BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Jonge

Top 250 Websites on JONGE

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Aug 1 2019.
Here are the best websites we found: nieuwsblad.be • jhsg.nl • jongegeesten.nl • dj100.nl • fidele-jonge-noervenich.de • djog.nl • nutripunt.be • jongeontdekkers.be • baby-oppas.be

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Het Nieuwsblad. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
Alexa Rank
5,999
Jonge Historici - Wij geven jonge historici een podium. Wij geven jonge historici een podium
Alexa Rank
1,000,001
Jonge Geesten®
Alexa Rank
1,000,001
Duurzame Jonge 100 - De 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland. Een toonaangevende lijst van 100 jonge mensen met de meest innovatieve en inspirerende initiatieven, ideeën en start-ups op het gebied van duurzaamheid in Nederland.
Alexa Rank
577,617
KG Fidele Jonge Nörvenich e.V. 1932. Homepage der Karnevalsgesellschaft Fidele Jonge Nörvenich 1932 e.V.
Alexa Rank
1,000,001
De Jonge Onderzoekers Groningen - Kijk, doe en ontdek!. De Jonge Onderzoekers Groningen biedt kennis en kunde over techniek en wetenschap in de vorm van educatieve activiteiten aan. 8 tot 18 jaar in de stad Groningen en omstreken.
Alexa Rank
1,000,001
Nutripunt - VOEDINGSKUNDIGE - DIËTISTE NATHALIE DE JONGE - Herzele - Brakel - geraadsbergen. Met de visie dat voeding wetenschap is en gezond verstand voor haalbaarheid en houdbaarheid om dit in de praktijk om te zetten, zo worden de dieet- en voedingsvoorschriften omgezet door voedingskundige en diëtiste De Jonge Nathalie. consultaties in Herzele - Brakel en Geraadsbergen
Alexa Rank
1,000,001
Jonge ontdekkers | Arteveldehogeschool
Alexa Rank
1,000,001
Babyopvang.be-Wij helpen jonge ouders een onthaalmoeder of kindercreche zoeken voor hun kinderen kind baby peuters beuters kleuters zowel met kind en gezin dienst onthaalouders als zelfstandige kinderopvang.. Wij helpen jonge ouders een onthaalmoeder, babyopvang, kinderdagverblijf of kindercreche zoeken voor hun kinderen, kind, baby, peuters, beuters, kleuters zowel met kind en gezin dienst, onthaalouders als zelfstandige kinderopvang.
Alexa Rank
532,857
Sofieke de Jonge – PhD candidate – Bowel Motility and MRI. PhD candidate - Bowel Motility and MRI
Alexa Rank
1,000,001
Opvoeden van jonge kinderen
Alexa Rank
1,000,001
Spotbox Media | Bart De Jonge – Vlaamse voice-over. Uitgebreid aanbod aan snel leverbare stemmen voor animatievideo’s, bedrijfsfilms, telefoonboodschappen, e-learning, instructievideo’s, documentaires en reclamespots. Productie van reclamespots. Audio- en videomontage.
Alexa Rank
1,000,001
Belfius Bank - Belfius Banque. Welkom bij Belfius Bank, (jonge) particulier, ondernemer, of openbare of socialprofitinstelling! Welk project u ook hebt, bij ons vindt u de financiële oplossing. Bienvenue chez Belfius Banque où (jeunes) particuliers, entrepreneurs, institutions publiques ou sociales trouveront une solution financière à leurs projets.
Alexa Rank
16,343
De Jonge Dokter – Voor dokters (nog) niet in opleiding
Alexa Rank
845,673
Denkkracht Utrecht - Denktank in Utrecht voor jonge professionals. Denkkracht Utrecht gelooft dat je aan de hand van verschillende perspectieven en creatieve werkvormen elke maatschappelijke uitdaging kunt oplossen.
Alexa Rank
845,685
City Hotel de Jonge Assen – City Hotel de Jonge
Alexa Rank
910,417
De Gentse Voetbalschool | Opleiding, vorming en volmaking van jonge voetballers !
Alexa Rank
1,000,001
De Jonge Renner | In koers sinds 1936.
