BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Opnieuw

Top 250 Websites on OPNIEUW

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Jan 1 2022.
Here are the best websites we found: nieuwsblad.be • opnieuwenco.nl • vi.be • fd.nl • newsmonkey.be • singelswimutrecht.nl • alphera.nl • corsozundert.nl • proximus-sports.be

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Het Nieuwsblad. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
Alexa Rank
11,949
Opnieuw & Co kringloopwinkels in Drechtsteden & Rotterdam. Opnieuw & Co kringloopwinkels in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Barendrecht & Rotterdam. Leuke tweedehands spullen & gratis ophaalservice
Alexa Rank
1,000,001
VI.BE. VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.
Alexa Rank
39,366
Het Financieele Dagblad. Het laatste nieuws over de beurs, financiële wereld, economie, politiek en ondernemen vind je op fd.nl
Alexa Rank
49,189
Right. Newsmonkey is hét nieuwsmerk van generation Y: journalistiek en entertainment die domineren via sociale media.
Alexa Rank
158,081
SingelSwim Utrecht 2020 - afgelast. De SingelSwim Utrecht is een zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. Dit jaar zou de zesde editie van de SingelSwim op zondag 13 september plaatsvinden. Precies één dag nadat het laatste stuk van de nieuwe singel wordt geopend! De SingelSwim Utrecht zou zoals ieder jaar natuurlijk weer geheel in het teken staan van geld bij elkaar zwemmen en aandacht vragen voor de spierziekte FSHD. Helaas hebben we moeten besluiten de SingelSwim Utrecht 2020 af te gelasten i.v.m. het Coronavirus. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, ambassadeurs, partners en supporters gaat boven alles!Uiteraard hopen we iedereen volgend jaar weer gewoon te zien tijdens de SingelSwim 2021. Dan springen we zoals gewoonlijk weer met zijn allen in de Utrechtse Singel om geld op de halen voor onderzoek naar FSHD! Deelnemers en donateurs krijgen binnenkort bericht van ons m.b.t. hun deelname en/of donatie. Opbrengst 2019 Met bijna 2000 donateurs, meer dan 150 zwemmers uit Nederland, Frankrijk, België, Spanje èn de UK en 18 deelnemende teams, is vorig jaar bijna € 57.000 opgehaald voor onderzoek naar FSHD. Daar kunnen we jullie niet genoeg voor bedanken! We hebben genoten van jullie geweldige inzet en energie van klein en groot en van alle sponsoren die dit samen met ons hebben mogelijk gemaakt. Burgemeester Jan van Zanen en Qmusic dj Domien Verschuuren ploeterend in het water. Milan die een jaar getraind heeft om mee te kúnnen zwemmen! De reddingsbrigadie die samen met het team van Central Events zorgde dat alles op rolletjes liep. Dank aan alle deelnemers, partners en helpende handen die de vijfde edtitie van de Singel Swim mogelijk hebben gemaakt! Wetsuit huren Het dragen van een Shorty of Wetsuit is verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish.  Basic-Fit opnieuw partner De grootste fitnesschool van Europa, Basic-Fit, heeft zich opnieuw als partner verbonden aan de SingelSwim Utrecht. Basic-Fit International Marketing Manager Erica Hahn: “Wij vinden dat sporten betaalbaar en laagdrempelig moet zijn en proberen fitness voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Sporten is voor veel mensen met een spierziekte helaas vaak onmogelijk en met ons sponsorship willen wij helpen hier verandering in te brengen. Wij dragen graag bij aan het doel van de SingelSwim Utrecht: spierziekten voorgoed uitschakelen!”                      
Alexa Rank
1,000,001
ALPHERA | Specialist in financieringen voor auto''s, motoren en bedrijfswagens.. Wij financieren en verzekeren auto’s, motoren en bestelwagens. Nieuw en gebruikt, van elk merk. We zijn er voor bedrijven en voor particulieren met heldere voorwaarden, scherpe tarieven en praktische service. Als echte automotive specialist willen we maar één ding: u met een gerust gevoel de weg op laten gaan. Elke dag opnieuw.
Alexa Rank
1,000,001
Corso Zundert - 5 & 6 september 2021. Elke keer opnieuw krijgt het corsovirus generaties jonge en oude Zundertenaren in zijn greep. Er is niet aan te ontkomen, maar dat willen we ook niet.
Alexa Rank
1,000,001
Sportprogramma's op tv: voetbal, basketbal, wielrennen, tennis,… in live streaming of uitgesteld in replay - Proximus Pickx. Bekijk al je sportprogramma's via live streaming of herbekijk ze 24 uur per dag opnieuw via replay. Sport op je favoriete zenders beschikbaar op Proximus Pickx: voetbal, wielrennen, veldrijden, basketbal, tennis, American Football (NFL)...
Alexa Rank
1,000,001
stressaanpak.be. Dominieke Van Den Bossche van StressAanpak: jouw stress- & burn-out-coach. Stress en burn-out komen in onze maatschappij steeds meer voor. StressAanpak geeft inzichten mee, ervaringsgerichte oefeningen en belevingsformats die je onmiddellijk kan toepassen in je dagelijks leven. Humor en fun komen tijdens iedere sessie aan bod: dit haalt het stressniveau zo naar beneden. Een actiepunt voor een blijvend resultaat maakt dat je (opnieuw) vitaal door het leven gaat!!
Alexa Rank
1,000,001
