BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Mijn

Top 250 Websites on MIJN

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Jun 1 2019.
Here are the best websites we found: nieuwsblad.be • mijnwarmte.nl • mijnboekenkast.blogspot.com • loondossier.nl • onderzoekvanmijnongeborenkind.nl • mijnlinken.nl • toerismeberingen.be • standaard.be • zooplus.nl

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Het Nieuwsblad. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
Alexa Rank
5,544
Mijn Warmte - Dashboard
Alexa Rank
510,755
MIJN BOEKENKAST
Alexa Rank
528,151
Aanmelden :: Mijn LoonDossier
Alexa Rank
985,741
Onderzoek van mijn ongeboren kind |
Alexa Rank
986,311
Mijn Linken – En nog een WordPress site
Alexa Rank
985,961
Beringen. Mijn avontuur begint hier. | Toerisme Beringen. Beringen: je komt er voor een citytrip of uitgebreid streekbezoek! Een boeiende reis langsheen het mijnmuseum, de be-MINE site, de mijncité en veel meer mijnerfgoed. Bezoek zeker eens de Fatih moskee, Grieks-orthodoxe kerk of mijnkathedraal. Of combineer cultuur en smaken tijdens de culinaire ontdekkingstocht! Doe één van de vele ambachtelijke bedrijven zoals Blueberry Fields, de Stalse Schans en ’t Kasteeltje of de hoogtechnologische drukkerij Coldset Printing Partners. Ook natuur- en recreatieliefhebbers vinden hun genot aan het Koersels Kapelleke, De Watersnip en de Paalse Plas. Surf verder op de site van Toerisme Beringen voor alle info over wandelen, fietsen, logeren en evenementen.
Alexa Rank
339,410
De Standaard. Het meest recente nieuws uit België en het buitenland, economie en geld, cultuur, sport en lifestyle. Lees online de krant en DS Avond.
Alexa Rank
9,600
Dierenbenodigdheden en diervoeding bij zooplus - mijn dierenwinkel
Alexa Rank
142,059
Mijn Rijbewijs | Homepagina
Alexa Rank
362,733
Mijn titel. Print snel en nvoudig werkbladen voor rekenen met Somprint sommenmaker.
Alexa Rank
362,807
Meneer Depuydt – Ik leerde veel van mijn leerkrachten, meer van mijn maten, het meest van mijn leerlingen.
Alexa Rank
415,695
Mijn website
Alexa Rank
527,396
Wat is mijn IP adres: 157.230.144.81. Your IP address is 157.230.144.81. IP adres homepage.
Alexa Rank
528,870
Mijn account. De grootste iPhone reparatie website van de Benelux ✓ Uitgebreide reparatie handleidingen ✅ Goedkoop en snel je iPhone repareren met FixjeiPhone!
Alexa Rank
578,594
Hippe sieraden. Mix en Match! Zilveren bedels, bedelarmbanden, kettingen, ringen, click buttons en veel meer! - Mijn bedels. Hippe sieraden zoals: zilveren bedels, veiligheidskettingen, clips, spacers, bedelarmbanden, halskettingen, ringen, oorbellen, click buttons, kettinghangers en veel meer, geschikt voor alle bekende merken. Wekelijks nieuwe modellen!
Alexa Rank
623,354
Mijn Media
Alexa Rank
632,854
Mijn Arcus | Mijn Arcus
Alexa Rank
985,955
Mijn afspraak | AMP Groep. Eenvoudig uw afspraak maken en wijzigen | Vooraf foto van medewerker die langskomt | Actuele aankomsttijd volgen | Onderdeel van AMP Groep
Alexa Rank
985,954
IJzerwaren, sloten & bouwmaterialen - Mijn IJzerwaren B.V.. Maak van elke klus of project een succes! → Topkwaliteit √ IJzerwaren √ Hang- en sluitwerk √ Gereedschap en andere √ klus- en bouwgerelateerde producten.
Alexa Rank
985,960
Reisadvies | Soa | Oggz | Mijn kind | Gezonde School: GGD regio Utrecht. De GGD regio Utrecht beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van de ruim 1,2 miljoen inwoners van de 26 Utrechtse gemeenten van ons werkgebied. Wij doen dat door risico’s voor de gezondheid te signaleren, te voorkomen en de gezondheid van alle inwoners te bevorderen.