Alexa Rank
1,000,001
Rikki Mode – Den Haag – Rikki Mode is een trendy kledingwinkel voor jonge meiden en eigentijdse vrouwen. Sexy en hip, met leuke prints op mooie stoffen.
Alexa Rank
1,000,001
Inge de Jonge, French clothing brand. European quality fabrics.. A French clothing brand working with European quality fabrics. Colors often have a washed, muted look, Style can be described as hip, chic, folk and vintage
Alexa Rank
1,000,001
IT op z’n Rotterdams: nuchter, helder en enthousiast | IT Synergy. IT Synergy doet zaken Rotterdamser. Drie jonge ondernemers met een visie, ruim twintig enthousiaste techies die IT héél erg cool vinden en de ambitie om IT voor iedereen leuk en makkelijk te maken: dat is wie wij zijn.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Rock Werchter 2019. Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot 30 juni 2019 in het Festivalpark in Werchter. Vier dagen, vier podia. Met de grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters en de vetste beats.
Alexa Rank
47,575
Athlon Second Drive - Homepage. Op zoek naar het leasen van een jonge, gebruikte auto die gelijk beschikbaar is? Dan biedt Athlon u Second Drive. Handig als u snel een auto nodig heeft!
Alexa Rank
1,000,001
Flair.be. Flair is een stoer, sexy en speels weekblad voor jonge vrouwen. Flair verrast, relativeert, inspireert en motiveert hen om hun leven leuker en spannender te maken, en hun dromen na te jagen. Seks, relaties, mode, beauty, dieet… Alles is bespreekbaar.
Alexa Rank
83,066
UHasselt - Universiteit van vandaag. De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt) en zes onderzoeksinstituten.
Alexa Rank
136,926
De Zaak | Ondernemers onder elkaar. De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die je als ondernemer nodig hebt met ons magazine, onze website, jouw ondernemersprofiel in MijnZaak en het telefonische advies.
Alexa Rank
533,227
International Franz Liszt Piano Competition. Het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours wordt elke drie jaar in Utrecht gehouden. Dit evenement is een van de bekendste en meest prestigieuze muziekconcoursen ter wereld en staat bekend om zijn professionele en zorgvuldige ondersteuning van jonge musici.
Alexa Rank
234,921
Klein Spook - Wasbare Luiers. Klein Spook is een site met alle antwoorden over wasbare, herbruikbare luiers, zowel op algemene als op gespecialiseerde vragen. En niet enkel wasbare of herbruikbare luiers bij Klein Spook, ook wasbare billendoekjes, borstvoedingspads, zwemspullen en wasbaar maandverband. Voor jonge ouders die begaan zijn met het milieu, maar toch leuke en handige spulletjes willen. Ecologisch en puur.
Alexa Rank
533,760
Aanbod scholen, jeugdwerk, welzijn, bijzondere jeugdzorg Home - Pimento. Vormingen, workshops, methodieken, educatieve spelen voor kinderen, jongeren en hun begeleiders. Ben je leerkracht, jeugdwerker, jongerenbegeleider, leidinggevende? Ontdek dan hoe Pimento jou ondersteunt wat betreft thema's die méér dan ooit belangrijk zijn voor iedereen die met (jonge) mensen werkt! Seksuele voorlichting, grensoverschrijdend gedrag voorkomen, teambuilding, met groepen werken, pesten en weerbaarheid, identiteitsontwikkeling, zingeving, jongerenparticipatie, peer-to-peer projecten met jongeren. Pimento staat je bij met expertise, raad en daad!
Alexa Rank
534,186
Nu voor later Utrecht. Welkom op het Utrechtse kennisplein voor het jonge kind. PM’ers, leerkrachten, ouders en deskundigen zetten samen het jonge kind op 1!
Alexa Rank
1,000,001
Oogartsenpraktijk Lier. Een dynamisch team van oogartsen en medewerkers, waar ervaring en jonge ambitie elkaar aanvullen voor hedendaagse oogzorg.
Alexa Rank
1,000,001
Endometriose Jong. Voor en over vrouwen en jonge meiden met chronische menstruatieklachten door endometriose.
