BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Nieuws

Top 250 Websites on NIEUWS

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Oct 1 2021.
Here are the best websites we found: nu.nl • tweakers.net • nieuwsbronnen.com • gtagames.nl • kerkhoflaren.nl • deredactie.be • inhetnieuws.nl • nrc.nl • verenoflood.nu

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Alexa Rank
2,399
Tweakers - Wij stellen technologie op de proef. Welkom op Tweakers, sinds 1998 de grootste website in Nederland over technologie en elektronica met nieuws, reviews en de bekroonde Pricewatch.
Alexa Rank
2,310
Nieuws Bronnen : des idées et de l’innovation - News Bronnen
Alexa Rank
393,360
Nieuws - GTAGames.nl - De Nederlandse Grand Theft Auto Website! - Laatste GTA5 screenshots, trailers en GTAV geruchten. GTAGames.nl is de gezelligste Grand Theft Auto fansite van Nederland met het laatste GTA5 en Red Dead Redemption nieuws. Tevens de laatste beloningen en challenges van GTA Online voor geld en RP. Op ons forum staan dagelijks vele leden paraat om je te helpen met GTAV vragen, en uiteraard ben je voor een gezellig Red Dead Redemption 2 praatje ook van harte welkom. Wanneer je deel uit wil maken, van de grootste Nederlandse Rockstar Games community, kun je snel en gratis registreren om lid te worden.
Alexa Rank
457,790
Nieuws
Alexa Rank
1,000,001
VRT NWS: nieuws. Het VRT NWS nieuws: betrouwbaar, helder en prikkelend. Het biedt je tekst, beeld en audio gebundeld in rubrieken en dossiers, met extra duiding door onze experten.
Alexa Rank
108,607
Landelijk en regionaal nieuws - InHetNieuws.nl. Inhetnieuws.nl verzamelt Nederlandstalig nieuws van vele duizenden landelijke en regionale nieuws websites. Elk moment van de dag wordt het nieuws automatisch bijgewerkt zodat jij altijd precies weet wat er speelt.
Alexa Rank
1,000,001
NRC - Nieuws, achtergronden en onderzoeksjournalistiek. Nieuws, duiding, analyse en onderzoeksjournalistiek over onderwerpen die er echt toe doen. Feitelijk, betrouwbaar, diepgravend en genuanceerd.
Alexa Rank
46,119
Veren Of Lood - Nieuws, Opinie & Debatblog. Nieuws, Opinie & Debatblog
Alexa Rank
49,309
1Limburg | Nieuws en sport uit Limburg |. De snelste en beste bron voor al het nieuws uit Limburg.
Alexa Rank
1,000,001
Sims 4 | Informatie, nieuws, downloads en meer. Alles over De Sims 4 en uitbreidingen voor PC, Mac en console! Hier vind je nieuws, informatie, downloads, plaatjes, goedkope spellen en meer.
Alexa Rank
1,000,001
Ik hou van Arnhem | Nieuws | Uit | Sport | Zakelijk. Nieuws | Uit | Sport | Zakelijk
Alexa Rank
1,000,001
Nieuws v/d Vooruitgang – SUBLIME
Alexa Rank
1,000,001
Het laatste Max Verstappen en Formule 1 nieuws - GP33. Dagelijks Max Verstappen nieuws en Formule 1 nieuws op Grand Prix 33. Voor het laatste nieuws over Max Verstappen 33 en Formule 1 nieuws bezoek onze site!
Alexa Rank
49,205
De Standaard. Het meest recente nieuws uit België en het buitenland, economie en geld, cultuur, sport en lifestyle. Lees online de krant en DS Avond.
Alexa Rank
4,223
LetsGoDigital smartphone nieuws, camera reviews en tablet recensies. LetsGoDigital is uw online magazine voor Technologie en Lifestyle, met het laatste nieuws, diepgaande achtergrond artikelen en product reviews
Alexa Rank
77,138
cultuurmarkt van vlaanderen - nieuws. Jaarlijkse Antwerpse cultuurmarkt, waarover de site uitvoerige praktische en inhoudelijke informatie biedt.
Alexa Rank
1,000,001
VandaagApple - Nieuws. Op VandaagApple lees je altijd het laatste nieuws omtrent jouw iPhone, iPad, Mac, Apple Watch of iPod.
Alexa Rank
1,000,001
- Onafhankelijke website met nieuws over en uit de wereld van de GGZ. Onafhankelijke website met nieuws over en uit de wereld van de GGZ
Alexa Rank
1,000,001
Startmakkelijk het platform voor business en nieuws. Bekijk onze site voor dagelijkse updates van nieuws en business, ook verschillende seminars en tafelgesprekken zijn voor u beschikbaar om te lezen. Kortom een website die u echt moet bekijken.