Alexa Rank
984,870
Raad voor Rechtsbijstand / Mijn RvR
Alexa Rank
985,966
Buienradar.nl - Buienradar.nl - Weer - Actuele neerslag, weerbericht, weersverwachting, sneeuwradar en satellietbeelden. Actuele buienradar en actueel weer voor Nederland en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer!
Alexa Rank
10,448
Vakantiehuis huren? Boek direct bij de Nederlandse eigenaar | Micazu. Huur jouw vakantiehuis van Nederlanders in 60 landen wereldwijd! Direct contact, voordelig, gemakkelijk en vertrouwd. Mijn Huis, jouw vakantie.
Alexa Rank
985,945
Gazet van Antwerpen. Recent nieuws uit Antwerpen: op gva.be vindt u de meest complete verslaggeving over stad Antwerpen, de randgemeenten, Kempen en regio Mechelen.
Alexa Rank
14,726
Welkom. Mijn tuin Jouw tuin verbindt buurtbewoners met elkaar in de tuin. Mensen die hun tuin willen delen, worden in contact gebracht met buurtgenoten die willen (leren) moestuinieren. De oogst wordt gebruikt en gedeeld met elkaar en sociale voedselprojecten. Mijn tuin Jouw tuin is een sociaal/maatschappelijk, duurzame en innoverende stichting die onafhankelijkheid, gelijkwaardigheid, verbinding en samenwerking van mensen nastreeft.
Alexa Rank
985,968
Sanny zoekt Geluk! | De blog van Sanny Verhoeven. Hier vind je mijn tips, avonturen en inspiratie om meer geluk uit je leven te halen!
Alexa Rank
986,930
Het Belang van Limburg. Op de website van Het Belang van Limburg lees je op elk moment het laatste nieuws uit Limburg. Ook binnen- en buitenlands nieuws, economie, media & cultuur en sport komen uitgebreid aan bod.
Alexa Rank
20,706
www.WatIsMijnIP.nl -> 157.230.144.81. Snel informatie over het gebruikte IP adres. Wat is een IPadres? Wat is mijn ip
Alexa Rank
291,021
Buienradar.be - meteo / weer - Actuele neerslag, weerbericht, weersverwachting en satellietbeelden. Actuele buienradar voor België, Europa, satellietbeelden, weerberichten en weersverwachtingen
Alexa Rank
27,969
Visa creditcard | International Card Services. Bij International Card Services kunt u terecht voor verschillende creditcards. Via Mijn ICS heeft u 24/7 toegang tot de rekeningoverzichten en betalingen van uw creditcard.
Alexa Rank
78,872
Weten wat er in jouw buurt of straat gebeurt? - Oozo.nl. Ook zo benieuwd wat er allemaal in jouw stad, dorp, buurt of straat gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin?
Alexa Rank
129,827
Vertalingen. Mijn persoonlijke pagina over alles wat met vertalen heeft te maken
Alexa Rank
244,057
Diëtist Pieter - Gezond afvallen & medische diëten regio Leuven - Bierbeek. Mensen helpen afvallen op een slimme manier is mijn missie. Gezond genieten van eten met een lichaam waar jij tevreden over bent. DIëtist regio Leuven.
Alexa Rank
362,626
check. Liefdesverdriet kan ook fysiek veel pijn doen. Ontdek mijn beste en zeer toepasbare tips voor het verwerken van je verdriet voordat je overweegt je ex terug te winnen. Je voelt je snel weer beter!
Alexa Rank
415,886
Introlution - online afspraken :: online agenda :: afspraken via internet. Mijn online agenda biedt een online agenda als totaaloplossing voor beheren van online afspraken, hoofzakelijk in de medische en logistieke sector, alsook voor scholen. Zeer flexibel en performant online afsprakensysteem, waarmee uw afsprakenbeheer moeiteloos verloopt.
