BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Hrvatske

Top 250 Websites on HRVATSKE

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Nov 1 2019.
Here are the best websites we found: 24sata.hr • karta-hrvatske.com • epirh.com • citroenforum.hr • net.hr • livecamcroatia.com • vecernji.hr • auto-karta-hrvatske.com • likumzg.wordpress.com

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta | 24sata. Najnovije vijesti dana iz Hrvatske i svijeta. Pratite i kometirajte politiku, sport, show, lifestyle, biznis na najvećem portalu u Hrvatskoj.
Alexa Rank
4,287
Karta Hrvatske. Karta Hrvatske - tražilica ulica i jednostavno pronalaženje putanja. Print. Popis mjesta i gradova u Hrvatskoj. Plan Hrvatske. City map of Hrvatska. Hrvatska karta. Događanja u Hrvatskoj.
Alexa Rank
806,321
ePIRH – poslovni imenik republike Hrvatske - ePIRH.com. ePIRH - interaktivni registar poduzeća. Tvrtke, obrtnici, poslovne informacije, proizvodi i usluge, akcije... Najbolji poslovni imenik republike Hrvatske!
Alexa Rank
1,000,001
Citroën Forum Hrvatske. CitroënForum Hrvatske
Alexa Rank
604,826
Net.hr – Tu počinje internet. Prvi hrvatski news i lifestyle portal. Pročitajte najnovije vijesti, sportske novosti te showbiz priče.
Alexa Rank
6,553
LiveCamCroatia, Istraži Hrvatsku - Kamere uživo iz Hrvatske. Video prijenos uživo iz Hrvatske, najveći i najbolji portal u Hrvatskoj u obzoru HD video tehnologije. Web kamere najljepših hrvatskih plaža, marina i lučica, kamere iz prometa, trajekti uživo, kamere sa skijališta, Istražite Hrvatsku počevši na portalu Live Cam Croatia.
Alexa Rank
82,781
Večernji.hr. Vecernji.hr je vodeći hrvatski news portal. Pregledajte najnovije današnje vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, kulture i Zagreba.
Alexa Rank
7,686
Karta Hrvatske - Auto karta. Karta Hrvatske sa najboljom tra?ilicom za ulice, mjesta, gradove i otoke. Auto karta Hrvatske sa svim cestama i autocestama olak?at ?e svako putovanje
Alexa Rank
325,486
Zagrebački likovni umjetnici – Promocija profesionalnih likovnih umjetnika koji žive i djeluju na području Zagreba i Hrvatske. Promocija profesionalnih likovnih umjetnika koji žive i djeluju na području Zagreba i Hrvatske
Alexa Rank
1,000,001
Najnovije vijesti na news video portalu - Dnevnik.hr. Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta pratite iz sata u sat na news portalu Dnevnik.hr. Pregledajte najnovije objavljene vijesti odmah!
Alexa Rank
8,210
Predsjednik Republike Hrvatske 2000-2010
Alexa Rank
1,000,001
Dobrodošli na Kozji Vrh - Gorski kotar pansion, smještaj u Čabru zelenom srcu Hrvatske. Obiteljsko-ugostiteljski objekt Tajči d.o.o, poznat pod nazivom "Kod Marte" nalazi se na 916 metara nadmorske visine na mjestu Kozji Vrh.
Alexa Rank
1,000,001
Telegraf - Najnovije vesti. Najnovije vesti i video iz Srbije i sveta. Politika, sport, zabava, jet set, vesti sa estrade, hi tech, IT, život i stil, zanimljivosti. Ekskluzivni livestream, intervjui, fotografije, video snimci.
Alexa Rank
8,216
Naslovnica - tportal. Najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, biznisa, sporta, tehnologije, lifestyle, showtime, kulture i funboxa. Sve na jednom mjestu - Tportal.hr
Alexa Rank
10,047
TV kanali uživo iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske. Prenosi sportskih događaja. Telefonski servis - BalkaniYUm.TV
Alexa Rank
182,923
Tenderi iz Hrvatske. Najopsežnija hrvatska baza tendera s više od 10.000 izvora. Svakodnevna dostava na email.
Alexa Rank
275,019
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske -
Alexa Rank
299,769
Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske - Naslovna
Alexa Rank
480,716
Regionalni besplatni oglasi Hrvatske
Alexa Rank
505,168
Hrvatska kuhinja – Domaća jela iz svih krajeva Hrvatske
Alexa Rank
606,764
Naslovnica | Hrvatske vode
Alexa Rank
669,696
Historiografija.hr – Portal hrvatske historiografije, ISBN 1848-1728
Alexa Rank
767,888
Primores | Vina, rakije, likeri Hrvatske. Bavimo se distribucijom i prodajom vina, voćnih vina i alkoholnih pića te zastupanjem proizvođača. Vlasnici smo Hvatskih brendova STRAVA, Avellana, BOGATI, San Montano i određenih vinskih linija etiketa. Surađujemo s vodećim trgovačkim lancima.