Prinsengrachtconcert 2021 - Officiële website. Voor één avond per jaar wordt de Prinsengracht de grootse concertzaal ter wereld. Ontdek alles wat het bijzondere evenement te bieden heeft. Ontmoet de musici, bekijk eerdere edities opnieuw en beleef het concert rechtstreeks via de livestream
Alexa Rank
1,000,001
MinetopiaSDB. Het Minecraft systeem opnieuw uitgevonden. Een Minetopia plugin die erg op de echte Minetopia plugin lijkt.
Alexa Rank
1,000,001
Agilitas Group | Brengt mensen in beweging. Van ons mag u dus snelheid en kwaliteit verwachten, elke dag opnieuw. En die glimlach krijgt u er gratis bij.
Alexa Rank
1,000,001
Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met mannen. Leer hoe je een man verleidt, versiert en (opnieuw) gek op je maakt met één simpel principe. Dit 'Mannengeheim' leer je hier van coach Tim Veninga.
Alexa Rank
1,000,001
Marketingteam voor jouw KMO | Webdesign & online marketing | MaesMedia. Wij helpen KMO's en ondernemers met hun website en online marketing op maandelijkse basis. Zo hebben onze klanten meer tijd voor hun bedrijf en zijn ze zeker van marketingacties, elke maand opnieuw.
Alexa Rank
1,000,001
BEKIJK VOGUE WOMEN | Vogue Cosmetics. Ontdek de luxe verzorging van VOGUE Women, elke dag opnieuw.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Heilig-Hartschool Jette. Vrije Basisschool Heilig-Hart Jette: ons schoolteam zet zich iedere dag opnieuw in om de kinderen een aangename en leerrijke schooltijd te bezorgen.
Alexa Rank
1,000,001
Elite Mannen | Ronde van Vlaanderen | Flanders Classics. Na een memorabele 100ste Ronde van Vlaanderen wordt ook de 101ste editie van “Vlaanderens Mooiste” eentje om duimen en vingers bij af te likken. Voor het eerst in de geschiedenis van de Ronde wordt de start gegeven in het bruisende Antwerpen. De befaamde Muur van Geraardsbergen is terug in het parcours opgenomen en met de combinatie van de Oude Kwaremont en de Paterberg krijgen we ongetwijfeld opnieuw een zinderende finale. Keer op keer hunkeren wielerliefhebbers naar die heroïsche eerste zondag van april. Die dag beroert de koers een hele natie.
Alexa Rank
1,000,001
Business AM. Business AM, uw dagelijkse bron van financieel-economisch nieuws. Het nieuws dat u moet weten, en de informatie waar u nog niet van op de hoogte was.
Alexa Rank
528,294
Pinterest. niet meer dan 175 karakters
Alexa Rank
1,000,001
Motohandel Wauters nieuwe en tweedehands moto''s eeklo. Motohandel Wauters nieuwe en tweedehands moto''s eeklo. Offciel dealer voor Kawasaki, Suzuki, Sym, Vespa, Piaggio, Peugeot en Derbi.
Alexa Rank
1,000,001
VI.BE. VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.
Alexa Rank
1,000,001
Sascha van Ras – Man-zijn
Alexa Rank
1,000,001
Wielrennen en wielernieuws op WielerFlits | WielerFlits. Wielernieuws vind je op WielerFlits. Een populair interactief platform waar wielerliefhebbers over wielrennen in discussie kunnen gaan.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Vrest. Vrest ondersteunt competentiegericht leren vanaf opleiding, tijdens de loopbaan. Met E-portfolio’s voor IFMS, certificatie en de opleiding.
Alexa Rank
1,000,001
news vrouwelijke componisten | women composers. music by women composers
Alexa Rank
1,000,001
Gezond.be - Je gezondheid, onze bezorgdheid. Heb je vragen over jouw Gezondheid? Of ben je op zoek naar advies over gezonde voeding, zwangerschap, sport, aandoeningen, ...? Gezond.be helpt je verder!
Alexa Rank
1,000,001
ommelhoward | This WordPress.com site is the bee's knees. This WordPress.com site is the bee's knees
Alexa Rank
1,000,001
V!VA - Niets te verbergen. VIVA heeft niets te verbergen en geen blad voor de mond. Voor je dagelijkse dosis lachen, bijblijven en je hart luchten. Praat mee op de grootste vrouwencommunity van NL.
Alexa Rank
1,000,001
- 112 Nof
Alexa Rank
1,000,001
Dak en Totaal Onderhoud van Gulik. Laat je dak, dakgoot, dakkapel of schoorsteen onderhouden door echte professionals. Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, tegen een betaalbare prijs
Alexa Rank
1,000,001
VI.BE. VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.
Alexa Rank
1,000,001
Schoo Computerdiensten. Schoo computerdiensten is de vertrouwde plek voor aanschaf, reparatie en hulp bij problemen met uw computer.
Alexa Rank
1,000,001
TaxWorld kenniscentrum voor fiscaal expert | Wolters Kluwer. TaxWorld biedt U het laatste nieuws uit de financiële wereld. Een dagelijkse objectieve en gespecialiseerde bron van informatie - TaxWorld
Alexa Rank
1,000,001
Schoo Computerdiensten. Schoo computerdiensten is de vertrouwde plek voor aanschaf, reparatie en hulp bij problemen met uw computer.
Alexa Rank
1,000,001
FIT - Fascinating IT. FIT specialiseert zich in de ontwikkeling van software op maat voor KMO''s. Wij willen onze klanten kwalitatief hoogstaande oplossingen aanbieden voor alle automatiseringsaspecten. We streven naar het uitwerken van totaaloplossingen waarbij het belang van de klant steeds als hoogste prioriteit geldt.
Alexa Rank
1,000,001
MZV-A – Merksemse Zwemvereniging Antwerpen
Alexa Rank
1,000,001
Consoleombouwservice.nl. 10/07/2013 : Grote veranderingen Het is even stil geweest maar er is goed nieuws! Hieronder staat de huidige status van de Xbox 360, Playstation 3 en Consoleombouwservice.      
Alexa Rank
1,000,001