Alexa Rank
527,837
Hardloopnetwerk.nl | Hét platform voor hardlopers. Wil je jezelf even voorstellen? Hallo, mijn naam is Jesper van der Wielen. Ik ben 26 lentes jong maar wel 27 jaar. Ik kom uit Wijchen (naast Nijmegen) en woon hier nog steeds. Het onderdeel waar ik mij altijd het meeste op focuste was de 5000 meter. Mijn PR hierop is gelopen in de oertijd en staat op 13.29,01. Op dinsdag, vrijdag en zondag werk ik mijn trainingen af in Nijmegen met mijn mooie team: Team Zeven Heuvelen. Onder begeleiding van mijn jeugdcoach Joshua Mols. Hoe en waarom ben je begonnen met hardlopen? Ik ben opgegroeid met hardlopen. Mijn vader trainde toen ik jong was 7x per week dus voor mij is het nooit vreemd geweest om elke dag van de week te trainen. Toen ik jong was sloeg ik de jeugdloopjes over omdat ik ooit een keer gevallen was bij de start. Dus koos ik er vaak voor om als klein mannetje mee te doen bij de senioren. Daar liep ik dan de 5 kilometer. Omdat ik altijd de kleinste was (een kop kleiner dan de rest van mijn leeftijdsgenoten), heb ik altijd een extra stapje bij moeten zetten. Dit merkte ik ook heel erg tijdens het voetballen. Door dat stapje extra werd mijn lichaam vanzelf sterker en toen ik mijn groeispurt gemaakt had, had ik ineens voordeel op mijn leeftijdsgenoten. Toen ik in de 3e klas zat werd ons gevraagd mee te helpen als vrijwilliger bij de Zevenheuvelenloop (een wedstrijd van 15 kilometer). Ik liep mee maar had nog nooit langer dan 6 kilometer gelopen. Uiteindelijk ging het zo goed dat ik verliefd werd op het hardlopen. Ik was toen 15 en voetbalde nog. Op mijn 16e, als 2e jaars B-junior, was het niet meer te combineren omdat de trainingen op dezelfde avond vielen. Talent was bij het hardlopen veel meer aanwezig en toen was er geen weg meer terug Jesper als junior tussen de senioren Jesper 1e plaats met Frank Futselaar op de 2e plaats tijdens de Posbankloop. Hoeveel train je in de week? In een normale trainingsweek: 8 á 9 keer hardlopen en 2 kracht/core trainingen. Dit varieert van 105 tot 140 kilometer in de week. Hoe vind je de balans tussen je werk en je sport? Dat is een hele goede, maar ook een hele lastige vraag! Hier ben ik lang naar op zoek geweest. Nu heb ik eindelijk de balans te pakken. Ik werk nu 3 dagen in de week naast mijn trainingen, dit is goed te doen. Binnenkort ga ik naar de politieacademie en wordt het weer even afwachten hoe ik alles het beste kan combineren. Maar ik ben ervan overtuigd dat als je echt wilt en je de discipline kunt opbrengen, het goed komt. Ik ben ook een aantal jaren fulltime atleet geweest, maar dit paste niet bij mijn karakter. Terwijl ik toen meer rust had voor en rond de trainingen, zijn al mijn PR's nog van toen ik net klaar was met school of toen ik er 3 dagen in de week bij werkte. Jesper in het zwart (rechts) met oa Dennis Licht in het geel. Hoe bereid je je het beste voor op wedstrijden of belangrijke trainingen? Het lekkerste vind ik een ochtendjog. Voor de wedstrijd loop ik mezelf in 20 minuten wakker en probeer ik de scenario's van de wedstrijd in mijn hoofd na te lopen. Verder neem ik voor de wedstrijd vaak wat cafeïne om mezelf nog wat beter te kunnen focussen. Voor een belangrijke training vind ik het ook lekker om in de ochtend los te lopen (30 á 40minuten). Maar, dan moet de training wel in de middag zijn. Wat ik de laatste jaren ook vaak doe voor wedstrijden is mezelf los rollen op een foamroller en wat rekken en strekken. Daarna doe ik dan nog wat core oefeningen om de juiste spanning op het lijf te zetten. Vooral de billen moeten dan even geactiveerd worden. Hoe herstel jij het beste? Lastige vraag. Ik ben iemand die niet teveel moet gaan slapen. Toen ik een jaartje