BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Hjelpe

Top 250 Websites on HJELPE

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Sep 1 2019.
Here are the best websites we found: kk.no • avinor.no • baerum.kommune.no • bank2.no • amadia.no • drammen.kommune.no • nedig.no • josefinegol.no • kvik.no

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Group. Få en pause i hverdagen gjennom de sakene og temaene du er opptatt av. Underholdning, mote og engasjement som gir deg energi.
Alexa Rank
59,658
Avinor
Alexa Rank
61,221
Velkommen til Bærum kommune.Hva kan vi hjelpe deg med? | Bærum kommune. Informasjon om tjenester, stillingsutlysninger, historie, politikk og turistinformasjon. Bærums administrative senter er Sandvika.
Alexa Rank
530,166
Behov for økonomisk hjelp? Vi kan hjelpe deg | Bank2. Vi har spesialisert oss på å tilby finansiering til lånesøkere som av ulike grunner ikke kvalifiseres for lån hos andre banker. Bli økonomisk friskmeldt.
Alexa Rank
530,169
– Først skal vi hjelpe ett barn, deretter skal vi hjelpe ett til og slik skal vi fortsette.
Alexa Rank
1,000,001
Drammen kommune | Drammen kommune. Kontakt Kundesenteret på telefon 32 04 00 00, send epost til [email protected] eller prøv chatten på våre nettsider.
Alexa Rank
139,009
NEDIG - din elektriker i Arendal, Grimstad og Tvedestrand. Alt som kan kobles til strøm fikser vi for deg! Trenger du elektriker står vi klare til å hjelpe deg. Nedig er totalleverandør av elsktrotekniske anlegg.
Alexa Rank
1,000,001
Josefine. Lokal interiør og klesbutikk i hjertet av Hallingdal, Gol. Merkene vi fører er blant annet Holzweiler, Arnie says, Line of Oslo, Ane Mone, Basic Apparel og mye mer. Vi er her for å hjelpe og gi deg en god handleopplevelse.
Alexa Rank
246,476
Kvik – Kjøkken, bad og garderobe – Alle har rett til et kult kjøkken. Finn ditt nye kjøkken hos Kvik. Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige. La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din.
Alexa Rank
372,868
Sergel Norge - Kreditt og fordringsadministrative tjenester. Vi skal hjelpe våre kunder med å redusere utestående krav. Vi gjør det enkelt for den som skylder penger å betale sine regninger.
Alexa Rank
428,995
Kalender — Underskog. Underskog er et nettsted der folk som er interessert i underskogen i norsk kulturliv kan hjelpe hverandre å finne det som er verdt å få med seg i byene og i livet forøvrig.
Alexa Rank
451,778
Kult Byrå - Designbyrå i Oslo - Vi skaper unike nettsider & merkevarer. Er du nytenkende, og vil lykkes på nett? Vi er her for å hjelpe deg med digital markedsføring, visuell identitet, branding UI/UX og nettsider.
Alexa Rank
495,367
Reiser med KILROY | Backpacking i hele verden med KILROY. Uansett hvor du drømmer om å reise til, så kan vi hjelpe deg med skreddersydde reisetips og de beste tilbudene. Vi er eksperter på reiser og backpacking til alle verdens destinasjoner, og kan hjelpe deg med planleggingen av ditt livs eventyr. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg her!
Alexa Rank
530,292
Jernbane.Net. POSTVOGNA og Jernbane.Net er uavhengig i forhold til politiske, religiøse, økonomiske, offentlige og private særinteresser. Vi bygger forumene og galleriene, på troverdighet og upartiskhet. Når du er innlogget, kan du sammen med andre, hjelpe oss i vårt arbeid med å bygge opp vår felles historiske bildedatabase. Du figurerer med ditt riktige navn I Postvogna og våre gallerisider. (Din e-post og eventuelt andre personlige opplysninger er ikke synlige for andre) Registrer deg her, for å få full nytte av www.jernbane.net Ikke innlogget eller Glemt ditt Passord ? Om du vil dele nyheter og bilder av og om kollektivtrafikk, gjør vi det i våre forum:Postvogna (for nordiske nyhetssaker) eller InterRailVogna for saker utenfor Norden. En brukerkonto som Ikke er aktiv, slettes etter ca 120 dager. Med aktiv menes at: At vi deler bilder eller kommentarer i noen av åre FORUM, minimum 1 gang pr. 120ende dag. Postvogna ist für alle da, die etwas zum Thema Eisenbahn, Strassenbahn, Busse und Schiffe zu sagen haben. Unsere Foren sind nur für registrierte und angemeldete Nutzer zugänglich. Nicht aktive Nutzerkonten werden nach Ablauf von ca. 120 Tagen gelöscht. Postvogna is the only independent forum for railway enthusiasts and critics in Norway.Welcome to all who want to contribute about railway, tramway, buses and vessels. Discussion of all aspects of railway service, locomotive workings etc. in Europe in general, and in Norway, Sweden and Denmark in particular. Only registered users, logged in are able to participate in the Postvogna forum. Non-active user accounts will be erased after about 120 days.
