BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Lajmi

Top 250 Websites on LAJMI

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Dec 1 2019.
Here are the best websites we found: gazetaexpress.com • panorama.com.al • lajmifundit.al • lajmi-fundit.com • lajmifundit.al • lajmifundit.com • syri.net • gazetaexpress.org • lajmiexpress.net

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Lajmi i fundit në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Lajmi i fundit nga Aktualiteti, Politika, Sporti, Showbizi, Shëndetësia etj. Informohu i pari nga media më e lexuar shqiptare.
Alexa Rank
1,619
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit. Gazeta Panorama Online, botim i Panorama Group, gazeta më e madhe në Shqipëri, lajmet e fundit në çdo kohë, e përditshme e pavarur, Gazeta Panorama është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë, Shqipëri. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe dhe si rrjedhojë më e shitura në vend, gjithashtu portali i saj online eshte portali mediatik me i vizituari ne territorin Shqiptar dhe me gjere kudo qe banojne dhe jetojne shqiptarët
Alexa Rank
2,150
Lajmi i Fundit.al - Lajme Shqip - Lajmi i Fundit - Lajme. Lajmi i Fundit, lajme shqip
Alexa Rank
276,900
Lajmi i Fundit.al - Lajme Shqip - Gazeta Online - Lajmi i Fundit - Lajme. lajmi i fundit nga Shqiperia
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i Fundit.al - Lajme Shqip - Lajmi i Fundit - Lajme. Lajmi i Fundit, lajme shqip
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i Fundit.al - Lajme Shqip - Gazeta Online - Lajmi i Fundit - Lajme. lajmi i fundit nga Shqiperia
Alexa Rank
1,000,001
Syri | Lajmi i fundit. SYRI.net është agjencia më e madhe e lajmeve në Shqipëri, që brenda një kohe të shkurtër është kthyer në lider të informacionit.
Alexa Rank
3,369
Lajmi i fundit në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Lajmi i fundit nga Aktualiteti, Politika, Sporti, Showbizi, Shëndetësia etj. Informohu i pari nga media më e lexuar shqiptare.
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi Express - Portal informativ. Lajmi Express - Portal informativ
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i fundit në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Lajmi i fundit nga Aktualiteti, Politika, Sporti, Showbizi, Shëndetësia etj. Informohu i pari nga media më e lexuar shqiptare.
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i fundit në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Lajmi i fundit nga Aktualiteti, Politika, Sporti, Showbizi, Shëndetësia etj. Informohu i pari nga media më e lexuar shqiptare.
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i fundit në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Lajmi i fundit nga Aktualiteti, Politika, Sporti, Showbizi, Shëndetësia etj. Informohu i pari nga media më e lexuar shqiptare.
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i fundit në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Lajmi i fundit nga Aktualiteti, Politika, Sporti, Showbizi, Shëndetësia etj. Informohu i pari nga media më e lexuar shqiptare.
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i fundit në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Lajmi i fundit nga Aktualiteti, Politika, Sporti, Showbizi, Shëndetësia etj. Informohu i pari nga media më e lexuar shqiptare.
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi Shqip - Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i fundit | News24
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i fundit | News24
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi IM
Alexa Rank
1,000,001
GazetaBlic - Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote. Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote
Alexa Rank
11,730
GazetaBlic - Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote. Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi.net – Lajme të Kosovës nga politika, zgjedhjet, ekonomia, sporti, showbiz, lifestyle, arti dhe teknologjia.
Alexa Rank
121,758
Lajmi.net – Lajme të Kosovës nga politika, zgjedhjet, ekonomia, sporti, showbiz, lifestyle, arti dhe teknologjia.
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi.net – Lajme të Kosovës nga politika, zgjedhjet, ekonomia, sporti, showbiz, lifestyle, arti dhe teknologjia.
Alexa Rank
1,000,001
inFokus - Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë.... Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë...
Alexa Rank
260,966
Periskopi - Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote. Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote
Alexa Rank
360,694
Integrimi - Lajmi i fundit. Lajmi i fundit
Alexa Rank
1,000,001
PROMAKALE - LAJMI ESHTE KETU. LAJMI ESHTE KETU
Alexa Rank
1,000,001
inFokus - Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë.... Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë...
Alexa Rank
1,000,001
PROMAKALE - LAJMI ESHTE KETU. LAJMI ESHTE KETU
Alexa Rank
1,000,001
Periskopi - Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote. Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote
Alexa Rank
1,000,001
Periskopi - Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote. Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote
Alexa Rank
1,000,001
GazetaBlic - Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote. Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote
Alexa Rank
1,000,001
Integrimi - Lajmi i fundit. Lajmi i fundit
Alexa Rank
1,000,001
Periskopi - Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote. Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote
Alexa Rank
1,000,001
inFokus - Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë.... Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë...
