BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Geeft

Top 250 Websites on GEEFT

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Aug 1 2019.
Here are the best websites we found: nieuwsblad.be • houten.nl • vefibel.be • 4pip.nl • standaard.be • arrix.nl • gva.be • skfolie.nl • startpagina.nl

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Het Nieuwsblad. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
Alexa Rank
5,999
Houten geeft je de ruimte | Gemeente Houten. Afspraak maken, digitaal loket, gemeenteraad, nieuws en contact met gemeente Houten. Regel het snel via de website.
Alexa Rank
373,125
...Vefibel geeft antwoord op al uw fiscale en sociale vragen - Vefibel
Alexa Rank
1,000,001
4PIP – Programmeren geeft je powerrr!
Alexa Rank
1,000,001
De Standaard. Het meest recente nieuws uit België en het buitenland, economie en geld, cultuur, sport en lifestyle. Lees online de krant en DS Avond.
Alexa Rank
11,555
. Soepele en slimme ICT, dat geeft vertrouwen. Exact – Kwaliteitsmanagement – Office365 – Moderne werkplek – Digitaal samenwerken – ICT infrastructuur
Alexa Rank
1,000,001
Gazet van Antwerpen. Recent nieuws uit Antwerpen: op gva.be vindt u de meest complete verslaggeving over stad Antwerpen, de randgemeenten, Kempen en regio Mechelen.
Alexa Rank
18,118
SKKozijnfolie.com. Geeft weer kleur aan kozijnen
Alexa Rank
1,000,001
Startpagina.nl | Jouw startpagina voor weer, verkeer en meer. Startpagina geeft je al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Alexa Rank
35,748
Het Belang van Limburg. Op de website van Het Belang van Limburg lees je op elk moment het laatste nieuws uit Limburg. Ook binnen- en buitenlands nieuws, economie, media & cultuur en sport komen uitgebreid aan bod.
Alexa Rank
30,200
Het meest actuele media- en televisienieuws | Totaal TV. Totaaltv.nl houdt u op de hoogte van het laatste digitale media- en televisienieuws, geeft schotel- en satellietinformatie én biedt een online tv-gids met bijna 150 zenders.
Alexa Rank
185,799
DogCatandCo: honden te koop & kittens te koop!. Waar vind ik mooie pups of kitten te koop? Hoe moet ik mijn lieve pup opvoeden? DogCatandCo geeft informatie en levert uw pup thuis.
Alexa Rank
240,715
De beste huid van je leven begint hier | Paula''s Choice. Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 40 ✔ Shop nu!
Alexa Rank
241,610
Home - SLO. In opdracht van de samenleving ontwikkelt SLO samen met het onderwijsveld de doelen, kaders en instrumenten waarmee scholen hun opdracht vanuit een eigen visie kunnen vervullen. SLO creëert inzicht en overzicht in curriculumvraagstukken voor onderwijs en overheid. Zo geeft SLO richting en ruggensteun bij de ontwikkeling van relevant en samenhangend onderwijs.
Alexa Rank
290,406
Logo Main. Wetenschap in Beeld is een internationaal populairwetenschappelijk tijdschrift, dat de lezer inzicht geeft in het wereldwijde toonaangevende onderzoek in alle takken van wetenschap.
Alexa Rank
316,069
DJGuide party guide. In de party agenda zijn nagenoeg alle dancefeesten in Nederland te vinden. DJGuide geeft dagelijks heel veel vrijkaarten weg!
Alexa Rank
333,486
Vichy Laboratoires - Verzorgingsproducten - Advies. De officiële website van Vichy geeft informatie over alle producten, geeft advies over uw ideale huid en geeft u inzicht in de ervaringen van gebruikers.
Alexa Rank
373,784
GPS wijzer - gps boek en cursussen met een heldere uitleg. Gps wijzer geeft in cursussen en het gps boek heldere instructies om aan de slag te gaan met Garmin outdoor en fiets gps'en, BaseCamp en (gratis) kaarten.
Alexa Rank
427,530
Home&Garden - het beste voor binnen & buiten. Home&Garden geeft je in het tijdschrift en online inspiratie voor huis en tuin!
Alexa Rank
496,988
Zorg voor Beter: kennisplein voor professionals ouderenzorg | Kennisplein Zorg voor Beter. Zorg voor Beter geeft betrouwbare informatie over ouderenzorg: dementie, medicijnen, hygiëne tot het verbeteren van de zorg aan ouderen.