Alexa Rank
530,288
IT and business consulting services | CGI Norge. Vi er et av verdens fem største IT- og konsulentselskaper – vår styrke er lokal kjennskap og ekspertise, med et globalt nettverk i ryggen. Vi kjenner din bransje og kan hjelpe deg å finne løsningene som kan bidra til å realisere ditt potensiale.
Alexa Rank
530,436
Stavanger kommune. På Stavanger kommunes hjemmesider kan du finne informasjon, søknadsskjema og kontaktinformasjon til alle våre tilbud og tjenester.
Alexa Rank
321,560
Webdesign, webutvikling. webannonsering, IT og data | New Element AS. New Element leverer alt fra enkle nettsider til komplekse nettbutikker. Vi kan også hjelpe din bedrift med Google AdWords, service og drift, IT og data.
Alexa Rank
606,882
Måleinstrumenter for den profesjonelle brukeren - Maxsievert.no. Måleinstrument og måleutstyr som gir nøyaktige svar på dine målinger. Våre produktspesialister sitter klare for å hjelpe deg på telefon 22 99 20 90 eller still ditt spørsmål i vår chat. Enkel & trygg netthandel med ✓ Fast lav frakt ✓ Rask levering fra eget lager ✓ Support før og etter kjøp ✓ Kalibrering
Alexa Rank
606,844
Dekk og Felger, billige dekk online | Byttdekk. Kjøp Dekk online og spare penger. Vi leverer direkte hjem til deg, men vil også hjelpe deg til å skifte dekk og felger på våre 200+ dekkverksteder.
Alexa Rank
779,304
Forside - Ehandel.com. Ehandel.com er en nettside som har som mål å inspirere og hjelpe netthandelsgründere som er i startfasen på sitt ehandelseventyr
Alexa Rank
779,438
Memira – Øyeoperasjon & Øyelaser. Memira kan hjelpe deg med synskirurgi. Kontakt oss hvis du har noen spørsmål om øyekirurgi.
Alexa Rank
779,984
Nydalen Tannlegesenter | Din tannlege i Oslo. Nydalen Tannlegesenter vil hjelpe deg å forebygge tann- og munnsykdommer, gi deg trygghet, et pent smil og dermed mer glede og livskvalitet.
Alexa Rank
780,131
Hjelp til Wordfeud, Scrabble og andre ordspill på norsk. Wordfeud-hjelp med oppdatert ordliste. Her kan du finne ord med både 2, 3 og 4 bokstaver som kan være med på å hjelpe deg i Wordfeud på norsk, Scrabble eller andre ordspill
Alexa Rank
780,167
Parkett.no - Vakre gulv i parkett og laminat. Nytt gulv? Parkett.no har gode priser på parkett, laminat og gulvlister. Rask levering til hele landet. La oss hjelpe deg å velge husets viktigste møbel.
Alexa Rank
780,197
discount-badge. Sunnataggen tilbyr vannfilter, vannbehandlere, vannioniserere som sikrer drikkevann av høy kvalitet. Ønsker du å fjerne bakteriene i vannet ditt eller ønsker du vann med antioksidanter og justerbar pH er dette noe vi kan hjelpe med.
Alexa Rank
1,000,001
Start side - Urspesialisten. Har du en klokke som trenger et tilsyn? Kom innom verkstedet og la urmakeren hjelpe Drømmer du om et nytt armbåndsur eller lommeur? Kom innom butikken og se på utvalget.
Alexa Rank
1,000,001
Trenger du en låsesmed? AB Låsservice - ring oss nå. AB Låsservice rykker ut raskt for å hjelpe deg med de fleste oppgaver når du trenger en låsesmed - uansett om du har mistet nøklene eller trenger ny lås.
Alexa Rank
1,000,001
Møtebooking.no | Vi hjelper deg med salg og møtebooking B2B. Vi formidler spisskompetanse knyttet til salg og møtebooking B2B. La andre booke møter for deg eller bli flinkere til å booke møter selv. Vi kan hjelpe deg.
