BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Maar

Top 250 Websites on MAAR

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Sep 1 2020.
Here are the best websites we found: nieuwsblad.be • humaar.wordpress.com • reinswart.blogspot.com • nporadio2.nl • just.nl • autobandenkennis.nl • arafatsjaal.nl • bestsale-shop.fr • autobandenkennis.nl

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Het Nieuwsblad. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
Alexa Rank
5,663
Humaar.in | Maar with humor. Addressing social issues with humour. Maar with humor. Addressing social issues with humour
Alexa Rank
1,000,001
Allerhande, maar vooral literatuur
Alexa Rank
648,339
Er is maar één NPO Radio 2. Popmuziek - Op NPO Radio 2 luister je o.a. naar Bart Arens, Gijs Staverman, Rob Stenders, Jan-Willem Roodbeen en Ruud de Wild.
Alexa Rank
42,547
Just. Je zorgverzekering. Maar nét even anders - Just. Wij denken in echte risico’s en niet in moeilijke keuzepakketten. Dat maakt je zorgverzekering nét even anders. En een stuk eenvoudiger. Kijk of Just bij jou past.
Alexa Rank
116,700
Alles wat je maar kunt WETEN over AUTOBANDEN. AutobandenKennis.nl heeft het antwoord op al je vragen over autobanden. Bandenmaten, bandenspanning, Soorten autobanden, Bandentest, Velgenmaat en weetjes
Alexa Rank
174,983
# Arafatsjaal #Ibizasjaal Maar 2,45 euro verzendkosten per order. De grootste colllectie arafatsjaals
Alexa Rank
1,000,001
Bestsale de webshop voor kookartikelen zoals demeyere le creuset point virgule en alle njam artikelen aan lage promotie prijzen. ook elektro en doe het zelf artikelen maar ook zwilling chroma en de buyer. Array
Alexa Rank
1,000,001
Alles wat je maar kunt WETEN over AUTOBANDEN. AutobandenKennis.nl heeft het antwoord op al je vragen over autobanden. Bandenmaten, bandenspanning, Soorten autobanden, Bandentest, Velgenmaat en weetjes
Alexa Rank
1,000,001
Golfbrekers | Vlaams-radicale blog: verbonden maar niet aan banden
Alexa Rank
1,000,001
Ziggo GO. Kijk live TV, films en series met Movies & Series (XL) en blijf op de hoogte met Replay. Met Ziggo GO kun je overal waar je maar wilt tv-kijken op je smartphone, tablet en laptop. Niet alleen in en om het huis. Ook in de trein, achterin de auto of op de camping. Overal in de EU.
Alexa Rank
16,926
Het beste van NPO vind je op NPO Start. Start programma''s waar en wanneer je maar wilt op NPO Start. Met NPO Start Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series.
Alexa Rank
17,999
Skoften.net | Je dagelijkse ongezonde dosis internet. Skoften voorziet je dagelijks van een ongezonde dosis grappige, bizarre, opvallende en gestoorde video''s en foto''s die we van het vervuilde web plukken. Louter ter info, entertainment of gewoon omdat het kan...maar met een knipoog.
Alexa Rank
19,454
MyMms: Gepersonaliseerde chocolade (tekst & Afbeelding) & Origineel. Vier alles wat u maar wilt met My M&M's dankzij de brede keuze aan producten die speciaal voor belangrijke gelegenheden werden ontworpen
Alexa Rank
1,000,001
MediaMarkt. MediaMarkt is Europa''s nummer één winkelketen voor consumentenelektronica. Niet alleen het grootste assortiment onder één dak, maar ook altijd de nieuwste en innovatiefste producten.
Alexa Rank
69,442
Het beste van NPO vind je op NPO Start. Start programma''s waar en wanneer je maar wilt op NPO Start. Met NPO Start Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series.
Alexa Rank
90,006
Eva vzw · EVA maakt het plantaardig. Niet alleen plastic, maar ook overbevissing bedreigt onze oceanen.
Alexa Rank
112,368
Tips en Weetjes. Tips en Weetjes staat garant voor uren leesplezier voor jong en oud. Jouw online encyclopedie voor de beste tips in en om het huis, maar ook de laatste nieuwtjes op showbizz gebied. Je vindt het op Tips en Weetjes!
Alexa Rank
112,525
Nieuweveen Roleplay GTA5. Een Nederlandse GTA 5 Roleplay Stad. Een stad waarin veel mogelijkheden zijn, maar ook veel donkere kanten kent.