Alexa Rank
497,040
Imago stylist, Kleurconsulent | met advies op maat voor jou! | La Confianza. De Imagostylist van La Confianza geeft je topadvies op maat! | Keuradvies | Stijladvies | Kledingadvies | Workshops | Oldenzaal | Enschede | Twente
Alexa Rank
530,594
De Zaak | Ondernemers onder elkaar. De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die je als ondernemer nodig hebt met ons magazine, onze website, jouw ondernemersprofiel in MijnZaak en het telefonische advies.
Alexa Rank
533,227
Het Voedselbos Vzw. Het Voedselbos vzw is een ontmoetingsplaats voor permacultuur in de praktijk. Sinds 2010 vinden hier opleidingen en activiteiten plaats om meer mensen kennis te laten maken met permacultuur. Onze educatieve toontuin is een juweeltje waar vele mensen inspiratie komen halen voor hun eigen project. In 2018 zijn we ook gestart met ons permacultuurlandbouwproject de Veldark. Werkelijk honderden mensen vonden reeds de weg naar onze activiteiten. Omdat onze wereld meer dan ooit nood heeft aan constructieve en eenvoudige oplossingen voor de complexe uitdagingen waar we mee te maken krijgen. We zijn erg blij met de groeiende aandacht voor ons project en zien de laatste jaren overal permacultuurtuinen en voedselbossen ontstaan. Dat doet deugd en geeft ons vertrouwen verder te gaan op de reeds lang ingeslagen weg. Die grotere aandacht doet ons ook de kans grijpen voor een nieuw luik in onze werking, We bouwen een strobalen veldschuur met bijenvriendelijk groendak.
Alexa Rank
533,584
Shape. Het Juridisch Loket geeft gratis eerste hulp bij juridische vragen. Voor een persoonlijk advies belt u met onze juristen: 0900-8020 (€ 0,25 p/m) of komt u langs op één van onze locaties.
Alexa Rank
577,659
Tips voor tuinieren in de stad | Tuin en Balkon. Tuin&Balkon geeft groene tips en inspiratie voor elk dakterras, stadstuin, geveltuin of balkon.
Alexa Rank
577,744
Goedkope tweedehands fietsen | Cheapassbikes.nl. Goedkope fiets kopen? Cheapassbikes.nl geeft tweedehands fietsen een nieuw leven, lekker duurzaam! Profiteer van gratis bezorging waar het jou uit komt!
Alexa Rank
608,714
Houten. Hulpwijzer Houten geeft antwoord op vragen over wonen, werken, zorg en jeugd voor inwoners uit Houten en helpt de juiste organisatie te vinden.
Alexa Rank
648,831
AARTJAN.NL ontwerpt nieuwe en oude media. AARTJAN.NL ontwerpt van alles. Huisstijlen, logo''s, boekomslagen, websites, web apps, magazines, iPad media, fietsen. AARTJAN geeft les in grafisch ontwerp, webdesign, Photoshop, Indesign, Dreamweaver, HTML & CSS
Alexa Rank
656,786
AquaInfo - De Nederlandstalige aquarium database en informatie site.. AquaInfo.nl geeft informatie over het houden van vissen, kreeften, krabben, garnalen, aquariumplanten en natuurlijk het aquarium zelf!
Alexa Rank
693,662
Bose | Better sound through research. Op de e-commercewebsite van Bose vind je informatie over Bose-consumentenelektronica, waaronder geluidssystemen, audio voor thuis, home-entertainmentsystemen en stereoluidsprekers. Bose.com geeft ook informatie over diensten, technologieën en elektronische producten van Bose Corporation voor professionals.
Alexa Rank
717,433
Beeld en Brein. Een beelddenker leert anders; vanuit het geheel al associërend naar de analyse. Binnen het onderwijs geeft beelddenken problemen. Het onderwijs werkt vanuit analyse naar het geheel.
Alexa Rank
745,935
Hybride Docent - Hybride docenten openen deuren. Een hybride docent kiest er voor deels als docent te werken en daarnaast ook werkzaam te zijn in een andere baan in loondienst of als zelfstandig ondernemer: een accountant die één dag per week economie geeft of een docent maatschappijleer die bij het ministerie werkt aan onderwijsbeleid.