Alexa Rank
1,000,001
Chrysostomos. De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt) en zes onderzoeksinstituten.
Alexa Rank
1,000,001
Laatste nieuws | Hoopers Nederland. Hoopers is een leuke, nieuwe en volwaardige opzichzelfstaande hondensport. Deze sport is geschikt voor elke hond. De oorsprong ligt bij de sport Agility (behendigheid). Hoopers is een sport met bepaalde fysieke en mentale eisen. De aangepaste hindernissen in Hoopers zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel hond als handler. Hoopers Nederland hanteert aangepaste aanleertechnieken. Het aanleren van de oefeningen gebeurt 'drukvrij'. Het is tenslotte de bedoeling dat het vooral leuk blijft. Uiteindelijk kan de hond een parcours zelfstandig afleggen op stem- en lichaamsaanwijzingen van de handler, die daarbij op 1 plek blijft staan en dus niet hoeft mee te rennen en zelfs niet hoeft mee te lopen. Bij Hoopers Nederland leren wij de hindernissen dusdanig aan, dat de handler op afstand de hond kan dirigeren langs en door de hindernissen. Hoopers is een volwaardige sport, maar kan ook worden gebruikt om jonge honden voor te bereiden op agility en het is tevens een prachtige sport voor honden die door ouderdom of blessures niet meer kunnen deelnemen aan agility. De minimale lichamelijke belasting bij Hoopers maakt het een sport voor alle honden in alle leeftijden. Samen met Esther Zwaagstra in Opeinde zijn wij een prachtige samenwerking aangegaan om Hoopers de leukste sport van Nederland te maken. Hoopers Nederland is opgericht door Liesbeth Hogendoorn in hechte samenwerking met Brigitte van Gestel.
Alexa Rank
1,000,001
BOVAG Autobedrijf T. van Mensvoort B.V. uit Leende - Voor occasions, service en werkplaats. BOVAG autobedrijf T. van Mensvoort is betrouwbaar begrip sinds 1987, onze specialiteit is jonge gebruikte auto''s die net dat beetje meer hebben.
Alexa Rank
1,000,001
PSV.nl - Home. PSV Jeugd is het opleidingscentrum voor jonge talenten met als doel door te stromen naar het eerste elftal van PSV. Door middel van innovatieve trainingsfaciliteiten op Sportcomplex De Herdgang en goed opgeleide trainers, wordt ernaar gestreefd om de jeugd zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het eerste elftal.
Alexa Rank
1,000,001
Eerst Koken. Een recepten blog over koken voor de familie - lekker en gezond eten met jonge kinderen.
Alexa Rank
1,000,001
Welkom!. De Graankorrel is een jonge kerk in de wijk Floriande in Hoofddorp. God is de Bron voor ons gemeente-zijn. We komen elke zondag samen in het Haarlemmermeerlyceum. We zijn een actieve gemeente met activiteiten voor kinderen, jeugd en volwassenen. Welkom!
Alexa Rank
1,000,001
ECR Car Retail onafhankelijke autogroothandel europa. ECR Car Retail is een onafhankelijke autogroothandel met nieuwe wagens en jonge tweedehands. Wij zijn al meer dan 20 jaar een belangrijke aankoopbron voor dealers, autoverhuurbedrijven en onafhankelijke handelaars in heel Europa.
Alexa Rank
1,000,001
Home. Je hebt het vast al gehoord: Lidl is er voor iedereen die telt. Voor onze klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor onze 8.500 medewerkers die de glimlachen van onze klanten tellen. In onze kantoren, distributiecentra en meer dan 300 winkels.En dat betekent dus ook voor onze trainees en management trainees. Straffe, jonge talenten die meebouwen aan onze droom om de favoriete winkel van de BeLux te worden.Met uitdagende jobs waar ze alle kansen krijgen om te groeien. In retail operations en project management.
Alexa Rank
1,000,001
Autohuis Bakker. Autohuis Bakker in Assen is Gespecialiseerd in zeer Mooie jonge auto''s voor een super scherpe prijs. Wij zijn Bovag gecertificeerd en Service staat hoog in ons vaandel.
