BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Simit

Top 250 Websites on SIMIT

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Jan 1 2022.
Here are the best websites we found: simit.org.co • incimetal.com • simitcay.com • simit.it • ferun.com.tr • simit.it • simitandchai.co • equilybra.al • nordiksimit.org

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
search
Alexa Rank
46,374
İnci Metal - Simit Arabası, Pilav Arabası, Mısır Arabası İmalatı. Simit Arabası, Pilav Arabası Her Türlü Seyyar Tezgahları Buradan Taksitle Yada Kapıda Ödeme Şekliyle Alabilirsiniz.
Alexa Rank
1,000,001
Simit Çay Edebiyat Etkinlikleri - Edebiyat-Araştırma Genel Ağ Sayfası. Edebiyat-Araştırma Genel Ağ Sayfası
Alexa Rank
485,636
SIMIT - Systems Integration & Management for Industrial Technologies
Alexa Rank
373,405
Ferun Un Teknolojileri - Ekmek Katkı Maddeleri - Poğaça Katkı Maddesi - Pide Pizza Katkı Maddesi - Simit Galeta Katkı Maddesi, hamburger tost roll ekmeği katkı maddesi. Ekmek Katkı Maddesi, Poğaça Katkısı, Simit ve Galeta Katkısı, pide katkısı, Pizza Katkısı, Hamburger Katkı Maddesi, Tost katkı maddesi,sufle, tambuğday katkısı, suprex, capropiyonat,
Alexa Rank
477,392
SIMIT - Systems Integration & Management for Industrial Technologies
Alexa Rank
1,000,001
Simit & Chai – Fresh, From Scratch & In House
Alexa Rank
1,000,001
Qendra e Dobësimit EquiLybra. Qendra EquiLybra drejtohet nga nutricioniste Arlinda Garuci, e cila është diplomuar në Shkencë e Teknologji Ushqimore dhe gjithashtu ka studiuar Erboristeri dhe Alimentazione në Itali, Master në Shkencat E Të Ushqyerit Dhe Aplikim Dietik në Universitetin Sapienza, Romë. Pas disa eksperiencave pune në Itali, në Mars 2014, hap qendrën e dobësimit EQUILYBRA në Tiranë.
Alexa Rank
1,000,001
Nordik Simit - İskandinavya'dan gevrek. İskandinavya’dan müzik, film, dizi, kitap gibi kültür sanat haberlerinin yanı sıra Nordik ülkelerden seyahat önerileri ve günlük hayattan haberler
Alexa Rank
1,000,001
Simitçi Dünyası. Simitçinin ve simit severlerin geldiği yerden geliyoruz… Simitçi Dünyası, Simitci Dunyasi
Alexa Rank
1,000,001
FERSAH MAKİNA. FERSAH MAKİNA food,dough food,bread food-Hamur Kesme ve Fitil Makinası, Yufka Yedek Makinası, Hamur Kesme ve Yuvarlama Makinası, Simit Makinası, Sandviç Yarma Makinası, Hamur Yoğurma Makinasıhamur makinası-hamur-hamur-hamur-yufka-lavas-lahmacun-pizza-erişte-ekmek-sandviç-baston-kek
Alexa Rank
1,000,001
MADO - A Real Taste Feast. Mado, specializes in Turkish food, desserts and ice cream. The extensive menu includes traditional breakfast dishes, freshly baked Simit and desserts, an array of kebabs, 100% natural goat's milk ice cream and imported goods from Turkey.
Alexa Rank
1,000,001
Metronom. Ne synojmë që shumë institucione më vonë të përdorin platformën tonë online për të siguruar studentët e tyre me një përvojë të përmirësuar të të nxënit. Studimet tregojne se ky model i përzier (MIX) i mësimit ndikon në rritjen e angazhimit të studentëve, pjesëmarrjen dhe performancën.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Kolegji Profesional i Tiranes. Kolegji Profesional i Tiranës ofron 12 programe studimi të larta profesonale, me kohë të plotë, të akredituara që zgjasin 2 vjet me 120 kredite. Profesionet që kanë përqindjen më të lartë të punësimit, janë ato që KPT ofron për studentët. Studentët diplomohen me titullin Teknik i larte në fushën përkatëse të studimit.
Alexa Rank
1,000,001
Mutfabrika Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Sistemleri. Mutfak ekipmanları, endüstriyel mutfak ürünleri, seyyar arabalar, seyyar tezgahlar, açık büfe ekipmanları bir tıkla ayağınıza kadar gelsin.
Alexa Rank
368,151
PETPRETTY - Evcil Hayvan Malzemeleri Toptan Satış. Kedi, köpek, kuş, balık evcil hayvan malzemeleri toptan satış
Alexa Rank
484,013
Pikan | Ekşi Maya Ekmek - Hoş geldiniz!. Ekşi maya ekmek ve Bakery & Coffee konseptinin Antalya adresi, online şubesiyle tüm Türkiye’de! Ekşi maya ekmek, ekşi maya tost ekmekleri, atıştırmalık ürünler…
Alexa Rank
484,070
Dem - Modern Çay Evi Dem Moda, Kadıköy'de Eşsiz Çay Deneyimi | Dem. En İyi Kafe Ödüllü Modern Çay Evi Dem - Dünya Çayları Seçkisi ve Nefis Cheesecake Çeşitleriyle Moda ve Karaköy'de!
Alexa Rank
1,000,001
مدونه توينز – Twins Baker – نهتم بالطبخ والتصوير ونشارككم بعضاً من أسلوب حياتنا... نهتم بالطبخ والتصوير ونشارككم بعضاً من أسلوب حياتنا..
Alexa Rank
1,000,001
DAMS Machine. Her daim mükemmeli sunmanın hedefiyle hamur işleme - şekil verme ve yatay paketleme makineleri üretmektedir.
Alexa Rank
1,000,001
Lamajoun (Lahmacun)- The best food on earth baked with Love. lamajoun.com offers a wide variety of fabulous, unforgettable lahmajoun, lahmacun or lahm bi''ajeen in Vancouver, Canada. Try the best food on earth, lavash
Alexa Rank
1,000,001