Alexa Rank
778,061
Inwoner | Gemeente Lelystad. Wonen aan het water, dichtbij het bos of bouwen helemaal naar eigen wens en ontwerp, zelf of samen met anderen. Geen woonwens is te gek. Lelystad geeft je alle ruimte en vrijheid. Lelystad geeft lucht aan woondromen.
Alexa Rank
846,093
De Kraamvogel. Wil je kunnen vertrouwen op een kraamverzorgende die jullie als gezin een goede start geeft? We zijn de meest vertrouwde kraamzorg. Ontdek onze kraamzorg
Alexa Rank
845,679
AniCura Dierenartsen | AniCura Nederland. Zoekt u een goede dierenarts die niet alleen liefdevol met uw huisdier omgaat, maar ook de beste zorg geeft? Kom langs bij één onze dierenklinieken.
Alexa Rank
845,433
Garvo diervoeders - home. Garvo "voer naar mijn hart" geeft antwoord op de groeiende vraag naar verantwoord voer voor alle dieren. Ons doel is om voor elk dier voer te leveren, dat afgestemd is op hun behoeften en daarmee bijdraagt aan hun gezondheid, vitaliteit en levenslust.
Alexa Rank
845,856
Rijschool Spits>92 Groningen. Snel starten met rijles. Snel je rijbewijs halen. Rijschool Spits>92 Groningen geeft rijles van topkwaliteit. We hebben het hoogste slagingspercentage van Groningen: Sneller je rijbewijs en lagere kosten.
Alexa Rank
846,551
Leuke babynamen, voornamen en betekenissen bij Namenindex. Opzoek naar babynamen en voornamen op alfabetische volgorde? Namenindex.nl geeft u zowel meisjesnamen als jongensnamen met hun betekenissen.
Alexa Rank
1,000,001
Home. Budo vereniging Tomo no Kai geeft karate en iaido les in Zoetermeer
Alexa Rank
1,000,001
Citroen C5 Club - Voor en door Citroen C5 liefhebbers. U wilt een Citroen C5 aanschaffen en bent op zoek naar tips? Of u bent in het bezit van een Citroen C5 en heeft vragen? De Citroen C5 club geeft u antwoord over onderhoud, rijden, aankoopadvies en meer.
Alexa Rank
1,000,001
Antiekwinkel - alles over antiek. antiekwinkel-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van antiekwinkels in Nederland. Vind jouw antiekwinkel en alles over antiek.
Alexa Rank
1,000,001
Ensemble Vocal Pierre Villette: Welkom. Klassiek projectkoor uit Lichtenvoorde geeft een aantal keren per jaar en grootse uitvoering van klassieke meesters
Alexa Rank
1,000,001
Caresse – Boxsprings and more. Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn. Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten. De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. Caresse! U ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn.
Alexa Rank
1,000,001
Pilates Body Center |. Pilates Body Center in Limburg geeft workshops voor een betere conditie, specifieke workouts als preventie tegen blessures, specifieke training om rugklachten, nekklachten etc te voorkomen.
Alexa Rank
1,000,001
Mediabureau Initiative. Initiative is een mediabureau dat advies geeft in alle facetten van marketingcommunicatie. Van performance strategie tot creatieve concepten, ...
Alexa Rank
1,000,001
Almexx Online Conceptontwikkeling - Enschede. Verhoog uw rendement door internetmarketing toe te passen. Almexx geeft u advies om uw online positie te versterken.
Alexa Rank
1,000,001
Werken bij Hamilton Bright | Hamilton Bright. De introductiepagina voor jou als sollicitant van Hamilton Bright die jou een algehele indruk geeft over de mogelijkheden binnen onze organisatie.
Alexa Rank
1,000,001
MBO Card - CJP–korting op films, muziek, lifestyle & meer.. De MBO Card geeft korting op films, muziek, lifestyle & meer aan studenten in het middelbaar beroepsonderwijs.
Alexa Rank
1,000,001
Gebruikte Kopieermachines of Printers – Modu kopieermachines. Een kopieermachine kopen of huren? Modu Kopieermachines geeft u een op maat gesneden advies! Sinds 2002 zijn wij de specialist in jong gebruikte kopieermachines en printers. De aangeboden printers en kopieermachines hebben wij op voorraad en deze zijn dus altijd direct leverbaar.
