BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Onderwijs

Top 250 Websites on ONDERWIJS

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Feb 1 2020.
Here are the best websites we found: kuleuven.be • onderwijsvacaturesonline.nl • kennisnet.nl • adviesonderwijsrecht.nl • surfspace.nl • xyofeinstein.wordpress.com • driessen.nl • orion.nl • trajectplanner.nl

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
KU Leuven - Kwalitatief onderwijs, innovatief onderzoek. De KU Leuven is een universiteit met internationale uitstraling. Alle opleidingen aan deze universiteit zijn gebaseerd op het innovatieve onderzoek van haar wetenschappers en professoren.
Alexa Rank
2,840
Onderwijs vacatures online.nl. Overzicht van alle aanbieders van onderwijs vacatures in Nederland
Alexa Rank
1,000,001
Kennisnet - Laat ict werken voor het onderwijs. Hier vind je artikelen over onderwijs en ict, zoals over tablets, mediawijsheid, maatwerk en privacy. Ook vind je al onze diensten.
Alexa Rank
28,616
Advies Onderwijsrecht - Niemand mag het recht op onderwijs worden ontzegd. Sinds 1 oktober 2010 is Katinka Slump werkzaam als advocaat voor de Stichting Juridische Dienstverlening Onderwijs, Judion. De stichting heeft als doel het recht op onderwijs te bevorderen. Als advocaat, gespecialiseerd in het onderwijsrecht, verleent zij rechtshulp aan leerlingen, studenten, ouders en medezeggenschapsraden.
Alexa Rank
1,000,001
SURFspace - Samenwerken aan ICT-innovatie in het onderwijs. SURFspace verbindt mensen die binnen het onderwijs en onderzoek werken aan ICT-innovatie. Lever hier je bijdrage: reageer, discussieer, deel en vind kennis en contacten.
Alexa Rank
1,000,001
X, Y of Einstein? | De blog van Pedro De Bruyckere over onderwijs, jongeren, cultuur en media.. De blog van Pedro De Bruyckere over onderwijs, jongeren, cultuur en media.
Alexa Rank
1,000,001
Driessen uitzendbureau - Vacatures in overheid, onderwijs, zorg en cultuur. Driessen biedt je de beste kansen op een ideale baan in de Publieke Sector. Wij zijn het uitzendbureau voor overheid, onderwijs, zorg en cultuur en werkgever voor 15.000 medewerkers in Nederland. Bekijk de vacatures bij overheid en gemeenten, scholen, zorgorganisaties en culturele instellingen.
Alexa Rank
73,552
Stichting Orion, openbaar speciaal onderwijs Amsterdam. Orion is de enige aanbieder van openbaar speciaal primair en voortgezet onderwijs in Amsterdam. Op 16 locaties bieden wij speciaal onderwijs en passende zorg afgestemd op de behoefte van onze leerlingen van 4 tot 20 jaar.
Alexa Rank
175,437
Trajectplanner - Volledig studentvolgsysteem voor mbo en hoger onderwijs. Trajectplanner bewijst zich al jaren als effectief en breed studentvolgsysteem. Het ondersteunt de onderwijsadministratie en docenten in het mogelijk maken onderwijs.
Alexa Rank
175,637
Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs (C-LiON). Het Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs (C-LiON) geeft antwoorden op uitdagende vraagstukken op het gebied van onderwijs en opvoeding op de scholen en daarbuiten, en aan het verspreiden van deze inzichten door middel van advisering, begeleiding, training en opleiding van onderwijsprofessionals, schoolteams, schoolbesturen, ouders en leerlingen.
Alexa Rank
1,000,001
SWV Apeldoorn - Passend onderwijs. Ieder kind krijgt passend onderwijs en ondersteuning, op leren en gedrag, dat bij hem past. Daarvoor is kwalitatief goed onderwijs een vereiste in een omgeving waarin handelings- en opbrengstgericht wordt gewerkt.