Alexa Rank
767,905
UKH - Udruga Kampista Hrvatske. UKH od 1996.god. radi na poboljšanju usluga u našem kamping turizmu, provodi kontrolu tih usluga i radi na omasovljavanju kontakata stranih i domaćih kampista preko organiziranja raznih druženja.
Alexa Rank
973,822
Moto oprema AMD d.o.o. | Moto-oprema AMD d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i distributer motorističke opreme Held na području Republike Hrvatske, Srbije, Crne Gore, i Bosne i Hercegovine.
Alexa Rank
1,000,001
Genius Croatia - baza ideja, izuma i inovacija iz hrvatske. Platforma za promicanje, prezentaciju i komercijalizaciju hrvatskih inovativnih projekata, ideja, izuma, inovacija, ljudi i timova
Alexa Rank
1,000,001
Tenderi iz Hrvatske. Najopsežnija hrvatska baza tendera s više od 10.000 izvora. Svakodnevna dostava na email.
Alexa Rank
1,000,001
Kako je sve počelo - Stare hrvatske voćke
Alexa Rank
1,000,001
Savez australskog nogometa Hrvatske
Alexa Rank
1,000,001
Sindikat pomoraca Hrvatske
Alexa Rank
1,000,001
Telegram.hr – Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.. Pročitajte najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta. Društvene analize, kolumne političkih stručnjaka, velike priče o malim ljudima. Portal bez treša i estrade, za ljude koji razmišljaju o svijetu budućnosti.
Alexa Rank
18,794
Gledaj Hrvatsku. Projekt Gledaj Hrvatsku je sustav web kamera koje prikazuju ljepote Hrvatske
Alexa Rank
766,518
Camping Bor. Camping Bor u Krku na otoku Krku jedan od boljih kampova lociran pored šetnice otoka Krka član kamping udruženja Hrvatske
Alexa Rank
798,143
Središnji državni portal - Naslovna. Središnji državni portal
Alexa Rank
27,576
Hrvatska pošta - Naslovnica. Upoznajte se s uslugama Hrvatske pošte: slanje i praćenje pisama i paketa, izračun cijene, pretraživač poštanskih ureda i mjesta, web trgovina, digitalne usluge, poslovna rješenja.
Alexa Rank
69,454
Naslovnica - HNB. Web stranica Hrvatske narodne banke, središnje banke Republike Hrvatske
Alexa Rank
100,404
Links.hr: Informatika i oprema, Sport, Dronovi i Roboti, Bijela tehnika i Kućanski aparati. Links webshop i prodavaonice diljem Hrvatske. Najveći izbor informatičke opreme, prijenosnih računala, sportske opreme, televizora, audio i video uređaja, bijele tehnike i igračaka. Iskoristi posebne ponude i akcije! Dostava po cijeloj Hrvatskoj!
Alexa Rank
115,128
Croportal.net Vijesti – Najnovije današnje vijesti. Pročitajte najnovije današnje dnevne vijesti i novosti. Sve novosti iz Hrvatske i iz svijeta na jednom mjestu uz mogućnost komentiranja i glasanja.
Alexa Rank
144,992
Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu. Više od 4 stoljeća središnja knjižnica Hrvatske i Sveučilišta u Zagrebu koja u svojem fondu čuva gotovo 3 milijuna svezaka.
Alexa Rank
146,001
Studentski.hr - portal namijenjen studentima. Studentski.hr portal je namijenjen studentima diljem Republike Hrvatske. Nastao je kao projekt udruge Studentski informativni kutak s ciljem povezivanja i
Alexa Rank
229,198
Vrijeme.net - vremenska prognoza za danas. Vrijeme.net je novi meteo portal koji prikazuje vremensku prognozu Hrvatske, Europe i svijeta te bioprognozu.
Alexa Rank
236,485
057info - Zadar. Vijesti i zanimljivosti iz Zadra, Hrvatske i Svijeta na jednom mjestu. Uvid u emisije i rad 057 radio postaje. Najbolji radio u gradu!
Alexa Rank
307,806
Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja obavlja poslove vanjskoga vrjednovanja u odgojno-obrazovnom sustavu Republike Hrvatske i poslove provođenja ispita temeljenih na nacionalnim standardima.