Alexa Rank
1,000,001
Welkom op de website van Autobedrijf Quadflieg Landgraaf. Autobedrijf Quadflieg is aangesloten bij BOVAG/ABA en gespecialiseerd in jonge occasions. Dit in elke klasse voor een juiste prijs / kwaliteit verhouding.
Alexa Rank
1,000,001
Wetenschappelijke En Populaire Multimedia Portal | WordsSideKick.com. ☀ De populaire wetenschappelijke multimedia-portal WordsSideKick.com, gericht op jonge mensen die geïnteresseerd zijn in technologie, moderne technologie en geavanceerd wetenschappelijk onderzoek. De site bevat artikelen, infographics en educatieve video''s.
Alexa Rank
1,000,001
Home. Stichting lichaamstaal - een non-profit consumentenorganisatie die in samenwerking met verloskundigen, kraamzorg, thuiszorgorganisaties, gynaecologen en kinderartsen, beeldmateriaal ontwikkelt en filmavonden organiseert voor zwangeren, jonge ouders en professionelen.
Alexa Rank
1,000,001
Startblok Riekerhaven Amsterdam | Building a Future together. Het Startblok is een woonproject bedoeld voor jonge vluchtelingen die net een verblijfsvergunning hebben gekregen (statushouders) en jongeren uit Nederland.
Alexa Rank
1,000,001
Tuinbonen Koken - Tuinbonen Koken. Tuinbonen Koken - Alles over Tuinbonen. Verse jonge tuinbonen uit Nederland kopen, doppen en koken. Tuinbonen Koken.
Alexa Rank
1,000,001
Home | Diëtiste Stefanie Luyten. Kinderen, jonge adolescenten voedingsadvies bezorgen met een individueel dagschema. ondergewicht, overgewicht, moeilijk eters,...
Alexa Rank
1,000,001
Home. Wij zijn een jong dynamische autohandel in regio torhout/zedelgem. Wij specialiseren ons in jonge tweedehandswagens met garantie. Voornaamste merken: Audi/ Volkswagen/ VW/ Opel/ Renault/ Peugeot/ Ford/ Citroën/ Nissan/Toyota
Alexa Rank
1,000,001
ShiroKan - Shotokan Karate - Aalst. Shiro Kan is een karate club, gevestigd in Aalst. Wij leggen de nadruk op het trainen van jonge kinderen. Niet enkel geven wij deze jongeren de kans uit te groeien tot werkelijke karateka''s, wij bieden eveneens een trainingsschema aan voor volwassenen. Karate kan namelijke beoefend worden door personen vanaf 5 jaar tot ... Op karate staat geen leeftijd. Contacteer ons snel en profiteer van 5 gratis proeflessen.
Alexa Rank
1,000,001
Lifejunkie - Haal meer uit jezelf!. Lifejunkie is hét online platform voor jonge, ambitieuze vrouwen die meer uit zichzelf, het leven en hun carrière willen halen. Praat mee met #lifejunkie!
Alexa Rank
1,000,001
BREEX Europe NV - BREEX Europe NV - multifunctionele printers. BREEX EUROPE NV is een jong Belgisch bedrijf dat berust op meer dan 10 jaar ervaring, en dat mee evolueert met de noden van de markt. Wij helpen klanten verder met nieuwe en jonge professionele multifunctionals voor printen en scannen.
Alexa Rank
1,000,001
Four IT | De website van Four IT. Four IT garandeert voor alle producten in de webshop de beste prijs!Ons team bestaat uit jonge professionals die u graag te woord staan!Keer terug naar de
Alexa Rank
1,000,001
Belfius Investment Partners. Welkom bij Belfius Bank, (jonge) particulier, ondernemer, of openbare of socialprofitinstelling! Welk project u ook hebt, bij ons vindt u de financiële oplossing. Bienvenue chez Belfius Banque où (jeunes) particuliers, entrepreneurs, institutions publiques ou sociales trouveront une solution financière à leurs projets.
Alexa Rank
1,000,001
Advocatenkantoor Fierens Boonen - Antwerpen. Fierens Boonen bundelt jarenlange ervaring met jonge dynamiek.. Ons kantoor zet bijzonder in op een pragmatische en kwaliteitsvolle aanpak.