Alexa Rank
1,000,001
Entrepreneur Scan ontwikkelt ondernemerschap in bedrijven en onderwijs. Entrepreneur Scan ontwikkelt ondernemerschap al meer dan 20 jaar binnen bedrijven onderwijs en overheid met wetenschappelijke bewezen producten en diensten.
Alexa Rank
1,000,001
Wiskunde voor technici | Boom hoger onderwijs. Ontdek Wiskunde voor technici: voor als je onbeperkt wilt trainen en toetsen Wiskunde voor technici is een volledig digitale leermethode voor wiskunde, gericht op studenten van het technisch hoger onderwijs. Kijk voor een snelle kennismaking met de methode het bovenstaande filmpje. Heb je vragen? Stuur ons een e-mail. De voordelen van Wiskunde voor Technici samengevat: Laat studenten onbeperkt trainen en toetsen Toetst voorkennis via instaptoetsen Geeft studenten direct feedback op hun trainingen en toetsen Daagt studenten uit met simulaties Laat studenten hun eigen leerroute bepalen Biedt theorie digitaal en in studieboeken aan Geeft docenten zicht op voortgang studenten
Alexa Rank
1,000,001
Fossielvrij Onderwijs | Geen kolen, olie en gas bij ons in de klas. De fossiele industrie leert kinderen op basisscholen en middelbare scholen dat de energietransitie geen haast heeft. Wij willen fossielvrij onderwijs!
Alexa Rank
1,000,001
DocentWiskunde – Verhalen uit de klas, een kritische/komische blik naar het huidige onderwijssysteem en de ontwikkelingen binnen het onderwijs.. Verhalen uit de klas, een kritische/komische blik naar het huidige onderwijssysteem en de ontwikkelingen binnen het onderwijs.
Alexa Rank
1,000,001
Welkom bij Zwijsen! Educatieve uitgeverij met visie op onderwijs. Uitgeverij Zwijsen brengt samen met leerkrachten leren tot leven. De beste garantie op een maximaal leerresultaat en urenlang leerplezier!
Alexa Rank
67,522
Learnbeat | Alle bouwstenen voor gepersonaliseerd onderwijs bij elkaar. Het complete programma voor gepersonaliseerd leren: trainingen voor docenten, dashboards, interactieve lesmethodes en gepersonaliseerde leerroutes.
Alexa Rank
175,319
tihf Brugge - secundair onderwijs
Alexa Rank
567,073
Inspiratie voor docenten in bijzonder onderwijs - Inspiratietoolkit
Alexa Rank
1,000,001
Management competitie voor middelbaar onderwijs – |. In de Bizzkidz managementcompetitie nemen leerlingen elke ronde online beslissingen. De beste teams strijden voor de prijzen op de landelijke finaledag.
Alexa Rank
1,000,001
Don Bosco College - Dynamisch onderwijs in een veilige omgeving
Alexa Rank
1,000,001
Voordelige boeken voor kleuters, lagere school en secundair onderwijs. - Boektoppers
Alexa Rank
1,000,001
Home - Onderwijs Inkoop Groep
Alexa Rank
1,000,001
iDEALnet betaalbeheer in onderwijs en meer
Alexa Rank
1,000,001
Home - Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ)
Alexa Rank
1,000,001
Montessorischool - Maak kennis met ons onderwijs!
Alexa Rank
1,000,001
ZZP / Hybride leerkracht, de helpende hand in het drukke basisonderwijs!. Help de werkdruk in het onderwijs verminderen door gebruik te maken van een Flexleerkracht. Deze zzp'ers (interim) hebben een lesbevoegdheid en dragen het financiële risico vanuit een onderwijshart. Geen extra personen op de loonlijst dus. Via deze website vindt u de onderwijsbevoegde zzp'er in uw regio!