Alexa Rank
1,000,001
Presentatietraining | Nijmegen | Heroos. Rosan is presentatiecoach en wetenschapsjournalist. Ze geeft presentatietraining aan groepen en individuen. Ook een held worden in presenteren? Let's go!
Alexa Rank
1,000,001
Home | Studeermeteenplan.nl. Studeermeteenplan.nl geeft je overzicht als je gaat studeren in het mbo, hbo of aan de universiteit.
Alexa Rank
1,000,001
Accountant Haarlem | Belastingadvies Haarlem | Administratiekantoor Haarlem - Van Rooden Fiscale en administratieve dienstverlening. Op zoek naar een administratiekantoor in Haarlem? Van Rooden Accountancy zorgt voor uw (online) boekhouding, loonadministratie en geeft u belastingadvies.
Alexa Rank
1,000,001
Wim & Joke vakantie website (reisverslagen). Deze website geeft een overzicht van de fiets/wandelvakantie reisverslagen gemaakt door Wim & Joke
Alexa Rank
1,000,001
Alleen zijn hoeft niet. Voelt u zich alleen op de wereld? Midden tussen de mensen, maar niemand die om je geeft,niemand waarmee het klikt...
Alexa Rank
1,000,001
Medium Diana: een eerlijk spirituele of intuïtieve consult! - Medium Diana. Een consult bij Medium Diana geeft u op spirituele wijze antwoorden op vragen waar u mee worstelt. In een reading kan contact worden gelegd met uw overleden dierbare.
Alexa Rank
1,000,001
Epafras - Geestelijke zorg voor Nederlandse gedetineerden. Epafras bezoekt Nederlandse gedetineerden in het buitenland en geeft hen geestelijke zorg
Alexa Rank
1,000,001
Mijnlabtest.nl - DNA- en bloedonderzoek voor lifestyle verbetering. Mijnlabtest.nl; uw persoonlijke DNA Analyse geeft aanbevelingen over voeding, sport, stofwisseling en lifestyle. Betrouwbaar en makkelijk online te bestellen
Alexa Rank
1,000,001
MG Parts Benelux - MG Parts Benelux. MG Parts Benelux is dé specialist in het leveren van MGB (MGC en v8) onderdelen en geeft gedegen advies. MG Midget en MGA onderdelen kunnen per mail
Alexa Rank
1,000,001
Unidex - Grafisch Ontwerp Bureau | Brugge, België. Wij maken van uw werk een MERK! Vandaag de dag is branding onmisbaar voor een bedrijf. Unidex - Grafisch ontwerp bureau, geeft wat u doet een gezicht.
Alexa Rank
1,000,001
Ten Have | Filosofie, psychologie, zingeving en religie. Al meer dan 185 jaar lang geeft Ten Have boeken uit die betekenis geven aan ons leven. Blader hier door boeken, gratis artikelen en inspirerende video's.
Alexa Rank
1,000,001
WordPress Development, Onderhoud & Hosting | WPX. WPX uit Arnhem verzorgt WordPress websites & webshops, WordPress hosting en onderhoudscontracten. Ook geeft WPX advies en biedt ondersteuning.
Alexa Rank
1,000,001
Ogen laseren in een persoonlijke kliniek met de nieuwste techniek?. Ogen laseren? Wilt u meteen weten of u geschikt bent voor een behandeling? Doe de online oogtest en kom er direct achter of u in aanmerking komt en welke behandeling bij u past! Ogen laseren geeft goede resultaten op langere termijn en is veiliger en meer betaalbaar dan ooit! | Worldeye NL
Alexa Rank
1,000,001
Koffie (latte art) workshops en servings in omgeving Rotterdam | 19 GRAM. 19 gram koffie geeft workshops voor de (startende) thuisbarista, maar ook latte art workshops. Naast de workshops serveren wij ook koffie op locatie. Heeft u een feestje en wilt u goede koffie (laten) serveren? Wij kunnen u helpen!
