BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Mensen

Top 250 Websites on MENSEN

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Oct 1 2021.
Here are the best websites we found: standaard.be • hotornot.nl • emiliani.be • surfspace.nl • evean.nl • dpgmedia.nl • irres.be • missionmatters.nl • debremstruikbe.webhosting.be

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
De Standaard. Het meest recente nieuws uit België en het buitenland, economie en geld, cultuur, sport en lifestyle. Lees online de krant en DS Avond.
Alexa Rank
4,223
Hot or Not - Ontmoet nieuwe mensen. Zet mensen in je hotlijst, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt. Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!
Alexa Rank
1,000,001
Emiliani – voorziening voor mensen met een beperking. woon- en dagbestedingsvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking
Alexa Rank
1,000,001
SURF Communities verbindt mensen | SURF Communities. SURF Communities verbindt mensen die binnen het onderwijs en onderzoek werken aan ICT-innovatie. Lever je bijdrage: deel, reageer, discussieer en vind kennis en...
Alexa Rank
1,000,001
Evean helpt mensen in Noord-Holland met gespecialiseerde verpleging | Evean
Alexa Rank
1,000,001
DPG Media | ECHTE MENSEN. ECHTE MEDIA . ECHTE RESULTATEN. DPG Media is het grootste mediahuis van Nederland. Onze media komen al decennia lang dagelijks over de vloer bij miljoenen Nederlandse huishoudens. Met merken die zowel onze lezers als adverteerders een prachtig platform bieden. We informeren, inspireren en entertainen.
Alexa Rank
46,398
Irres – passie voor vastgoed en mensen. Een ruim vastgoedaanbod in de ruime regio Gent vindt u bij Irres: De Pinte, Drongen, Latem. Met vakkennis helpen wij u verder bij huren van vastgoed en kopen van vastgoed
Alexa Rank
49,219
Home | Mission Matters. MENSEN TRANSFORMEREN ORGANISATIES Organisaties zijn een plek waar….Ambitie gekoppeld wordt aan talenten van mensen om klanten passende diensten te leveren. Mensen de goede werkzaamheden goed doen, zonder gedoe. De juiste middelen beschikbaar zijn en nieuwe ideeën worden omarmd. Potentieel wordt ontwikkeld en samenwerking soepel loopt. Mission Matters helpt jouw medewerkers om deze plek zelf te creëren.
Alexa Rank
1,000,001
De Bremstruik – zuurstof in de stad, zuurstof voor de mensen
Alexa Rank
1,000,001
Ambitech B.V. – De kracht om mensen te laten leren en ervaren!
Alexa Rank
1,000,001
MeanderGroep - Mensen met aandacht. MeanderGroep is de grootste zorgaanbieder in Parkstad en Westelijke Mijnstreek. Wij zijn een brede organisatie, actief in de zogeheten intramurale en extramurale zorg, met een totaalpakket van maatschappelijke dienstverlening en services.
Alexa Rank
1,000,001
De Mensen
Alexa Rank
1,000,001
Het Nieuwsblad. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
Alexa Rank
11,949
Modem Expertnetwerk Ondersteunende Technologie - Modem, expertnetwerk ondersteunende technologie. Modem helpt mensen met een beperking en zorgorganisaties met technologische hulpmiddelen die communicatie ondersteunen.
Alexa Rank
1,000,001
Erasmus. Mensen met verschillende levensovertuigingen moeten verdraagzaam met elkaar samenleven en talenten van elkaar te waarderen. De visie van Erasmus College.
Alexa Rank
1,000,001
Business Insider Nederland. Welkom! Business Insider is met meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand het grootste zakelijke nieuwsplatform van Nederland. Ook wereldwijd heeft Business Insider met 150 miljoen unieke bezoekers per maand een leidende positie. Wij brengen dagelijks zakelijk nieuws op een toegankelijke en inspirerende. Wij schrijven met name over Finance, Tech en Ondernemen We helpen zakelijke beslissers en business professionals om hun concentreren ons op alles wat je zakelijke en persoonlijke leven kan verbeteren. Gemaakt voor ondernemende mensen die veranderingen omarmen.
Alexa Rank
42,191
Huispedia - Weet waar je huis staat.. Wij helpen jou altijd de beste keuzes te maken rondom jouw woning. Zet zelf je woning te koop en bereik miljoenen mensen per maand. Ontdek woningen die nog niet te koop staan en veel meer.