Alexa Rank
308,993
Imenik.hr - Telefonski Imenik. Tražite broj? Napokon svi brojevi telefona i mobitela na jednom mjestu, posjetite najpotpuniji telefonski imenik - Imenik.hr
Alexa Rank
64,979
Mape gradova sa pretragom ulica. Elektronske mape sa ulicama, putevima i objektima gradova Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.
Alexa Rank
351,935
AdriaCamps | Pretražite 70+ hrvatskih kampova na jednom mjestu. Pretražite najbolje hrvatske kampove i mobilne kućice na jednom mjestu! Uz AdriaCamps pronađite, usporedite i rezervirajte svoju parcelu, mobilnu kućicu ili glamping šator.
Alexa Rank
366,653
FASHION.HR Style Community- Vodeći Hrvatski Modni Portal - Fashion.Hr Style Community. Fashion.hr Style Community je najčitaniji modni portal u regiji koji na dnevnoj bazi donosi najnovije vijesti iz svijeta mode, recenzije hrvatskih i svjetskih tjedana mode, nove trendove, ekskluzivne intervjue, reportaže s crvenog tepiha te predstavlja nova lica hrvatske i svjetske modne scene. Tu su i zanimljivosti iz svijeta arhitekture, glazbe i umjetnosti te pregršt sadržaja za sve ljubitelje lifestyle tema.
Alexa Rank
425,502
kroativ.at - Informativni portal Hrvata u Austriji. kroativ.at - Hrvati u Austriji i Beču. Aktualne vijesti o aktivnostima hrvatske zajednice u Austriji i Beču.
Alexa Rank
430,009
fail. Croatia records je najstarija i vodeća diskografska kuća u Hrvatskoj koja predstavlja najbolje hrvatske izvođače, producente, skladatelje i umjetnike. Osnovana 10. srpnja 1947. godine kao Jugoton, 1. listopada 1991. godine mijenja naziv u Croatia Records.
Alexa Rank
480,705
Poslovni savjetnik | Centralni poslovni portal. Najnovije dnevne poslovne vijesti iz Hrvatske, regije i svijeta, korisni poslovni savjeti, edukacija, management, poduzetništvo, financije, marketing, blog ...
Alexa Rank
568,651
Portal javnih prodaja i licitacija. Javne prodaje i licitacije iz Srbije, Crne Gore, BIH, Makedonije, Hrvatske, Slovenije
Alexa Rank
577,308
Vatrogasni portal - Vijesti. Ovo je stranica koja okuplja profesionalne i dobrovoljne vatrogasce Hrvatske, kao i one koji se bave organizacijom, uslugama i opskrbom iz svakojake zaštite osoba i njihove imovin e, ali i stranice gdje će i ostali koje zanima vatrogastvo i spašavanje, pronaći informacije ove tematike.
Alexa Rank
604,835
Hrvatska Apartmani - Privatni smještaj Hrvatska. Tražite smještaj u Hrvatskoj? Pronađite u našoj ponudi smještaja preko 3000 apartmana i soba, sa slikama i detaljnim opisom širom Hrvatske!
Alexa Rank
670,448
Rock&OFF - NEZAVISNA GLAZBENA NOVINARSKA NAGRADA. Hrvatski rock, alternativni, indie, elektronski i hip hop glazbenici dobili su vlastitu nagradu – riječ je nezavisnoj novinarskoj nagradi, Rock&Off! Pokretači nagrade, koproducenti Unison - Hrvatski glazbeni savez i KD Tvornica kulture te organizator Hrvatsko društvo skladatelja, okupili su 60-ak predstavnika glazbenih portala, novina, televizija i radija – koji će prvo predložiti, a potom odabrati i nagraditi najbolje od suvremene hrvatske glazbene scene.
Alexa Rank
806,371
A1BA8A14-AAB8-4308-BA48-D355A11D6DED. CENTRA, CENTRA mini i Moderato trgovine nalaze se na više od 40 lokacija diljem Hrvatske. Postani i ti dio naše modne priče!
Alexa Rank
973,826
Eurodom.hr centar namještaja Opatija, Rijeka. Naš asortiman proizvoda sadrži razne vrste namještaja (bilo po vrsti ili kvaliteti) za razne prostore (stanove, apartmane, urede i sl.) iz Hrvatske, Slovenije, Italije, itd., čime pokrivamo cijeli opus različitih ukusa i zahtjeva kupaca.