Alexa Rank
1,000,001
Alpha-cursus Parousia Zoetermeer. Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De Alpha-cursus Parousia in Zoetermeer geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof
Alexa Rank
1,000,001
Citizens Commission on Human Rights, CCHR, Beginpagina. Bekijk de video's.. Bekijk de video's. De Citizens Commission on Human Rights (in Nederland: Nederlands Comité voor de Rechten van de Mens) geeft de ware gegevens over de psychiatrie. Doe een virtuele tour door het Psychiatrie: Een Industrie des Doods museum. Bewapen jezelf met de waarheid en kom er achter wat jij kan doen om de psychiatrie onder de wet te brengen.
Alexa Rank
1,000,001
Pedicure - alles over pedicure. pedicure-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van pedicures in Nederland. Vind jouw pedicure en alles over pedicure.
Alexa Rank
1,000,001
Voor een leuke cadeaubon of origineel cadeau! - GiftForYou. GiftForYou cadeaus zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je geeft een leuke belevenis en de ontvanger kiest zelf een leuke locatie en datum.
Alexa Rank
1,000,001
Views Magazine: Dating & Relaties. Vieuws Magazine geeft advies over dating en relaties. We houden je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Alexa Rank
1,000,001
CashCar - het nieuwe adverteren, innovatief, goedkoop en een groot bereik!. Cashcar is een jong en flexibel reclamebedrijf die elke Nederlander de mogelijkheid geeft om tot 200 euro per maand bij te verdienen door te rijden met een reclameboodschap van één van onze adverteerders.
Alexa Rank
1,000,001
Influencer Marketing | Fluencify. Influencer marketing is een van de beste manieren om verbondenheid te krijgen met je doelgroep. De Influencer marketing Matrix© geeft een overzicht van de technieken, ingedeeld op basis van 2 dimensies: Effectiviteit & Bereik en Engagement & Authenticiteit. Welke influencer marketing campagne past bij jouw bedrijf?
Alexa Rank
1,000,001
Lees op adviesplaats.nl over afvallen vakantie boten reizen en meer. Adviesplaats.nl geeft u antwoord op veel van uw vragen en kunt u zien als een startpagina op internet, een overzichtelijk vertrekpunt. Het wordt steeds moeilijker om tussen alle websites snel te vinden wat u zoekt. Over allerlei onderwerpen kunt u informatie vinden op Adviesplaats.nl. Het linker menu is overzichtelijk en op alfabet gezet. Dat betekent snel zoeken en makkelijk navigeren.
Alexa Rank
1,000,001
De beste banen voor bèta's: BETABANEN.nl. De vacaturesite voor hogeropgeleiden met een natuurwetenschappelijke of technische opleiding. BETABANEN.nl geeft ingenieurs de keuze uit de beste...
Alexa Rank
1,000,001
Welkom bij Ceramics Studio Marjan de Voogd, keramiek/pottenbakken, cursussen en workshops in het centrum van Amsterdam voor volwassenen en kinderen. ceramics studio marjan de voogd geeft keramiek cursussen/pottenbakken wekelijks en workshops voor volwassenen en kinderen, voor beginners en gevorderden
Alexa Rank
1,000,001
( ^..^)ノ Catmoneo - Voeding en gezondheid van je kat. Catmoneo geeft informatie en tips over voeding en gezondheid van katten. Zoek je naar beter voer of voer voor zieke katten? Dan ben je aan het goede adres.
Alexa Rank
1,000,001
Repair Café Purmerend. De website van Repair Café geeft u allerlei informatie over de Repair Cafés in Purmerend
Alexa Rank
1,000,001
Leeuwarden. Geldkompas Leeuwarden geeft antwoord op vragen over geld, wonen, zorg en werk voor inwoners uit Leeuwarden en helpt de juiste organisatie te vinden.
Alexa Rank
1,000,001
Bijzonderestreken.nl - De beste vakantiedeals en reisverslagen. Bijzonderestreken.nl geeft jou dagelijks inspiratie over bijzondere plekken op aarde, bijzondere streken, leuke reisverhalen en de beste vakantiedeals.
Alexa Rank
1,000,001
YouTube. Deze 8 weken durende online video training geeft je heldere tips en inspiratie voor een toprelatie! Red je relatie! Stop je relatiecrisis. LoveCheck.
Alexa Rank
1,000,001
Een betere afscheidspeech. Deze site geeft u informatie, tips en handvatten voor een mooie rouwspeech of afscheidsspeech en het spreken op een uitvaart.