Alexa Rank
1,000,001
Actueel nieuws regio den bosch | ''s-hertogenbosch | Bastion-Oranje, Den Bosch. BastionOranje is een website met een verzamelijk publicaties, artikelen, nieuws, plaatselijke feiten, gebeurtenissen en volksverhalen over ''s-Hertogenbosch!
Alexa Rank
1,000,001
Carrepublic: automotive, nieuwe designs, gadgets, hybrid, snelheid, verwondering, nieuws. Carrepublic over nieuwe ideeën binnen automotive, nieuwe designs, gadgets, , snelheid, verwondering en aangevuld met het belangrijkste nieuws.
Alexa Rank
1,000,001
Skoften.net | Skoften.net | Je dagelijkse dosis nieuws & virals. Skoften voorziet je dagelijks van opvallende nieuwsberichten, opvallende virals, grappige picdumps, gifdumps en meer.
Alexa Rank
24,592
Leentips & nieuws - Freo. Bij Freo leent u tegen een vaste lage rente en heldere voorwaarden. Vergelijk uw lening en ontdek of ook u kunt besparen door over te stappen naar Freo.
Alexa Rank
1,000,001
KijkopSteenbergen – Hét platform voor Nieuws & Aanbod uit de gemeente Steenbergen
Alexa Rank
37,678
NIEUWSFEITJE.NL – 24/7 Het laatste nieuws
Alexa Rank
44,794
Drimble | Beheers het nieuws. Drimble verzamelt en ordent informatie uit duizenden nieuws- en overige bronnen in Nederland, helder en overzichtelijk.
Alexa Rank
49,179
Het laatste nieuws van Metro op Metronieuws.nl. Metro is hét gratis nieuwsmerk dat verbazing, vertedering, verwondering wekt of een glimlach losmaakt.
Alexa Rank
49,242
Het Nieuwsblad. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
Alexa Rank
11,949
Waterkant - Nieuws over Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken. Suriname op Internet: Welkom, u bent te gast op het grootste en meest actieve netwerk voor en door Surinamers op Internet. Dit netwerk biedt Surinamers en anderen die affiniteit hebben met Suriname de mogelijkheid elkaar te informeren en met elkaar te interacteren op verschillende gebieden.
Alexa Rank
113,835
Europees nieuws, Nederlandse krantenkoppen en updates - Real-time geleverd
Alexa Rank
232,282
Nederlands breaking news, laatste nieuws, koppen en reacties. YOUR DESCRIPTION HERE
Alexa Rank
463,192
Natuur- en Milieuvereniging Gemeente Heusden - Nieuws
Alexa Rank
1,000,001
www.okv.be | Okv.be - Info en nieuws over musea en tentoonstellingen in Vlaanderen en Brussel - Openbaar Kunstbezit Vlaanderen
Alexa Rank
1,000,001
DeMooiRooiKrant - Al het nieuws uit Sint-Oedenrode
Alexa Rank
1,000,001
De Ware Tijd Online - DWTonline.com. Het laatste nieuws uit Suriname en meer.
Alexa Rank
130,780
Nieuws2.nl. Altijd het laatste nieuws op één plek. Nieuws- en RSS lezer met honderden Nederlandse nieuwssites, die constant worden vernieuwd.
Alexa Rank
1,000,001
. Nieuws en video's over Sport. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland.
Alexa Rank
198,218
Het Belang van Limburg. Op de website van Het Belang van Limburg lees je op elk moment het laatste nieuws uit Limburg. Ook binnen- en buitenlands nieuws, economie, media & cultuur en sport komen uitgebreid aan bod.
Alexa Rank
39,303
Home | Flashphoto NL. Als eerste het laatste nieuws uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Live verslag bij calamiteiten.
Alexa Rank
1,000,001
badmintonline.nl | dagelijks badmintonnieuws. Dé badmintonwebsite met dagelijkse nieuws uit Nederland ✓ internationaal topbadminton ✓ breedtesport ✓ verenigingsnieuws
Alexa Rank
1,000,001
Hallo Online. Het laatste nieuws uit Spanje leest u op halloonline.es …
Alexa Rank
1,000,001
AVblog: Audio. HiFi. Video. Nieuwtjes. Meer: Luidsprekers, Home cinema, HDMI, blu-ray, TV, LED tv, LCD en Plasma tv. Nieuws, berichten, testen, tips en een uitgebreide begrippenlijst voor Hifi/Video. HDTV en audio, audiofiele apparatuur, exotische producten, luidsprekers, ...
