BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Familjer

Top 250 Websites on FAMILJER

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Oct 1 2019.
Here are the best websites we found: barometern.se • husikamala.com • annorlundalandet.wordpress.com • fdb.nu • cyklo.se • ivrakurser.se • smp.se • lifepuzl.se • syannalisa.com

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Barometern | Lokala nyheter i Kalmar län. Barometern är Smålands största lokala dagstidning med nyheter, sport och nöje från hela Kalmar län.
Alexa Rank
119,375
Hus i Kamala – Vi är två familjer som spontant köpt ett företag och flyttat till Thailand.. Vi är två familjer som spontant köpt ett företag och flyttat till Thailand.
Alexa Rank
1,000,001
Annorlundalandet | Mammor om livet i familjer med autism, Asperger och ADHD. Mammor om livet i familjer med autism, Asperger och ADHD
Alexa Rank
1,000,001
Råd & Stöd till familjer som har barn med dyslexi - FDB. Föräldraföreningen för Dyslektiska Barn, FDB, är en förening om ger råd och stöd till familjer som har barn med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi.
Alexa Rank
1,000,001
Cyklo.se - Vi lär Dig allt om Cyklar för Barn och Familjer. Att cykla är kul och lärande! Vi vill att fler barn och familjer ska använda cykeln. Här försöker vi dra vårt strå till stacken. Lär er allt om cyklar!
Alexa Rank
1,000,001
Kurser för barn, vuxna och familjer i Göteborg - Ivra kurser. I Göteborg har vi massor av aktiviteter: barndans, dans, gymnastik, parkour, yoga, capoeira, akrobatik, cirkus, teater, konst, gitarr, bollsport och träning för hela familjen.
Alexa Rank
462,787
Smålandsposten | Lokala nyheter från Kronoberg. Smålandsposten är en lokal dagstidning från Växjö i Kronobergs län, med nyheter, sport och nöje.
Alexa Rank
209,456
LifePuzl digital kalender & dagbok - hjälper familjer med livspusslet - LifePuzl digital kalender & dagbok hjälper familjer med livspusslet!
Alexa Rank
1,000,001
s/y Anna Lisa – "Seglarna/entusiasterna" i Familjer på äventyr
Alexa Rank
1,000,001
Kurser för barn, vuxna och familjer i Göteborg - Ivra kurser. I Göteborg har vi massor av aktiviteter: barndans, dans, gymnastik, parkour, yoga, capoeira, akrobatik, cirkus, teater, konst, gitarr, bollsport och träning för hela familjen.
Alexa Rank
1,000,001
swenglishstudents.blogg.se - Hej! Vi är nio glada och nyfikna tjejer som går sista året på Aniaragymnasiet. Vi kommer att tillbringa sex veckors praktik i Plymouth, England. I Plymouth kommer vi att bo hos värdfamiljer och det är därför vi skapar en blogg, så att våra familjer och vänner kan läsa om hur vi har det i fina Plymouth!
Alexa Rank
1,000,001
Levande Familjer
Alexa Rank
1,000,001
Memo Stories – Vi skapar koncept och aktiviteter runt böcker, dels för att inspirera barn till att läsa och skriva, dels för att ge barn och familjer roliga och spännande upplevelser kopplade till böckernas värld. Det gör vi bland annat genom vårt koncept Move Mystery Mind.
Alexa Rank
1,000,001
Kattjouren – Kattjouren förmedlar familjer & vård till katter i nöd.
Alexa Rank
1,000,001
ACA Sverige | Vuxna barn till alkoholister och från andra dysfunktionella familjer. ACA är en gemenskap där vi arbetar med de 12 stegen för att tillfriskna från effekterna av vår uppväxt. Vi är alla här av olika skäl, men delar erfarenheten av att ha vuxit upp i en omgivning där det funnits beroende av olika slag, eller annan dysfunktion. Det har lett till att vi har utvecklat olika sätt att överleva, och för att hantera dessa överlevnadsstrategier erbjuder ACA hjälp till självhjälp.
Alexa Rank
1,000,001
Bohusvillan - Villa hus och tillbehör för familjer
Alexa Rank
1,000,001
Fotograf Lund & Malmö - Skåne - fotograferar barn, familjer & bröllop. Kajsas Foto är en fotostudio och fotograf i Lund, Skåne som är specialiserad bröllopsfotograf och porträttfotograf med fokus på spontana, naturliga bilder!