of 17-18 jaar was probeerde ik om er elke avond om 21:30 in te liggen. Wat er toen gebeurde was dat ik elke ochtend om 5:30 wakker werd. Toen bleef ik liggen tot de wekker ging om 7:00 uur. Dit heb ik 2 weken volgehouden maar daarna voelde ik mezelf erg gaar en had ik grote blauwe kringen rond mijn ogen… Dus, veel meer dan 8 uur slaap is lastig voor mij. Ik stap nu gelijk uit bed als ik wakker word. Af en toe doe ik een powernap als het lukt qua tijd. Via Team Zeven Heuvelen worden we gesponsord door een sportvoedingswebshop. Hier gebruik ik vooral de recoveryshake en isotone drank van. Voor de wedstrijd neem ik een gelletje met guarana (dit is een natuurlijk cafeïne). Voeding is altijd een van mijn zwaktes geweest. Op dit gebied kan ik dus nog veel leren. Sinds een half jaar neem ik bijvoorbeeld voor het slapen nog een vorm van eiwit, bijvoorbeeld een bakje yoghurt. Hoe ga je om met teleurstellingen? Dit is heel verschillend. Soms heel goed, maar ik heb ook weleens gehad dat ik er helemaal klaar mee was. Dit komt deels door sociale media denk ik. Vroeger was ik bijvoorbeeld nooit met herstel bezig, dit kwam allemaal vanzelf. De laatste jaren is dat anders. Ik raak bijvoorbeeld sneller vermoeid. Maar op sociale media zie je dat sommige jongens hele zware trainingen aankunnen en twee dagen daarna weer een loodzware training afwerken. Dat werkt soms demotiverend. Maar nu ik sinds anderhalf jaar terug ben bij Team Zeven Heuvelen zie ik dat ik niet de enige ben die zo af en toe wat vermoeid is of een klein pijntje heeft. Als ik een mindere wedstrijd heb gehad ben ik op de dag zelf erg teleurgesteld, maar een dag later moet er weer getraind worden en loop ik dat gevoel er vaak weer uit. Maar, zoals ik net al zei, ik heb een hekel aan het gevoel vermoeid te zijn. Daar kan ik moeilijk mee om gaan. Als ik de ene voet niet voor de andere krijg tijdens een duurloop slaat dit op mijn humeur. Maar, overal leer je van.. Ook als je 27 bent. Jesper tijdens een trainingsstage in Monte Gordo, Portugal. Wat is je beste advies voor mensen die willen beginnen met hardlopen? Dat is makkelijk om te zeggen, maar moeilijk om uit te voeren. Ik denk de beste omschrijving is: Heb geduld en train niet te veel. Je kunt natuurlijk veel beter minder kilometers maken en minder hard trainen dan trainen als een beest en geblesseerd raken. Van het eerstgenoemde word je veel beter. Helemaal als junior. Dit merk ik ook in onze groep. Als ik kijk naar Illian Martens, Abdirahman Mohamed en Wiebe Sesink (allen nog junior), dat zijn jongens die grote stappen maken op dit moment. Als je wat ze doen vergelijkt met onze senioren kunnen ze nog heel veel winst boeken. Maar ze zijn nooit geblesseerd en dat is de reden waarom ze deze stappen kunnen maken. Welke schoenen draag je het liefste tijdens je trainingen? Ik wissel heel erg af en heb dus heel veel verschillende schoenen. Wat zijn je doelen dit jaar? De oude Jesper worden. Stiekem hoop ik nog iets harder te kunnen lopen. Dus, mijn PR's verbreken, want deze zijn nog van toen ik 20 jaar was. Nu ben ik 27 en zou mijn lijf makkelijker deze tijden moeten kunnen halen. Ik loop 31 maart in Venlo de halve marathon tijdens de Venloop. Ik ga kijken of ik daar voor het eerst onder de 1.03 kan lopen. Mijn PR (1.03.20) is van de halve marathon van Egmond dus normaal gesproken moet dit te verbeteren zijn op een sneller wegparcours. Maar mijn echte focus ligt nu vooral nog op de baan. Hier wil ik snel lopen van 3000m tot en met 10.000m Foto's: Archieven Jesper 
Alexa Rank
985,011
