BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Hrvatske

Top 250 Websites on HRVATSKE

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Jun 1 2019.
Here are the best websites we found: 24sata.hr • hrvatska-smjestaj.com.hr • vecernji.hr • citroenforum.hr • morh.hr • sabh.hr • livecamcroatia.com • uudrh.hr • net.hr

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta | 24sata. Najnovije vijesti dana iz Hrvatske i svijeta. Pratite i kometirajte politiku, sport, show, lifestyle, biznis na najvećem portalu u Hrvatskoj.
Alexa Rank
4,138
Hrvatska - Hrvatske planine, otoci i obala. Hrvatska - Hrvatske planine, otoci i obala
Alexa Rank
1,000,001
Večernji.hr. Vecernji.hr je vodeći hrvatski news portal. Pregledajte najnovije današnje vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, kulture i Zagreba.
Alexa Rank
6,422
Citroën Forum Hrvatske. CitroënForum Hrvatske
Alexa Rank
689,493
Ministarstvo obrane Republike Hrvatske | MORH - Ministarstvo obrane RH. Službene internetske stranice Ministarstva obrane Republike Hrvatske s najnovijim vijestima, priopćenjima, najavama i svim ključnim informacijama vezanim za sigurnost u zemlji
Alexa Rank
787,291
Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske. Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske (SABA RH) pravni je slijednik Saveza udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata Hrvatske (SUBNOR H) osnovanog 16. svibnja 1946. godine, koji je na skupštini održanoj 16. travnja 1992. novim Statutom promjenio ime u Savez antifašističkih boraca Republike Hrvatske (SAB H), a na skupštini održanoj 7. veljače 2002. godine u Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske (SABA RH). Savez je samostalna, nevladina, vanstranačka, domoljubna, dobrovoljna, antifašistička i demokratska, višenacionalna organizacija udruženih građana koji prihvaćaju statutom utvrđene programske ciljeve i antifašistička načela.
Alexa Rank
972,897
LiveCamCroatia, Istraži Hrvatsku - Kamere uživo iz Hrvatske. Video prijenos uživo iz Hrvatske, najveći i najbolji portal u Hrvatskoj u obzoru HD video tehnologije. Web kamere najljepših hrvatskih plaža, marina i lučica, kamere iz prometa, trajekti uživo, kamere sa skijališta, Istražite Hrvatsku počevši na portalu Live Cam Croatia.
Alexa Rank
68,786
UUDRH - UDRUGA UČENIČKIH DOMOVA REPUBLIKE HRVATSKE. Dobrodošli na stranicu UUDRH! Želja nam je na stranici promovirati djelatnost učeničkih domova, informirati se međusobno i sve koji žele nešto saznati o nama, obavještavati članice i sve zainteresirane o za djelatnost važnim događanjima, pozvati na suradnju sve koji nam kvalitetno i konstruktivno mogu pomoći, potaknuti vas na aktiviranje u radu Udruge kroz pitanja i prijedloge.
Alexa Rank
1,000,001
Net.hr – Tu počinje internet. Prvi hrvatski news i lifestyle portal. Pročitajte najnovije vijesti, sportske novosti te showbiz priče.
Alexa Rank
6,851
Najnovije vijesti na news video portalu - Dnevnik.hr. Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta pratite iz sata u sat na news portalu Dnevnik.hr. Pregledajte najnovije objavljene vijesti odmah!
Alexa Rank
7,566
Parkovi Hrvatske - Parkovi Hrvatske. Web portal Parkovi Hrvatske dio je jačanja jedinstvenog brenda i podizanja prepoznatljivosti nacionalnih parkova i parkova prirode Republike Hrvatske.
Alexa Rank
403,108
Croatiabiz.com | poslovni servisi, javna nadmetanja, poslovne vijesti, poslovni imenik Republike Hrvatske | Croatiabiz.com. Croatiabiz.com - poslovni servisi, javna nadmetanja, poslovni imenik Republike Hrvatske
Alexa Rank
464,432
DestinationAdriatic - jednostavna, brza i sigurna prodaja izleta u svim dijelovima Hrvatske - Redovni izleti, kratki izleti, tematski izleti...!. Jednostavna, brza i sigurna prodaja izleta u svim dijelovima Hrvatske...