Alexa Rank
49,210
Home | Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers: de IND beoordeelt alle verblijfsaanvragen van mensen die in Nederland willen wonen of die Nederlander willen worden. Dat doen we zorgvuldig, want ons werk doet ertoe.
Alexa Rank
71,600
NieuwNieuws. Nieuwnieuws combineert het laatste nieuws met de grappigste en meest interessante berichten van de dag. Alles wat je wil weten kort en overzichtelijk op één plek.
Alexa Rank
37,686
Het Belang van Limburg. Op de website van Het Belang van Limburg lees je op elk moment het laatste nieuws uit Limburg. Ook binnen- en buitenlands nieuws, economie, media & cultuur en sport komen uitgebreid aan bod.
Alexa Rank
39,303
Kieskeurig.nl | Wat je ook kiest: Blijf Kieskeurig. Wekelijks laten honderden mensen hun product- en winkelreviews achter op Kieskeurig.nl · Doe er je voordeel mee en maak de juiste keuze.
Alexa Rank
115,254
Installatiebedrijf Friesland - Koninklijke Damstra Installatietechniek. Damstra is specialist op het gebied van de installatietechniek, duurzame techniek, logistiek en renovatie.
Alexa Rank
1,000,001
Microdosing.nl | Informatie, onderzoek & community. Platform voor informatie, educatie en onderzoek naar microdosing. Community voor mensen die onder begeleiding verantwoord willen microdoseren.
Alexa Rank
133,787
Udea | Verbindend in biologisch. Udea is een groothandel, merkenhuis, im- en exporteur van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Udea is ook een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is. Een bedrijf waarvan alle mensen graag met positieve energie samen met u de verbinding maken in biologische levensmiddelen.
Alexa Rank
144,272
HIV datingsite voor HIV singles: Gratis chatten en daten. Datingsite voor HIV-positieve mensen! Kom vandaag nog in contact met andere HIV-positieve Singles op HIV plus Dating.
Alexa Rank
310,749
Visa. Onze kunstenaars ontwerpen met de hand gepersonaliseerde portretten van dieren en mensen . Kies een stijl, upload uw foto en wij doen de rest! Bestel uw unieke kunstwerk vandaag nog!
Alexa Rank
318,768
BOTS by RevenYOU. Professionele cryptocurrency handelaren weten het al jaren; bots beleggen beter dan mensen. Daarom heeft RevenYOU de BOTS app ontwikkeld zodat ook jij geautomatiseerd kan beleggen.
Alexa Rank
450,737
BRAC International - Creating chances for the world's poor. BRAC International werkt aan sociale en economische ontwikkeling en bereikt hiermee 23 miljoen mensen in 10 landen in Azië en Afrika
Alexa Rank
468,247
Blogs en interviews - BroedplaatsZ. Op BroedplaatsZ delen mensen die zorg gebruiken én mensen die in de zorg werken hun ervaringen. Door te bloggen over hun leven en werk maken zij zichtbaar wat er speelt. De ervaringen van de deelnemers geven inzicht in het leven van mensen die zorg gebruiken. Welke mogelijke oplossingen zien zij voor de problemen waar zij tegenaan lopen met hun aandoening/beperking? Wat kan de omgeving van hun ervaring leren? Waar hebben zij baat bij? Beleidsmakers en andere zorgprofessionals kunnen hier gebruik van maken, zodat beleid nog beter aansluit op de vraag van de mensen voor wie de zorg bedoeld is.
Alexa Rank
1,000,001
WSD-Groep: Home. WSD maakt het verschil voor mensen. Wij denken als partner mee met gemeenten en werkgevers over hoe wij samen zo goed mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen helpen aan werk. Wij bieden effectieve en efficiënte oplossingen voor personeelsvraagstukken en zorgen dat mensen die mee willen doen aan het werkproces zo optimaal mogelijk worden ingezet.
Alexa Rank
1,000,001
Brocacef. Brocacef zet zich dagelijks in voor de gezondheid van mensen. Want daar is waar het om draait: mensen helpen gezond te zijn en te blijven. Brocacef wil dé zorgpartner zijn waar mensen bewust voor kiezen. We zijn daar waar consumenten en zorgprofessionals behoefte hebben aan advies over een gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen.