Alexa Rank
1,000,001
OsloKollega - Vi hjelper folk tilbake i jobb. Vårt felles mål er å hjelpe så mange som mulig ut i ordinært arbeid. Etter 50 år i bransjen har vi hjulpet mange videre i liv og karriere.
Alexa Rank
1,000,001
Velkommen - Frisklivssentralen i Modum. Frisklivssentralen i Modum kommune er en forebyggende helsetjeneste som kan gi hjelp og veiledning om du ønsker å endre levevaner. Vi kan hjelpe deg å endre vaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold og snus- og røykeslutt, og kan i tillegg tilby kurs i mestring av depresjon (KiD) og belastning (KiB), veiledning ved søvnvansker og samtaler om alkoholvaner.
Alexa Rank
1,000,001
GjeldsMegler1 - refinansiering og gjeldsforhandlinger.. Vi hjelper deg med å samle alle lån, få oversikt og forhandle med kreditorer. Refinansiering med pant/kausjon. Vi kan også hjelpe ved konkurs eller tvangssalg.
Alexa Rank
1,000,001
Søk og finn de laveste prisene | Rebato.no. Beste pris på Sport, Baby og Sko? Vi tilbyr prissammenligning for å hjelpe deg å kjøpe til best pris.
Alexa Rank
1,000,001
Rørlegger der DU er. Delta vvs - Rørleggeren som gjør en forskjell-. Vi kan Hjelpe deg med store eller små rørlegger oppdrag. Vi yter god service trygt og raskt! Delta VVS er våtrom sertifisert bedrift, og vi kan renovere bad på 10 dager. Vi planlegger og prosjekterer før igangsetting av prosjektet slik at resultatet blir strålende. Ta kontakt nå for en gratis befaring.
Alexa Rank
1,000,001
Skjønnhet trenger ikke å være dyrt - Sweet Beauty Oslo AS. Velkommen til vår hudpleieklinikk på Frogner i hjertet av Oslo. Møt våre dyktige og erfarne hudpleier og helsepersonell som skal veilede og hjelpe deg.
Alexa Rank
1,000,001
Billigste forbrukslån * Søk Lån | Låne Penger. Låne penger på dagen er noe vi kan hjelpe deg med i creativecapitalb.com. Søk og finn beste og rimeligste forbrukslån med laveste renter
Alexa Rank
1,000,001
Dagtavle | Et nyttig verktøy i arbeid med barn. Bruk av dagtavle skal hjelpe barn til å oppleve struktur og forutsigbarhet i hverdagen. Tilrettelagt både for hjem, skoler og barnehager.
Alexa Rank
1,000,001
PRIVAT PSYKOLOG OSLO SENTRUM MED KORT VENTETID.. Erfaren psykolog i sentrum av Oslo med kort ventetid. Jeg kan hjelpe deg nå. Angst, depresjon, livskriser. Jeg har doktorgrad innenfor personlighetstesting.
Alexa Rank
1,000,001
Mobil og IT for bedrifter | Mobit. Vi gjør din digitale hverdag enkel, oppdatert og problemfri. Vi har forhandlere over hele landet, som står klar til å hjelpe deg med IT og telekom.
Alexa Rank
1,000,001
Ko&Co | Gode idéer smart plassert.. Ko&Co er et fullservice digitalbyrå som er eksperter på digital markedsføring. Se hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå lønnsomme resultater!
Alexa Rank
1,000,001
Auto Transport Service - Vi hjelper deg - Autotransport. Auto Transport Service kan hjelpe deg med: Biltransport i Norge, fra utlandet og til utland. Vi vil kunne gi råd og praktisk bistand til import av biler.
Alexa Rank
1,000,001
Reiersøl Planteskole AS - bartrær, hekkeplanter, sedumtak, lauvtrær. Vi har god kompetanse og lang erfaring og kan hjelpe deg med å finne det du trenger. Bartrær, ferdighekk, hekkeplanter, sedumtak, edelgran, lauvtrær og lerk
Alexa Rank
1,000,001
Oslo psykologklinikk - Rask hjelp - Dag og kveld - Online bestilling. Psykolog for alle, sentralt i Oslo. Psykologene ved Oslo psykologklinikk holder høyt faglig nivå og kan hjelpe ved de fleste psykiske helseplager.
Alexa Rank
1,000,001
Bakis.no | Tabletter mot bakrus. Unngå bakfylla! Ta to bakis brusetabletter før du legger deg for å hjelpe kroppen å ta opp væske.