Alexa Rank
1,000,001
inFokus - Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë.... Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë...
Alexa Rank
1,000,001
inFokus - Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë.... Lajmi i fundit në Kosovë, Rajon dhe Botë...
Alexa Rank
1,000,001
PROMAKALE - LAJMI ESHTE KETU. LAJMI ESHTE KETU
Alexa Rank
1,000,001
Descargar lajmi i fundit panorama
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i fundit - Malisheva Magazine
Alexa Rank
1,000,001
Lajmi i Fundit
Alexa Rank
1,000,001
Home - Lajmi i fundit
Alexa Rank
1,000,001
PCWorld Albanian - Lajmi i fundit për Teknologjinë, Informacionin dhe Komunikimin. PC World Albanian, lajmi i fundit për Teknologjinë e Informacionit, Komunikimit dhe Sigurisë Kibernetike në shqip.
Alexa Rank
483,294
04online.info | Lajmi fundit nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia. O4Online sjell lajme nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia. Lajmi fundit ne kategorite: politik, rajon, bota, sport, ekonomi, analiza, kulture, showbiz
Alexa Rank
1,000,001
04online.info | Lajmi fundit nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia. O4Online sjell lajme nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia. Lajmi fundit ne kategorite: politik, rajon, bota, sport, ekonomi, analiza, kulture, showbiz
Alexa Rank
1,000,001
PCWorld Albanian - Lajmi i fundit për Teknologjinë, Informacionin dhe Komunikimin. PC World Albanian, lajmi i fundit për Teknologjinë e Informacionit, Komunikimit dhe Sigurisë Kibernetike në shqip.
Alexa Rank
1,000,001
STAR PLUS TV - SHKODER | LAJMI I FUNDIT NE KOHE REALE
Alexa Rank
375,099
Alpinos-News – Lajmi më afër jush
Alexa Rank
1,000,001
GazetaTimes | Lajmi i fundit në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni – GazetaTimes
Alexa Rank
1,000,001
STAR PLUS TV - SHKODER | LAJMI I FUNDIT NE KOHE REALE
Alexa Rank
1,000,001
Opoja TV | Lajme nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia | Lajmi i Fundit. Opoja Tv sjell lajmet me te fundit nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia. Lajme ne kategorite: politik, rajon, bota, sport, ekonomi, analiza, kulture, showbiz Gjithmonë me ju - Vetëm për ju TV OPOJA |
Alexa Rank
1,000,001
Lajme Shqip Gazeta Telegram Lajmi i fundit Shqiperi. Shtypi- Gazeta Telegram Lajme Aktualitet Kronikë Ekonomi Politikë Kulturë Art Sport Horoskopi cdo gjë për shqipërine
Alexa Rank
1,000,001
Himara Sot – Lajmi ashtu sic është!
Alexa Rank
1,000,001
Gazeta Alo | Lajmi i fundit
Alexa Rank
1,000,001
ALBANIA TIME | LAJMI I FUNDIT NE SHQIPERI
Alexa Rank
1,000,001
StrugaLajm - Tani Lajmi Jemi Ne
Alexa Rank
1,000,001
Noapress | …lajmi kalon i pari…
Alexa Rank
1,000,001
Alpinos-News – Lajmi më afër jush
Alexa Rank
1,000,001
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit. Gazeta Panorama Online, botim i Panorama Group, gazeta më e madhe në Shqipëri, lajmet e fundit në çdo kohë, e përditshme e pavarur, Gazeta Panorama është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë, Shqipëri. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe dhe si rrjedhojë më e shitura në vend, gjithashtu portali i saj online eshte portali mediatik me i vizituari ne territorin Shqiptar dhe me gjere kudo qe banojne dhe jetojne shqiptarët
Alexa Rank
1,000,001
Syri | Lajmi i fundit. SYRI.net është agjencia më e madhe e lajmeve në Shqipëri, që brenda një kohe të shkurtër është kthyer në lider të informacionit.
Alexa Rank
1,000,001
Lajme nga Shqipëria, Kosova, Rajoni dhe Bota - ShqipNews Lajmi i Fundit. Lajme që nuk i jep asnjë media tjetër, të vërteta që nuk i thotë askush ShqipNews.al / Portal Lajmesh ndryshe nga te tjeret.
Alexa Rank
1,000,001
Labëria News – Lajmi vjen nga Labëria
Alexa Rank
1,000,001
GLOBISOT.NET | Lajmi më parë kalon tek Ne!