Alexa Rank
1,000,001
Top 100 University | Rijksuniversiteit Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen is een internationale universiteit met hoog aangeschreven onderwijs en onderzoek. Op vrijwel ieder vakgebied zijn er opleidingen voor bachelor-, master-, en PhD studenten.
Alexa Rank
24,304
Home - Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden is een internationaal georiënteerde universiteit met een breed palet aan talentgericht onderwijs voor goede en gemotiveerde studenten, dat wordt geïnspireerd door wetenschappelijk onderzoek.
Alexa Rank
92,475
Search. Onderwijs zit bij Malmberg in het DNA. Het is uitdagend en altijd in ontwikkeling. We zien het als onze taak leraren te ondersteunen zodat zij het beste onderwijs kunnen bieden aan leerlingen en studenten.
Alexa Rank
96,546
Schoolvakanties 2019. Schoolvakanties 2019. Overzicht schoolvakanties basisonderwijs en voortgezet onderwijs schoolvakanties 2019 voor de regio''s Noord, Midden en Zuid Nederland.
Alexa Rank
175,526
Gemeentewijzer - dáár kom je verder. Gemeentewijzer biedt informatie over onderwijs, sport, gezondheid en cultuur in de gemeente. Tevens leuke evenementen, lokale ondernemers en aantrekkelijke aanbiedingen.
Alexa Rank
1,000,001
Home. Uitgeverij Pica verzorgt toegankelijke boeken én hulpmiddelen voor het onderwijs, waaronder veel geprezen titels over gedrag, professionaliseren en oplossingsgericht werken.
Alexa Rank
1,000,001
Home - PiusX. PiusX Kortrijk - Kleuter- en Lager onderwijs
Alexa Rank
1,000,001
Informatie voor Vlaamse studenten die in het buitenland willen gaan studeren of stage lopen • Studeer in het Buitenland • Flanders Knowledge Area vzw. Het handboek internationalisering door Flamenco voor de Vlaamse instellingen voor hoger onderwijs
Alexa Rank
1,000,001
Hogeschooltaal. Hogeschooltaal is het online zelfstudie- en toetsprogramma waarmee studenten in het hoger onderwijs hun schriftelijke taalvaardigheid Nederlands en Engels kunnen verbeteren en toetsen. Een totaalpakket voor hbo-studenten.
Alexa Rank
1,000,001
PXL. De hogeschool met het netwerk. Hasselt, Diepenbeek en Genk. 16 graduaatsopleidingen, 19 bachelors, 2 masters, 25 afstudeerrichtingen. Onderwijs, onderzoek, dienstverlening en beoefening van de kunsten.
Alexa Rank
36,886
Noordhoff Uitgevers - Iedereen leert. Voor kleine dromen en grote ambities. Noordhoff Uitgevers is er voor het Hoger onderwijs, Middelbaar beroepsonderwijs, Voortgezet onderwijs, Basisonderwijs en Health. Verder is er De Bosatlas, Ambrasoft, Lijster en Locoleerspellen. Noordhoff Uitgevers is er voor jou en iedereen die leert.
Alexa Rank
40,621
Welkom bij de Hanzehogeschool Groningen. De Hanzehogeschool Groningen biedt hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek.
Alexa Rank
42,490
UHasselt - Universiteit van vandaag. De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt) en zes onderzoeksinstituten.
Alexa Rank
42,519
Home - Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden is een internationaal georiënteerde universiteit met een breed palet aan talentgericht onderwijs voor goede en gemotiveerde studenten, dat wordt geïnspireerd door wetenschappelijk onderzoek.
Alexa Rank
59,060
Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC.. Welkom op de vacature website van Amsterdam UMC, locatie AMC. Hier vind je onze openstaande vacatures voor: Zorg, Research, Onderwijs en Diensten.
Alexa Rank
125,978
Erasmus Universiteit Rotterdam | Erasmus University Rotterdam. De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam, dat daarbij veelal fungeert als een levend stadslaboratorium.