Alexa Rank
116,715
Touch of Source | Healing van de Bron, door de Bron.. Welkom op de site van Touch of Source Mijn naam is Robert, Ik ben een intuïtief healer en een medical medium. In het kort: Wat is wat ik doe? Ik kan je begeleiden om te Zijn wie je werkelijk bent, ik ga het niet voor je oplossen maar ga je begeleiden zodat je zelf alles wat jou belemmert kunt transformeren, om zo dichter bij je Ware Zelf te zijn. Minder afhankelijk en meer in je eigen kracht. Voor meer info over mij: klik hier Voor meer info over Touch of Source: klik hier Op deze site zal ik verschillende diensten en producten aanbieden. Waarvoor je een afspraak kan maken of welke je kan bestellen. Wanneer je bekend met alternatieve geneeswijze en de spirituele wereld dan kun je via het menu zelf beslissen wat je interesse heeft. Maar misschien weet je er nog maar weinig van af of is het helemaal nieuw voor je? Dan probeer ik om wat duidelijkheid te scheppen in deze termen. Ga dan naar het item extra info: Harte groet, Robert
Alexa Rank
175,636
BNNVARA - BNNVARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep.. BNNVARA is de nieuwe smoel van BNN en VARA. Wij geven je programma's op televisie, radio en internet waar je iets van vindt en iets bij voelt. De ene keer lachen, de andere keer huilen. Maar komt altijd iets binnen.
Alexa Rank
175,026
Libelle TV – Libelle op video: echt, persoonlijk & dichtbij. Bekijk de mooiste verhalen en leukste tips op Libelle TV. Je vindt er alles waar je van houdt bij het tijdschrift Libelle, maar dan op video.
Alexa Rank
175,329
BabyFloat ® - Nek Zwemband | Officiële Site. De Babyfloat is de hype van dit jaar! Baby''s vinden het fantastische en komen volledig tot rust! BabyFloat is een zwemband voor om de nek van de baby. De baby float is beschikbaar in meerdere kleuren en prints. Bestel deze babyswimmer online voor maar 19.99 euro.
Alexa Rank
235,985
Gazet van Antwerpen. Recent nieuws uit Antwerpen: op gva.be vindt u de meest complete verslaggeving over stad Antwerpen, de randgemeenten, Kempen en regio Mechelen.
Alexa Rank
71,195
War Child | Kinderen sterker dan oorlog. Help mee! - Laat oorlog kinderen niet tekenen. Nog nooit groeiden er zoveel kinderen op in oorlog. Wereldwijd één op de vijf. Een dak boven hun hoofd, eten en school zijn belangrijk, maar dat is niet voldoende. Een oorlog tekent kinderen voor het leven. Maar dan moet de juiste psychosociale hulp wel voor handen zijn. 84 Miljoen kinderen hebben dringend deze hulp nodig. Teken jij onze petitie #getekendvoorhetleven?
Alexa Rank
423,515
close. Professionals gespecialiseerd in moderne IT-architecturen en (integratie) middleware. Whitehorses committeert zich niet aan een enkel product of stack, maar
Alexa Rank
424,214
Naturalis Biodiversity Center | Museum en onderzoek in Leiden. Naturalis Biodiversity Center: voor iedereen die meer wil ontdekken over de rijkdom van de natuur. Ons museum is even dicht, maar ons onderzoek gaat gewoon door.
Alexa Rank
477,650
Home Page. Wicked Wigs is hèt adres voor hoge kwaliteits pruiken, Grimas schmink, pruik accessoires, clip ins, funlenzen van Colourvue, vampiertanden van Scarecrow, sieraden en kleding. Onze pruiken zijn prima geschikt voor dagelijks gebruik carnaval,, maar ook voor travestie, theater, fantasy en cosplay evenementen. Kom dus gezellig langs in onze winkel in Eindhoven
Alexa Rank
537,650
Startpagina. MKB administratie boekhouding MKB ADMINISTRATIE ADMIN4YOU is gespecialiseerd in het voeren van administraties voor het MKB ,Web shop's ZZP'ers maar ZZP'ers in de zorgook diverse ambachten zoals slagerijen, bakkers taxibedriven en schoonheidssalon's. Bij ADMIN4YOU bent u aan het juiste adres. Wij hebben onze klantenkring Wij hebben onze klantenkring door heel Nederland, van Zuid, Midden en Noord Limburg en Brabant tot Noord Holland Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op de administratie kosten ?Neem kontakt met ons op en bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek en bespaar 20% tot 40% op uw administratie kosten. Tel: 085-4011782 Voor Eindhoven 040 3041357Mob: 06 51745509 HORECA ADMINISTRATIE ADMIN4YOU is een specialist op het gebied van horeca administratie en loon administratie. Vanwege onze horeca specialisatie bieden wij u een absolute meerwaarde aan bij het opstellen van o.a. de jaarrekening en de fiscale aangiften. Bij ADMIN4YOU bespaart u gemiddeld 20% tot 40% op uw administratie