Alexa Rank
1,000,001
Koolhydraten dieet afvallen low-carb diet. Op koolhydraten.nl kunt u zien hoeveel koolhydraten in producten zitten. Ook vindt u het aantal calorieën en de hoeveelheid vet. Dit is vooral van belang voor mensen met een low carb dieet of mensen die het Atkins dieet volgen.
Alexa Rank
1,000,001
ChatPlaza.com - De beste gratis chat, chatten via web chat of app. Gezellig chatten met anderen, ontmoet nieuwe mensen op de chat met dezelfde interesses, maak je eigen chatbox aan, speel gratis online spelletjes en leer leuke mensen kennen voor een flirt of misschien zelfs wel een date of een serieuze relatie. Download onze chat app en kom gezellig chatten in de chatboxen!
Alexa Rank
1,000,001
Welkom bij Woordhelder - Oplossingen bij leesuitdagingen zoals dyslexie - Woordhelder. Woordhelder is leverancier van topproducten voor mensen met dyslexie. We bieden u de beste hulpmiddelen. Voorleessoftware , dyslexiesoftware, Slimme pen, Livescrive, leesliniaal, mindmappen. Allemaal voorbeelden van hoe we mensen met dyslexie kunnen helpen.
Alexa Rank
1,000,001
Kwaliteitsvol wonen en werk. Kwaliteitsvol Wonen en Werk Voor en met mensen die meer kansen verdienen Daarvoor bestaat en werkt De Poort vzw
Alexa Rank
1,000,001
Een goed middel tegen migraine | Excedrin. Excedrin is speciaal ontwikkeld voor mensen met migraine. Dit middel verlicht de pijn en tempert de bijbehorende symptomen van migraine. Ontdek Excedrin nu.
Alexa Rank
1,000,001
New Honey Dating - Geniet van passievolle en discrete affaires. Single, in een relatie, of gewoon nieuwsgierig? Echte flirts, discrete avonturen: ontmoet gelijkgestemde mensen en verleg je grenzen. Gratis registratie!
Alexa Rank
1,000,001
Kenhardt: Human profit.. Human Profit: Wij maken mensen & organisaties nóg beter!
Alexa Rank
1,000,001
Rolmodel.be. Een platform voor mensen met een beperking, hun zorgverleners en familie en vrienden. Een plaats voor info, hulp, steun & tips. Een échte community!
Alexa Rank
1,000,001
Duurzame groepsreizen voor jongeren van 18 tot en met 30 jaar. KrisKras biedt begeleide jongerenreizen, citytrips, weekends en daguitstappen met respect voor mensen, natuur en cultuur. Voor jongeren van 18 tot en met 30 jaar
Alexa Rank
1,000,001
ASBR Compaz, YouManagement en Subsidium. ASBR brengt mensen in organisaties in beweging! Standaard concepten bestaan niet in ons vakgebied, immers: iedere vraagstelling vraagt een maatwerkaanpak.
Alexa Rank
1,000,001
www.levensmozaiek.nl - wegen_tot_bezield_leven. Levensmozaiek wil mensen begeleiden op weg naar een vervuld, gelukkig en zinvol leven, dat gegrond is in moed, compassie en verbondenheid met jezelf, anderen en de Ander.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Dudok Wonen. Dudok Wonen gelooft in de kracht van mensen. We bieden hen kansen om aan een woning te komen waarmee ze onafhankelijk(er) worden op de woningmarkt. Wij hebben zowel huur- als koopwoningen.
Alexa Rank
1,000,001
Training Programs to get Functional Fit - RxGUIDE training and lifestyle!. RxGUIDE is een merk voor training en lifestyle. Ons doel is om kwaliteitsproducten, informatie en middelen te bieden om mensen te helpen functional awesome fit te worden. Online training- en nutrion programma's, workshops, webinars en personal coaching
Alexa Rank
1,000,001
Growfunding - Crowdfunding in jouw stad!. Growfunding helpt je om van jouw idee een project te maken. Growfunding is je project financieren. Het is (leren) communiceren en nieuwe mensen ontmoeten.
Alexa Rank
1,000,001
Christa Krommenhoek - Creatief schrijven & coaching. Christa is een creatieve en coachende schrijver. Ze inspireert en bemoedigt mensen met haar woorden en creativiteit om hun hart te openen en vanuit vertrouwen te leven.