Alexa Rank
1,000,001
ProFlex AS – Avklaring, oppfølging og arbeid. Velkommen til ProFlex. Vårt hovedfokus er å hjelpe folk, og vårt hovedkontor ligger på Nedenes i Arendal. Vi skaper verdier for de som mottar våre tjenester og for samfunnet.
Alexa Rank
1,000,001
Møllers Tran og Møllers Omega 3 - Møllers.no. Møllers Tran inneholder Omega-3, som har mange helsefordeler gjennom å bidra til sunn utvikling og hjelpe til å holde deg frisk. Finn ut mer på mollers.no
Alexa Rank
1,000,001
Hvakanhjelpe – Gode løsninger for folk med kognitiv svikt. Hva kan hjelpe er et nettsted med produkter, hjelpemidler, råd og tips for de som vil bo lengre hjemme.
Alexa Rank
1,000,001
Personskadeadvokater | Indem Personskade. La oss hjelpe deg med å få den erstatningen du har krav på. Du kan oppnå inntil 50-100 % høyere erstatning med bistand fra våre personskadeadvokater.
Alexa Rank
1,000,001
FODDER Norge, Bli en del av mange... Der vi ønsker du som har dyr, og går opp velferd, gjerne skal ha en god økonomi – er der ved FODDER løsningen nu slut for å betale for meget for grovfôr, og du spare tid ved grovfôrdyrkningen, der her nesten vil bli eliminert. Den norske bonde har ikke hat det enkelt, hverken for melkebønner, saueeiere eller hesteeiere Din sauer vil nyte godt av FODDER der minimalere/vitaminer kan styres over i fullfôret Er du melkeprodusent, kan din kjøer redusere sitt behov for kraftfôr Okser har en høyere tilvekst ved dette friske grønne fôr året rundt Om du har en sau, eller mange kan vi finne en løsning for din gårdsdrift Vi har løsninger også for kaniner, høns, kalkuner og heste mv. Vi ser frem til å hjelpe deg med at lykkes – og unner introduksjonsåret vil vi gjøre det uten beregning for dig.
Alexa Rank
1,000,001
Seil og båtutstyr - Flak. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr, med over 12.000 utvalgte produkter til båten. Besøk en av våre mange og gode forhandlere, de vil gjerne hjelpe deg å oppnå trivsel ombord!
Alexa Rank
1,000,001
OsloKollega - Vi hjelper folk tilbake i jobb. Vårt felles mål er å hjelpe så mange som mulig ut i ordinært arbeid. Etter 50 år i bransjen har vi hjulpet mange videre i liv og karriere.
Alexa Rank
1,000,001
Kult Byrå - Designbyrå i Oslo - Vi skaper unike nettsider & merkevarer. Er du nytenkende, og vil lykkes på nett? Vi er her for å hjelpe deg med digital markedsføring, visuell identitet, branding UI/UX og nettsider.
Alexa Rank
1,000,001
Forside - Ehandel.com. Ehandel.com er en nettside som har som mål å inspirere og hjelpe netthandelsgründere som er i startfasen på sitt ehandelseventyr
Alexa Rank
1,000,001
Dugnad med toalettpapir og tørkepapir - Idrettsdugnad. Idrettsdugnad vil hjelpe deg å finne kvalitetsprodukter til din neste dugnad. Selg toalettpapir og tørkepapir med høy fortjeneste og alltid fri frakt.