Alexa Rank
142,493
Maurice de Hond. Ik ben altijd op de een of andere manier bezig met politiek, informatie, technologie, onderwijs en de toekomst. Op deze site zie je daar een weergave van.
Alexa Rank
175,359
Landelijke India Werkgroep. De Landelijke India Werkgroep (LIW) is een mensenrechtenorganisatie die opkomt voor de belangen van rechtelozen en gemarginaliseerde groepen in Zuid-Azië. De vier kernthemas van de LIW zijn: Kinderarbeid en Onderwijs, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in sectoren als kleding, natuursteen, zaden en thee, Dalits/Kastelozen en Mensenrechten.
Alexa Rank
563,788
Noticed Logo. Alimento groepeert sectorale diensten voor voedingsbedrijven, hun werknemers, bakkers en onderwijs.
Alexa Rank
626,605
Academische banen en onderzoeksbanen - Academic Positions. Career netwerk voor academici, onderzoekers en wetenschappers. Zoeken en solliciteren naar een baan in onderzoek en hoger onderwijs vandaag!
Alexa Rank
685,100
IT-Workz: ICT-Partner voor onderwijsvernieuwing. IT-Workz gelooft dat slimme inzet van ICT kan resulteren in beter onderwijs. Wij helpen eigentijds onderwijs te faciliteren en stimuleren. In het po, vo en mbo.
Alexa Rank
1,000,001
De Leerweg Schipluiden heeft oog voor de leerweg van het kind . De Leerweg Schipluiden (Midden-Delfland) is een leerinstituut uit Zuid-Holland waar we samen met ouders, scholen en de leerling onderwijs op maat bieden.
Alexa Rank
1,000,001
Marnix College | Samen School maken bij het Marnix. Marnix College: Samen school maken. Op deze middelbare school leer je samen te leven. Ons onderwijs zorgt ervoor dat je een wereldburger van de toekomst wordt.
Alexa Rank
1,000,001
Home | Via Vinci Academy. De praktijkopleider in het onderwijs. Erkende Post-HBO opleidingen, cursussen, trainingen. O.a. Schoolleider PO/VO, IB, ZC, Gedragsexpert, Taalexpert.
Alexa Rank
1,000,001
KCR | Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam. KCR is de brug tussen de culturele instellingen en het onderwijs. Zoveel mogelijk Rotterdamse kinderen en jongeren met cultuuronderwijs in aanraking laten komen is onze passie.
Alexa Rank
1,000,001
PI Online - PI - project & interieur. Vakblad voor project en interieur over interieurarchitectuur en interieurproducten voor de projectmarkt kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare, culturele en zorgsector gebouwen en het onderwijs.
Alexa Rank
1,000,001
Homepage | Rutgers. In Nederland staat de naam Rutgers al decennialang voor open, eerlijke en positieve seksuele voorlichting. Tegenwoordig ondersteunen we met name professionals in zorg en onderwijs in het bespreekbaar maken van seksualiteit.
Alexa Rank
1,000,001
Kinderuniversiteit. De kinderuniversiteit is er voor nieuwsgierige aagjes tussen 5 en 12 jaar die willen weten hoe het er in het hoger onderwijs aan toe gaat.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Onderwijsconsulenten. Wij bieden ouders, scholen en samenwerkingsverbanden gratis begeleiding, bemiddeling en advies bij het vinden van geschikt onderwijs voor het kind.
Alexa Rank
1,000,001
Sonnevelt Opleidingen | Opleiders voor vitaal leven. Sonnevelt onderscheidt zich door opleidingen die inspireren, raken en verrijken. Persoonlijke aanpak en klassikaal onderwijs. Beste Opleider 2014, 2015 en 2016.