Alexa Rank
1,000,001
Smarta produkter för aktiva familjer - Barnsits, regncape, ergonomisk bärsele m.m.. Köp av vårt koncept av smarta, stilrena och innovativa produkter från IN THE POCKET BABY® för den aktiva barnfamiljen. Vi vill underlätta ditt liv!
Alexa Rank
1,000,001
VildaMatilda - Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? [email protected]
Alexa Rank
1,000,001
BarnSajten.se - Tips på saker att göra för barn och föräldrar i hela Sverige.. Vill ni hitta på något roligt med barnen i veckan? BarnSajten har fyllt på med över 1000 tips på saker att göra för barn och familjer i hela Sverige.
Alexa Rank
1,000,001
Fotograf Lysa Öster. Porträtt av människor, familjer, barn och djur. Även bröllop.
Alexa Rank
1,000,001
Fotograferna Maria & Anna. Familjer, barn, bröllop och gravida... vi hjälper er att stoppa tiden en liten stund med bilder som blir till ett fint minne för livet.
Alexa Rank
1,000,001
Sommar | Lofsdalen. Sommar i fjällen spenderas bäst i Lofsdalen. Vandringsleder för familjer, nybörjare och livsnjutare. Björnspaning, riktigt bra fiske och en modern Bike Park
Alexa Rank
530,853
KDU – Kristdemokratiska Ungdomsförbundet. Vi är det borgerliga ungdomsförbundet till höger och Sveriges främsta organisation när det kommer till att bedriva kampanjer för personlig frihet, socialt ansvar, starkare familjer och ett tryggare Sverige.
Alexa Rank
676,176
Kort väg till sköna åk - Vallåsen. Med en största fallhöjd på 145m och längsta nedfart på 1260m erbjuder Vallåsen röda, gröna och blå nedfarter. Trevlig skidåkning för familjer och vänner.
Alexa Rank
676,604
Boka semester på Öland | Boende | Camping | Böda Sand. Böda Sand säkrar en idyllisk Ölandssemester som passar de flesta, vid Ölands vackraste strand! Här samlas familjer, pensionärer, kärlekspar och vänner. Välkommen att utforska vårt utbud av boendealternativ och sommarens evenemang. Här hittar du våra aktiviteter, det finns något för alla! Boka ditt boende direkt hos oss i god tid.
Alexa Rank
856,685
Ditte Svanfeldt. Ditte startade sin blogg när Della föddes, för att skriva av sig och visa att familjer kan se olika ut. Att allting inte alltid är perfekt. Att livet går att leva fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen.I sina kanaler skriver hon om vad som händer om dagarna i hennes och familjens liv. Att vara personlig och genuin med sina följare och läsare har alltid varit viktigt. Genom att prata om livets med och motgångar på ett transparent sätt sticker Ditte ut i mängden konton på såväl Instagram som sin blogg. Det mesta är glatt och positivt men jag är är också väldigt öppen med livets berg-och dalbana som har extra höga toppar och dalar då en av mina döttrar föddes med en cp-skada. En av framgångsfaktorerna är den osminkade verkligheten som följare uppskattar.
Alexa Rank
856,990
HejaOlika - Nyheter om ett samhälle för alla | HejaOlika. Nyheter om ett samhälle för alla. Kan en tidning få läsaren att må bättre? Vi tror det! Som anhörig till barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning får man stöd och inspiration genom webbtidningen HejaOlika och papperstidningen Föräldrakraft. I reportage möter man andra familjer som också sörjer det som inte blev, men som har hittat strategier för att hantera livet och må bättre. Guider ger nya idéer om allt det praktiska som underlättar i vardagen. För professionella, beslutsfattare och förtroendevalda ger HejaOlika och Föräldrakraft unik kunskap i levnadsvillkoren för enskilda, och värdefullt underlag för kloka beslut.
Alexa Rank
857,428
Startsida - Sydöstran. Sydöstran är Blekinge läns ledande tidning för nyheter och annonser.