Alexa Rank
1,000,001
Secretflirt (Sf.dating) | Breng weer verleiding, aandacht & passie in je leven. Anoniem, Discreet én Vrouwvriendelijk. Passie & Aandacht, Ontmoet nieuwe mensen, breng weer meer kleur in je leven. Ben je respectvol, sociaal en communicatief ingesteld dan ben je welkom als nieuw member op SF. Anonimiteit en privacy wordt door veel members op prijs gesteld.
Alexa Rank
1,000,001
Alleen zijn hoeft niet. Voelt u zich alleen op de wereld? Midden tussen de mensen, maar niemand die om je geeft,niemand waarmee het klikt...
Alexa Rank
1,000,001
ChangeCreators | Re-integratiebureau voor heel Nederland. ChangeCreators is een carrièremanagement bureau met ervaren, betrokken en deskundige adviseurs voor spoor 2, outplacement, loopbaanbegeleiding, (job)coaching, modulaire re-integratiediensten, werkfit maken en naar werk. Wij leggen ons erop toe voor mensen een positieve en gedegen verandering in werk te realiseren.
Alexa Rank
1,000,001
Inschrijven - Toppers Professionals. Toppers Professionals: Horeca uitzendbureau & Chauffeursdiensten. Met ons innovatieve plansysteem en onze grote pool van medewerkers hebben wij binnen ''no-time'' de juiste mensen op de plekken staan.
Alexa Rank
1,000,001
linlicious-style.nl |. Steeds meer mensen winkelen online. Of het nu je boodschappen zijn, je kleding of apparatuur, eigenlijk kun je alles wat je in een fysieke winkel koopt ook
Alexa Rank
1,000,001
Chatten met Vreemden - Chat Nu. Spannende chats met mensen uit jouw omgeving volledig anoniem. Chatten met vreemden is nog nooit zo leuk geweest!
Alexa Rank
1,000,001
| TIPz | Geef Parkinson een ander gezicht. Door de aandacht te vestigen op de mensen achter de ziekte van Parkinson, willen we hen een beter inzicht te geven in de beleving van deze grote uitdaging.
Alexa Rank
1,000,001
ad invinitum wijnen. Bij ad invinitum zijn we gepassioneerd door geweldige wijnen, van geweldige mensen en geweldige plaatsen. ad invinitum brengt jou een selectief en exclusief gamma kwaliteitswijnen, waarbij kwaliteit, exclusiviteit en originaliteit centraal staan.
Alexa Rank
1,000,001
Home | Wendy Walrabenstein. Leefstijl therapie gaat over duurzame gedragsverbetering voor een gezonder en fijner leven. Ik help mensen naar een gezonde leefstijl, niet alleen voeding>>
Alexa Rank
1,000,001
Febelfin, jouw gids. Het doel van Febelfin is om zoveel mogelijk mensen informatie en advies geven over de verschillende aspecten van de bankenwereld.
Alexa Rank
1,000,001
Bright Alley | Conclusion. Bright Alley | Conclusion zet mensen in beweging. Zo helpen we organisaties succesvol te zijn door betere performance van medewerkers.
Alexa Rank
1,000,001
Home. Woondroom Middelburg - Een rustige en veilige locatie voor mensen met ASS
Alexa Rank
1,000,001
bootcamp circuit training en mega calorieen verbranden. Reborn sports bestaat sinds 2011 en met veel succes boeken wij resultaten bij verschillende individuen. Met onze ervaring in de sport en voeding, hebben wij verschillende doelen behaald. Op locatie zorg ik voor een uitdagend, leerzaam en doelgericht uur sporten. Naast het fysieke gedeelte, begeleid ik ook de mensen op mentaal gebied. Door middel...
Alexa Rank
1,000,001
Vitalmindz - Voor een vervullend, gelukkig en succesvol leven. Bij Vitalmindz hebben we maar één doel: mensen begeleiden naar een vervullend, gelukkig en succesvol leven. Wij zijn een organisatie met coaches en psychologen die met name werknemers en werkgevers dé handvatten kunnen aanreiken om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen...