kosten. Bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek, 085 4011782 06 51745509 of vraag meteen een offerte aan. ADMIN4YOU EN UW ADMINISTRATIE Onze afdeling MKB administratie bestaat uit een team van diverse adviseurs. ADMIN4YOU heeft een aparte afdeling loonadministratie, en een aangifte bureau. AMIN4YOU verzorgt de volledige administratie zonder dat u hier nog enig omkijken naar heeft. Van winkel tot garage Offerte boekhouder Amsterdam, offerte boekhouder Den Haag, offerte boekhouder Utrecht, offerte beoekhouder Rotterdam, offerte boekhouder Breda,Offerte boekhouder Haarlem, offerte boehouder Arnhem, offerte boekhouder NijmegenMKB ADMINISTRATIE administraties voor het MKB, Web shop's,  ZZP'ers maar ook diverse ambachten zoals slagerijen, bakkers Taxi bedrijven en schoonheidssalon's. Bij ADMIN4YOU bent u aan het juiste adres. Wij hebben onze  klantenkring  door heel Nederland, van Zuid, Midden en Noord Limburg en Brabant tot Noord Holland Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op de administratie kosten ? Neem kontakt met ons op en bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek en bespaar 20% tot 40% op uw administratie kosten.Tel:  085- 4011782           Voor Eindhoven 040 3041357 Mob: 06 51745509HORECA ADMINISTRATIEADMIN4YOU is een  specialist op het gebied van horeca- administratie  en loon administratie/ salarisadministratie. Vanwege onze horeca specialisatie  bieden wij u een absolute meerwaarde aan bij het opstellen van o.a. de jaarrekening en de fiscale aangiften. Bij ADMIN4YOU bespaart u gemiddeld 20% tot 40% op uw administratie kosten. Bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek, 085 4011782   040 3041357 06 51745509 of vraag meteen een offerte aan.ADMIN4YOU EN UW ADMINISTRATIE Onze afdeling MKB administratie bestaat uit een team van diverse adviseurs. ADMIN4YOU heeft een aparte afdeling loonadministratie/salarisadministratie, e n een aangifte bureau. AMIN4YOU verzorgt de volledige administratie z onder dat u hier nog enig omkijken naar heeft. Van winkel tot garage bedrijf en van Web shop tot dienstverlener in de zorg,  uw administratie en loonadministratie /salarisadministratie zijn bij ons in goede handen!ADMINISTRATIE Wanneer u de administratie uit besteedt aan ADMIN4YOU bent u verzekerd van een snelle efficiënte werkwijze. ADMIN4YOU verwerkt Uw hele administratie, boekt alle facturen en bonnen in en u ontvangt iedere maand of kwartaal een rapportage. Wij geven u ook belastingadvies, zodat u waar voor uw geld krijgt. `en dat alles voor een vast laag bedrag per maand! Interssant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. • Administratie voor het MKB • Horeca Administratie • Administratie voor klusbedrijven • Administratie Taxibedrijven • ZZP administratie • Administratie vof • Administratie BV • Loonadministratie Zitten wij niet in uw regio, geen probleem.Uw administratie kan geheel op afstand digitaal worden verwerkt. Bijvoorbeeld met scan en herken.Wij komen graag bij u langs , u bent bij ons van harte welkom om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend kontakt met ons op via mail of telefoon. Ook uw administratie verwerken wij graag. WAT DOEN WIJ VOOR DAT VASTE LAGE BEDRAG PER MAAND • Wij boeken uw administratie in, inkoop verkoop, bankkas • Digitale aangifte omzetbelasting (BTW) per maand of kwartaal • digitale aangifte ICP, Intra Communautaire Prestaties • Elke maand of kwartaal financiële rapportage • per jaar de IB/winstaangifte • winst en verliesrekening / Balans /Jaarrekening • Periodiek doornemen financiële rapportage • Advies hoort bij onze service evenals persoonlijk contact • Voordelen? Voor een vast bedrag per maand uw totale administratie op orde incl aangiften • U heeft er geen omkijken meer naar WELKE WERKZAAMHEDEN KUNNEN WIJ VOOR U VERRICHTEN • Inrichten en openen van de administratie • Boeken van inkoopfacturen • Verkoopfacturen en dagafschriften • Kasadministratie • Facturatie • Winst en Verliesrekening • Balans samenstellen • Aangifte BTW • Aangifte IB/Winst • Aangifte VPB • Deponeren jaarrekening bij de Kamer van Koophandel • Loonadministratie • Loonaangifte • Debiteuren beheer • Periodieke financiële rapportages • Opstellen jaarstukken BENIEUWD HOEVEEL U GAAT BESPAREN? ADMIN4YOU VOOR UW COMPLETE ADMINISTRATIE EN LOONADMINISTRATIEHeeft u vragen ? Neem gerust contact met ons op voor een verhelderend gesprek. Klik boven op de knop bel