Alexa Rank
973,855
Naslovnica - Hrvatska kulturna baština - Nacionalni program digitalizacije online - Ministarstvo kulture. Na stranicama portala Hrvatska kulturna baština možete pronaći pregled digitalnih zbirki hrvatske kulturne baštine. Cilj portala je da putem Interneta javnosti prikaže baštinu koju naslijeđujemo i prepuštamo novim generacijama.
Alexa Rank
973,906
E-vinoteka Vinita - Online kupovina i dostava vina | Vinoteka Vinita. Pomno odabrana najbolja vina istočne kontinentalne Hrvatske. Internetska vinoteka i prodaja vina. Besplatna dostava vina za narudžbe od 500 kn.
Alexa Rank
974,035
Radio Banovina UŽIVO. Radio BANOVINA - uživo. Najnovije lokalne vijesti, vjesti iz Hrvatske i svijeta. Jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj i šire. SLUŠAJ UŽIVO
Alexa Rank
973,971
Grad Bakar. Službene internetske stranice Grada Bakra, pokretača gospodarskog razvoja ne samo Županije već cijele Hrvatske.
Alexa Rank
1,000,001
BING.hr – Otkup katalizatora, Otkup metalnih katalizatora, FAP filtera i keramike. Vršimo otkup katalizatora od fizičkih i pravnih osoba na području Hrvatske i Slovenije. Javite nam se za procjenu vrijednosti katalizatora.
Alexa Rank
1,000,001
AvioRadar.hr - Zrakoplovne vijesti i informacije o Zračnim lukama u Hrvatskoj. Zrakoplovne vijesti iz Hrvatske i Svijeta - Radar i Info o Zračnim Lukama u Hrvatskoj
Alexa Rank
1,000,001
Hrvatska - GoSucker.com - Najnovije vijesti - Svi hrvatski portali na jednom mjestu. Najnovije vijesti iz Hrvatske na jednom mjestu. Svi hrvatski portali. Index, 24 sata, Večernji, Jutarnji, Dnevno, Direktno i mnogi drugi portali. Korisni linkovi. - GoSucker.com - Najnovije vijesti - Svi hrvatski portali na jednom mjestu
Alexa Rank
1,000,001
Prodaja nekretnina. Najveća internet stranica za prodaju nekretnina na područiju Hrvatske, Srbije i BiH
Alexa Rank
1,000,001
Agata Kristi ~ Agatha Christie EX-YU FanPage. Agata Kristi - EX YU - Web sajt namenjen ljubiteljima njenih knjiga i književnih junaka sa područja Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Sva izdanja njenih knjiga na području EX YU od 1956. godine do danas.
Alexa Rank
1,000,001
SesveteDanas - Sesvetski informativni portal. Sesvete danas su javni interetski informativni portal za informiranje čitatelja o temama s područja Sesveta, Zagreba, Hrvatske i svijeta. Portal Sesvete danas ujedno je i marketinški portal za objavu oglasa.
Alexa Rank
1,000,001
Bijela tehnika. 11 godina s Vama! Kupujte brzo i sigurno. Sigurna web kupnja, Certified shop. Dostava na području cijele Hrvatske, uključujući otoke. Bijela tehnika, Veliki kućanski aparati, Mali kućanski aparati, Potrošaćka elektronika, Multimedija, Informatika, Gaming.
Alexa Rank
1,000,001
kroativ.at - Informativni portal Hrvata u Austriji. kroativ.at - Hrvati u Austriji i Beču. Aktualne vijesti o aktivnostima hrvatske zajednice u Austriji i Beču.
Alexa Rank
1,000,001
RK Nexe » Rukometni klub Nexe Našice. RK Nexe je deseterostruki viceprvak Hrvatske (2009-2018.). RK Nexe igra SEHA Gazprom ligu, Premijer ligu, EHF kup i Hrvatski kup.
Alexa Rank
1,000,001
MOTOSKUPOVI.COM. Preko 450 moto događaja u toku godine, skupovi, susreti, motorijade, winter party, zimske žurke iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije i Crne Gore.
Alexa Rank
1,000,001
Agencija za nekretnine Zagreb | Nekretnine Bašić. Nudimo nekretnine za prodaju i najam u Zagrebu i širom Hrvatske. Novogradnja u Zagrebu, stanovi u Maksimiru, Dubravi, Trešnjevci, Jarunu... Pošaljite upit!