Alexa Rank
1,000,001
Home - Dudok Wonen. Dudok Wonen gelooft in de kracht van mensen. We bieden hen kansen om aan een woning te komen waarmee ze onafhankelijk(er) worden op de woningmarkt. Wij hebben zowel huur- als koopwoningen.
Alexa Rank
1,000,001
NieuwNieuws. Nieuwnieuws combineert het laatste nieuws met de grappigste en meest interessante berichten van de dag. Alles wat je wil weten kort en overzichtelijk op één plek.
Alexa Rank
37,686
Informatie van de Rijksoverheid | Rijksoverheid.nl. Rijksoverheid.nl is de website van het Rijk met uitleg en nieuws over wet- en regelgeving van alle ministeries.
Alexa Rank
37,694
4Gamers - Home. Meer weten over jouw favoriete games? Nieuws, specials, previews en reviews aan de lopende band, aangevuld met prachtige trailers, screenshots en eigen video-items? 4Gamers heeft het allemaal, snel en kwalitatief
Alexa Rank
39,268
Business Insider Nederland. Welkom! Business Insider is met meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand het grootste zakelijke nieuwsplatform van Nederland. Ook wereldwijd heeft Business Insider met 150 miljoen unieke bezoekers per maand een leidende positie. Wij brengen dagelijks zakelijk nieuws op een toegankelijke en inspirerende. Wij schrijven met name over Finance, Tech en Ondernemen We helpen zakelijke beslissers en business professionals om hun concentreren ons op alles wat je zakelijke en persoonlijke leven kan verbeteren. Gemaakt voor ondernemende mensen die veranderingen omarmen.
Alexa Rank
42,191
NWTV. NWTV biedt bezoekers dagelijks een unieke maar logische combinatie van nieuws, reviews en previews over games, festivals, films, gadgets en bordspellen. Daarnaast is NWTV de Nederlandse site als het aankomt op Pokémon- en Pokémon GO-nieuws.
Alexa Rank
47,513
Animation31.com - home of the Dutch animation scene. Hier vind je een overzicht van iedereen die iets doet met animatie in Nederland. Freelance animatoren, bedrijven, opleidingen en organisaties. Ook nieuws!
Alexa Rank
49,147
51
Het Financieele Dagblad. Het laatste nieuws over de beurs, financiële wereld, economie, politiek en ondernemen vind je op fd.nl
Alexa Rank
49,189
White Room Reviews | CD-, DVD- en concertreviews. CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events
Alexa Rank
49,317
Alles over de Insulinepomp | Pompnet.nl. Heeft u een vraag over insulinepompen of insulinepomptherapie. Onafhankelijk, informatief en deskundig. Pompnet.nl, de website over insulinepomptherapie.
Alexa Rank
484,224
Amsterdam Pipe Museum | Home
Alexa Rank
521,377
De Tijd. Op de site van de Vlaamse zakenkrant De Tijd vindt u naast financieel, economisch, business en politiek nieuws ook het meest volledige koersenpakket.
Alexa Rank
78,963
NLUUG. Hoofdpagina van de NLUUG website met het laatste nieuws, doelstellingen NLUUG en de kalender met vele Open Source evenementen de komende tijd.
Alexa Rank
169,347
Erasmus Magazine - Erasmus Universiteit Rotterdam's onafhankelijke journalistieke platform. Erasmus Magazine is het onafhankelijke journalistieke platform van de Erasmus Universiteit Rotterdam, met nieuws en opinie voor medewerkers en studenten.
Alexa Rank
189,489
Home - Vrije Tijd Amsterdam. Welkom bij Vrije Tijd Amsterdam met informatie, nieuws en achtergrondverhalen over gebeurtenissen in de stad die in onze ogen de aandacht verdienen!
Alexa Rank
207,037
Homepage – CSTV. CommonSenseTV - Onafhankelijk eerlijk nieuws door burgers, voor burgers! Met gezond verstand. Zonder politieke correctheid.
Alexa Rank
224,577
Marktnieuws en -voorspellingen, grafieken, broker reviews | FX Empire. FX Empire biedt financieel nieuws, voorspellingen en een schat aan informatie over de belangrijkste markten en effecten, naast gedetailleerde broker reviews.
Alexa Rank
391,025
DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets & Web 2.0. DutchCowboys. Altijd op de hoogte met het laatste nieuws over: ✓Social Media ✓Interactieve marketing ✓Innovatie ✓ Technology ✓E-mail ✓Mobile
Alexa Rank
476,301
Business AM. Business AM, uw dagelijkse bron van financieel-economisch nieuws. Het nieuws dat u moet weten, en de informatie waar u nog niet van op de hoogte was.