Alexa Rank
1,000,001
Buurvrouw Truus Kookt en Kleurt voor Jou ... | Een blog over vega(n) koken en eten en over mijn illustraties voor kinderen.. Welkom op het blog Buurvrouw Truus. In het echt heet ik uiteraard geen Truus, maar mijn echte naam trekt vast niet zo de aandacht, dus vandaar. Buurvrouw Truus kookt vega(n) voor haar kinderen, ze geeft les in het basisonderwijs en ze tekent en fotografeert met heel veel plezier. Wat kook en bak ik graag.... Ik…
Alexa Rank
1,000,001
Auditfiles.nl. Deze site geeft informatie over Auditfiles.
Alexa Rank
1,000,001
KNZB Regio West. Welkom op de website van KNZB Regio West! Deze website geeft informatie over wedstrijdzwemmen, waterpolo, schoonspringen en synchroonzwemmen in het verzorgingsgebied van Regio West (de provincie Zuid-Holland) alsmede over zwemactiviteiten...
Alexa Rank
1,000,001
Gastronomie - Meneer. Vrienden en familie uitnodigen voor een etentje? Meneer geeft jou en jouw gasten gastronomie op maat, bij u thuis, of bij Meneer thuis.
Alexa Rank
1,000,001
Home | BIG-register. Het BIG-register geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener kan en mag. U kunt bij ons ook terecht voor het erkennen van uw buitenlandse diploma.
Alexa Rank
1,000,001
Huren in Pontsteiger - Veel ruimte, veel privacy en een fenomenaal uitzicht op het water. Benieuwd naar de huurmogelijkheden in een van spraakmakendste nieuwe gebouwen van Amsterdam? Kom Pontsteiger dan verkennen. Centraal gelegen in de levendige Houthaven buurt, direct aan het water. Huren in Pontsteiger geeft buitengewone vrijheid. Veel ruimte, veel privacy en een fenomenaal uitzicht op het water, Amsterdam en verder.
Alexa Rank
1,000,001
newsmonkey. Newsmonkey is hét nieuwsmerk van generation Y: journalistiek en entertainment die domineren via sociale media.
Alexa Rank
69,818
Looopings. Het laatste nieuws over pretparken, achtbanen, attracties, dierentuinen, kermissen, toerisme en recreatie.
Alexa Rank
153,297
Net binnen | Formule1.nl
Alexa Rank
219,690
Meest bezochte architectuursite van België | architectura.be. Meest bezochte en complete website voor architecten, interieurarchitecten en ingenieurs met actueel nieuws, een projectendatabank, vacatures, agenda,…
Alexa Rank
257,458
Home - Kees de Boekhouder. Kees de Boekhouder. Boekhouding voor freelancers, ZZP en VOF. Je eigen boekhouder. Je eigen app. Je eigen systeem.
Alexa Rank
316,060
QuoJob: Business software voor agencies | Dataline Solutions
Alexa Rank
381,138
Klacht oplossen? Meld je klacht op Klachtenkompas van de Consumentenbond. Klacht over product, dienst of bedrijf? Dien hier je klacht in en Klachtenkompas van de Consumentenbond vraagt om antwoord bij het bedrijf.
Alexa Rank
577,665
BUKAZU – Online reserveringssysteem voor vakantiehuizen, boten, bed and breakfast, en campings.
Alexa Rank
882,948
Stichting RIYOS | Play. Explore. Learn.
Alexa Rank
1,000,001
DNA test afnemen? Anoniem, snel en betrouwbaar | DNAtesten.be. Snel antwoord op uw DNA vragen? Bij DNAtesten.be voeren we rechtsgeldig onderzoek uit die ✓ snel ✓ betrouwbaar en ✓ anoniem is. Binnen enkele dagen heeft u de uitslag al. Goed voor de gemoedsrust.
Alexa Rank
1,000,001
Royal Standard Club de Liege | Komaan les Rouches. Komaan les Rouches
Alexa Rank
1,000,001
Koppel - voor kinderopvang, peuterspeelzalen, BSO en welzijn in de gemeente Epe. voor kinderopvang, peuterspeelzalen, BSO en welzijn in de gemeente Epe
Alexa Rank
1,000,001
eduScrum Homepage. De officiele eduScrum website., Homepage
Alexa Rank
1,000,001
Home. Crea natura maakt natuurlijke wandelstokken, pelgrimsstaffen en houtkunst
Alexa Rank
1,000,001