Alexa Rank
1,000,001
Dejo Auto's - Cadier en keer. Dejo Auto's is een universeel RDW erkend autobedrijf gevestigd in Cadier en keer bij Maastricht dat u een keuze biedt uit jonge dealer occasions in alle prijsklassen van diverse merken.
Alexa Rank
1,000,001
Camperverhuur Cuijk | Ruime luxe campers te huur. Wij verhuren alleen jonge compleet uitgeruste campers. Bij ons vindt u de juiste camper voor een geslaagde vakantie. Als mensen een camper willen huren vinden wij dat veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, compleetheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk is. Onze passie voor de camper. Begin uw campervakantie bij Camperverhuur Cuijk.
Alexa Rank
1,000,001
Clothes by Sisters. Clo''sis, Clothes by Sisters, originele, jonge en betaalbare kledij in Aalter.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Amar Markt Food of Palestine. Amar Markt verkoopt bijzondere en hoge kwaliteit Palestijnse producten, die in Nederland nog minder bekend en beperkt verkrijgbaar zijn. De basis vormt Amar Palestijnse Olijfolie, een biologische, fairtrade olijfolie van de eerste koude persing, met een zeer bijzondere en krachtige smaak.De olijfolie kan direct worden gecombineerd met vers brood om te dippen in de kruidenmix Za''atar of in Duqqa (een mix met o.a. gestampte hazelnoot).Verder bieden wij ook de granen volkoren Maftoul (parelcouscous) en Freekeh (een geroosterde jonge, groene tarwe uit het Midden-Oosten, ''het nieuwe supergraan'').Ook is er tahina pasta gemaakt van 100% sesamzaadjes zonder toevoegingen.
Alexa Rank
1,000,001
Gratis Sekscontacten voor 40 plussers | 40plussex. Datingsite voor sekscontacten 40 plussers, geile milf op zoek naar jonge minnaar, man zoekt vrouw voor seks, het kan hier allemaal! Meld je gratis aan!
Alexa Rank
1,000,001
Welkom op onze website | Garage Dekker. Wij zijn al 40 jaar een full service autobedrijf gevestigd in Heerhugowaard en hebben altijd een ruime keus aan jonge gebruikte occasions
Alexa Rank
1,000,001
Schadewagen kopen? Bij Cars2repair aan het juiste adres. Aankoop en verkoop van jonge schadeauto's ✓meer dan 400 wagens in aanbieding ✓aankoop, verzekering, experts of particulier
Alexa Rank
1,000,001
Zonwering Mill. Zonwering Mill is een jonge onderneming met reeds ruim 20 jaar ervaring op het gebied van levering, montage, onderhoud en reparatie van alle soorten zonwering en rolluiken.
Alexa Rank
1,000,001
Herman Brusselmans. De Mooie Jonge Oppergod van de Vlaamse Letteren
Alexa Rank
1,000,001
Holsoft - web design, web graphics en software producten op bestelling. Holsoft - web design, web graphics en software producten op bestelling. Web design inclusief grafisch design. Wetenschappelijke en educatieve software en utilities. Een jonge en flexibele onderneming in kleine en middelgrote software applicaties, tot stand gebracht in nauwe samenwerking met u als klant.
Alexa Rank
1,000,001
Aalberts Sportscars | Aalberts (Sports)Cars. Jong en dynamisch autobedrijf gespecialiseerd in jonge occassions. Aalberts Sportscars occassions, enschede, autobedrijf, sportscars, aalberts, aalberts cars, auto zoekopdracht
Alexa Rank
1,000,001
De Upstarter | Platform voor creatief talent - De Upstarter. De Upstarter is een platform voor creatief talent. Via onze trainingsprogramma’s, events en artikelen dagen we jonge professionals uit.
Alexa Rank
1,000,001
Uw krediet snel geregeld: Leemans kredieten. Bereken online welk krediet je kunt opnemen bij mevrouw Leemans.
