BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Namenjena

Top 250 Websites on NAMENJENA

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Apr 1 2021.
Here are the best websites we found: mishop.si • knjiznica-lasko.si • mucek.si • asee.biz • klepetalnica.eu • freekomuna.com • dtavto-r.com • iz-znanje.si • solunskifront.rs

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Spletna trgovina namenjena napravam Xiaomi v Sloveniji - MiShop.si. Velik izbor pametnih telefonov, akcijskih kamer, smart band/ure Xiaomi z garancijo 24 mesecev, dostavo v 2-3 dneh iz skladišča v Sloveniji
Alexa Rank
51,793
Knjižnica Laško – Namenjena je vsem občanom občin Laško in Radeče.
Alexa Rank
1,000,001
Spletna stran namenjena ljubiteljem mačk - Mucek.si. Ljubitelji za ljubitelje objavljamo zanimive in uporabne vsebine o mačkah. Za naše zveste bralce redno prirejamo nagradne igre, posebne ponudbe v naši spletni trgovini in še več. Preberi več...
Alexa Rank
1,000,001
Adizes Southeast Europe ASEE – Organizaciona terapija. Organizaciona terapija namenjena preduzetnicima, menadžerima i preduzećima, zasnovana na Adizes metodologiji. Realizuje se kroz poslovne seminare, radionice, konsalting, programe razvoja porodičnih preduzeća i Adizes Leadership Program.
Alexa Rank
362,850
klepetalnica.eu | Nova spletna stran z najrazličnejšimi novicami iz sveta zabave, športa, tehnologije, aktualnih vesti in še mnogo več!. Želite doseči večjo prepoznavnost vašega podjetja ali storitev? Vas zanima unikaten, ter kvaliteten tisk katalogov? Želite pokazati strankam kakšne so vaše ponudbe? Potem je tisk katalogov pri podjetju Magma Media, v Trebnjem, popolna rešitev za vas, saj ponujajo najkvalitetnejše tiske katalogov, plakatov, jumbo plakatov, mobilnih plakatov, zloženk, majic in še kaj bi se našlo, zato obiščite njihovo spletno stran in si preverite vso ponudbo, ki vas čaka. Torej katalog v tiskani obliki je popoln za marketinško promocijo, namenjena vsem vrstam potrošnikom ali poslovnim partnerjem. Tisk katalogov vam bo res dal neko dodatno prepoznavnost, saj brez promocijskih sredstev dan danes že težko pridemo nekam na vrh, kjer bi nas lahko opazili ostali, zato je dobro, da si zagotovimo vsaj nekaj. Kako pa katalogi delujejo? Kataloge največkrat vidimo v trgovina, zavarovalnicah in raznih drugih podjetjih, ko jih obiščemo. Ponavadi so ti katalogi v kakšnih košaricah, kjer si jih prostovoljno vzamemo, ali pa nam jih ponujajo na kakšnem trgu, oziroma večjih mestih. Če vas zanima boste katalog vzeli, če ne pa pač ne boste. Vsak posameznik ima svoje žeje in potrebe, zato bodo za nekatere vaše storitve popolnoma brez vezne, za nekatere pa idealna rešitev problema, s katerim se trenutno soočajo. No, če vas zanima tisk katalogov, zdaj veste na koga se obrniti, saj vam po podjetje Magma Media vedno na voljo in se drži vseh dogovorjenih rokov. Če imate kakršno koli vprašanje glede njihovih storitev jim lahko pišete, oni pa bodo poskusili v najkrajšem možnem času odgovoriti in pomagati. Če se vam z odgovorom mudi jih kar takoj pokličite na njihovo telefonsko številko. Pazite, saj imajo dve telefonski številki, ena je namenjena za oglaševanje, druga pa tisk. Zato ne čakajte predolgo in si tisk katalogov zagotovite že danes, da boste čim hitreje dobili nove zveste stranke in se finančno povzpeli na višjo lestvico.
Alexa Rank
1,000,001
Freekomuna. Freekomuna je zajednica namenjena stručnjacima iz svih oblasti, pridružite nam se da se upoznamo, razmenimo iskustva i sarađujemo!
Alexa Rank
1,000,001
DT AVTO-R - Domov. Spletna stran DT AVTO - R je namenjena strankam, ki prvenstveno kupujejo, prodajajo ali najemajo vozilo ter strankam, ki želijo celovite storitve v zvezi z nakupom avtomobila. Zagotavljamo 100% zadovoljstvo, saj se vsaki stranki posvetimo v maksimalni možni meri.
Alexa Rank
1,000,001
Znanje | izobraževalni zavod. Izobraževanja namenjena pridobivanju novih znanj, nadgrajevanju že usvojenih znanj ter strokovni in osebnostni rasti posameznika in kolektiva.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Proboj Solunskog fronta. Proboj Solunskog fronta je društvena igra namenjena za dva ili više igrača. Takođe je i edukativno sredstvo koje proširuje znanje srpske istorije.
Alexa Rank
1,000,001
VKO točka - Vseživljenjska karierna orientacija. VKO točka je namenjena vsem izvajalcem storitev vseživljenjske karierne orientacije v Sloveniji in oblikovalcem politik na tem področju.
Alexa Rank
1,000,001
Neplodnost.net ~ Spregovorimo o neplodnosti. Spletna stran namenjena informacijam o zdravljenju neplodnosti. Neplodnim parom želimo vzbuditi optimizem in upanje pri iskanju pomoči ter jim skozi zdravljenje, postopke umetne oploditve ali posvojitve nuditi potrebno oporo.
Alexa Rank
1,000,001
Lovrenčan :. lovrenški spletni portal. Lovrenška spletna stran namenjena predstavitvi dejavnosti društev in posameznikov, ohranjanju dediščine, razmišljnjem in promociji lepot kraja
Alexa Rank
1,000,001
Učiteljska.net. Menjalnica učnih gradiv, mnenj in idej, namenjena osnovnošolskim učiteljem
Alexa Rank
1,000,001
Utrinki iz gorniškega dnevnika. Stran namenjena ljubiteljem gorništva, turnega smučanja in gorskega kolesarjenja.
Alexa Rank
1,000,001
Početna - Kardiohirurgija.rs. Kardiohirurgija.rs je web prezentacija namenjena kardiohirurškim bolesnicima. Posvećena je informisanju i edukaciji pacijenata i njihove rodbine kako bi im olakšali pripremu za kardiohiruršku intervenciju, samu operaciju i oporavak nakon nje.
Alexa Rank
1,000,001
www.wehrmacht-odlikovanja.com. Prva slovenska internetna stran namenjena zbiralcem nemških vojnih odlikovanj. Vsebuje opise in fotografije vseh bojnih odlikovanj Nemškega Rajha
Alexa Rank
1,000,001
Brezplačna in poučna vsebina za otroke na internetu. Stran za otroke je namenjena predšolskim in osnovnošolskim otrokom. Na njej boste našli velik izbor brezplačnih učnih listov za vse razrede osnovne šole, matematične učne liste, besedilne naloge, igre ter programe za otroke, razvrščene po starostnih skupinah. Na njej se nahaja tudi veliko ohranjevalnikov zaslona, ozadij za namizje, nasvetov za učenje, šale,ljubezenski verzi in zelo velik izbor otroških imen, ...
Alexa Rank
1,000,001
Slovenski popotniki. Spletna stran popotniki.net je namenjena vsem, ki iščejo informacije o različnih potovanjih in želijo nasvet izkušenih popotnikov!
Alexa Rank
1,000,001