Alexa Rank
528,294
Events.nl. High Profile Events bv is een multimediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verstrekken van nieuws en informatie over business events. Dit gebeurt via de portaal site Events.nl (voorheen Highprofile.nl), het magazine Events en de wekelijkse digitale nieuwsbrief, de EventFlash.
Alexa Rank
534,285
Webs Media - Internet marketing - website design - SEO - social media. Gevestigd in Amsterdam met diensten als website design,SEO, social media marketing, CMS & content management. Met info over diensten, nieuws & een blog.
Alexa Rank
1,000,001
(¯`·.¸ Alles over Turkije ,.·`¯) -Home. Alles over Turkije: reistips, algemene informatie, politiek, zaken doen, foto's, Turkse keuken, sport, wintersport, nieuws en nog veel meer...
Alexa Rank
1,000,001
Officiële website van FC Utrecht. De officiële website van FC Utrecht. Met informatie over de club, spelers en het laatste nieuws.
Alexa Rank
1,000,001
Gemeente Kalmthout - Als je van natuur houdt | kalmthout.be. Officiële site van de gemeente Kalmthout met nieuws, een activiteitenkalender, informatie over de diensten en een e-loket.
Alexa Rank
1,000,001
Anton Teuben - Universal News - Schumann Resonantie - Universe is magic and love is the key - Meldpunt sinds 1985. Welkom bij Anton Teuben.nl, UFO Meldpunt sinds 1985 en oprichter van Niburu en SOPN. Hier wordt u nieuws gebracht over de Schumann resonantie (cursus), holle aarde, andere dimensies, bewustzijn, presentaties en nog veel meer.
Alexa Rank
1,000,001
METEOPROG.BE. Het weer in Belgie. Het weerbericht. Het weer in België en in de wereld. Het precieze weerbericht voor België. Uitgebreide weerberichten voor 1-15 dagen voor 600 steden in België en 3000 steden in de wereld. Weerinformanten.Weerkaarten, satelliet afbeeldingen, watertemperaturen. Nieuws lijnen over het weer. Het weer en de gezondheid. Weerblogs en gemeenschappen.
Alexa Rank
1,000,001
BM dagelijks medianieuws - BM. Blijf op de hoogte van het nieuws en achtergronden op het gebied van media. 24 uur per dag, 7 dagen per week volgt BM de ontwikkelingen in de media.
Alexa Rank
1,000,001
Coebergh PR & Communicatie • Sinds 1997 : Coebergh. Verhalen en nieuws vinden, maken en delen. Via de juiste kanalen, op de juiste manier en op het juiste moment. Earned, owned, paid en social. Met ons bevlogen team, in samenwerking met ons sterke netwerk van pers en peers.
Alexa Rank
1,000,001
PAY, al jouw betaalverkeer onder één dak - PAY. iDEAL, Creditcard, Afterpay én pintransacties, onder 1 dak!. Payment service provider PAY. biedt betaaloplossingen voor eCommerce, fysieke retail, pin automaten, betaallinks en QR-codes.
Alexa Rank
134,259
Groothandel in schoonmaakartikelen & schoonmaakmiddelen | Groveko. Groveko is de schoonmaakgroothandel voor al uw schoonmaakvraagstukken. Wij leveren een compleet assortiment voor resultaat én gemak.
Alexa Rank
144,915
Nordic Auto | autodealer regio Eindhoven. Nordic Auto is een universeel autobedrijf gevestigd in Son & Breugel. Wij zijn Volvospecialist, hebben een ruim aanbod van Audi en leveren alle merken.
Alexa Rank
384,159
TurklerinMekani - Connecting Turkish People. TurklerinMekani - Connecting Turkish People, is de online ontmoetingsplaats voor Turkse jongeren én ouderen. Maak je persoonlijke profiel aan, deel foto''s met andere leden, discussieer mee op het forum en maak nieuwe vrienden!
Alexa Rank
487,511
Loading...
Alexa Rank
1,000,001
Bordspellen online: backgammon, schaken, rummikub, go, dammen, 4 op een rij, reversi, go-moku, zeeslag, rummy, scrabble etc.. Speel online bordspellen met schaak, schaken 960, fischer random schaken, go, 4 op een rij, dammen, checkers, reversi, backgammon, molenspel, halma, kamertjeverhuur, zeeslag, go-moku, stacko, racko, subulata, streetsoccer, veldslag, woordspel, dobbelspel, De beer is los, tablut, codekraker (mastermind), oware, seasim, domino, rummy, rummikub, xiangqi, skip-bo, kruissom, pico, shogi, carcassonne, woordenmix, carcassonne de burcht, axio, egelrace, holomino, ponte del diavolo, rozenkoning, atoll, tric trac, jungle, tweeeet, safari, en garde, qin, mijnenveger, mahjong battle, klassieke bordspellen en moderne bordspellen.