Alexa Rank
611,822
Au Pair in Sweden. började arbeta med au pair förmedling i Norge 2001 och har sedan dess blivit den ledande norska au-pair-agenturen. Vi matchar familjer i Norge och Danmark med au pairer och nu börjar vi även förmedla au pairer i Sverige. Vi hoppas att vår erfarenhet, och våra duktiga au pair kandidater, kommer att hjälpa oss att ge svenska familjer den
Alexa Rank
1,000,001
Our Normal | Hitta nya familjekontakter. Välkommen till Our Normal, mötesplatsen för familjer med barn med funktionsvariationer! Här hittar ni andra familjer att dela erfarenheter med.
Alexa Rank
1,000,001
Acord Familjerådgivning. Acord familjerådgivnings medarbetare har lång erfarenhet av arbete med par, familjer och enskilda i samlevnadssvårigheter och livskriser. Vi är leg. psykoterapeuter och familjerådgivare.
Alexa Rank
1,000,001
Stråvalla Camping - Mellan Göteborg och Varberg. Stråvalla Camping är en camping för familjer och seniorer belägen mellan Göteborg och Varberg, nära till Kungsbacka och Ullared. Egen dusch och toalett!
Alexa Rank
1,000,001
Vi ordnar ert boende i Stockholm. Stockholm Relocation Service har sedan 1991 hjälpt familjer att bosätta sig i Stockholm. Att göra sig hemmastadd i ett nytt land innebär mer än att hitta ett
Alexa Rank
1,000,001
Det Gamla Göteborg. Låt oss visa dig vägen till Göteborgs glömda sidor, dess tongivande familjer och dess spännande historia. På Gamla Göteborg kan du läsa detaljerade artiklar om de personer och grupper som lade grunden till allt som Göteborg är idag. Upptäck mer om fifflare, köpmän, finansfamiljer och byggherrar, om affärer som gått snett och historiska händelser vars eko fortfarande hörs idag.
Alexa Rank
1,000,001
Familjefotograf och bröllopsfotograf i Täby, Stockholm - Erika Aminoff Photography | Bröllopsfotograf och familjefotograf Erika Aminoff i Täby och Stockholm. Erika Aminoff Familjefotograf och Bröllopsfotograf i Täby, Stockholm - förevigar bröllop, gravida, nyfödda och familjer på ett levande och avslappnat sätt. Fotoatelje vid Täby Centrum.
Alexa Rank
1,000,001
Växjö Familjerådgivning och Psykoterapi.   Växjö Familjerådgivning och psykoterapi är en psykoterapimottagning för enskilda, par och familjer. PSYKOTERAPI Du kan komma för samtal om problem i din relation, eller i en livskris, men det kan även handla om att få hjälp med ångest, nedstämdhet, stress eller utmattning. Vi går ibland igenom perioder i livet då vi behöver hjälp med att…
Alexa Rank
1,000,001
muggeboda. - Hyr ett fritidshus på landet för 2 familjer, i mitten av Småland - Mieten Sie ein Freizeithaus auf dem Lande für 2 Familien, mitten in Småland - Rent a summerhouse at the country for 2 families in the middle of Småland
Alexa Rank
1,000,001
Acrilex Egenvård/Monkids™ | With love from Sweden. Acrilex har hjälpt svenska familjer med effektiv egenvård för barn och vuxna i två decennier. Vi utvecklar och marknadsför kosttillskott i Sverige och säljer nya och innovativa produkter som är bra för både kropp och själ.
Alexa Rank
1,000,001
Hem | Kelas bilder - Fotograf Michaela Edlund. Kelasbilder.se fotograf och illustratör, fotograferar bröllop, porträtt på barn, familjer, nyfödda och gravida. Även handmålade och färgglada tavlor till barnrumet
Alexa Rank
1,000,001
Var med i kampen mot barncancer - Barncancerfonden. Hjälp Barncancerfonden i kampen mot barncancer! Skänk en minnesgåva eller starta en insamling till Barncancerfondens arbete inom forskning och stöd till drabbade familjer.
Alexa Rank
1,000,001
HejaOlika - Nyheter om ett samhälle för alla | HejaOlika. Nyheter om ett samhälle för alla. Kan en tidning få läsaren att må bättre? Vi tror det! Som anhörig till barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning får man stöd och inspiration genom webbtidningen HejaOlika och papperstidningen Föräldrakraft. I reportage möter man andra familjer som också sörjer det som inte blev, men som har hittat strategier för att hantera livet och må bättre. Guider ger nya idéer om allt det praktiska som underlättar i vardagen. För professionella, beslutsfattare och förtroendevalda ger HejaOlika och Föräldrakraft unik kunskap i levnadsvillkoren för enskilda, och värdefullt underlag för kloka beslut.