Oranje Fonds Collecte Online. Geef voor een mooiere samenleving.. Kinderen groeien niet op in armoede. Mevrouw De Vries van 89 voelt zich niet eenzaam. En mensen met een beperking worden niet beperkt in het leven. Vanzelfsprekend, toch? Niet helemaal. Vele stichtingen en verenigingen zetten zich dagelijks in voor een samenleving waarin niemand er alleen voor staat. Dat gaat niet vanzelf en daarom is jouw hulp nodig. Tot en met 23 juni 2019 kun je online collecteren of doneren voor de Oranje Fonds Collecte. Het bijzondere van deze collecte is dat je als deelnemende organisatie 50% van de opbrengst mag besteden aan eigen doelstellingen. Met de andere helft steunt het Oranje Fonds sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is. Zo wordt alles 100% lokaal besteed! Online collecterenMet de Oranje Fonds Collecte Online kun je heel makkelijk geld ophalen voor een organisatie. Dat kan in combinatie met de deurcollecte, maar hoeft niet. Om mee te doen aan de Online Collecte heb je een account nodig in Mijn Oranje Fonds. Meer informatie vind je hier. Online donerenMet jouw bijdrage kan het Oranje Fonds nóg meer sociale organisaties steunen. Je kiest zelf aan welke stichting of vereniging je wil doneren. Alle stichtingen en verenigingen die al zijn aangemeld, staan hieronder. Wil je u ons graag vaker steunen? Word dan Vriend van het Oranje Fonds. Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.  
Alexa Rank
716,483
Vakantiewoningen & vakantiehuizen boeken - CASAMUNDO. Vind uw voordelige vakantiehuis of -woning eenvoudig in ons ruime aanbod. Boeken is veilig en zo gepiept bij CASAMUNDO - echt mijn vakantie
Alexa Rank
791,499
Welkom bij 'Ontdekkingsreis door schrijversland' Ontdekkingsreis door schrijversland. Welkom op mijn website! In mijn blogs vertel ik je meer over mijn ontdekkingsreis door schrijversland. Wat leuk dat je komt kijken!
Alexa Rank
986,924
Maak een dagritme of weekoverzicht op een mooi planbord met de magneet pictogrammen van MDP!. Plan je week of dag op een planbord met de magneet pictogrammen van Mijn Dagritme Pictogrammen - MDP!
Alexa Rank
985,957
BodyBuilding Blog: Alle Geheimen om Gespierd te Worden. Wil jij een gespierde god worden? Een prachtig sterk bodybuilding lichaam krijgen? Lees dan mijn blog vol met informatie en de harde waarheid over bodybuilding, spiermassa, goede krachttraining oefeningen, voedingstips, en nog veel meer! Hier vind je alle geheimen om een gespierde bodybuilder te worden!
Alexa Rank
983,758
Touch of Source | Healing van de Bron, door de Bron.. Welkom op de site van Touch of Source Mijn naam is Robert, Ik ben een intuïtief healer en een medical medium. In het kort: Wat is wat ik doe? Ik kan je begeleiden om te Zijn wie je werkelijk bent, ik ga het niet voor je oplossen maar ga je begeleiden zodat je zelf alles wat jou belemmert kunt transformeren, om zo dichter bij je Ware Zelf te zijn. Minder afhankelijk en meer in je eigen kracht. Voor meer info over mij: klik hier Voor meer info over Touch of Source: klik hier Op deze site zal ik verschillende diensten en producten aanbieden. Waarvoor je een afspraak kan maken of welke je kan bestellen. Wanneer je bekend met alternatieve geneeswijze en de spirituele wereld dan kun je via het menu zelf beslissen wat je interesse heeft. Maar misschien weet je er nog maar weinig van af of is het helemaal nieuw voor je? Dan probeer ik om wat duidelijkheid te scheppen in deze termen. Ga dan naar het item extra info: Harte groet, Robert
Alexa Rank
987,487
Wiskundeleraar. Welkom bij Wiskundeleraar.nl. Met deze website ondersteun ik mijn vaklessen wiskunde. Willem van Ravenstein
Alexa Rank
987,935
ReachingOut | Life coach | Kapellen | Antwerpen. ReachingOut is een coachpraktijk voor zowel jongeren als volwassenen. Mijn missie is mensen inspireren, begeleiden en ondersteunen naar een gelukkig leven!
