BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Sedaj

Top 250 Websites on SEDAJ

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Feb 1 2021.
Here are the best websites we found: tvin.si • domlenart.si • pingi.si • plusaliminus.si • nomago.si • akcrna.si • olajsajdelo.si • malizakladi.si • prvinasmeh.si

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
TViN. Spoznajte TViN, spletno televizijo, ki jo lahko spremljate tudi na mobilnih napravah. Izbrane TV-programe in vsebine lahko sedaj spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu - vedno in povsod.
Alexa Rank
57,289
Informacije v zvezi s stanjem v Domu sv. Lenart! — Dom sv. Lenart. Spoštovani svojci in prijatelji stanovalk in stanovalcev Doma sv. Lenarta! Kot smo zapisali smo se v Domu sv. Lenart srečali s prvo okužbo 11.11.2020. Skladno s sprejetimi protokoli smo aktivirali rdečo cono, ki jo imamo vzpostavljeno od aprila letošnjega leta na naši novi lokaciji (Doma sv. Agate), ki je od matičnega doma oddaljena slabe tri kilometre. Zavedamo se, da ta informacija za vas, spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev, ni prijetna, a spričo izjemne razširjenosti virusa verjetno ni presenetljiva. Pri tem želimo vam in našim stanovalcem pomagati, da to trenutno obdobje skupaj preživimo kar se da mirno in z veliko mero poguma in "pozitivnega" pogleda v prihodnost. Glede na dnevni proces dela je najprimernejši čas za telefonske klice za informacije o počutju vaših bližnjih, ki so začasno premeščeni zaradi okužbe s covid-19 v rdečo cono med 14.00 in 15.00 uro na GSM 030 643 222 (Polona Perko). Za ostale informacije pa veljajo do sedaj ustaljene poti. Ostajamo povezani v dobrih in lepih mislih ter verjamemo, da bomo s skupnimi napori "prestali" tudi to izkušnjo. Zagotavljamo vam, da se bomo vseskozi, kot do sedaj, trudili za najboljše počutje, zdravje in dobro razpoloženje naših stanovalk in stanovalcev, vaših najbližjih, ki živijo in bivajo v naši domski skupnosti. Vse prosimo za razumevanje in v veri na čimprejšnje okrevanje vseh se vam zahvaljujemo. Hvala in skupaj bomo zmogli. Zlatko Gričnik, direktor
Alexa Rank
1,000,001
close. Vpisujemo nove člane! Preverite urnike začetnih tečajev in se nam pridružite! Postani naš član! PLESNI TEČAJI Preverite našo ponudbo plesnih zvrsti! MATURANTSKI PLES Smo strokovnjaki na področju organizacije maturantskih plesov. Plesna šola Pingi šteje 32 let. Rastemo in se razvijamo že od leta 1988. Sprva majhno podjetje je sedaj preraslo v največjo renomirano plesno šolo…
Alexa Rank
1,000,001
Testi Nosečnosti in Ovulacijski Testi Najceneje v Sloveniji! - Plusaliminus.si. Kvalitetni in zanesljivi testi že od 0,45€. Sedaj NOVO tudi testi plodnosti za moške in ženske, lubrikanti za lažje spočetje, testi za droge in alkotesterji.
Alexa Rank
1,000,001
Nomago. Kamorkoli te zanese - sedaj vse na enem mestu od lokalnih avtobusnih prevozov do letalskih kart, organizacije zasebnih ter poslovnih potovanj in študentskega dela v tujini. Pridi z nami!
Alexa Rank
1,000,001
Alpinistični klub Črna na Koroškem - AK Črna. Alpinistični klub Črna je bil ustanovljen leta 1974, sprva v obliki odseka pri Planinskem društvu Črna, sedaj pa od leta 1996 deluje kot samostojen klub, AK Črna.
Alexa Rank
1,000,001
Inovativni izdelki. Ste vedeli, da sedaj lahko brez sklanjanja sadite krompir, papriko, paradižnik in drugo zelenjavo z ročnim sadilcem. Listje ali travo lahko z inovativnimi dvojnimi grabljami poberete brez sklanjanja.
Alexa Rank
1,000,001
Mali Zakladi. Dobrodošli v prenovljenem spletnem butiku Mali zakladi, kjer lahko najdete vse za mamice, dojenčke in malčke. Vrhunska ponudba sedaj v še lepši preobleki!
Alexa Rank
1,000,001
Prvi nasmeh - Otroška butična trgovinica. Otroška butična trgovinica Prvi nasmeh je svoja vrata odprla leta 2017 v centru Murske Sobote. Sedaj pa smo dejavnost razširili tudi v butično spletno trgovino.
Alexa Rank
1,000,001
SKSK - Slovenski konopljin socialni klub. Slovenski konopljin socialni klub
Alexa Rank
1,000,001
Tečaji tujih jezikov | Jezikovna šola Izza | Tuji jeziki in učenje tujega jezika. Znanje in učenje tujih jezikov postaja konkurenčna prednost. V Izzi nudimo jezikovne tečaje za otroke, tečaje tujih jezikov za odrasle, skupine, podjetja. Kontaktirajte nas!
Alexa Rank
1,000,001
Prva Osebna zavarovalnica. Najbolj osebna zavarovalnica : 20 LET NA TRGU • 300 MIO EUR V UPRAVLJANJU • 120.000 ZAVAROVANCEV
Alexa Rank
1,000,001
BL Šport – prodaja koles in kolesarske opreme | Kakovostna kolesa znamk Specialized, GT, Castelli in kolesarske opreme
Alexa Rank
1,000,001