Alexa Rank
533,832
Leuk met kids - kinderkamer, DIY, vakantie, uitjes, restaurants, koken, shoppen, foto, muziek, kinderkleding, verjaardagen, zwanger, opvoeding etc!. Inspiratie voor leuke ouders en kinderen: uitjes, vakantie, restaurants, eten, kinderkamer, DIY, knutselen, kleding, opvoeding, boeken, films en meer
Alexa Rank
577,675
Home | Movisie. Movisie is hét landelijk kennisinstituut voor een samenhangende aanpak van sociale vraagstukken. Samen met de praktijk ontwikkelen we kennis over wat echt goed werkt en passen we die kennis toe.
Alexa Rank
577,694
Nederlandse vereniging voor Kindergeneeskunde > Home
Alexa Rank
778,206
123 Neuken – Gratis en voor nix neuken. Gratis en voor nix neuken
Alexa Rank
1,000,001
Traineeship Overheid - Trainee worden bij de overheid - Disgover. Traineeship overheid. Trainee worden en werken bij de overheid biedt veel carriere mogelijkheden. Tijdens de traineeships doe je ervaring bij de overheid op
Alexa Rank
1,000,001
Wonenblog.com | Blog over design, wonen, interieur & lifestyle. De redactie van wonen blog is dagelijks bezig met wonen, trends, design, interieur en lifestyle. Zo komen we in aanraking met mooie merken, leuke producten en inspirerende mensen.
Alexa Rank
1,000,001
Uw krediet snel geregeld: Leemans kredieten. Bereken online welk krediet je kunt opnemen bij mevrouw Leemans.
Alexa Rank
1,000,001
Cis Meijer
Alexa Rank
1,000,001
schuddenvoorgebruik
Alexa Rank
1,000,001
Home - Baby & Child Research Center
Alexa Rank
1,000,001
LAMBYK. Kwinten Lambrecht blogt over Brussel, communicatie, duurzaamheid, mobiliteit, communicatie en een vleugje politiek.
Alexa Rank
1,000,001
Gekke Petertje | Geile films van Haagse pornoproducent Gekke Petertje. Pornomaker Gekke Petertje maakt geile films met Nederlandse meiden en een hoop gekkigheid. Gekke Petertje is bekend van Meiden van Holland. Veel rukplezier!
Alexa Rank
1,000,001
Koppel - voor kinderopvang, peuterspeelzalen, BSO en welzijn in de gemeente Epe. voor kinderopvang, peuterspeelzalen, BSO en welzijn in de gemeente Epe
Alexa Rank
1,000,001
Mamma Liefde – “Happiness is homemade". “Happiness is homemade"
Alexa Rank
1,000,001
Home | Rijksakademie van beeldende kunsten. De Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam richt zich op het ontwikkelen van talent in de beeldende kunsten. biedt de geselecteerde kunstenaars een platform voor verdere ontwikkeling en verdieping van het werk. Ook presentatie van het werk en aansluiting op het internationale netwerk maken deel uit van het tweejarige residency-programma. Voor veel oud-residents heeft een verblijf aan de Rijksakademie geleid tot hun internationale doorbraak.