mij, vul uw nummer in en wij bellen u terug. Het is ook mogelijk dat u zelf een gedeelte van uw administratie voert bijvoorbeeld via online boekhouden. U kunt hier ook een gratis proefabonnement aanvragen op online boekhouden OONADMINISTRATIE/SALARISADMINISTRATIE Wanneer u de loonadministratie door ADMIN4YOU laat verzorgen Dan verrichten wij alle werkzaamheden die met het verlonen van uw Medewerkers te maken heeft. o Salarisberekening o Betaalstaat te betalen netto loon o Loonstroken o Aangifte loonbelasting o Loonstaten o Loonkosten overzicht per werknemer/ per periode o Opbouw vakantiegeld o Opbouw vakantie uren o Pensioen aangifte o Werkkostenregeling o Reiskosten en onkostenvergoeding o Auto van de zaak/bijtelling o Contracten o Jaaropgave o WILT U DE LOONADMINISTRATIE AAN ONS UITBESTEDEN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND KONTAKT MET ONS OP Door ADMIN4YOU de loonadministratie/Salarisadministratie Te laten verzorgen betekend voor u dat de loonstroken altijd op tijd Klaar zijn. Wij kunnen de loonstroken rechtstreeks per post of email naar uw Medewerkers versturen. Zijn de lonen verwerkt dan weet u ook meteen hoeveel loonbelasting U moet afdragen met betalingskenmerk en voor welke datum. De loonadministratie wordt compleet digitaal aangeleverd. Wij doen dit alles tegen een voordelig tarief per medewerker. Loonadministratie voor Horeca Loonadministratie voor MKB Loonadministratie voor Klusbedrijf Loonadministratie voor DGA Loonadministratie voor BV Loonadministratie voor Loonadministratie voor VOF BENIEUWD HOEVEEL U GAAT BETALEN VOOR UW ADMINISTRATIE OF LOONADMINISTRATIE? VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN. ZITTEN WE NIET IN UW REGIO? GEEN PROBLEEM. DE LOONADMINISTRATIE EN OF ADMINISTRATIE WORDT GEHEEL DIGITAAL VOOR U VERZORGD. WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM DE MOGELIJKHEDEN MET U TE BESPREKEN NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VIA MAIL OF TELEFOON. OOK UW LOONADMINISTRATIE OF ADMINISTRATIE VERWERKEN WIJ GRAAG. LOONADMINISTRATIE DGA Je verricht als zelfstandig ondernemer je werkzaamheden vanuit een BV. Ook als je verder geen personeel in dienst hebt is het als DGA noodzakelijk een loonadministratie bij te houden, en jezelf loon uit te keren. LOONADMINISTRATIE UITBESTEDEN Aan het bijhouden van je loonadministratie inclusief de wet en regelgeving hoef je geen onnodig tijd te besteden. Dat kan je eenvoudig aan Admin4you overlaten. Admin4you zorgt tegen minimale kosten het hele jaar dat je loonadministratie netjes is geregeld. Het uitbesteden van je loonadministratie aan Admin4you Is de perfecte manier om zeker te zijn dat het op tijd, juist en volledig op een eenvoudige manier wordt geregeld. Een stukje rust in je ondernemerschap. Eenvoudig geef je ook wijzigingen door of kun je vragen stellen. Pak de telefoon of mail, geef je wijziging door of stel je vraag. We staan je direct te woord en voeren je wijzigingen meteen door. WELKE DIENSTEN LEVEREN WE AAN JOU ALS DGA o PER MAAND OF KWARTAAL VOORUIT LOONSTROOK o LOONAANGIFTE PER MAAND o ONBEPERKT MUTATIES DOORGEVEN o PRIVE BIJTELLING AUTO VAN DE ZAAK DIRECT VERWERKT IN DE LOONAANGIFTE KOSTEN LOONADMINISTRATIE DGA VASTE LAGE PRIJS € 120,00 PER JAAR NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP BEL 06 517455O9 OF 085 4011782 [email protected] ONLINEBOEKHOUDEN Admin4you Online boekhouden in de cloud U kunt via elke computer met een goede internetverbinding online boekhouden 24 uur per dag 7 dagen in de week boekhouden waar en wanneer het u uitkomt Altijd automatische backups Geen aanschaf van dure software Geen hardware eisen Overal en altijd direct toegang tot al uw financiële gegevens Verschillende abonnementsvormen en verschillende boekhoudpakkketten o.a.: o AFAS SMALBUSSINES o KLEISTEEN o E-BOEKHOUDEN o EXACT o EN ANDERE PROGRAMMA'S ADMIN4YOU KIJKT EVEN MET U MEE ALS U ER NIET UITKOMT GRATIS EEN MAAND PROBEREN HEEFT U GEEN ZIN HET ZELF TE DOEN, U KUNT ER OOK VOOR KIEZEN UW ADMINISTRATIE EN OF LOONADMINISTRATIE GEHEEL DOOR ONS TE LATEN VERZORGEN VOOR EEN VAST LAAG BEDRAG PER MAAND OFFERTE AANVRAGEN o Zoekt u een boekhouder, middels dit formulier kunt u een offerte aanvragen voor uw: o Administratie o Loonadministratie/Loonaangifte o Debiteurenbeheer o IB / VPB aangifte o BTW aangifte o Facturatie o Opstellen van Jaarrekening o Online boekhouden o Scan & Herken Binnen 3 uur een offerte in uw mailbox.