Alexa Rank
1,000,001
Digitalni arhiv stambenih zgrada Hrvatske. Digitalni arhiv stambenih zgrada Hrvatske
Alexa Rank
1,000,001
SRMLD 2018 | Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika. 4. KONGRES STRUKOVNOG RAZREDA ZA MEDICINSKO-LABORATORIJSKU DJELATNOST HRVATSKE KOMORE ZDRAVSTVENIH RADNIKA MEDICINSKO-LABORATORIJSKA DIJAGNOSTIKA U PRAKSI s međunarodnim sudjelovanjem.
Alexa Rank
1,000,001
Predsjednik Republike Hrvatske 2000-2010
Alexa Rank
497,825
Sindikat policije Hrvatske
Alexa Rank
980,930
Ukrajinska Zajednica Republike Hrvatske – Ukrajinska Zajednica Republike Hrvatske
Alexa Rank
1,000,001
UDRUGA DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA REPUBLIKE HRVATSKE
Alexa Rank
1,000,001
Općina Kneževi Vinogradi – Najuzbudljivija destinacija Istočne Hrvatske!
Alexa Rank
1,000,001
Naslovna | Mreža mladih Hrvatske
Alexa Rank
1,000,001
SSMOH - SATHYA SAI MEĐUNARODNA ORGANIZACIJA HRVATSKE - službena stranica | NASLOVNA
Alexa Rank
1,000,001
Telegraf - Najnovije vesti. Najnovije vesti i video iz Srbije i sveta. Politika, sport, zabava, jet set, vesti sa estrade, hi tech, IT, život i stil, zanimljivosti. Ekskluzivni livestream, intervjui, fotografije, video snimci.
Alexa Rank
8,165
Hrvatska numizmatika - dobrodošli na središnje mjesto hrvatske numizmatike.. Stranica posvećena numizmatici i skupljanju numizmatike. Procjena i otkup numizmatike. Numizmatička literatura.
Alexa Rank
1,000,001
Naslovnica - tportal. Najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, biznisa, sporta, tehnologije, lifestyle, showtime, kulture i funboxa. Sve na jednom mjestu - Tportal.hr
Alexa Rank
11,317
TV kanali uživo iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske. Prenosi sportskih događaja. Telefonski servis - BalkaniYUm.TV
Alexa Rank
133,774
Naslovnica | Hrvatske vode
Alexa Rank
397,212
Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske - Naslovna
Alexa Rank
400,807
Tenderi iz Hrvatske. Najopsežnija hrvatska baza tendera s više od 10.000 izvora. Svakodnevna dostava na email.
Alexa Rank
406,599
Hrvatske tvrtke | Popis poduzeća u Hrvatskoj. Web stranica Tvrtke.hr omogućuje vam pretragu hrvatskih tvrtki po nazivu, proizvodu, lokaciji ili djelatnosti.
Alexa Rank
533,869
Ministarstvo uprave Republike Hrvatske - Naslovna
Alexa Rank
533,870
Biografija.com – Biografije javnih osoba iz Hrvatske. Detaljne biografije javnih osoba na jednom mjestu. Podaci o njihovom rođenju, privatnom i javnom životu, kako su postali poznati, kao i njihova najveća dostignuće.
Alexa Rank
756,684
Moto oprema AMD d.o.o. | Moto-oprema AMD d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i distributer motorističke opreme Held na području Republike Hrvatske, Srbije, Crne Gore, i Bosne i Hercegovine.
Alexa Rank
972,778
Poetna stranica Hrvatske javnobiljenike komore
Alexa Rank
972,666
Historiografija.hr – Portal hrvatske historiografije, ISBN 1848-1728
Alexa Rank
980,553
Renesansni festival Koprivnica – Povijesni mega spektakl Renesansni festival sljubljivanje je kasno srednjovjekovnih povijesnih fakata i originalnosti Koprivnice, Podravine i Hrvatske s baštinskim vrijednostima zapadnoeuropskog kulturnog civilizacijskog kruga
Alexa Rank
980,893
Dobrodošli na stranice hrvatske revizorske Komore. Hrvatska revizorska komora
Alexa Rank
980,896
Borovi Crnković - Smreke, nordijske jele, silveri domaće Hrvatske proizvodnje obitelji Crnković. borovi - božična drvca - smreke - jele - sadnice - stalci za borove - prodaja - živi borovi - svježe božične jelke - Zagreb
Alexa Rank
1,000,001
Telegram.hr – Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.. Pročitajte najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta. Društvene analize, kolumne političkih stručnjaka, velike priče o malim ljudima. Portal bez treša i estrade, za ljude koji razmišljaju o svijetu budućnosti.