Alexa Rank
1,000,001
Welkom op de AXA Bank homepage – de bank voor particulieren en professionelen. Betalen, sparen, lenen, beleggen. AXA Bank heeft alles voor particulieren en professionelen.
Alexa Rank
94,795
V!VA - Niets te verbergen - V!VA. VIVA: hét merk zonder blad voor de mond! Voor je dagelijkse dosis lachen, bijblijven en je hart luchten. Praat mee op de grootste vrouwen community van NL.
Alexa Rank
105,442
Kakhiel
Alexa Rank
115,203
De Roma
Alexa Rank
169,192
bpost bank | Zoveel is duidelijk. Bij bpost bank vindt u alle info over zicht - en spaarrekeningen, leningen, hypotheek, verzekeringen en beleggen. We helpen u graag.
Alexa Rank
191,505
Home | WWF. Welkom bij WWF België: ontdek de bedreigde soorten en regio's die wij beschermen. Neem actief deel aan onze acties. Schenk een gift
Alexa Rank
194,534
Home | Caiway.nl
Alexa Rank
218,608
Home | Tele Ticket Service. Boek je tickets voor een uitgebreid aantal evenementen snel en veilig via Tele Ticket Service.
Alexa Rank
234,001
54
HZ University of Applied Sciences | HZ University of Applied Sciences. HZ University of Applied Sciences is dé persoonlijke hogeschool in Nederland voor voltijd en deeltijd HBO-opleidingen en praktijkgericht onderzoek.
Alexa Rank
276,924
Bierdopje.com | Frontpage. Bierdopje.com | Frontpage
Alexa Rank
284,327
Kangoeroe: de wereldwijde reken-, denk- en puzzelwedstrijd – Kangoeroe: de wereldwijde reken-, denk- en puzzelwedstrijd
Alexa Rank
335,733
De beste huid van je leven begint hier | Paula''s Choice. Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 40 ✔ Shop nu!
Alexa Rank
340,309
Sissy-Boy Online Store. Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |
Alexa Rank
350,138
Sereni Condoleances
Alexa Rank
415,664
The Login Page
Alexa Rank
430,690
Ex Terug Krijgen? Win Je Ex Terug en Stop Je Liefdesverdriet. Ervaren sociaal psycholoog en relatietherapeut deelt tips over hoe je je ex terug kunt krijgen en je liefdesverdriet kunt verwerken.
Alexa Rank
527,573
DierenDokters - Omdat je je huisdier de beste zorg gunt. De dierenarts - dierenkliniek bij u in de buurt. Betrokken én professioneel. Dag in, dag uit zetten wij ons in voor de gezondheid van uw huisdier.
Alexa Rank
527,443
Kunstencentrum Vooruit
Alexa Rank
528,852
Home | VWB.be - Vlaamse Wielrijdersbond
Alexa Rank
528,861
Weet wat je koopt. Online een reis boeken of iets kopen? Laat je niet opjagen en informeer je eerst grondig, zodat je weet wat je koopt.
Alexa Rank
528,878
Actueel autonieuws met rijtests en ecotests in Nederland en Belgie - AutoVandaag. De snelstgroeiende autosite met autonieuws, rijimpressies en tests van nieuwe modellen. Inclusief ecotest voor de zuinige modellen.
Alexa Rank
546,620
Briefje van Jan - Elke dag een knuffel of een schop onder de kont voor iemand die dat verdient. Elke dag een knuffel of een schop onder de kont voor iemand die dat verdient
Alexa Rank
546,632
Zebra Finch Beauty’s – Bart Houben – Zebravinken Pionier
Alexa Rank
592,954
Kinderopvang Dak kindercentra in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Dak kindercentra biedt professionele en vernieuwende kinderopvang voor 0 tot 13 jarigen in ruim 60 kinderdagverblijven en BSO locaties in Den Haag, Rijswijk en Voorburg.
Alexa Rank
592,263
KOGA | Elektrische fietsen | Stads- & toerfietsen | Trekking | Race | KOGA Signature. De beste en mooiste fiets maken voor de gepassioneerde fietser. Zonder compromissen. Dat is sinds 1974 de missie van KOGA. Bekijk hier onze fietsen en E-bikes.
