BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Okej

Top 250 Websites on OKEJ

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Apr 1 2021.
Here are the best websites we found: vildblom.blogg.se • osterbottenstidning.fi • tankgult.se • djmirek.cz •

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
vildblom.blogg.se - En fotoblogg med olika projekt som vill visa på att den nakna kroppen är naturlig, och tillhör den egna individen. Kroppen har sedan länge blivit ett sexualiserat objekt där många tar friheten att ta en äganderätt för någon annans kropp. Vildblom är ett fotoprojekt av Matilda och Therese som innefattar foton av nakna kroppar i vardagsmiljöer för att visa att alla människor har en kropp och ingen annan har rätt att ta den ifrån individen. Vi vill gärna ta bilder på olika nakna människor i olika vardagsmiljöer för att visa på att vi alla har kroppar under kläderna i alla situationer vi är i under dagen. Kroppen är vacker och naturlig men har tråkigt nog fått en stämpel av att vara något sexuellt, hemligt och provocerande. Det skiljer sig även mellan kvinnor och män vad som är okej och visa offentligt och barn lär sig tidigare och tidigare att kroppen är något som ska döljas och skämmas över.
Alexa Rank
1,000,001
Nyheter - Österbottens Tidning. Senaste nytt från norra Österbotten. Lokala nyheter, sport, ekonomi, kultur och mycket mer.
Alexa Rank
1,000,001
Tänk Gult - Receptfria mediciner och läkemedel till rätt pris |Orifarm. Hos Orifarm erbjuds receptfria produkter till rätt pris för olika symtom. Råd & läkemedel för alltifrån förkylning till rökabstinens, menstruation och diarré. Läs här!
Alexa Rank
1,000,001
Něco o mně | www.djmirek.cz.   Jmenuji se Miroslav Čurlik V roce 2000 jsem se začal věnovat v okolí Benát
Alexa Rank
1,000,001