Alexa Rank
1,000,001
Home - INImail. Gratis nieuws over persoonlijke groei, ontwikkeling en transformatie. Via INImail blijven duizenden mensen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van persoonlijke groei & ontwikkeling, coaching en alternatieve of spirituele activiteiten zoals workshops, cursussen, opstellingen, voeding, dansfeesten en fuiven, lezingen, reizen…
Alexa Rank
1,000,001
Konijnenopvang & Pension Het Knabbelhuis. Konijnenopvang en pension Het Knabbelhuis te Deurne (Noord-Brabant) Ons is de mensen laten weten dat wij zullen zorgdragen voor hun diertjes terwijl ze het zelf even niet kunnen.
Alexa Rank
1,000,001
Koude handen en voeten - oorzaken en oplossingen bij o.a. Raynaud. Veel mensen ondervinden dagelijks last van koude handen en voeten. Aandoeningen als Raynaud, winterhanden en wintertenen worden daarbij vaak genoemd. Op deze website leest u alles over de oorzaken, maar uiteraard ook over de oplossingen. Lees hier verder.
Alexa Rank
1,000,001
Gratis ADHD Magazine voor ADHD bij volwassenen. AD[H]DITION Magazine, door adhd volwassenen voor mensen met adhd bij volwassenen. Het platform heeft de pijler adhd bij volwassenen. Veel gratis tips en herkenbare positieve informatie.
Alexa Rank
1,000,001
Verhalenverteller Babboes - Home. Babboes verhalenverteller: verhalen voor kinderen en andere grote mensen. Voorstellingen en workshops voor kinderfeestje, school, kinderopvang en particulieren.
Alexa Rank
1,000,001
Ik Google Het Even Voor Je. Voor al die mensen die het handiger vinden om jou lastig te vallen met hun vraag in plaats van het op google te zoeken.
Alexa Rank
1,000,001
Feiten en fabels over behandeling van MS (multiple sclerose). Deze website bevat de meest voorgeschreven medicaties voor mensen met Multiple Sclerose. De teksten zijn geschreven door het Nationaal MS Fonds en gecontroleerd door een onafhankelijke raad bestaande uit MS professionals
Alexa Rank
1,000,001
Dieren zijn evenwaardig in hun recht op vrijheid. Dieren en mensen zijn intrinsiek evenwaardig in hun recht op vrijheid
Alexa Rank
1,000,001
Lyricsvangerspardoel.nl. Op deze website kunt u alle lyrics van Gers Pardoel vinden vanaf zijn 1e album. De mensen die Gers Pardoel op social media volgen weten dat Gers ook vaak mooie quotes heeft. Daarom heb ik ook de quotes van Gers Pardoel op deze website online gezet.
Alexa Rank
1,000,001
Orthopedie | België | Albatros NV. Albatros is dé referentie voor zitorthese-, sta-, lig- en bewegingsondersteuning voor mensen met fysieke beperkingen. Als familiebedrijf staat Albatros al meer dan 20 jaar voor topservices, topkwaliteit en innovatie.
Alexa Rank
1,000,001
Mobiliteit en Interim binnen de overheid. ABGL is de dienstverlener als het gaat om mobiliteitsvraagstukken bij de lokale overheid. ABGL staat voor maatwerk. Wij begeleiden mensen van werk naar werk en helpen talent te behouden om duurzaamheid te verzekeren. Mede dankzij onze expertise blijkt onze aanpak effectief. Daarom werken onze arbeidsdeskundigen dagelijks met veel plezier en passie aan onze missie!
Alexa Rank
1,000,001
Wetenschappelijke En Populaire Multimedia Portal | WordsSideKick.com. ☀ De populaire wetenschappelijke multimedia-portal WordsSideKick.com, gericht op jonge mensen die geïnteresseerd zijn in technologie, moderne technologie en geavanceerd wetenschappelijk onderzoek. De site bevat artikelen, infographics en educatieve video''s.
Alexa Rank
1,000,001
Maranatha Kerk Vlaardingen. Wij zijn een volle evangelische kerk in Vlaardingen-West, waar mensen van allerlei afkomst bij elkaar komen. Elke zondag komen we samen om 10:00.