Alexa Rank
1,000,001
Marianne Rijke | Hoofdredacteur. Hoofdredacteur
Alexa Rank
1,000,001
Welkom bij Stichting Tekenbeetziekten - Stichting Tekenbeetziekten. Stichting Tekenbeetziekten richt zich op het bevorderen van onderzoek op het gebied van tekenbeetziekten én op fondsenwerving om dit onderzoek te financieren.
Alexa Rank
1,000,001
Dröge & van Drimmelen – public affairs & corporate communication Den Haag – Brussel – Shanghai
Alexa Rank
1,000,001
Dé officiële Tilburgse Kermis website - 10 Dagen feest. Bekijk alle Evenementen, Attracties en en het volledige Programma van de TILBURGSE KERMIS 10 dagen feest - Vindt ook de Bereikbaarheid en Openingstijden
Alexa Rank
1,000,001
Home | Theaterplaats, jeugdtheater in Leiderdorp en Voorschoten. Theaterplaats is een jeugdtheaterschool voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar uit Leiderdorp en omstreken.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Expoints
Alexa Rank
1,000,001
Energiek Velsen | lokale energiecoöperatie | zonnepanelen | gasloos. Energiek Velsen is een lokale energiecoöperatie en een initiatief van inwoners uit Velsen. Wij verduurzamen samen met andere inwoners onze mooie gemeente. Door gezamenlijke projecten zoals zonnedaken, voordeel via inkoopacties en we helpen elkaar op weg naar gasloze woningen!
Alexa Rank
1,000,001
Fietstelweek - Fiets TelWeek | Blogs over fietsen, racefiets en meer
Alexa Rank
1,000,001
X, Y of Einstein? | De blog van Pedro De Bruyckere over onderwijs, jongeren, cultuur en media.. De blog van Pedro De Bruyckere over onderwijs, jongeren, cultuur en media.
Alexa Rank
1,000,001
Voetbalzone - Laatste voetbalnieuws. Meepraten over het laatste voetbalnieuws doe je op Voetbalzone.nl
Alexa Rank
48,591
Starnieuws -. Starnieuws
Alexa Rank
105,598
Rob Ruggenberg, journalist en jeugdboekenauteur / journalist and writer of juvenile books. Homepage Rob Ruggenberg: journalist en schrijver van historische jeugdromans / Dutch newspaper journalist and author of historical youth novels /
Alexa Rank
139,012
Voetbalnieuws en voetbaluitslagen uit alle competities - Voetbalkrant.com. Alles over voetbal! Van het laatste voetbalnieuws, voetbaltransfers, uitslagen en statistieken tot gratis spelletjes zoals een pronostiek en managerspel. Je vindt het hier allemaal!
Alexa Rank
320,877
Yeahh.com Nederlandse Portaal!
Alexa Rank
371,888
Audiforum. Audiforum.nl
Alexa Rank
383,412
Barneveld Verpakkingen | Home | Verpakkingsmateriaal
Alexa Rank
473,644
Knups - Wat wil je nog meer?!. Welkom bij Knups! Wat wil je nog meer?! Alle leuke en handige dingen verzameld!
Alexa Rank
1,000,001
brickshop.nl LEGO Speciaalzaak. LEGO en DUPLO koop je bij BRICKshop Holland - Online LEGO winkel. Het grootste assortiment van de Benelux!
Alexa Rank
1,000,001
Filmgek.nl - Jouw persoonlijke film database!. Hou bij welke films je hebt gezien, welke je nog wilt zien, en geef je mening. Ook kun je stemmen op films en of deze toevoegen aan onze database.
Alexa Rank
1,000,001
RSS. Informatienetwerk voor ME (cvs)
Alexa Rank
1,000,001
Toyota | Officiële website voor Nederland. Dit is de officiële Toyota website. Hier vindt u informatie over de (hybride) modellen, occasions, acties en meer. Of vind een dealer bij u in de buurt.
Alexa Rank
1,000,001
icon-arrow-right. KWS is marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt in Nederland. KWS is decentraal georganiseerd met regionale vestigingen dochters & deelnemingen.
Alexa Rank
1,000,001