Alexa Rank
1,000,001
Matematikklandet | Matematikk er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på utvikling. Natasha Blank Natasha Blank har doktorgrad i ren matematikk. Hun har arbeidet i lærerutdanningen ved Universitet i Stavanger siden 1997. Hun har over 30 års bred undervisningserfaring fra Ukraina, Storbritannia, USA og Norge. Fra 2009 i samarbeid med Gerd Inger Moe begynte hun å implementere Zankovs modell i Norge. Barentsforlag har utgitt Oppgavehefte «Regn og tegn» (Punktmagi) på bokmål for 1. trinn. Oppgavene i dette heftet er beregnet på å utvikle regneferdigheter hos elever på slutten av 1. trinn, eventuelt starten av 2. trinn. Det passer å ta i bruk heftet etter at barna har jobbet med addisjonstabellen… Disse elevene skal følge et helt nytt løp innen matematikk: Høyere nivå med russernes eksempel Førsteklassingene ved Sandnes skole skal lære matte etter metoden til den kjente russiske psykologen Leonid Zankov, og skal med det følge i fotsporene til skolebarn over hele landet. — Jeg har forståelse for at det har tatt litt tid for skolene i Sør-Varanger å ta innover seg denne metoden. Når man ser i bøkene, så blir man jo litt sånn «ai, hva er dette for noe». Jeg forstår at det er noe helt nytt for både lærere og foreldre. Men med kursing og opplæring går det fint, mener Therese Hagfors, prosjektansvarlig for det nye matematikkprosjektet ved Sandnes og Bjørnevatn skole... Utviklende opplæring i matematikk — utfordringer for læreren Utviklende opplæring i matematikk, såkalt russisk matematikk, er en metode som får økt oppslutning. Opplegget kan imidlertid innebære utfordringer i forhold til lærerens praksis. Vi skal her gjøre rede for teorien og de sentrale prinsippene som ligger til grunn for opplegget Utviklende opplæring i matematikk (også kjent som «russisk matematikk»), samt vise hvordan en slik tilnærming til begynneropplæringen kan utfordre noen utbredte pedagogiske oppfatninger og vaner. Det begynner etter hvert å bli ganske mange norske skoler som har tatt i bruk denne metoden og den norske utgaven av læreverket, og noen lærere kan kanskje få problem når de vil praktisere et slikt opplegg uten at de samtidig endrer sin egen praksis.¹ Vi går ikke i detalj på undervisningen og progresjonen, og i den grad vi trekker dette inn, er det første klasse vi viser til.² En skoletime med Utviklende opplæring i matematikk Gjennom kurs og møter med lærere har det vært en del spørsmål og problemstillinger når det gjelder praktisk gjennomføring av Utviklende opplæring læring i matematikk. Her følger noen moment som kan være av interesse for mange. Faglig forum Barentsforlag har åpnet den nye rubrikken «Faglig forum» hvor Gerd Inger Moe presenterer korte notiser knyttet til praktisk gjennomføring av Utviklende opplæring i matematikk.Vi oppmuntrer lærerne til å komme med problemstillinger som de føler er utfordrende.Tanken er … FØRSTE SKRITT I LOGIKKENS OG MATEMATIKKENS VERDEN Norske myndigheter er opptatt av å utvikle matematisk forståelse i barnehagen. Dette er en del av en økt satsing på matematisk kompetanse på alle trinn, og med start i barnehagen. Mye av barns matematiske forståelse legges før de er 6 år gamle, og kommer ikke av seg selv... Hva med de svake elevene i dette opplegget? I skolen finnes elever med ulike erfaringer, evner og personlige egenskaper. Noen har diagnoser. Andre har vanskelige hjemmeforhold. Uansett hvilke forutsetninger. Hva er faglige minstekrav for elevene på 1.–3.trinn? Et av prinsippene i Utviklende opplæring i matematikk er slik: Systematisk og målrettet utvikling av hvert eneste barn Prinsippet fokuserer på et obligatorisk minstekrav og deretter på maksimal individuell utvikling. Det er ønskelig at hver enkelt elev utvikler seg maksimalt både sosialt og faglig. Gjennom jobbing i klassen og samarbeid med hverandre vil elevene utvikle stadig større forståelse av begreper og innsikt i egen og andres tenkemåter. Elevene utvikler hele tiden større forståelse for tall, ulike mønster og får stadig høre flere løsningsforslag på oppgaver. Den generelle utviklingen av barnet med ulike aktiviteter, logisk tenkning, observasjon, analyse, memorering og kreativitet, jobbes det med hele tiden. Alle barn deltar. Hvordan foresatte kan hjelpe til? Foreldrene er viktige samarbeidspartnere og støttespillere i barnas opplæring og utvikling. Et godt samarbeid mellom skole og hjem kan utgjøre en forskjell i barnas trivsel og læring. Rammer og læringskultur Utstyr i klasserommet Rammer:Arbeid med Utviklende opplæring i matematikk krever struktur og gode rammer i klassen. Tiden skal utnyttes til læring. Gjennom økten skal flere utfordrende oppgaver