Alexa Rank
515,642
Home - Harlekijntje. Website voor muziekcentrum
Alexa Rank
1,000,001
Cattery de Knorretjes - Home. Ragdolls en Selkirk-Rex Kittens
Alexa Rank
1,000,001
KleuterKlasse | Welkom in de klas van juf Henrike!. Omdat de onderbouw over het thema 'piraten' werkt gaan we ook in de muziekles op zoek naar de schat! In deze post vind je mijn les. Ik heb geprobeerd hem zo compleet mogelijk voor je op te schrijven dus is het een wat lang bericht geworden :-)Er zit van alles in: luisteren naar muziek, bewegen op muziek, zingen, ritme, noem maar op.  Ik maakte de les in Gynzy, dus wie daar een account van heeft kan het hele ding met alle geluidsfragmenten erbij vinden via deze link. Kopieer de les gerust en pas hem aan naar je eigen wensen. Hij is vrij lang dus voel je vrij om dingen weg te laten of in te korten al naargelang de leeftijd en het niveau van je groep.Voor wie Gynzy niet heeft: je kunt heel eenvoudig een gratis proefaccount aanmaken waarmee je wekenlang vooruit kunt. Een aanrader, want Gynzy is fantastisch. Op de schatkaart kunnen de kinderen de hele route zien die leidt naar de schat. Elk muzieknootje bij een foto bevat een geluidsfragment dat afspeelt als je er op klikt.  Daar gaat 'ie! De les: 1: Zeegeluiden'We gaan samen op zoek naar de schat! Maar voordat we op ons schip kunnen komen moeten we eerst een stukje over het strand. Daar horen we allerlei geluiden. Luister maar'.Speel het fragment twee keer af.Wat heb je gehoord? Heb je in je fantasie rondgekeken op het strand ? Wat zag je daar?'We lopen over het strand naar het schip. We kunnen nog niet meteen vertrekken, want er is nog een heleboel werk te doen! 2: Pirates of the Caribbean, bewegingsactiviteit van Zweers MuziekOp de site van Zweers muziek vond ik een geweldige bewegingsactiviteit op de muziek van 'He's a Pirate' (Hans Zimmer/Klaus Badelt), video hieronder. Omdat het niet mijn eigendom is kan ik het hier niet plaatsen, maar je ziet de activiteit bovenaan de website van Zweers meteen staan met een duidelijke uitleg erbij. Daar vind je trouwens nog meer toffe piratenideeën voor je muzieklessen!  3. Woeste Willem (naar het boek van Ingrid en Dieter Schubert)Nadat de zeilen zijn gehesen en iedereen in het kraaiennest zit varen we door naar Woeste Willem. Daar leren we 'het lied van Woeste Willem', op de melodie van 'the Drunken Sailor'. Het geluidsfragment uit mijn les vind je hieronder. De kinderen gaan allemaal op hun tafel zitten (dat is het piratenschip) en we doen een paar gekke danspasjes op deze aanstekelijke muziek: Daarna gaan we op de boot zitten en zingen we het lied van Woeste Willem. Dit is de tekst (bron onbekend) op de melodie van De dronken zeeman. De akkoorden van het refrein en het couplet zijn hetzelfde. Je kunt gerust coupletten weglaten want het is een lang lied. AmDit is het lied van Woeste WillemGDit is het lied van Woeste WillemAmDit is het lied van Woeste Willem G                           AmWat doet hij het liefste? Hee, hoo, een zeelied zingen, samen met de zeemeerminnen Hee, hoo, een zeelied zingen, dat doe ik het liefste!  REFREIN Hee, hoo, lekker varen over de wilde baren Hee, hoo, lekker varen, dat doe ik het liefste!  REFREIN Hee, hoo, monsters vangen van die groene lange. Hee, hoo monsters vangen dat doe ik het liefste  REFREIN Hee, hoo, schatten zoeken speuren in alle hoeken Hee, hoo, schatten zoeken dat doe ik het liefste!  Dit is het lied van Woeste Willem (3x) Is hij dan nergens bang voor?  Hee, hoo, 'k ben nergens bang voor Stoer hé..nergens bang voor Hee, hoo, 'k ben nergens bang voor 'k ben toch Woeste Willem  Kom, dan gaan we lekker zwemmen (3x) in 't heldere water.  Hee, hoo, 'k moet je wat bekennen, ik kan echt niet zwemmen 'k zal daar nooit aan wennen ik ben bang in't water!  