Alexa Rank
1,000,001
Ooglidcorrectie met Plexr- Plexr Cosmedic Solutions. Toe aan een ooglidlift maar liever geen operatie? Kies voor een ooglidcorrectie met Plexr. Plexr lift oogleden en vervlakt rimpels zonder snijden.
Alexa Rank
1,000,001
. Welkom op de website van bridgeclub V.O.P. Venlo V.O.P. staat voor: Voor Ons Plezier. Onze club is opgericht op 25 april 2007 en heeft op dit moment 78 leden. Het is vooral een gezelligheidsclub maar wel met de intentie om "groter te groeien" zonder echter de sfeer en de hechtheid van de club aan te tasten. De…
Alexa Rank
1,000,001
Home - Stadsblogger - Stadsblogger. Wil je een dagje weg in Nederland maar heb je geen idee waar je naar toe moet? Stadsblogger helpt je met het vinden van de leukste plekken in Nederland.
Alexa Rank
1,000,001
Dominoes Mexican Train | Het gezelligste spel voor jong en oud. Dominoes The Mexican Train bestaat al heel lang. U kent natuurlijk allemaal de bekende zwarte stenen met de witte stippen. Maar dit spel gaat veel verder.
Alexa Rank
1,000,001
Uw zaak in goede handen met onze advocaten - GH Advocaten. Een fris advocatenkantoor met een lange en respectabele staat van dienst. Een kantoor dat de taal van de regio spreekt, een kantoor waar cliënten geen nummer zijn maar waar clienten bijstand van een compleet team krijgen.
Alexa Rank
1,000,001
Internet Marketing Bureau IMG - Waar website werknemers worden. Een internet marketing bureau met maar 1 focus, jouw rendement. Ontdek hoe wij ook van jouw website je beste werknemer maken.
Alexa Rank
1,000,001
Freelance developer inhuren? - Lajos.nl webdevelopment. Bij Lajos.nl kunt u een developer inhuren, maar ook kunt u uw project aan ons uitbesteden. Wij zijn gespecialiseerd in: PHP, Python en Front-end technieken.
Alexa Rank
1,000,001
Datum vandaag. Op datum vandaag vind je alle informatie van vandaag niet alleen de datum en het weeknummer maar ook de feestdagen en schoolvakanties kun je hier vinden.
Alexa Rank
1,000,001
Totalcarparts. Totalcarparts is de website voor uw auto onderdelen, tuning, wieldoppen, xenon, uitlaatsierstukken maar ook technische onderdelen. Alles gratis verzonden!
Alexa Rank
1,000,001
Stedentrip Londen. Een nieuw en trendy uiterlijk. Bouwwerken en ... Stedentrip Londen. Een nieuw en trendy uiterlijk. Dit nieuwe imago wordt niet alleen bepaald door de bouwwerken maar ook kunstenaars.
Alexa Rank
1,000,001
Ontdek het zonnestelsel - Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. Het oudste werkende planetarium ter wereld. De Planetariumkamer en het indrukwekkende radarwerk vormen het oudste planetarium ter wereld dat nog werkt. Maar er is meer te zien! De voormalige wolkammerij van Eisinga, astronomische instrumenten, een filmzaal, wisselende exposities en aandacht voor moderne sterrenkunde.
Alexa Rank
1,000,001
Ethereum uitgelegd en Ether (ETH) DIRECT kopen - etherskopen.be. Ether uitgelegd! Ethereum kan worden gezien als een alternatief van de valuta bitcoin maar is veel meer dan slechts een alternatief. Je kunt ether kopen.
Alexa Rank
1,000,001
Beau Bewust - Beau Bewust. Beau Bewust is een verzamelplek over Food, Interieur, Beauty & Lifestyle. Je vindt er dagelijks gezonde, lekkere en originele recepten. Maar als beauty-lover kun je hier ook terecht voor leuke natuurlijke beautyproducten en DIY''s. Daarnaast delen we regel
Alexa Rank
1,000,001
Home | Solaris Energiesystemen. Solaris-energiesystemen adviseert, levert en installeert zonnestroomsystemen bij particuliere woningeigenaren. Het werkterrein is met name de westelijke helft van Nederland maar doe-het-zelf pakketten kunnen landelijk uitgeleverd worden.