arbeides med. Spørsmål – svar Hvor mange skoler i Norge har undervisning i utviklende matematikk etter Zankovs prinsipper? Det er 75 skoler (mer enn 5000 elever) i 28 kommuner som har undervisning i utviklende matematikk. Har dere noen tips til hvordan man bør utstyre et klasserom? Pynt gjerne opp klasserommet med matematiske plakater hvor innholdet tilpasses etter hvert. Det kan være fargeglade plakater som stimulerer og skaper nysgjerrighet eller det kan være selvlagde plakater som f.eks. viser definisjoner eller oppsummerer noe klassen har funnet ut. Dersom elevene selv lager plakater bør disse "kvalitetssikres" av læreren slik at innholdet er korrekt. For de yngste klassetrinnene bør følgen av de naturlige tall være like selvsagt å ha på veggen som alfabetet. Når det gjelder konkretiseringsmateriell vil vi anbefale å prioritere materiell som har stort anvendelsesområde (f.eks. terninger, tellebrikker, pinner, osv). Spørsmålene er besvart av Kjersti Melhus og Natasha Blank, Universitetet i Stavanger. Klarer du å løse matteoppgavene til Rita (6) og Iver (7)? Førsteklassingene Rita Elise Hansen og Iver Dørmænen Pedersen har hatt intensiv matematikkundervisning i sitt første skoleår. Klarer du å løse oppgavene deres? – Matematikk er helt supert, men gym og friminuttene er like morsomme, sier Rita Elise Hansen. Matematikktimene for henne og resten av førsteklassingene ved Sandnes skole i Sør-Varanger er av russisk modell, med en lærebok produsert av Barentsforlaget fra Kirkenes. Rita sitter sammen med Iver Dørmænen Pedersen. Hun er seks og han sju år gammel. – Vi gikk sammen barnehagen også. Men da hadde vi ikke matematikk, sier førsteklassingene, som kjenner hverandre godt og sitter sammen i timene. – Jeg skal begynne i andre klasse til høsten, sier Iver. – Det skal jeg også, Iver. Selv om du er sju og jeg seks år, så går vi jo i samme klasse, svarer Rita på andre siden av bordet. Se noen av oppgavene elevene blir bedt om å løse nederst i saken. Klarer du å løse dem? Irén ArginskajaIrén Arginskaja (1932–2006) hadde et vanskelig, men fargerikt liv. I svært ung alder havnet hun under Stalins terrorbølge. Hun ble fengslet som tiendeklassing og satt ett år i enecelle og videre seks år i Tajsjet-leiren. Disse årene brøt henne ikke ned, men herdet henne som menneske. Hun var en sympatisk, snill og hyggelig person med en fantastisk sans for humor, samtidig som hun alltid var kompromissløs i vitenskapelige diskusjoner og forsvarte sine synspunkter aktivt. Irén Iljinitsjna betraktet både møtet med Leonid Zankov på begynnelsen av 1960-tallet og arbeidet i laboratoriet som han ledet, som begivenheter av enorm betydning for sitt videre liv... Barentsforlag har utgitt en serie bøker for barn. Alle disse bøkene har hovedmål å utvikle logisk tenkning og matematiske evner hos barn. Her finner man nye bøker av Jane Kats og bøker fra serien «Kloke bøker» for førskolebarn. Bøkene kan man se her: Spennende Matematikk 2. Hefte med logiske oppgaver. For barn i 7-8 årsalderen Spennende Matematikk 2. 2-Hefte med logiske oppgaver. For barn i 8-9 årsalderen Vi utvikler finmotorikken. For barn i 3-4 årsalderen Vi teller og løser oppgaver. For barn i 5-6 årsalderen Vi teller og løser oppgaver. For barn i 6-7 årsalderen Bøkene kan bestilles her. Informasjon til matematikklærere Abelstyret bevilger hvert år omkring 1,5 millioner kroner til tiltak som skal øke interessen for matematikk blant barn og unge. Det lyses nå ut midler til barne- og ungdomstiltak med frist 1. februar 2018. Les mer og finn søknadsskjema her. Asheim ble utfordret av Jo (2. trinn) i «russisk matematikk» Da fungerende kunnskapsminister Henrik Asheim besøkte Vigernes skole i går ble han, i stedet for å snakke om statsbudsjettet, utfordret av Jo på 2. trinn til å gi mattehjelp. Jo har nettopp fullført en oppgave som handler om former og figurer. Han har tegnet streker mellom ulike vesener som skal passe inn i forskjellige hus med varierende farger og utseende. De synes ikke matte er vanskelig Etter å ha byttet til russisk matteundervisning skåret førsteklassingene på Eide skole skyhøyt på den nasjonale kartleggingsprøven. GRIMSTAD– Nå skal vi inn og ha matte. Alle må finne fram linjalene sine og sette seg rolig ned. Fingeren på nesa om dere forsto den beskjeden, sier lærer Eivind Stabell Tunsberg til 1. trinn på Eide barneskole i Grimstad. Klassen på 11 elever kommer løpende inn etter friminutt. Sammen går de tellende inn i klasserommet for å ha matematikkundervisning. Men matteundervisningen på Eide skole er ikke som på andre skoler. Den lille klassen har nemlig byttet ut vanlig matematikkundervisningen med russiske undervisningsmetoder.