Alexa Rank
592,303
deadreign.com
Alexa Rank
617,807
Young Solar Challenge. Bouw met je team een zonneboot en doe mee aan de Young Solar Challenge. Een technische uitdaging voor jongeren.
Alexa Rank
632,925
Parkvilla
Alexa Rank
716,493
Parktheater Eindhoven
Alexa Rank
716,496
Avalon Boots -
Alexa Rank
809,159
Raad voor Rechtsbijstand
Alexa Rank
792,212
Softwarehulp - Slimmer software kopen. Slimmer software kopen
Alexa Rank
987,123
| …It’s al about me…. …It’s al about me...
Alexa Rank
792,009
Tallsay.com. Publiceer artikelen, schrijf verhalen en deel recepten. Op Tallsay.com
Alexa Rank
792,387
Snel en gemakkelijk pakket sturen naar Suriname met | Topshipping.nl. Wilt u ook gemakkelijk uw pakket sturen naar Suriname? Wij helpen u graag verder met een persoonlijke benadering. Wij van Topshipping hebben al jaren ervaring in het verzenden van pakketten.
Alexa Rank
1,000,001
Wonen in een camper & Roadtrip 101 – Alles verkopen en de hort op! – Experimenteert rond 2 verschillende thema's: het hoe & wat van wonen in een camper, caravan, auto of ander voertuig & "life on the road"
Alexa Rank
987,943
Eve Season -
Alexa Rank
829,582
Home | Caiway.nl
Alexa Rank
845,375
Home - Bob's adventures
Alexa Rank
983,753
Eigenwijs Blij ⋆ Geluk met hart voor mens, dier & Aarde. Inspiratie voor wie op een positieve manier stappen wil zetten op het gebied van duurzaamheid, dierenwelzijn, emancipatie, compassie en gezondheid.
Alexa Rank
984,481
Zoeken naar uw gebruiksaanwijzing, handleiding of handboek,
Alexa Rank
922,801
Welkom bij BPFL. Op deze website vind je informatie over de pensioenregeling van ons pensioenfonds.
Alexa Rank
983,796
Welkom bij HandicapNL! | Iedereen eerlijke kansen. HandicapNL is er voor iedereen met een handicap in Nederland. Wij helpen hen en hun familie sterker staan. Lees alles over onze activiteiten en projecten en hoe je zelf kunt meehelpen.
Alexa Rank
984,993
AJMolenaar's archief | Website met preken, columns, psalmberijmingen e.d. van ds. Adriaan Molenaar. Website met preken, columns, psalmberijmingen e.d. van ds. Adriaan Molenaar
Alexa Rank
983,312
Ronald Liauw (programmer)
Alexa Rank
986,847
Vraagenaanbod.nl - metaalbewerkingsmachines, toelevering, marktprijzen, heftruck, besturingstechniek, bouwmateriaal, houtbewerkingsmachine, kunststoffen, metaalbewerking, beton, houthandel, grondstoffen, uitbesteden. Vraagenaanbod.nl, succesvol handelen en toeleveren in de maakindustrie
Alexa Rank
987,785
Barcelona tips door een echte Barcelonesa | HolaBarcelona.nl. Dé Barcelona expert! HolaBarcelona.nl is een online gids met tips en informatie over Barcelona geschreven door een local, een échte Barcelonesa. Benvingut!
Alexa Rank
985,095
Puur Wilma | Gezond eten en leven, gebaseerd op Paleo!
Alexa Rank
986,683
Gratis stamboom, genealogie, familiegeschiedenis en DNA-testen. Maak uw stamboom. Doe een MyHeritage DNA-test voor afstamming en genetische testen. Krijg toegang tot 3.5 miljard historische records voor uw genealogisch onderzoek.
Alexa Rank
135,136
MySeries.tv everything about TV series. At MySeries.tv you will find information about your television series, including: news, reviews, videos, tv ratings, contests and more. We will keep you informed of the latest news, notify you when...
Alexa Rank
146,362
AreTheyHappy. Manage all social media and reviews of your restaurant and bar, quickly and efficiently. Thanks to our all-in-one control panel you save precious time.
Alexa Rank
807,658