4: Onderwatermuziek (Aquarium, Camille Saint-Saëns)Woeste Willem is bang voor water, maar wij niet! Luister maar eens naar deze onderwatermuziek. Kun jij de vissen en de andere dieren horen?Welke dieren heb je gehoord of gezien onder water? Hoorde je ze omhoog en omlaag zwemmen? Maak een vis met je handen en laat deze door de zee (de hele klas) zwemmen. Je kunt de kinderen laten zwemmen als een vis, een kleine vis (wijsvingers tegen elkaar), een kwal, een octopus -maak bijvoorbeeld met alle kinderen samen één grote octopus-  of allerlei andere dieren die ze kunnen bedenken. In mijn Gynzyles vind je een dia met daarop afbeeldingen van verschillende zeedieren. 5: Visje Visje (Blub, Christiane Nieuwmeijer)Dit liedje heb ik zelf niet in mijn les gebruikt (geen tijd voor gehad :-) ), maar het is een rustig en fijn lied dat goed bij dit stuk van de les past en dat je eventueel als vervanging voor 'Aquarium' kunt gebruiken.  6: Djembé (nodig: iets om op te trommelen)We klimmen uit het water en varen verder met het schip. We gooien ons anker uit bij een mysterieus eiland...zou er iemand wonen? Ik denk het wel, luister maar! De eilandbewoners gaan ons iets leren over ritme.Laat het geluid horen. Oudere kinderen kunnen het eventueel natrommelen.Vraag de kinderen in de klas of op hun schip iets te vinden waarop ze kunnen trommelen. Laat hen dit even uitproberen en spreek een duidelijk stilteteken af. Daarna doe je zelf een ritme voor op je trommel en de kinderen doen het na. Zo ga je steeds heen en weer: jij doet het voor, zij doen het na.Je kunt hierbij woorden gebruiken om je ritme te ondersteunen. Ik gebruik deze:  In onderstaande video zie je iets soortgelijks: 7: De haai!We nemen afscheid van de eilandbewoners en varen door, want we zijn bijna bij de schat! Maar kijk uit! Wat zwemt daar naast ons schip? Hoor je aan de muziek welk gevaarlijk dier daar aan komt? Zorg dat hij niet bij je kan!Laat het geluidsfragment horen.  Let op: als je YouTube gebruikt om de muziek van Jaws te laten horen zorg dan dat je het beeld van je digibord uit zet in verband met verontrustende beelden.  Hieronder vind je er een zonder angstaanjagende haaien:-) Wie kan er rond de piratenschepen zwemmen als een haai? Poeh, dat was spannend...de haai zwemt weg en wij gaan er gauw vandoor! 8: De schat!Hoera! We hebben de schat gevonden!Mijn schat voor de kinderen was een mooie grote schelp voor op de thematafel, maar je kunt zelf kiezen wat je gaat 'opgraven'. Of je laat de kinderen doen alsof ze een prachtige schat vinden: wat zou jij het allerliefste vinden in de schatkist? 
Alexa Rank
1,000,001
Back to basic kamperen doe alleen of met het hele gezin je op deze natuurcamping in Gelderland!. Op Kasteel & Landgoed Camping Jena in het hart van Achterhoek ga je even terug naar de basis midden in de prachtige natuur. Een kampvuurtje stoken hoort daar uiteraard ook bij!
Alexa Rank
1,000,001
Localty - Local Loyal Social. Wij weten uw supermarktklanten te vinden! Localty ontzorgt u met het beheer van uw Social Media Kanalen van uw supermarkt.
Alexa Rank
1,000,001
Road Skippers - Join the driving revolution. Road Skippers is a mobile service for young drivers that promotes good and safe driving in a rewarding and engaging way.
Alexa Rank
1,000,001
Biologisch kippenvoer | bio kippenvoeders | gemengd graan | legkorrel | legmix | kippenmix. biologisch kippenvoer
Alexa Rank
1,000,001
Dating met rijpe vrouwen.. Dating rijpe vrouwen. Het daten van een oudere vrouw is iets waar menig man over fantaseert. Een site voor liefhebbers van rijpe vrouwen. Hier kan je daten en erotische verhalen lezen over en door oudere vrouwen geschreven. Hier kom jij als man aan je trekken.
Alexa Rank
1,000,001
ProDongle · Connecteer uw Wagenpark
Alexa Rank
1,000,001
Großhandel für Hundemode, Hundezubehör, Halsband. Exclusive Hundeartikel zu marktgerechten Preisenl!
Alexa Rank
1,000,001
das holländische lädeli | Een stukje Nederland in Zwitserland. Das Holländische Lädeli
Alexa Rank
1,000,001
뛰는 사람들 쇼핑몰에 오신걸 환영합니다~~. 뛰는 사람들 쇼피몰에 오신것을 환영합니다~
Alexa Rank
1,000,001