Alexa Rank
1,000,001
envelope. Velkommen til CVPortalen.no. Vi har 3 mål vi skal hjelpe deg med: Få jobbintervjuet, imponere på intervjuet og få jobben.
Alexa Rank
1,000,001
Finn Kapital | www.finnkapital.no. Finn Kapital skal hjelpe små og mellomstore bedrifter og gründere med å finne gode finansieringsløsninger. Finnkapital skreddersyr en løsning for din bedrift og setter deg in kontakt med kapital og investorer.
Alexa Rank
1,000,001
Ru Diet Markedsføring. Leter du etter god markedsføring på nett kan vi hjelpe deg. Søkemotoroptimalisering og seo.
Alexa Rank
1,000,001
NLP Forlaget | Kjøp bøker og e-bøker på nett!. NLP Forlaget gir ut bøker med fokus på selvutvikling som kan hjelpe alle til å skape et lykkeligere liv for seg selv og andre. Kjøp bøkene her!
Alexa Rank
1,000,001
Ernstsen MC & Scooter. Ernstsen Mc & Snøscooter AS er lokalisert i Rognan, og har gjennom 20 års erfaring opparbeidet oss en solid kompetanse innen motorkjøretøy. Våre tre ansatte har en brennende interesse for faget, og øser gjerne av sin erfaring for å hjelpe deg med å finne produktet du søker.
Alexa Rank
1,000,001
Billige dekk - kjøp bildekk på nett – Autolounge.shop. Kjøp Dekk online og spar penger. Vi leverer direkte hjem til deg, men vil også hjelpe deg til å skifte dekk og felger på vårt verksted.
Alexa Rank
1,000,001
Gartit Creative - Din leverandør av webdesign, nettbutikk og grafisk design.. Er det behov for en nettside eller tid for fornying av din profilering på nett? Gartit Creative i Sarpsborg kan hjelpe deg med både logo og webdesign.
Alexa Rank
1,000,001
Økonomisk rådgivning | FIGENT. Figents rådgivere har en betydelig juridisk, økonomisk og menneskelig kompetanse. Vi har vært i bransjen siden 1998. Figent skal hjelpe deg og vi er der når du trenger oss. Uansett når! Du får din egen dedikerte rådgiver som finner den finansieringsløsningen som passer deg, ditt budsjett og din økonomi. Vi har ingen åpningstider – når du trenger oss og din rådgiver, ringer du. Så enkelt er det.
Alexa Rank
1,000,001
Billige flybilletter | Reiser, hotell og bilutleie på Dohop.no. Finn billige flybilletter på Dohop.no. Vår søkemotor sammenligner hundrevis av flyselskaper for å hjelpe deg med å finne de billigste flybillettene til din reise.
Alexa Rank
1,000,001
Stjørdals-Nytt – Nyheter fra Værnesregionen - Stjørdals-Nytt. Velkommen til Stjørdals-Nytt, nyheter fra Værnesregionen. Stjørdal, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker og Frosta
Alexa Rank
451,760
Handlekurv. Tryg tilbyr fleksible forsikringer som dekker det du faktisk trenger. Sammenlign forsikringer og beregn pris. Kjøp på nett og få 10 % rabatt.
Alexa Rank
451,776
Sogn Avis
Alexa Rank
495,413
Forside - Dorspesialisten.no. Vår ambisjon er å forsterke posisjonen vår på nett ved å bygge renommé og styrke merkevaredørene vi tilbyr ytterligere. Sammen med våre dør leverandører har vi som overordnet mål hele tiden å arbeide med forbedring, service og kvalitet. Vi tilbyr kun kvalitetsdører fra kjente norske aktører.
Alexa Rank
606,668
Alanya invest leilighet Tyrkia villa Alanya Tyrkia eiendom. Alanya Invest Tyrkia formidler salg leilighet og villa Alanya Tyrkia tyrkisk megler godkjent informasjon Tyrkia Alanya
Alexa Rank
613,817
Forside - Nexus Esport
Alexa Rank
780,075
Ammehjelpen
Alexa Rank
779,139
Samkjøring og Taxideling med PenguinUp. PenguinUp er en samkjøringsapp som kobler folk som reiser i samme retning på samme tidspunkt til å dele en taxi eller seter i privat bil og dele kostnad.