Alexa Rank
1,000,001
Huidkanker | Behandelen huidkanker|Herkennen huidkanker. Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker onder blanke mensen. Lees hier alles over verschillende vormen huidkanker en de behandeling ervan
Alexa Rank
1,000,001
Health & Medical | Gezondheid en welzijn. Hoi ik ben Anne-fleur, een 21 jarige student uit Rotterdam! Deze pagina is mijn eigen plekje op het internet waar ik je alles vertel over gezondheid en welzijn. Vroeger was ik nooit echt bezig met sporten en gezond eten totdat ik merkte dat beweging en je eetpatroon echt een verschil maken. Sindsdien heb ik veel meer energie en dit wens ik iedereen toe. Ik zie veel mensen om mij heen die ook opzoek zijn naar gezonde leefstijl, maar het moeilijk vinden om hieraan te beginnen. Ik heb daarom besloten om op deze blog mijn ervaringen, ideeën, tips en tricks te delen en wens je veel leesplezier toe!
Alexa Rank
1,000,001
Dierenhof Debrabandere | Hondenfokker Bavikhove | Puppy''s te koop. Uit een diepgewortelde aantrekkingskracht voor honden, zoals de eerste mensen in de prehistorie werden aangetrokken tot de wolven , werden er wat nestjes van de huishonden gefokt. De passie voor de verschillende honden en hun puppies was zo groot, dat het uiteindelijk een dagdagelijkse bezigheid werd, die werd omgezet naar een professionele activiteit. Dierenhof Debrabandere was geboren.
Alexa Rank
1,000,001
Deep Bridge. Building a bridge to your heart. We maken eigen én internationale topmusicals voor een breed publiek en benaderen onze voorstellingen altijd met een gezonde dosis gekheid. Onze producties brengen mensen bij elkaar en verhalen tot leven. Zo dragen we bij aan een geïnspireerd en amusant leven!
Alexa Rank
1,000,001
Home | Doopsgezinde Gemeente Almere. Leuk dat u even bij ons stopt. Neem de tijd en kijk rustig rond op onze website. Op deze website kunt u kennismaken met onze gemeente. Met de mensen in de gemeente en met de activiteiten van de gemeente.
Alexa Rank
1,000,001
Spraakmuziektherapie SMTA muziektherapie bij afasie en of verbale apraxi | Amersfoort. Spraakmuziektherapie - Inke Krudde behandeld als gecertificeerd spraakmuziektherapeut (SMTA), vanuit de praktijk Amersfoort, mensen met een afasie en/of verbale apraxie samen met logopedisten.
Alexa Rank
1,000,001
Fietshulpmiddelen: Excentrische Pedaalarm & Crankverkorter [Nieuw]. Fietshulpmiddelen | ROM-Pedaal of excentrische pedaalarm, crankverkorter. Hulpmiddelen om te fietsen voor mensen met beperkingen in knie, heup of been.
Alexa Rank
1,000,001
Dieren zijn evenwaardig in hun recht op vrijheid. Dieren en mensen zijn intrinsiek evenwaardig in hun recht op vrijheid
Alexa Rank
1,000,001
Boek een stedentrip New York -Ga naar de Big Apple. Ga jij binnenkort voor een stedentrip New York? Mensen die er nog nooit geweest zijn kennen New York van de televisie, films en muziek.
Alexa Rank
1,000,001
todon.nl - Todon.nl. Todon.nl is a leftist and anti-authoritarian Mastodon server for progressives, socialists, anarchists, activists, environmentalists, vegans, anti-racists, anti-fascists, anti-capitalists, pirates, LGBTQIA+, human rights activists, etc. Deutsch Todon.nl ist eine linksorientierte und antiautoritärer Mastodon-Server für Progressive, Sozialist_innen, Anarchist_innen, Aktivist_innen, Umweltbewegung, Veganer_innen, Antirassist_innen, Antifaschist_innen, Pirat_innen, LSBTQIA+, Menschenrechtler_innen etc. Español Todon.nl es un servidor de Mastodon de izquierda y antiautoritario, para progresistas, socialistas, anarquistas, activistas, ambientalistas, veganxs, anti-racistas, anti-fascistas, anti-capitalistas, piratas, personas del colectivo LGBTQIA+, activistas por los derechos humanos, etc. Nederlands Todon.nl is een linkse en antiautoritaire Mastodonserver voor progressieven, socialisten, anarchisten, activisten, milieubewuste mensen, veganisten, antiracisten, antifascisten, antikapitalisten, piraten, LHBTQIA+, mensenrechtenactivisten, enz.