Alexa Rank
1,000,001
Äventyrsresor i grupp till Asien - The Adventure Crowd. För singlar, par, familjer, unga, seniorer och alla andra! Spännande äventyrsresor, gruppresor, singelresor & familjeresor från experterna på resor i Asien.
Alexa Rank
1,000,001
Limerick Stockholm Välkommen till Limerick. Limerick, Drottninggatan 86, Stockholm. I vår jakt på att förverkliga en ide om att skapa en samlingspunkt för familjer eller sportintresserade, så har vi tagit fram ett koncept som tar vara på det bästa från traditionella restauranger och sportbarer. Vi anser att sport är någonting som hela familjen eller vänner kan samlas kri
Alexa Rank
1,000,001
Hem | Kaidi Taekwondo Klubb. Kaidi Taekwondo Klubb erbjuder barn, ungdom, vuxna och familjer i Göteborg möjlighet att träna den olympiska kampsporten Taekwondo.
Alexa Rank
1,000,001
Järvsö Bergscykel Park - Downhillcykling för alla. Downhillcykling i Järvsö är unikt med leder som alla kan cykla på – nybörjare, familjer, företag, tjej- och grabbgänget och de äventyrslystna experterna.
Alexa Rank
1,000,001
Annelundsmarschen arrangerat av Annelunds IF. Tidigare års succéer upprepas givetvis även i år! Annelundsmarschen riktar sig till alla; gammal som ung. Familjer, kompisgäng, föreningar och företag.
Alexa Rank
1,000,001
EFC - Ekholmens Friskvårdscenter. Efc är ett komplett gym som verkar där människorna bor. Vi värnar om friskvård för alla åldersgrupper och samhällsklasser och försöker göra det lätt för familjer att träna tillsammans. Vi tror att närhet och lättillgänglighet är nyckeln till ett friskare liv.
Alexa Rank
1,000,001
DHB | Riksförbundet för döva, hörselskadade barn och barn med språkstörning. Riksförbundet DHB är en föräldraförening för familjer som har barn som är döva, hörselskadade eller har språkstörning.
Alexa Rank
1,000,001
Bröllopsfotograf Lindisima - wedding photographer Sweden. Lindisima är en mycket efterfrågad bröllopsfotograf i Stockholm som även fotograferar boudoir, porträtt, barn, gravida, familjer och företagsuppdrag. Wedding photographer in Stockholm Sweden who travels the world for weddings worldwide.
Alexa Rank
1,000,001
Fotograf i Värmland | Ida Myrin fotografi | Porträtt, bröllop, företag. Fotograf i Värmland, Karlstad. Fotar bland annat bröllop, porträtt, barn, evenemang, djur, familjer, produkter och mycket mer! Jag hoppas vi ses!
Alexa Rank
1,000,001
Forever Families - Info om Föreningen. Forever Families för Sydafrika är en förening för familjer som har adopterat barn från Sydafrika eller Lesotho.
Alexa Rank
1,000,001
Kort väg till sköna åk - Vallåsen. Med en största fallhöjd på 145m och längsta nedfart på 1260m erbjuder Vallåsen röda, gröna och blå nedfarter. Trevlig skidåkning för familjer och vänner.
Alexa Rank
1,000,001
Presenttips, presenter, doppresent, 40 års present, festprylar. För dig som vill hitta presenter till dina vänner och familjer
Alexa Rank
1,000,001
Pappabloggen - Andrei har blivit pappa!. En pappablogg där ni får följa min resa från graviditetstest till ett liv med en liten kille. Jag tipsar om ekonomi och smarta vardagslösningar för familjer.
Alexa Rank
1,000,001
Start | WayToGo. 2019-05-12 Nu har alla valpar hittat sina egna hem!   Presentation av alla nya familjer kommer inom kort... Foto: Ida Midtgård NYHETER Nyheter på både sven...
Alexa Rank
1,000,001
Alingsås Hälsostudio | Må oförskämt bra!. Alingsås Hälsostudio är en genuin träningsanläggning i Alingsås. Vi erbjuder en bred mängd aktiviteter för professionella och familjer.