Alexa Rank
1,000,001
lajmet e fundit – lajmi fundit
Alexa Rank
1,000,001
Ballkani SOT – lajmi i fundit…
Alexa Rank
1,000,001
Medial | Lajmi i fundit
Alexa Rank
1,000,001
Gazeta Aktive – Lajmi i fundit
Alexa Rank
1,000,001
GLOBISOT.NET | Lajmi më parë kalon tek Ne!
Alexa Rank
1,000,001
Republika.info | – lajmi i fundit
Alexa Rank
1,000,001
India Fine Art - Dealers Art Gallery for Indian Contemporary Art Painting Sculpture, M.F. Husain,Jogen Chowdhury, Jehangir Sabavala, Datta Bansode, Shuvaprasanna, Paritosh Sen, T. Vaikuntam ,Laxma Goud ,Ram Kumar, Picasso, Rembrandt, Salvadore Dali, Bairu Raghuram, Achuthan ,Kudallur, Babu Xavier ,Dhiraj Choudhary, Gurhcaran Singh ,Harsh Vardhan, Laxma Aelay, Krishen Khanna, Nikhil Chagganlal, Prabhakar Kolte, Surya Prakash, Sisir Kumar, Sahana, Subrata, Nupur, Kundu, Sudip Roy, Sunil Das ,Suhas, Somnath More, Shipra Bhattacharya ,Yusuf Arakkal, Rameshwar, Broota, SH Raza, Atul Dodiya, Ramananda Bandyopadhyay, Arpana Caur, Bal Chabbda, Ganesh Haloi, FN Souza, Nandini ,Satish,Gujral Hebbar, Shamshad ,GR Iranna, Jitish, Kallat, Nayanaa Kanodia, Krishnamachari Bose, Lalitha Lajmi ,Manjit, Bawa,Paresh, Maity, Tyeb, Mehta, Anjolie ,Ela ,Menon ,Samir ,Mondal, Akbar ,Padamsee, Sunil, Padwal ,Manu, Parekh ,Baiju ,Parthan,Prabha, Ganesh ,Pyne ,Ramachandra Jamini,GR Santosh, Arpita ,Swaminathan, Chintan, Upadhyay, B Vithal
Alexa Rank
1,000,001
Kosova Info | Lajmet e fundit nga Kosova rajoni dhe bota. Lajmet e fundit nga Kosova rajoni dhe bota,lajmi i fundit, lajme nga sporti vendor dhe nderkombtar,te rejat e fundit nga showbizi,teknologjia,argetim etj.
Alexa Rank
1,000,001
Home | ALB365/ LAJME/ NEWS. ALB365 ne dimë se çfarë është lajmi
Alexa Rank
1,000,001
Home - KorcaNews.al. Lajmi nga Korca me nje klik. Te reja, ekonomi, politike, sport kulture.
Alexa Rank
1,000,001
NOA Lajme - Agjencia Kombëtare e Lajmeve. NOA - Agjencia Kombëtare e Lajmeve - E vetmja 24 orë, minutë pas minute, lajme nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe pjesa tjetër e botës
Alexa Rank
14,494
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës - Ballina
Alexa Rank
1,000,001
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës - Ballina
Alexa Rank
1,000,001
AED - Mirësevini
Alexa Rank
1,000,001
TV4+
Alexa Rank
1,000,001
KosovaToday – Kosova Today Lajme nga Kosova. Kosova Today - Lajme nga Kosova, Lajmi i fundit nga Kosova, aktualitete, lajme shqip,lajme kosovare,showbiz kosovar,shqiperi showbiz,vip shqiperia,albania news shqiptarja, Kosovarja, shqiperia informacione, Kosovarja info, Informacione nga Kosova, Lajme e dites nga Kosova,
Alexa Rank
1,000,001
Kosova Today Portal me Lajme nga Kosova - Kosovatoday.com. Kosova Today - Lajme nga Kosova, Lajmi i fundit nga Kosova, aktualitete, lajme shqip,lajme kosovare,showbiz kosovar,shqiperi showbiz,vip shqiperia,albania news shqiptarja, Kosovarja, shqiperia informacione, Kosovarja info, Informacione nga Kosova, Lajme e dites nga Kosova,
Alexa Rank
1,000,001
KosovaToday – Kosova Today Lajme nga Kosova. Kosova Today - Lajme nga Kosova, Lajmi i fundit nga Kosova, aktualitete, lajme shqip,lajme kosovare,showbiz kosovar,shqiperi showbiz,vip shqiperia,albania news shqiptarja, Kosovarja, shqiperia informacione, Kosovarja info, Informacione nga Kosova, Lajme e dites nga Kosova,
Alexa Rank
1,000,001
Zëri. Serioz, te fuqishem dhe modern.
