteborg.
Alexa Rank
93,244
Startsida - Sweden Abroad. Välkommen till den officiella webbplatsen för Sveriges ambassader och konsulat.
Alexa Rank
96,789
Vi bygger bostäder och förvaltar fastigheter | Riksbyggen. Riksbyggen är en av landets största fastighetsförvaltare, och vi skapar attraktiva och hållbara boenden för alla.
Alexa Rank
107,603
Panduro. Välkommen till Panduro! Vår DIY-värld är full av färg, glitter, garn, papper, lera, pärlor, tyg, DIY-kit med mycket mera för dig som vill skapa, pyssla och lära dig nya saker – vare sig du är nybörjare eller pysselproffs. Länge leve kreativiteten!
Alexa Rank
116,038
Gaming- och esport-butiken - MaxGaming.se. Vi är specialister på gaming & esport. Hos MaxGaming hittar du gamingprodukter av högsta kvalité & ett sortiment som är noga utvalt för att ge dig som gamer allt du behöver. Vi levererar inom 1-2 arbetsdagar & erbjuder alltid 60 dagars öppet köp!
Alexa Rank
117,782
Boka din bilbesiktning online | Besikta Bilprovning. När det är dags att besikta bilen är du välkommen till oss på Besikta Bilprovning. Boka bilbesiktning eller se drop-in status för din närmaste station.
Alexa Rank
125,812
Startsida - Region Sörmland. Region Sörmland ansvarar för bra hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional tillväxt och utveckling samt kultur.
Alexa Rank
132,276
Wayke - Köp och sälj nya och begagnade bilar. Vi vill att det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om dem. Wayke - en bättre marknadsplats för bilar
Alexa Rank
136,892
Konserter, biljetter och datum | Live Nation Sverige. Sök i Sverige och internationellt konserter, biljetter, artister, kalendarium och evenemangsinformation på LiveNation.se. Världens största sökmotor för konserter och evenemang.
Alexa Rank
142,118
Tiger of Sweden - Officiell webbshop Sverige. Köp Tiger of Sweden. Kläder i stilren design gjorda i högkvalitetsmaterial med en stolt attityd. Svenskt mode för män och kvinnor.
Alexa Rank
144,811
Köp verktyg och maskiner från Verktygsboden.. Störst på verktyg och maskiner. Allt för proffs och hemanvändare. Välkommen!
Alexa Rank
146,896
52
Försäkringsbolag för privatpersoner och företag | If. If – ett försäkringsbolag för privatpersoner, för små och stora företag. Teckna försäkring för dig och det som är värdefullt i livet eller för företaget.
Alexa Rank
147,953
Startsida - Friskis&Svettis. Välkommen till Friskis! Vi finns här för dig under hela livet. Vi inspirerar till rörelse och träning.
Alexa Rank
155,301
Plantagen.se | Plantagen. Allt för livet med växter - från blommor, krukväxter och allt du behöver för att odla själv, till jord, gödsel, trädgård och utemöbler.
Alexa Rank
157,165
Start Spelinspektionen. Spelinspektionen verkar för en sund och säker spelmarknad och vi medverkar till att minska riskerna för de sociala skadeverkningar som spelande kan medföra.
Alexa Rank
166,421
Sveriges största crossbutik online - Välkommen in! - 24mx.se. Vi har allt för både maskin och förare -oavsett om du kör motocross eller enduro! 24MX -Snabb leverans, lägsta prisgaranti och öppet köp i 60 dagar!
Alexa Rank
166,121
Begagnade böcker, kurslitteratur. Antikvariat | Bokbörsen. Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.
Alexa Rank
168,603
Instagram. Nordens största hotellkedja - 280 hotell i sex länder, utmärkt val för dig som reser för nöjes skull eller i affärer. Boka med bästa prisgaranti hos oss!
Alexa Rank
173,120
Här pluggar du matematik! – Matteboken. Matteboken.se är ett verktyg för att studera matte här på nätet. Oavsett om du är elev eller lärare hoppas vi att du ska få användning av materialet, videolektionerna, räkneövningarna och forumet. Matteboken har skapats och drivs av Mattecentrum – en ideell förening som ger gratis hjälp i matematik till Sveriges barn och unga.