Alexa Rank
1,000,001
VierKeerWijzer. vierkeerwijzer, een organisatiemodel voor écht adaptief onderwijs
Alexa Rank
1,000,001
Vrije School Zaanstreek - Daar krijg je zin in leren. vrijeschool, vrije school, onderwijs, basis school, antroposofie, rudolf steiner, waldorf school
Alexa Rank
1,000,001
Home - Schoolleiders voor de toekomst. Schoolleiders voor de Toekomst is een groep schoolleiders die de handen ineenslaat om het onderwijs te vernieuwen.
Alexa Rank
1,000,001
Johan Frisoschool Rijssen | Homepagina. De Johan Frisoschool is een Protestant Christelijke Basisschool met ruim 170 leerlingen verdeeld over 7 groepen. De school wordt gewaardeerd om haar prettig pedagogisch klimaat en de goede kwaliteit van onderwijs.
Alexa Rank
1,000,001
KBO De Horizon. School voor buitengewoon onderwijs - Sint-Jozefsplein 10 - 9700 Oudenaarde
Alexa Rank
1,000,001
DE BOOM IN. De Boom In is een educatieve website over boom en bos. Je vindt er tal van kant-en-klare activiteiten voor het lager onderwijs.
Alexa Rank
1,000,001
Tistje – ervaringsblog autisme sinds 2008. Ervaringsblog volwassen man autisme met boekverslagen en ervaringen dagelijks leven:, communicatie, wonen, werk, begeleiding, onderwijs, academisch onderzoek
Alexa Rank
1,000,001
Keuzepagina - Referentiekader Onderwijskwaliteit. Het referentiekader voor Onderwijskwaliteit zet verwachtingen voor kwaliteitsvol onderwijs uit. Het gaat om verwachtingen waar we het samen als maatschappij over eens zijn.
Alexa Rank
1,000,001
Etty Hillesum Lyceum | Deventer scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs
Alexa Rank
175,161
Connecting IT Services - Het netwerk van morgen, waar u vandaag op kunt bouwen | Avit Group - Avit Group. Hyperspecialisten in netwerkinfrastructuren. No-nonsens internationale dienstverlening. Strategische partnerships met de meest gerenommeerde merken. Doelgerichte denkers en doeners met uitzonderlijk hoge certificeringen. Dit is exact wat u van Avit Group kunt verwachten.
Alexa Rank
174,991
Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. Wij vinden dat iedereen van klassieke muziek moet kunnen genieten. Ontdek de mooiste concerten op de beste podia.
Alexa Rank
719,574
FORUM DA VINCI – Samen bouwen we aan de toekomst van uw kind!
Alexa Rank
1,000,001
ZorgTTP | Data veilig delen
Alexa Rank
1,000,001
Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. Wij vinden dat iedereen van klassieke muziek moet kunnen genieten. Ontdek de mooiste concerten op de beste podia.
Alexa Rank
1,000,001
MeldJeAan
Alexa Rank
1,000,001
MQ Scan | Nederlands eerste wetenschappelijk onderbouwde scan
Alexa Rank
1,000,001
Organisatie - Stichting OBO
Alexa Rank
1,000,001
Entreecollege Tilburg
Alexa Rank
1,000,001
Branchevereniging VHG - Voor ondernemers in het groen. Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied.
Alexa Rank
1,000,001
Hbo-opleidingen en onderzoek in Zwolle - Windesheim. Hogeschool Windesheim ✔ hbo-opleidingen en cursussen ✔ voltijd, deeltijd en duaal ✔ Ook op het gebied van onderzoek uw samenwerkingspartner
Alexa Rank
61,362
vlaanderen-logo. Leraren en organisaties delen hun lesmateriaal en -ideeën gratis met jou! Registreer op KlasCement en doorzoek tienduizenden leermiddelen voor alle vakken.
Alexa Rank
65,077
Online rekenen groep 2 t/m 8 | Junior Einstein. Leren rekenen zoals op school. Bussommen, erbijsommen, erafsommen, cijferen, breuken, delen? Je kunt het allemaal oefenen. Duizenden online vragen voor groep 2 t/m 8.