Alexa Rank
210,376
Shqiptarja.com. Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit dhe e rajonit, informacione ekonomike, dokumente dhe dossier, intervista dhe lajme ekskluzive nga bota kulturore, të shkruara nga gazetarët më të përzgjedhur. Këtu do të gjeni investigimet e ëështjeve të rëndësishme kombëtare, politike, ekonomike, të bëra nga gazetarët më të mirë investigativë të medias shqiptare. English versions: Shqiptarja.com is the most professional and independent website in Albania and balkan region. It gives news, and other independent information about politic in the country and in the region, investments, documents, organization, internet, news and press, media and reports from the best investigative journalist of the region
Alexa Rank
38,109
Ballina
Alexa Rank
1,000,001
Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet
Alexa Rank
1,000,001
Home | Kaon.info
Alexa Rank
1,000,001
Albanian Free Press. Albanian Free Press. Gazeta më e re në Shqipëri. Për herë të parë, fjala juaj ka peshë. AFP, gazeta ku gjithkush gjen veten!
Alexa Rank
159,023
Albanian Free Press. Albanian Free Press. Gazeta më e re në Shqipëri. Për herë të parë, fjala juaj ka peshë. AFP, gazeta ku gjithkush gjen veten!
Alexa Rank
392,365
Kanale24 Tv - Shiko Shqip Tv. Shiko Shqip Tv Falas Ne Paisjen Tuaj Android Me Kanale24, Ju Ofrojme me Shume se 300 Kanale Shqiptare Dhe Te Huaja Falas Ne Cilesine HD Dhe Pa Ngecje :)
Alexa Rank
1,000,001
ALBTv - Shiko Shqip Tv - Shiko Sport TV - Android Falas. Shiko Shqip Tv Falas Ne Paisjen Tuaj Android Me ALBTv, Ju Ofrojme me Shume se 300 Kanale Dhe Platformen TIBO IPTV FALAS Ne Paisjen Tuaj Android Dhe Gjithcka Tjeter Pa Patur Nevoje Te Paguani ASGJE Pra Cdo Gje FALAS :)
Alexa Rank
1,000,001
ALBTv - Shiko Shqip Tv - Shiko Sport TV - Android Falas. Shiko Shqip Tv Falas Ne Paisjen Tuaj Android Me ALBTv, Ju Ofrojme me Shume se 300 Kanale Dhe Platformen TIBO IPTV FALAS Ne Paisjen Tuaj Android Dhe Gjithcka Tjeter Pa Patur Nevoje Te Paguani ASGJE Pra Cdo Gje FALAS :)
Alexa Rank
1,000,001
Albanian Free Press. Albanian Free Press. Gazeta më e re në Shqipëri. Për herë të parë, fjala juaj ka peshë. AFP, gazeta ku gjithkush gjen veten!
Alexa Rank
1,000,001
Home | Kunder.al. Kunder.al eshte website profesional me qellimin e vetem informimin e publikut ne menyre te panvarur rreth aktualitetit,politikes,sociale,kronikes,ekonomi,rajoni,bota,kulture,lifestyle dhe sportit
Alexa Rank
1,000,001
Shqiptarja.com. Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit dhe e rajonit, informacione ekonomike, dokumente dhe dossier, intervista dhe lajme ekskluzive nga bota kulturore, të shkruara nga gazetarët më të përzgjedhur. Këtu do të gjeni investigimet e ëështjeve të rëndësishme kombëtare, politike, ekonomike, të bëra nga gazetarët më të mirë investigativë të medias shqiptare. English versions: Shqiptarja.com is the most professional and independent website in Albania and balkan region. It gives news, and other independent information about politic in the country and in the region, investments, documents, organization, internet, news and press, media and reports from the best investigative journalist of the region
Alexa Rank
1,000,001
NOA Lajme - Agjencia Kombëtare e Lajmeve. NOA - Agjencia Kombëtare e Lajmeve - E vetmja 24 orë, minutë pas minute, lajme nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe pjesa tjetër e botës
Alexa Rank
1,000,001
Albanian Free Press. Albanian Free Press. Gazeta më e re në Shqipëri. Për herë të parë, fjala juaj ka peshë. AFP, gazeta ku gjithkush gjen veten!
Alexa Rank
1,000,001
Lajme Shqip | Portali Lameshqip.com. Portali Lajmeshqip.com është themeluar për të ndryshuar mënyrën e bërjes së gazetarisë hulumtuese dhe raportimin e lajmit online në trojet shqiptare.
Alexa Rank
1,000,001