Alexa Rank
1,000,001
DOKUart | Festival dokumentarnog filma | Udruga za promicanje kulture | Bjelovar. DOKUart je festival profesionalnog dokumentarnog filma iz Hrvatske, zemalja EU te država u susjedstvu RH koji se održava svake godine u hrvatskom gradu Bjelovaru. Udruga za promicanje kulture - Dokuart
Alexa Rank
1,000,001
Radius d.o.o. - Zagreb - Oplate & Skele, Najam/Prodaja. Radius d.o.o. Zagreb - web stranica za oplate i skele, dizalice, nekretnine, metalski radovi, robot, robotizacije hrvatske, proizvodnja
Alexa Rank
1,000,001
Hrvatski košarkaški savez. Službene web stranice hrvatskog košarkaškog saveza. Najnovije informacije o hrvatskoj košarci, igračima, klubovima, reprezentaciji i povijesti hrvatske košarke
Alexa Rank
1,000,001
Novosti :: Portal Novosti
Alexa Rank
153,062
LADY POPULAR: Najbolja online modna & igra za oblačenje.. Lady Popular je kul besplatna modna igra koja će ti pokazati život supermodela! Pridruži se sada i upoznaj prijatelje & postani najpopularnija cura na webu!
Alexa Rank
159,450
Fakultet elektrotehnike i računarstva
Alexa Rank
254,867
Baltazar - Baltazar. Baltazar Upoznaj Baltazar Toggle O Baltazaru Upisi Školarina i pogodnosti Zanimljiva predavanja Česta pitanja Studijski programi Toggle Preddiplomski
Alexa Rank
379,747
Istarski boćarski savez
Alexa Rank
379,748
Sveučilište Sjever. Sveučilište Sjever
Alexa Rank
392,321
CroExpress - News for croatians living abroad. CROEXPRESS is a newspaper which provides information to Croatians living abroad! Procitajte najnovije vijesti iz hrvatskog iseljeništva
Alexa Rank
517,358
CCAA - Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo CCAA - Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo. Hrvatska agencija osigurava adekvatno okruženje za odvijanje civilnog zračnog prometa u cilju osiguranja visokih standarda sigurnosti letenja i zaštite zračnog prometa. The basic goal of the Agency is to provide adequate environment for performing of civil air transport in order to maintain and perform safe flying and high standards of air traffic management.
Alexa Rank
695,303
Ustavni sud RH |
Alexa Rank
806,406
5. Hrvatska katolička mreža pokrenuta je kako bi na jednom mjestu mogli pratiti najvažnije vijesti iz života Crkve, ali i šire. U eri lažnih vijesti, negativnosti i površnosti, želimo biti medij u kojem ćemo sukladno socijalnom nauku Crkve dati doprinos evangelizaciji, promicanju istine i dijaloga te otvaranju tema od općeg interesa.
Alexa Rank
973,879
Ured Predsjednice RH
Alexa Rank
1,000,001
Startnews. Portal magazina Start za vijesti, lifestyle, umjetnost, modu i automobile.
Alexa Rank
994,293
Sveučilište Sjever. Sveučilište Sjever
Alexa Rank
1,000,001
Varaždinske vijesti - novine kojima se vjeruje. Varaždinske vijesti - novine kojima se vjeruje
Alexa Rank
974,032
PORTAL REVIJE FOKUS. PORTAL REVIJE FOKUS
Alexa Rank
992,818
OŠ Josipa Račića
Alexa Rank
1,000,001
PORTAL ZA KULTURU I NEKULTURU
Alexa Rank
1,000,001
SMJEŠTAJ HRVATSKA | jeftine sobe i apartmani Hrvatska 2019. Jeftini smještaj - apartmani u Hrvatskoj 2019. Apartmani sa direktnim kontaktom na vlasnike smještaja bez provizije agenturama. Povoljan smještaj i ljetovanje po cijeloj Hrvatskoj, Dalmaciji, Kvarneru i Istri.
Alexa Rank
308,024
Svira radio, surfaj i slušaj radio stanice uživo, besplatno | sviraradio. Svira radio, surfaj i slušaj radio stanice uživo, besplatno. Radiostanice s prostora Ex Yu, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Slovenija Bosna i Hercegovina i Crna Gora. sviraradio.com
Alexa Rank
548,130
HR portali | Svi hrvatski portali na jednome mjestu. Svi hrvatski portali na jednome mjestu. Popis web portala u Hrvatskoj po kategorijama.
Alexa Rank
605,733
Početak - Savez Rusina RH. Službena stranica rusinske nacionalne manjine u Hrvatskoj
Alexa Rank
1,000,001
Izvod iz maticne knjige i drzavljanstvo. Matične knjige se bave online narudžbinom i dostavom izvoda iz matičnih knjiga bivših republika SFRJ, na kućnu adresu.
Alexa Rank
1,000,001