Alexa Rank
177,329
Startsida - Socialstyrelsen. Socialstyrelsen är Sveriges kunskapsmyndighet för vård och omsorg. Vi finns för att människor i Sverige ska få tillgång till god vård och omsorg på lika villkor.
Alexa Rank
178,259
SvenskaMagic - Sveriges officiella sida för Magic the Gathering!. SvenskaMagic - Sveriges största community för Magic - the Gathering
Alexa Rank
190,135
Start - Region Stockholm. Region Stockholm ansvar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional tillväxt och utveckling samt för att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv.
Alexa Rank
209,488
63
MQ | Make an impression. Vi har ett brett sortiment av kläder för både män och kvinnor från populära varumärken! Fri frakt till butik. 30 dagars öppet köp. 1-3 dagars leverans. Alltid fria returer. Varumärken: Bläck, Bondelid, Dry Lake, Dobber, Replay, Filippa K, Jumperfabriken, Elvine, Lee, Stockh lm.
Alexa Rank
209,487
Startsidan - Boverket. Boverket är myndigheten för samhällsplanering, byggande och boende.
Alexa Rank
209,887
Välkommen till FOREX Bank. Välkommen till FOREX Bank! Vi erbjuder valutaväxling, privatlån, sparkonto till bra ränta, privatkonto och bank- och kreditkort.
Alexa Rank
85,901
Sneakers Point - shop online. Let's talk sneakers! Sneakers Point är ett svenskt koncept för alla med en passion för sneakers. Hos oss hittar du ett stort utbud av sneakers och sports fashion.
Alexa Rank
220,165
Livsmedelsverket. Startsida för Livsmedelsverkets webbplats
Alexa Rank
220,448
Herrkläder online, märkeskläder för män - CareOfCarl.com. På CareOfCarl.com handlar du klassiska märkeskläder & skor online från välkända varumärken.
Alexa Rank
87,907
Folktandvården Stockholm. Folktandvården Stockholm välkomnar dig, ung eller gammal, var du än bor eller kommer ifrån. Vi erbjuder både allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre tandhälsa.
Alexa Rank
229,647
Träningssajten FunBeat - Träning och motion. Med FunBeats träningsdagbok och community får du maximal inspiration för din löpning, cykling, styrketräning mm.
Alexa Rank
239,552
Allt om dykning | dykarna.nu. Här hittar du all information om dykning. Nordens största forum för dykare. Frågor om dykutrustning, dykresor eller dykcertifikat? Här finns svaren
Alexa Rank
243,877
Välkommen till HRAK - Hrak. Är du serviceproffs i Sveriges attraktivaste bransch så är vi a-kassan för dig! För dig som jobbar inom hotell, restaurang, catering, kafé, turism, spa, casino och andra nöjesföretag i Sverige.
Alexa Rank
245,730
Här får du enkelt koll på hela din pension - minPension. minPension ger dig enkelt koll på hela din pension. Vi samlar automatiskt in dina pensioner för att ge dig en samlad bild av dina pensioner. Tjänsten är ett samarbete mellan staten och pensionsbolagen.
Alexa Rank
245,732
Leta - Sveriges enklaste startsida. Startsida för dig som snabbt vill hitta rätt med en länksamling indelad i lättöverskådliga kategorier, komplett med webb/bild/person/företag och kartsök.
Alexa Rank
256,708
Bemanningsföretag och rekryteringsföretag som skapar lediga jobb | Manpower. Manpower är ett bemanningföretag som brinner för att hjälpa individer och företag att hitta varandra. Sök lediga jobb på en av Sveriges största jobbsajter.
Alexa Rank
256,709
Dejting för singlar på Mötesplatsen.se - Sveriges bästa dejtingsajt. På Mötesplatsen.se kan du prova dejting på nätet för singlar. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt.
Alexa Rank
262,038
Proffsmagasinet - Sveriges proffsbygghandel på nätet. Proffsmagasinet säljer verktyg för proffs på nätet. Över 32 000 produkter i sortimentet. Handla tryggt & enkelt online. Snabba leveranser & riktigt bra priser!