Alexa Rank
1,000,001
Amelie Andersson Utbildning i narkotikafrågor. Utbildningar i narkotikafrågor till yrkesverksamma som arbetar med ungdomar, unga vuxna och familjer.
Alexa Rank
1,000,001
Bobildarna - Andrahandsuthyrning i Stockholm, Rum, lägenheter, villor. Bobildarna AB är ett företag som vill hjälpa olika kategorier av människor att få ett bra boende genom andrahandskontrakt Vi hyr ut rum för rum där du delar badrum och kök med andra. Både till familjer, studenter, singlar och par
Alexa Rank
1,000,001
Välkomna till Mäklarhuset Costa Blanca - Spanien. Mäklarhuset Costa Blanca, har under snart tio år hjälpt. svenska familjer att hitta sitt boende i Spanien. Vi har kontor både i Sverige och Spanien.
Alexa Rank
1,000,001
Behandlingshem i Boden & Uppsala | Ramavtal med över 90 kommuner. Utslussen Behandlingshem är ett erkänt kompetent behandlingshem där personal med specifik kompetens behandlar patienter och familjer. I Boden & Uppsala
Alexa Rank
1,000,001
Silltradition sedan 1594 - Klädesholmen | Sill, kaviar & pastej.. Silltradition sedan 1594. I generation efter generation har vi här på ön utvecklat sill till en inlagd delikatess. Nu har vi kvarvarande familjer förenat oss under varumärket Klädesholmen för att bevara den svenska silltraditionen. Välkomna att uppleva vår passion för sill, kaviar, pastej och tångcaviar.
Alexa Rank
1,000,001
Psykologverksamheten i Uppsala - Sigvard Lingh - leg. psykolog, leg. psykoterapeut. Sigvard Lingh - leg. psykolog, leg. psykoterapeut Ångest, depression, utbrändhet, arbetsrelaterad stress Psykoterapi för enskilda, par och familjer
Alexa Rank
1,000,001
Fotograf Västerås. Irsta Fotostudio finns i Irsta, en bit utanför Västerås. I vår stora fotostudio fotograferar vi barn, familjer, bröllop, företagsbilder, studenter, husdjur och mycket mer. Vi kan även komma till er för olika fotojobb.
Alexa Rank
1,000,001
Familjehem.se - Sök efter familjehem, jourhem, kontaktfamilj. Familjehem.se är en mötesplats som förmedlar Familjehem, jourhem och kontaktfamiljer. Hos oss hittar du familjer som passar ert behov beroende på uppdrag.
Alexa Rank
1,000,001
Livet är bättre utomhus • Polkuped kajak. Paddla kajak i Molpe skärgård! Polkuped kajak erbjuder uthyrning av enmanskajak och tvåmanskajak för privatpersoner, familjer och större sällskap.
Alexa Rank
1,000,001
Familjerådgivning och psykoterapi på Södermalm - Stockholm.. Byrån för familjerådgivning och psykoterapi erbjuder samtalsstöd till par, familjer och enskilda. Vi finns på Södermalm. Välkomna att kontakta oss
Alexa Rank
1,000,001
Fotograf, barnfotograf, Fineartfotografering, familjefotograf, porträttfotograf blir Jenny Puronne Photo Artist » Fotograf Stockholm Tyresö Haninge Nacka Sverige-Slottstudion. Bröllopsfotograf/Fotograf Stockholm Sverige Världen. Prisbelönt fotograf. Jag är specialist på att fotografera barn, baby, familjer och människor. Jag älskar att leka mig fram till bra bilder och lägger mycket tid på att skapa bilder som konst i redigeringen.
Alexa Rank
1,000,001
Familjehuset i Helsingborg | Bruksgatan 29, telefon: 042-10 70 44 eller 042-10 65 21. Välkommen till Familjehuset! Hos oss kan familjer med barn och ungdomar 1-18 år få stöd och hjälp. Vi finns på Bruksgatan 29 och har föräldrakurser samt…
Alexa Rank
1,000,001
Kungliga Operan- Sveriges nationalscen - opera, dans & balett. Kungliga Operan består av Kungliga Hovkapellet, Kungliga Operans kör och Kungliga Baletten. Tillsammans skapar vi upplevelser för vuxna, unga, barn och familjer.
Alexa Rank
1,000,001
SverigeKids. SverigeKids fortsätter göra fler familjer nöjda i hela Sverige! Vi erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen.