Alexa Rank
16,004
Gledaj Hrvatsku. Projekt Gledaj Hrvatsku je sustav web kamera koje prikazuju ljepote Hrvatske
Alexa Rank
694,216
Republika Hrvatska - Ministarstvo financija. Ministarstvo financija Republike Hrvatske
Alexa Rank
980,709
Posao u Nemačkoj za gradjane sa Hrvatskim i Madjarskim pasošem. Registracija i otvaranje firme u Slovačkoj za građane Srbije, Crne Gore, Bosne, Makedonije i Hrvatske, Radna i boravišna dozvola u Slovačkoj
Alexa Rank
1,000,001
Izaberi i slušaj radio stanice uživo. IzaberiRadio.com je sajt za slušanje domaćih radio stanica uživo preko interneta! Slušaj radio Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Dijaspore na našem jeziku .
Alexa Rank
1,000,001
Središnji državni portal - Naslovna. Središnji državni portal
Alexa Rank
30,479
Links.hr: Informatika i oprema, Sport, Dronovi i Roboti, Bijela tehnika i Kućanski aparati. Links webshop i prodavaonice diljem Hrvatske. Najveći izbor informatičke opreme, prijenosnih računala, sportske opreme, televizora, audio i video uređaja, bijele tehnike i igračaka. Iskoristi posebne ponude i akcije! Dostava po cijeloj Hrvatskoj!
Alexa Rank
67,705
Croportal.net Vijesti – Najnovije današnje vijesti. Pročitajte najnovije današnje dnevne vijesti i novosti. Sve novosti iz Hrvatske i iz svijeta na jednom mjestu uz mogućnost komentiranja i glasanja.
Alexa Rank
89,998
Hrvatska pošta - Naslovnica. Upoznajte se s uslugama Hrvatske pošte: slanje i praćenje pisama i paketa, izračun cijene, pretraživač poštanskih ureda i mjesta, web trgovina, digitalne usluge, poslovna rješenja.
Alexa Rank
105,607
Naslovnica - HNB. Web stranica Hrvatske narodne banke, središnje banke Republike Hrvatske
Alexa Rank
141,080
Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja obavlja poslove vanjskoga vrjednovanja u odgojno-obrazovnom sustavu Republike Hrvatske i poslove provođenja ispita temeljenih na nacionalnim standardima.
Alexa Rank
138,650
Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu. Više od 4 stoljeća središnja knjižnica Hrvatske i Sveučilišta u Zagrebu koja u svojem fondu čuva gotovo 3 milijuna svezaka.
Alexa Rank
154,833
057info - Zadar. Vijesti i zanimljivosti iz Zadra, Hrvatske i Svijeta na jednom mjestu. Uvid u emisije i rad 057 radio postaje. Najbolji radio u gradu!
Alexa Rank
227,079
Vrijeme.net - vremenska prognoza za danas. Vrijeme.net je novi meteo portal koji prikazuje vremensku prognozu Hrvatske, Europe i svijeta te bioprognozu.
Alexa Rank
227,341
fail. Croatia records je najstarija i vodeća diskografska kuća u Hrvatskoj koja predstavlja najbolje hrvatske izvođače, producente, skladatelje i umjetnike. Osnovana 10. srpnja 1947. godine kao Jugoton, 1. listopada 1991. godine mijenja naziv u Croatia Records.
Alexa Rank
292,903
Burza - Štedi Vaš Novac - Naslovnica. Oglasnik Kvarnera, Istre, Gorskog kotara i cijele Hrvatske, poslovi, auto-moto, nekretnine, dom i obitelj, poznanstva, članci iz poduzetništva, zdravlja, osiguranja, pitanja i odgovori.
Alexa Rank
352,114
Studentski.hr - portal namijenjen studentima. Studentski.hr portal je namijenjen studentima diljem Republike Hrvatske. Nastao je kao projekt udruge Studentski informativni kutak s ciljem povezivanja i
Alexa Rank
362,102
Radio Banovina UŽIVO. Radio BANOVINA - uživo. Najnovije lokalne vijesti, vjesti iz Hrvatske i svijeta. Jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj i šire. SLUŠAJ UŽIVO
Alexa Rank
384,669
Državni ured za Reviziju. Državni ured za reviziju je vrhovna revizijska institucija Republike Hrvatske, sa sjedištem u Zagrebu, Tkalčićeva 19.