Alexa Rank
274,366
Startsida - Legimus. Legimus.se är Myndigheten för tillgängliga mediers (MTM) bibliotek. Här kan du låna och beställa talböcker, böcker på punktskrift med mera. Du kan ladda ner böcker direkt från Legimus. Du kan få information om vad vi erbjuder och ta del av våra boktips.
Alexa Rank
290,527
Modette. Modette är en Sveriges största sajter för unga kvinnor. Vi vill uppmuntra tjejer till att våga tycka, tänka och känna.
Alexa Rank
291,854
Start - Region Skåne. Region Skåne ansvarar för vården i Skåne och har dessutom ett ansvar för utvecklingen av näringsliv, kommunikationer, kultur  och samarbete med andra regioner i och utanför Sverige.
Alexa Rank
296,587
Svenska Akademiens ordbok | SAOB. SAOB - webbplats för Svenska Akademiens ordbok.
Alexa Rank
299,466
Airtours | Prisvrda charter- och weekendresor. Resor till solskra charterdestinationer och bubblande storstder. Alltid med noggrant utvalda hotell och flygbolag - Boka allt smidigt p ett stlle. Airtours str fr kvalitet!
Alexa Rank
304,872
Ekonominyheter, finansnyheter och börsnyheter – EFN. EFN TV tar upp och förklarar aktuella frågor som påverkar ditt ekonomiska liv. Vi kommer att bevaka och analysera de viktigaste ekonomiska händelserna och prata med intressanta gäster i studion. Vår ambition är att ge dig mer kunskap och förståelse för världsekonomin, och tips för din ekonomi både för dig som är privatperson eller företagare.
Alexa Rank
313,448
Pensionärsrabatter & seniorrabatter - Smart Senior. Fler än 300 pensionärsrabatter & seniorrabatter för pensionärer och seniorer som är 55 plus
Alexa Rank
313,466
Lekolar. Marknadens bredaste sortiment för skola och förskola. Allt från skolmöbler & inredning till lekplatsutrustning, pedagogiska leksaker och hobbymaterial.
Alexa Rank
313,459
SSG Standard Solutions Group. SSG erbjuder standardiserade tjänster för svensk industri, så som utbildning, tekniska standarder och verktyg för logistik, underhåll och...
Alexa Rank
319,405
Hygglo - Hyr ut dina prylar och hyr av andra. Hyr istället för att köpa! Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön!
Alexa Rank
321,373
user2. Bonava skapar bostäder i nyproduktion och områden där människor lever sina liv. Klicka här för att hitta ditt nya hem.
Alexa Rank
325,711
Konsumentverket. På Konsumentverket har vi förmånen att varje dag få arbeta med frågor som är viktiga för alla. Vi vägleder tusentals konsumenter varje månad. Vår vision är ”Ett samhälle med medvetna och säkra konsumenter”.
Alexa Rank
325,728
Öppet arkiv | oppetarkiv.se. SVT:s Öppet arkiv är ett av världens största tv-arkiv, som erbjuder mängder av program handplockade ur vår svenska tv-historia.
Alexa Rank
123,838
Thatsup – Stockholms guldkorn. Thatsup Stockholm är en nöjesguide med lite extra fokus på restauranger. Här får du redaktionens och läsarnas bästa tips på var du hittar stans bästa restauranger, barer, caféer, museer, frisörer, hotell och mycket mer.
Alexa Rank
155,546
Start
Alexa Rank
245,737
Släpvagnar och båttrailers - Brenderup. Brenderup släpvagnar och båttrailers fullastade med smarta funktioner. Tips och råd kring ägande, lastvikt, körkortsregler och hastighetsbegränsningar.
Alexa Rank
255,664
Cellip fretagstelefoni till alla fretag
Alexa Rank
259,605
Mattor online och i butik - Köp mattor för alla golv - Kilands mattor. Handla mattor på nätet i vår webbutik eller i vår stora butik i Jönköping. Vi har kvalitetsmattor i olika färger, storlekar och för alla golv. Hitta din nya matta idag! Frakt endast 79 kr!
Alexa Rank
325,726