Alexa Rank
1,000,001
Stemhulp MijnStem | Verkiezingen 2019 | Citisens. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2018 raadpleegden maar liefst 2,2 miljoen Nederlanders verdeeld over 64 gemeenten stemhulp MijnStem...
Alexa Rank
1,000,001
Foto op doek? Dat kan! Bezoek tuinposter.be en bekijk onze foto''s of upload je eigen foto. Op zoek om een foto op doek te plaatsen? Tuinposter.be bezit vele prachtige foto''s, maar het is tevens mogelijk om je eigen foto af te laten drukken als tuinposter. Bel ons gerust voor meer informatie.
Alexa Rank
1,000,001
Alles in 1 Pakket. Internet, TV en bellen via één aanbieder.. Alles in 1 Pakket, dat wil zeggen, internet, TV en bellen via één aanbieder. Voordeliger dan 3 losse abonnementen, en maar één maandelijkse rekening.
Alexa Rank
1,000,001
Eifel-Hotel MAARIUM: Wellnesshotel Vulkaneifel, Meerfeld. Eifel-Hotels in Vulkaneifel: Urlaub mit Hund, Wandern, Radtouren im Eifel-Wellnesshotel am See (Meerfelder Maar), Wellnessurlaub, TOP-Restaurant. 
Alexa Rank
1,000,001
Steamz. Steamz heeft een unieke visie op recruitment, wij zijn namelijk van mening dat het werken op basis van no cure, no pay niet samengaat met onafhankelijk advies en de oorzaak is van onnodig hoge recruitment kosten. Dat is de reden waarom we niet vóór maar mét onze klanten samenwerken. Vanuit
Alexa Rank
1,000,001
Eclectix I Hoge kwaliteit textielbedrukking tegen betaalbare prijzen. Snelle levering!. Wij staan voor hoge kwaliteit bedrukking tegen betaalbare prijzen en snelle levering. Wij bedrukken en designen T-shirts, hoodies, sweaters, polos en alle andere soorten van textiel. Omgeving Amsterdam, maar wij verzenden (inter)Nationaal.
Alexa Rank
1,000,001
Woorden tellen. Het aantal woorden tellen van een stuk tekst, we tellen niet alleen het aantal woorden maar het het aantal karakters, zinnen, paragrafen en nog veel meer.
Alexa Rank
1,000,001
Around Seven: UX optimizer uit Amersfoort. Ik streef naar een optimale User Experience (UX) zonder daarbij jouw doelen uit het oog te verliezen. Veel bedrijven huren me in voor een langere periode waarin we UX optimalisaties onderzoeken en uitwerken, maar ook one-off projecten zijn welkom.
Alexa Rank
1,000,001
&Koo | Creatieve Marketing & Communicatie. &KOO adviseert en realiseert uw digitale innovatie strategie maar lanceert meteen ook uw applicaties, web(shop) platformen en toepassingen naar gebruikers.
Alexa Rank
1,000,001
Lifa-Living. Voor een hippe, kwalitatieve maar vooral ook betaalbare inrichting van je huis. De komende jaren zullen wij ons assortiment uitbreiden met vele nieuwe artikelen.
Alexa Rank
1,000,001
Uw specialist in Horeca Afzuiging, Kantoor- en Woonhuisventilatie. Uw specialist in Horeca Afzuiging, Kantoor- en Woonhuisventilatie. Wij verkopen u geen lucht maar wel alle techniek daar omheen!!
Alexa Rank
1,000,001
Lafiness: bron van baden | Lafiness - Bron van baden, bron van inspiratie. Lafiness is een compleet gamma om je badkamer in te richten. Omdat het alles omvat wat je maar kan wensen, omdat het tegenover elke smaak een stijl kan pla
Alexa Rank
1,000,001
Het beste plekje aan het Noordwijkse strand - Alexander Beach Club. Kom een dagje relaxen bij Alexander Beach Club in Noordwijk aan Zee! Dat kan natuurlijk op ons terras, maar ook op een bedje op het strand
Alexa Rank
1,000,001
OCMW Oudenaarde - hulpverlening, serviceflats, leupegem, dienstencentrum, restaurant, rechtsbijstand, opvang voor asielzoekers,. Het OCMW van Oudenaarde wil ervoor zorgen dat elke Oudenaardist een menswaardig bestaan heeft. Hij moet aan alle basisbehoeften kunnen voldoen. Daar helpt het OCMW hem bij, maar ook u moet in ruil voor de OCMW-hulp zelf inspanningen leveren,samen doen - samen gaan.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Behoorlijk bestuur Den Helder. Behoorlijk Bestuur Den Helder is een lokale politieke partij met slechts één enkel doel; ‘het opkomen voor de belangen van Den Helder, Huisduinen & Julianadorp‘. De partij voor Behoorlijk Bestuur richt zich louter op Den Helder en heeft geen ander belangen dan de voorspoed en de welvaart van Den Helder en haar inwoners. Wij proberen ons doel primair via vertegenwoordiging in de gemeenteraad te bereiken maar zullen de Helderse belangen zo nodig ter ondersteuning van het lokale politieke proces ook buiten Den Helder behartigen.