Alexa Rank
533,862
ABC Interijer. Već 30 godina naša je tvrtka prisutna na hrvatskom tržištu i predstavlja nezaobilazni „brand“ u opremanju kupaonica i interijera. Svojim prodajnim asortimanom zasigurno je vodeća tvrtka na području Republike Hrvatske i cijele regije.
Alexa Rank
611,319
Poslovni savjetnik | Centralni poslovni portal. Najnovije dnevne poslovne vijesti iz Hrvatske, regije i svijeta, korisni poslovni savjeti, edukacija, management, poduzetništvo, financije, marketing, blog ...
Alexa Rank
689,500
Oluja.info - Internet portal. Informativni portal u Bosni i Hercegovini osnovan u ožujku 2019. godine. Donosimo najvažnije vijesti iz BiH, Hrvatske i svijeta.
Alexa Rank
700,280
SPUH | Psihoterapija sukladno europskim standardima. Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH) je organizacija usmjerena prema razvoju i promicanju psihoterapije sukladno europskim standardima. Cilj mu je osiguranje uvjeta za uspostavu zvanja psihoterapeuta i ujednačavanje psihoterapijske prakse. Psihoterapija
Alexa Rank
708,479
CroTribune - Gdje iluzija prestaje, a znanje počinje. CroTribune je opće-informativni portal neovisnoga novinarstva. Svaki dan donosimo najsvježije vijesti iz Hrvatske, regije i svijeta.
Alexa Rank
787,196
Kupanac.hr – Internet trgovina – Bestway bazeni – Madraci – Ronilačka oprema. Veliki izbor Bestway bazena, madraca na napuhavanje, ronilačke opreme i ostalih proizvoda za ljeto i plažu. Dostava unutar Hrvatske u roku 3 dana.
Alexa Rank
787,272
Gay SMS Oglasi Hrvatska - Gay oglasi za brzo upoznavanje. Želite aktivan ili pasivan seks, intimnu vezu ili samo chat? Gay SMS Oglasi Hrvatske vam nude na stotine potpuno BESPLATNIH kontakata.
Alexa Rank
787,229
Pretraga jeftinih autobusnih karata • CheckMyBus. Provjeri red vožnje, autobusne kolodvore svih autobusnih prijevoznika. Pogledaj Hrvatske i internacionalne autobusne linije i rezerviraj svoju jeftinu autobusnu kartu onlajn sa CheckMyBus.
Alexa Rank
787,182
FASHION.HR Style Community- Vodeći Hrvatski Modni Portal - Fashion.Hr Style Community. Fashion.hr Style Community je najčitaniji modni portal u regiji koji na dnevnoj bazi donosi najnovije vijesti iz svijeta mode, recenzije hrvatskih i svjetskih tjedana mode, nove trendove, ekskluzivne intervjue, reportaže s crvenog tepiha te predstavlja nova lica hrvatske i svjetske modne scene. Tu su i zanimljivosti iz svijeta arhitekture, glazbe i umjetnosti te pregršt sadržaja za sve ljubitelje lifestyle tema.
Alexa Rank
964,620
Naslovnica | Dom Zdravlja MUP-a RH. Službene stranice Doma zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske
Alexa Rank
980,439
Međimurje info – Portal koji sve naziva pravim imenom, bez okolišanja!. Portal koji uz vlastite vijesti, kolumne i humor donosi i izbor najzanimljivijih članaka sa drugih portala, iz Hrvatske i svijeta..
Alexa Rank
980,698
IPTV Kanali exYU - Najbolja IPTV Lista Kanala - BALKAN TV. Televizija uzivo preko Interneta. Najpopularniji programi iz Hrvatske, Bosne, Srbije, ostatka Evrope i sveta. Videoteka i Radio. Besplatan IPTV Test 24h.
Alexa Rank
1,000,001
Crikvenica. Crikvenica - Najaktivniji portal u Crikvenici. Gradske vijesti, vijesti iz Hrvatske i svijeta, web imenik, e-shop, oglasnik, recepti, putovanja, vodič, igre...
Alexa Rank
1,000,001
TV BOX UZIVO. TV BOX UZIVO24h (SVI KANALI NA JEDNOM MESTU) - TV kanali uživo iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske,Slovenije,Strani
Alexa Rank
1,000,001
Naslovnica. Službene stranice Sindikata prometa i veza Hrvatske
Alexa Rank
1,000,001
aircash - mobile money transfer! Get it on PlayStore & AppStore!. aircash omogućuje brzo i jednostavno primanje&slanje novaca! Preuzmite aplikaciju i trk na prodajna mjesta diljem Hrvatske, od 0 do 24!