Alexa Rank
89,794
Rijksmuseum – Het museum van Nederland - te Amsterdam. Rijksmuseum, het museum van Nederland, in Amsterdam. Kunst en geschiedenis van de Middeleeuwen tot Mondriaan.
Alexa Rank
122,595
Beter spellen. Sluit je aan bij Beter Spellen, maak de dagelijkse korte test en spel elke dag een beetje beter.
Alexa Rank
175,007
Wiskundeleraar. Welkom bij Wiskundeleraar.nl. Met deze website ondersteun ik mijn vaklessen wiskunde. Willem van Ravenstein
Alexa Rank
424,537
Welkom bij Dr. E. Boekmanschool | Boekmanschool
Alexa Rank
1,000,001
middelbare.school | online apps voor de moderne middelbare.school. Met de handige modules van middelbare.school creëer je een slimme online portal voor leerlingen, ouders en personeel. Eén plek voor al het nieuws, informatie en foto’s op een ideaal platform.
Alexa Rank
1,000,001
Baby Future | Your Future | Onze kinderen zijn de toekomst. Baby Future | Your Future | Onze kinderen zijn de toekomst | Opvoedkundige boeken voor ouders en leerkrachten waar het positief opvoeden centraal staat.
Alexa Rank
1,000,001
NBD Biblion | NBD Biblion. NBD Biblion levert een compleet pakket producten en diensten die bijdragen aan het succes van uw bibliotheek of (school)mediatheek.
Alexa Rank
1,000,001
Onafhankelijke nascholing voor zorgprofessionals. Medilex organiseert jaarlijks 60 tot 70 (geaccrediteerde) studiedagen voor zorg en welzijn en detentie en gemeente. Geheel onafhankelijk en objectief!
Alexa Rank
1,000,001
Online verkeer oefenen groep 2 t/m 8 | Junior Einstein. Voorrangsregels, verkeersborden, tekens op de weg? Weet jij wat ze betekenen en hoe je veilig door het verkeer kunt gaan? Je kunt het hier allemaal oefenen. Voor groep 2 t/m 8.
Alexa Rank
1,000,001
Buku Logo. Met BUKU heb je altijd en overal toegang tot je studieboeken. Zoeken en aantekeningen maken in boeken. Het enige wat je nodig hebt is een BUKU abonnement.
Alexa Rank
1,000,001
Home. MAPPZ Development is specialized in the development of (Android) Apps. Current apps are ''QuickSettings'' and ''LVO Rooster''.
Alexa Rank
1,000,001
ISOB Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs » Welkom » Home. ISOB-Bureau | Sokkerwei 2 | 1901 KZ Castricum | 0251-319888 | [email protected]
Alexa Rank
1,000,001
Home. VCLB West, website van Vrij CLB Veurne Diksmuide Westkust, Vrij CLB Ieper en Vrij CLB Poperinge
Alexa Rank
1,000,001
Online N&T oefenen groep 4 t/m 8 | Junior Einstein. Online oefenomgeving voor natuur en techniek. Tientallen teksten met illustraties en vragen. Voor groep 4 t/m 8.
Alexa Rank
1,000,001
Antoniusschool Kalslagerring » Home » home
Alexa Rank
1,000,001
Geek my class. I'm a teacher. I'm a geek. This blog is the answer to all the people who ask me where I find the inspiration. Enjoy and may the force be with you.
Alexa Rank
1,000,001
OBS Cornelis Jetses » Home » home
Alexa Rank
1,000,001
6 tot 12: onderzoek en dienstverlening Arteveldehogeschool - home. keuzescherm
Alexa Rank
1,000,001
100
Welkom bij de RMU (reformatorisch maatschappelijke unie) | vakorganisatie met een bijbelse visie. De RMU is een christelijke vakorganisatie voor werknemers, werkgevers en zelfstandigen. Als lid maakt u gratis gebruik van de juridische helpdesk.
Alexa Rank
1,000,001