Alexa Rank
1,000,001
KDU – Kristdemokratiska Ungdomsförbundet. Vi är det borgerliga ungdomsförbundet till höger och Sveriges främsta organisation när det kommer till att bedriva kampanjer för personlig frihet, socialt ansvar, starkare familjer och ett tryggare Sverige.
Alexa Rank
1,000,001
Fjätervålen | Toppen i Idrefjällen. I Fjätervålen är upplevelsen och lugnet det viktiga. Hos oss kan familjer vara nära och umgås med den underbara naturen alldeles intill.
Alexa Rank
1,000,001
Surfcamp, surfskola & surfresa till Portugal | Magnus & friends. Boka surfresa till Portugal hos Magnus & friends. Våra surfpaket finns anpassade för familjer med barn där du lär dig surfa i vår surfskola.
Alexa Rank
1,000,001
Familjeterapeuterna Syd. Välkommen till Familjeterapeuterna Syd! Vi erbjuder Psykoterapi för individ, par och familjer. Vi är legitimerade behandlare med grundutbildningar som psykolog, psykoterapeut, sjuksköterska och arbetsterapeut. Våra behandlingsmetoder består bl.a av KBT, IPT, PDT, Familjerådgivning, Parterapi och Familjeterapi.
Alexa Rank
1,000,001
Hem | Trollhättans Kattsluss. Välkommen till Trollhättans Kattsluss Trollhättans Kattsluss bildades 1996 och vi omplacerar ca 40-60 katter till nya familjer varje år. Vi är en ideell före...
Alexa Rank
1,000,001
Boka semester på Öland | Boende | Camping | Böda Sand. Böda Sand säkrar en idyllisk Ölandssemester som passar de flesta, vid Ölands vackraste strand! Här samlas familjer, pensionärer, kärlekspar och vänner. Välkommen att utforska vårt utbud av boendealternativ och sommarens evenemang. Här hittar du våra aktiviteter, det finns något för alla! Boka ditt boende direkt hos oss i god tid.
Alexa Rank
1,000,001
Fotboll och träning – Allt om sport!. Sport i allmänhet och fotboll i synnerhet är någonting som upptar en stor del av mångas liv. Många supportrar ger en stor del av sin fritid till att gå på matcher med mera och för alla som gillar sport i allmänhet så finns det en stor möjlighet numera att kunna kolla på sport via tv och dator nästintill hela dagarna då det visas så mycket professionell sport världen över. Det finns ett flertal tv- kanaler som endast fokuserar på sport och dessa kanaler är mycket populära både här i Sverige och utomlands. I USA är basket och hockey mer populärt medan det i Europa och i Sydamerika främst är fotbollen som hägrar både för drömmande barn och vuxna åskådare. Sport handlar inte bara om själva utövandet av sport numera utan det är en hel industri som omsätter miljarder varje år. Bara de kläder, kepsar, pins och andra produkter som säljs till fans omsätter miljarder varje år. Man kan exempelvis klä och utrusta en bebis från topp till tå i supporterkläder om man vill där till och med nappflaska och napp kan ha klubbens logga på om man så vill. Folkfest Sportevenemang är numera stora folkfester och detta kan man tydligt känna av vid exempelvis fotbolls-VM. Man kan titta på matcherna på storbild tillsammans med andra så att man kan dela spänningen. Fotboll är, och har varit, en av de mest populära sporterna både i Europa och i många andra delar av världen under en lång tid. Redan under tidigt 1900- tal kunde man se att detta skulle bli sporten framför många andra vad gäller åskådarnas intresse. Idag är fotboll en självklarhet på skolgårdar världen över och i detta nu föda nästa stora fotbollsstjärnor både i exempelvis Sverige, Brasilien, England och Tyskland. Det har blivit ett karriärsval för små barn idag på ett sätt som det inte var före Nordahls tid. Man kan idag svara "fotbollsproffs" på frågan gällande vad man ska bli när man blir stor utan att bli utskrattad då det faktiskt finns en möjlighet att detta kan bli verklighet. Idag är fotbollsproffsen många och då de flesta slutar spela i ganska tidiga år så behövs ett stadigt tillskott. Enkelt och utbrett Fotboll tros ha blivit så populärt bland annat av den enkla anledning att vem som helst kan spela fotboll oavsett ekonomisk situation då det inte behövs en massa dyr utrustning för att kunna kicka boll. Av denna anledning är det många av dagens proffs som kommer från enkla förhållanden där pengar inte varit en självklarhet. Många av dagens proffs är uppvuxna i fattiga länder och i fattiga familjer. I början såg man på fotboll som en arbetarsport och detta arv finns fortfarande kvar. Exempelvis så är supporterklubbarna som finns idag sprungna ur den tidiga arbetarrörelsen.