Alexa Rank
1,000,001
Hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche - Fiscount. Fiscount biedt ondersteuning aan accountants- en administratie- en belastingadvieskantoren op terreinen die zij zelf niet of onvoldoende in huis hebben. Fiscaal-, juridisch-, accountancy- en pensioenadvies, maar ook PE cursussen, cliëntenbrieven en op de modellenbank kan je zo'n 500 verschillende modellen downloaden.
Alexa Rank
1,000,001
Geld lenen offerte - GeldLenenOfferte.com. Een offerte opvragen voor een lening of verzekering kan hedendaags simpel met een paar klikken. Maar waarom willen wij offertes opvragen?
Alexa Rank
1,000,001
Spanje voor jou - Ga mee op vakantie naar het echte Spanje. Wil je op vakantie naar Spanje, maar niet in de toeristenmassa''s belanden? Laat Spanje expert Ria Poulsen je meenemen naar het echte Spanje
Alexa Rank
1,000,001
TREINBESTUURDER.BE. Zoek je naar informatie over de job als treinbestuurder? Zie je het zitten om de stap naar deze uitdagende job te zetten? Dan kan je hier meer informatie vinden, niet alleen over de job maar ook over alles wat om en rond dit beroep samenhangt. Ook voor reeds aan de slag zijnde treinbestuurders zijn er handige tools zoals een agenda, logboek, telefoonboek,... en voor de fun kan je ook inchecken in treinen die je doet.
Alexa Rank
1,000,001
De kinderkookshop | Koken en eten met kinderen | Recepten & blogs. De site om te koken en eten met kinderen! Blogs en recepten voor kinderen. Voor iedere dag, maar ook voor kerst of traktaties!
Alexa Rank
1,000,001
Frittata is een Italiaanse variant op de Hollandse omelet.. Frittata is een Italiaanse variant op de Hollandse omelet. Daarbij kan het gerecht in een koekenpan worden klaargemaakt, maar ook in de oven.
Alexa Rank
1,000,001
Health & Medical | Gezondheid en welzijn. Hoi ik ben Anne-fleur, een 21 jarige student uit Rotterdam! Deze pagina is mijn eigen plekje op het internet waar ik je alles vertel over gezondheid en welzijn. Vroeger was ik nooit echt bezig met sporten en gezond eten totdat ik merkte dat beweging en je eetpatroon echt een verschil maken. Sindsdien heb ik veel meer energie en dit wens ik iedereen toe. Ik zie veel mensen om mij heen die ook opzoek zijn naar gezonde leefstijl, maar het moeilijk vinden om hieraan te beginnen. Ik heb daarom besloten om op deze blog mijn ervaringen, ideeën, tips en tricks te delen en wens je veel leesplezier toe!
Alexa Rank
1,000,001
Volg Bijles | Binnen 24 uur een bijlesdocent | BijlesMatch. Meld je vrijblijvend aan voor bijles bij BijlesMatch. Vrijblijvende proefles aan huis voor maar €10,-. Alle bijlesuren zijn 12 maanden geldig, flexibel en betaalbaar.
Alexa Rank
1,000,001
Wereldschilder.nl. Zoekt u een goede schilder? Een schilder die meedenkt, die pas tevreden is als u dat bent, maar die wel werkt met scherpe tarieven? Bel dan Wereldschilder.nl.
Alexa Rank
1,000,001
Alle evenementen, activiteiten en uitjes in jouw regio! - Vrijetijdkrant. In de Vrijetijdkrant kan je veel meer vinden over wat er te doen is. Alle actuele informatie over evenementen, festivals, markten en ga maar door!
Alexa Rank
1,000,001
Apple Macbook kopen? Kijk en vergelijk de beste aanbieding. Prijzen vergelijken van Macbook Pro Touch Bar, Air, Retina, maar ook voor uw iMac, iPad en iPhone X kijk je op Macbook.nl.
Alexa Rank
1,000,001
Welkom bij Villa Aberson in Olst, Salland (Overijssel). Villa Aberson: Hotel of Bed & Breakfast? Villa Aberson in Olst, ten noorden van Deventer (Overijssel, Salland) is niet zomaar een Bed & Breakfast, vakantiehuis of hotel , maar
Alexa Rank
1,000,001
Anoniem Thuiswerk snel veel geld verdienen 24/7 mogelijk.. Thuiswerk Bellen met of zonder Beeld voor onze erotische telefoondienst? Verdien per maand € 2.000,- of meer. Anoniem werken wanneer je maar wilt.
Alexa Rank
1,000,001
Home. Welkom bij Body & Power Body & Power is het grootse en populairste  online blog van Nederland op gebied van gezonde voeding en fitness, maar...