Alexa Rank
1,000,001
ManpowerGroup Solutions Retail - Spesialist på salgstjenester. Vi er din spesialist på salgstjenester til dagligvare, KBS, HoReCa og faghandel. Vi leverer alt fra enkeltstående prosjekter til faste oppdrag.
Alexa Rank
1,000,001
Vaaland Dampbakeri - Ditt bakeri i stavanger, bestill kake på nett!. Vaaland Dampbakeri & Conditori er et av Stavangers eldste og mest respekterte bakeri og konditori. Firmaet har lange og stolte tradisjoner siden 1913. Bestill kake enkelt på nettsiden!
Alexa Rank
1,000,001
Svelvik kommune | Svelvik kommune. Svelvik kommune ligger nord i Vestfold på grensen til Drammen. Kontakt oss på tlf 33 78 01 00, e-post [email protected]
Alexa Rank
1,000,001
BIM2Share AS. BIM2Share AS
Alexa Rank
1,000,001
Forside - Ammehjelpen
Alexa Rank
1,000,001
Amesto AccountHouse. Våre regnskapsførere og økonomirådgivere hjelper deg med regnskap, lønn, HR og bedriftsrådgivning. Vi effektiviserer og automatiserer små og store bedrifter.
Alexa Rank
1,000,001
Bryllup | Christiania Glasmagasin. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt kjøkkenprodukter som glass, kniver, bestikk, gryter, stekepanner, boller, kjøkkenmaskiner og mye mer.
Alexa Rank
1,000,001
Kontorcompaniet AS – Interiør og Profil
Alexa Rank
1,000,001
Heggedal Sentrum. Velkommen til en god handel i Heggedal, ditt trivelige nærsentrum i Asker. Her finner du mange butikker og servicetilbud i ditt nærmiljø.
Alexa Rank
1,000,001
Tøfte Fjellgård. Tøfte Fjellgård er et nedlagt småbruk, hvor gården er gjort om til utleie av lokaler til ulike arrangementer. I tillegg har vi vårt eget produksjonslokale for Tøftelavvon og Tøfte treprodukter. Sist men ikke minst, så har vi oppdrett av engelsk cocker spaniel og fuglehundtrening for jakthunder.
Alexa Rank
1,000,001
Forsiden - bedriftsbanken.no - En bedriftsbank som gjør det enkelt for deg.. Bedriftsbanken.no - En bedriftsbank som gjør det enkelt for deg. Enklere kan det ikke bli!
Alexa Rank
1,000,001
Lave priser, kort løsningstid og standardiserte rekrutteringsprosesser for kvalitetens skyld | Express Rekruttering. Vi er en energisk og proaktiv gjeng med rådgivere som er opptatt av at du som kunde blir sett, at du som er kandidat blir ivaretatt og at prosessen oppleves som smidig og effektiv. Du kan trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!
Alexa Rank
1,000,001
Psykolog i Bergen og Oslo - Institutt for psykologisk rådgivning - IPR. Psykolog Bergen og Oslo. Vi har mange dyktige psykologer som dekker de fleste områder. Hos oss finner du en du kan føle deg trygg på og snakke med.
Alexa Rank
1,000,001
Norsk Flytekniker Organisasjon – Tilsluttet Aircraft Engineers International
Alexa Rank
1,000,001
Solvang Barnehage
Alexa Rank
1,000,001
Fri rettshjelp advokat. Advokat Oslo tilbyr bistand ved alle saker som kvalifiserer til fri rettshjelp.
Alexa Rank
1,000,001
Forside
Alexa Rank
1,000,001
Alanya invest leilighet Tyrkia villa Alanya Tyrkia eiendom. Alanya Invest Tyrkia formidler salg leilighet og villa Alanya Tyrkia tyrkisk megler godkjent informasjon Tyrkia Alanya
Alexa Rank
1,000,001
Lenvik kommune
Alexa Rank
1,000,001
Drammen kommune | Drammen kommune. Kontakt Kundesenteret på telefon 32 04 00 00, send epost til [email protected] eller prøv chatten på våre nettsider.
Alexa Rank
1,000,001
hjem
Alexa Rank
1,000,001
Hjem - Den glade hund. [siteorigin_widget class=
Alexa Rank
1,000,001
- Studentpsykologen. Responsive One Page Template
Alexa Rank
1,000,001
Bilhallen
Alexa Rank
1,000,001