Alexa Rank
1,000,001
Home. Garnanäs Gård erbjuder boende, båtar och naturskön miljö i Blekinge skärgård. Anpassat för både familjer och sportfiskare.
Alexa Rank
1,000,001
Behandlingshem.se – Om olika typer av behandlingshem. Det finns många olika behandlingshem: Så som för både ungdomar, vuxna eller hela familjer. Vid brott, missbruk eller vård. HVB-hem och Paragraf 12-hem
Alexa Rank
1,000,001
www.sassolini.se - Anders & Pia.. Detta är vårt lilla fönster ut i världen. Detta är bara ytterligare ett alternativ för våra vänner, bekanta och familjer att kommunicera med oss.
Alexa Rank
1,000,001
Hem | Föreningen Allt om Autism. Vi stöttar autistiska barn och deras familjer med lek och handledning. I vårt specialutformade lekrum möter vi barnen med nyfikenhet, respekt och glädje. Vi ...
Alexa Rank
1,000,001
Kort väg till sköna åk - Vallåsen. Med en största fallhöjd på 145m och längsta nedfart på 1260m erbjuder Vallåsen röda, gröna och blå nedfarter. Trevlig skidåkning för familjer och vänner.
Alexa Rank
1,000,001
Ölandsbladet | Lokala nyheter på Öland. Ölandsbladet är Ölands i särklass största lokala dagstidning med nyheter, sport, kultur och nöje från ölandskommunerna Mörbylånga och Borgholm.
Alexa Rank
676,339
Smålandsposten | Lokala nyheter från Kronoberg. Smålandsposten är en lokal dagstidning från Växjö i Kronobergs län, med nyheter, sport och nöje.
Alexa Rank
1,000,001
Startsida - Sydöstran. Sydöstran är Blekinge läns ledande tidning för nyheter och annonser.
Alexa Rank
1,000,001
LifeEdge - Magazine. Magazine
Alexa Rank
1,000,001
IndiGo Travel | Volontärresor och Volontärarbete utomlands. Volontärresor & volontärarbete utomlands. IndiGo är experter på Asien och hjälper dig med prisvärda, trygga & meningsfulla volontärresor. 365 dagar om året!
Alexa Rank
1,000,001
Välkommen till Ven och Villa Tuna boende
Alexa Rank
1,000,001
Lucke & Lull
Alexa Rank
1,000,001
Mer än 140 tecken
Alexa Rank
1,000,001
Hem - Relocate To Sweden. Hem We make relocation to sweden easier. Expert advice and hands-on help throughout your relocation process.
Alexa Rank
1,000,001
Anders Ström | Författare & Skribent
Alexa Rank
1,000,001
Klinefelter Nätverket
Alexa Rank
1,000,001
Lättlästa böcker - Lättlästa böcker och lärorika spel!. Våra böcker och spel ska inspirera till ett lustfyllt lärande. Till flertalet faktaböcker finns arbetsböcker där eleverna kan testa sina kunskaper på egen
Alexa Rank
1,000,001
Välkommen till Svenska föreningen för familjeterapi. Svenska föreningen för familjeterapi - bevakar allt inom familjeterapifältet.
Alexa Rank
1,000,001
Restaurang och Rum - Svenska. tyforsgarden, Fredriksberg, Zweden, vakantie, natuurlijkzweden, B&B, appartementen, rondreis, natuur, rust, restaurant, nederlanders, zweeds, restaurang och rum, rum, semester, verhuur, inlandsvägen 26, 245, säfsen resort, wintersport, sportvisen, Ludvika, Dalarna, midden zweden. ontdek zweden, rondreis zweden. wifi internet. skieen ijsvissen, elanden,tyfors,vansbro
Alexa Rank
1,000,001
Hem. Mitt i naturen - nära Mariehamn
Alexa Rank
1,000,001