Alexa Rank
1,000,001
Abbott in Nederland | Mondiale Gezondheidszorg & Onderzoek. Kom meer te weten over Abbott, het mondiale gezondheidszorgbedrijf dat innovatief onderzoek uitvoert en producten maakt voor de gezondheid van mensen in iedere levensfase.
Alexa Rank
1,000,001
CAW. Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Scharrelslagerij Cees de Bouter. Eerlijk vlees, met respect voor dier, milieu en mens, dat is waar wij bij Scharrelslagerij Cees de Bouter voor staan. Blije beesten maakt blije mensen!
Alexa Rank
1,000,001
Home - SOS International. SOS International is de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland. Onze hulpverleners zijn 24/7 bereikbaar om mensen te helpen bij onvoorziene situaties.
Alexa Rank
1,000,001
TimelineGallery. TimelineGallery onderzoekt hoe kunst en media elkaar kunnen versterken en op welke manier kan kunst voor meer mensen zichtbaar worden.
Alexa Rank
1,000,001
Right. Newsmonkey is hét nieuwsmerk van generation Y: journalistiek en entertainment die domineren via sociale media.
Alexa Rank
158,081
Both Social - Digital Media Strategy. Both Social zorgt voor de juiste Digital Media Strategy om echt online succes te behalen ✓Ditgital Strategy ✓Trainingen ✓Online marketing ✓Social media
Alexa Rank
352,976
Business AM. Business AM, uw dagelijkse bron van financieel-economisch nieuws. Het nieuws dat u moet weten, en de informatie waar u nog niet van op de hoogte was.
Alexa Rank
528,294
Gezond.be - Je gezondheid, onze bezorgdheid. Heb je vragen over jouw Gezondheid? Of ben je op zoek naar advies over gezonde voeding, zwangerschap, sport, aandoeningen, ...? Gezond.be helpt je verder!
Alexa Rank
1,000,001
Traineeship Overheid - Trainee worden bij de overheid - Disgover. Traineeship overheid. Trainee worden en werken bij de overheid biedt veel carriere mogelijkheden. Tijdens de traineeships doe je ervaring bij de overheid op
Alexa Rank
1,000,001
Mevo Reizen - Transsiberië Express, Transmongolië Express, Zijderoute. Mevo Reizen - Specialist in Transsiberië Express, Transmongolië Express, de Zijderoute, Himalaya Express en meer verre treinreizen
Alexa Rank
1,000,001
Optimalist, dé inspiratiebron van ondernemend Nederland. Ondernemen is zien wat iedereen ziet, maar daarmee doen wat niemand anders doet. Welkom bij Optimalist, dé inspiratiebron van ondernemend Nederland
Alexa Rank
1,000,001
Fiets! Wij rijden met je mee.. Fiets! biedt een uitgebreid aanbod aan (elektrische) fietsen, fietsaccessoires, -onderdelen en advies. Ontdek ons assortiment of kom langs in een Fiets! winkel.
Alexa Rank
1,000,001
Musicmaker.nl. Musicmaker.nl - GrooveTech Mini-Multi - Bas studeren in Londen? Bekijk mogelijkheden op de Open Evening Online do 3 december - Vandaag, 2-12 de 2de dag No Man''s Land muzikantenconferentie online - Power to the Pipo - Keeley Hydra Tremolo en Reverb - Release van de week: Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays - Vegan-keurmerk voor Rock n Soul - Sena Performers European Guitar Award eert Jimi Hendrix postuum - Live-stream Eindfeest Popronde Pre-Party met 30 bands op 28 november -
Alexa Rank
1,000,001
Young Once Now | Over de jongeling van de jaren 60/70 en nu. Over de jongeling van de jaren 60/70 en nu
Alexa Rank
1,000,001
OCMW Oudenaarde - hulpverlening, serviceflats, leupegem, dienstencentrum, restaurant, rechtsbijstand, opvang voor asielzoekers,. Het OCMW van Oudenaarde wil ervoor zorgen dat elke Oudenaardist een menswaardig bestaan heeft. Hij moet aan alle basisbehoeften kunnen voldoen. Daar helpt het OCMW hem bij, maar ook u moet in ruil voor de OCMW-hulp zelf inspanningen leveren,samen doen - samen gaan.
Alexa Rank
1,000,001