Alexa Rank
1,000,001
Zadruga "Med" – prodaja i proizvodnja ekološkog meda. Zadruga "Med" bavi se ekološkom proizvodnjom meda i pčelinjih proizvoda. Zadruga broji 10 članova iz cijele Hrvatske koji u proizvodnji meda imaju najmanje pet godina iskustva.   Pčelari i pčele  kao braća dijele  med, mliječ i pelud,  znoj, muku i trud.  
Alexa Rank
1,000,001
Imenik.hr - Telefonski Imenik. Tražite broj? Napokon svi brojevi telefona i mobitela na jednom mjestu, posjetite najpotpuniji telefonski imenik - Imenik.hr
Alexa Rank
104,473
LADY POPULAR: Najbolja online modna & igra za oblačenje.. Lady Popular je kul besplatna modna igra koja će ti pokazati život supermodela! Pridruži se sada i upoznaj prijatelje & postani najpopularnija cura na webu!
Alexa Rank
153,080
5. Hrvatska katolička mreža pokrenuta je kako bi na jednom mjestu mogli pratiti najvažnije vijesti iz života Crkve, ali i šire. U eri lažnih vijesti, negativnosti i površnosti, želimo biti medij u kojem ćemo sukladno socijalnom nauku Crkve dati doprinos evangelizaciji, promicanju istine i dijaloga te otvaranju tema od općeg interesa.
Alexa Rank
161,551
Fakultet elektrotehnike i računarstva
Alexa Rank
168,761
Novosti :: Portal Novosti
Alexa Rank
205,351
Turistička zajednica grada Zagreba. Turistička zajednica grada Zagreba
Alexa Rank
289,978
Crosarka.com - Hrvatski košarkaški portal!. Samo košarka i košarkaške vijesti. Prvi nezavisni i trenutno vodeći hrvatski košarkaški portal.
Alexa Rank
321,864
PORTAL REVIJE FOKUS. PORTAL REVIJE FOKUS
Alexa Rank
405,690
Ured Predsjednice RH
Alexa Rank
464,444
CroExpress - News for croatians living abroad. CROEXPRESS is a newspaper which provides information to Croatians living abroad! Procitajte najnovije vijesti iz hrvatskog iseljeništva
Alexa Rank
531,627
Baltazar - Baltazar. Baltazar Upoznaj Baltazar Toggle O Baltazaru Upisi Školarina i pogodnosti Zanimljiva predavanja Česta pitanja Studijski programi Toggle Preddiplomski
Alexa Rank
526,678
Sveučilište Sjever. Sveučilište Sjever
Alexa Rank
698,474
Net.hr – Tu počinje internet. Prvi hrvatski news i lifestyle portal. Pročitajte najnovije vijesti, sportske novosti te showbiz priče.
Alexa Rank
1,000,001
Telefonski imenik
Alexa Rank
771,538
Naslovna - Osječka televizija sa stilom. Osječka televizija započela je s emitiranjem programa 10. rujna 2007.godine na 65 UHF kanalu. Televizija proizvodi 23 vlastite emisije, dok je ostatak programa iz razmjene s drugim lokalnim televizijama u Hrvatskoj. Osječka televizija od 25. svibnja 2010. signalom pokriva područje digitalne regije D1, odnosno županije Osječko-baranjsku, Vukovarsko-srijemsku, te dio Brodsko-posavske županije, s oko 600.000 potencijalnih gledatelja.
Alexa Rank
980,794
Varaždinske vijesti - novine kojima se vjeruje. Varaždinske vijesti - novine kojima se vjeruje
Alexa Rank
981,040
SMJEŠTAJ HRVATSKA | jeftine sobe i apartmani Hrvatska 2019. Jeftini smještaj - apartmani u Hrvatskoj 2019. Apartmani sa direktnim kontaktom na vlasnike smještaja bez provizije agenturama. Povoljan smještaj i ljetovanje po cijeloj Hrvatskoj, Dalmaciji, Kvarneru i Istri.
Alexa Rank
411,712
HR portali | Svi hrvatski portali na jednome mjestu. Svi hrvatski portali na jednome mjestu. Popis web portala u Hrvatskoj po kategorijama.
Alexa Rank
980,567
Grafko d.o.o.. Grafko d.o.o. - vele i maloprodaja papira i uredske opreme
Alexa Rank
1,000,001