Alexa Rank
1,000,001
Meubilex: De specialist in wonen. Meubilex: Met een passie voor mooie meubels zijn wij dagelijks voor u op zoek naar de mooiste banken, eettafels, stoelen maar ook andere klein meubelen.
Alexa Rank
1,000,001
Parochiepastoraal Zone Averbode | Samen bouwen aan één geloofsgemeenschap: Okselaar (H. Hart & Sint-Antonius van Padua), Averbode (Sint-Jan de Doper Dorpskerk & Abdijkerk), Messelbroek (Sint-Michiel) en Testelt (Sint Pieter). Hallo, welkom op onze website! Graag willen we je verder helpen met allerlei praktische informatie uit de parochies Okselaar, Averbode, Testelt en Messelbroek. Voor de pastorale medewerkers, misdienaars maar ook voor de ouders en jongeren van de Jongerenkerk of de catechese, de leerlingen en leerkrachten van de lagere scholen, de jeugdbewegingen enzovoort is er op…
Alexa Rank
1,000,001
Dierenhof Debrabandere. De dertigste verjaardag staat voor de deur, maar we zitten niet stil. Nog steeds HET adres voor wie op zoek is naar een toffe pup!
Alexa Rank
1,000,001
Welkom - ENGIE Energie Grootzakelijk. ENGIE levert niet alleen energie, maar is ook uw partner op het gebied van besparen, verduurzamen, opwekken en de allesomvattende energietransitie. Bekijk nu onze website en maak kennis met ENGIE Energie Zakelijk.
Alexa Rank
1,000,001
Oscar en Fotos | Reflexiones e ideas en torno a la fotografía. Reflexiones e ideas en torno a la fotografía
Alexa Rank
84,325
TechPulse - Elke dag de vinger aan de pols van de technologiewereld. Elke dag de vinger aan de pols van de technologiewereld
Alexa Rank
89,710
Vaardigheden zichtbaar maken in het digitaal portfolio - Simulise. Zoekt u het beste Digitaal Portfolio voor uw school? Vraag een vrijblijvende demo aan! Simulise biedt: Competentiediagrammen, LOB, 21e eeuwse vaardigheden en meer.
Alexa Rank
96,563
TV OOST - Regionaal nieuws uit Oost-Vlaanderen. Uw dagelijkse portie regionaal nieuws uit Oost-Vlaanderen
Alexa Rank
112,531
Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC.. Welkom op de vacature website van Amsterdam UMC, locatie AMC. Hier vind je onze openstaande vacatures voor: Zorg, Research, Onderwijs en Diensten.
Alexa Rank
125,978
Gezond & Slank met Keto Recepten - Het Keto dieet. Het Keto dieet - Gezond & Slank met het Keto dieet!
Alexa Rank
175,299
newsmonkey. Newsmonkey is hét nieuwsmerk van generation Y: journalistiek en entertainment die domineren via sociale media.
Alexa Rank
517,123
Het Belang van Limburg. Op de website van Het Belang van Limburg lees je op elk moment het laatste nieuws uit Limburg. Ook binnen- en buitenlands nieuws, economie, media & cultuur en sport komen uitgebreid aan bod.
Alexa Rank
758,743
À la loupe | d'un portrait à l'autre. d'un portrait à l'autre
Alexa Rank
1,000,001
Gemeente | 's Grevelduin en Vrijhoeve Capelle
Alexa Rank
1,000,001
Slim Investeren / Beleggen SkyWay Duurzaam Transport | Ikbesteedhetbeter.nl. 2018 - Investeerders gezocht | Slim Beleggen doe je in Skyway Duurzame Transsport Technologie. Hoog Start Rendement
Alexa Rank
1,000,001
Drrroomland
Alexa Rank
1,000,001
Nel Schellekens van kop tot kont chef, 0% waste, 100% taste. Nel Schellekens kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste
Alexa Rank
1,000,001
Kunststof kozijnen - de vijf voordelen van Benitech kozijnen. Kunststof kozijnen zonder aanbetaling met 20 jaar garantie - uw garantie voor topkwaliteit! Lees hier alles over de vijf voordelen van Benitech Kozijnen.
Alexa Rank
1,000,001
Concept-Catering Nederland
Alexa Rank
1,000,001
Stoppen met roken | Allen Carr. De Allen Carr-training werkt echt! En snel: in 5 uur van het roken af! Stoppen met roken met Allen Carr's Easyway is de oplossing voor particulieren en bedrijven.
Alexa Rank
1,000,001
Best of the Web | Economics, Financial markets and politics. Economics, Financial markets and politics
Alexa Rank
1,000,001
WaarMaarRaar.nl - de opmerkelijkste krant van Nederland. De opmerkelijkste krant van Nederland
Alexa Rank
116,731