BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Slanje

Top 250 Websites on SLANJE

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Apr 1 2021.
Here are the best websites we found: posta.hr • ekitransfers.rs • evrolex.com • supermarketic.com • putujsigurno.rs • proservis.rs • trenutak.rs • zastitne-folije.hr • mastakazes.com

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Hrvatska pošta - Naslovnica. Upoznajte se s uslugama Hrvatske pošte: slanje i praćenje pisama i paketa, izračun cijene, pretraživač poštanskih ureda i mjesta, web trgovina, digitalne usluge, poslovna rješenja.
Alexa Rank
46,429
Prijem novca, slanje novca, platni promet. Western Union Srbija.. Western Union je svetski lider u elektronskom transferu novca sa tradicijom poslovanja dužom od 150 godina. Eki Transfers - Platna Institucija pruža usluge Western Uniona na više od 1500 lokacija 16 najvećih banaka i menjačnica u Srbiji. Transfer novca u evrima
Alexa Rank
1,000,001
INOSTRANE PENZIJE - AGENCIJA EVROLEX. Agencija Evrolex obavlja sve poslove i pruža sve usluge licima u postupku podnošenja zahteva za ostvarivanje prava na starosnu penziju, mirovinu u inostranstvu, za prevremenu starosnu penziju u inostrnastvu, porodičnu penziju u inostranstvu i invalidsku penziju u inostranstvu, te za utvrđivanje staža u inostranstvu, naplatu i jednokratnu isplatu doprinosa u inostranstu, za ostvarivanje poslovnih penzija u drugim zemljama (Betriebsrente, BVG, komplemeter penzije i druge strane penzije), promena banke za isplatu penzije kako u inostranstvu tako i kod domaće banke, rešavanje zastoja u postupku, saveti i konsultacije. Agencija Evrolex licima koja su već ostvarila pravo na stranu (inostranu) penziju, mirovinu, obezbeđuje prenos i isplatu te penzije u neku od domaćih banake, odjavu stana u inostranstvu, odjava prebivališta u inostranstvu, odnosno u stranoj zemlji, obezbeđivanje zdravstvene zaštite, socijalnog, zdravstvenih knjižica u Srbiji, kod obustave isplate penzije, overu potvrde o životu, slanje potvrde o životu, rešavanje problema sa podizanjem novca sa bankovnom karticom strane banke u Srbiji, postupci nasleđivanja u inostranstvu, odnosno ostavinski postupci u stranim zemljama. Nasledni, ostavinski postupci koji se vode u inostranstvu. Prodaja stana u inostranstvu. Kupovina ili prodaja stana u Parizu. Kupovina ili stana u Francuskoj. Povracaj poreza u Nemackoj. Odjava iz Nemacke, Austrije, Svajcarske. Obezbedjivanje izvoda iz maticnih knjiga rodjenih, vencanih i umrlih iz Hrvatske, Austrije, Nemacke, Svajcarske. Resavanje problema sa isplatom iz banke u inostranstvu. Gasenje racuna u banci u inostranstvu. Promena banke u Srbiji. Podnosenje prijava I svih drugih zahteva poreskim upravama u Austriji, Nemackoj, Francuskoj, Svajcarskoj. Postupak ukidanja izrecene mere zabrane boravka u Nemackoj. Kanadska penzija, ruska penzija , penzija iz Australije.
Alexa Rank
321,401
Oprema za telefone, laptopove, tablete i konzole, GoPro kamere, servis mobilnih telefona - SuperMarketić.com & SveZaMob.rs. SuperMarketic - SveZaMob je online - internet prodavnica opreme i delova za mobilne telefone, racunare i automobile, GoPro kemere i opremu, kompletna ponuda na jednom mestu. Najnize cene, dobar kvalitet opreme, brza isporuka. Lucno prezimanje na Zvezdara ili Novom Beogradu ili slanje kurirskim sluzbama va vas adresu.
Alexa Rank
1,000,001
Putuj Sigurno - putovanja, smeštaj i turistički magazin. Otkrijte svet putovanja uz direktno slanje upita za smeštaj u Srbiji i magazin sa preko 1000 tekstova o putovanjima.
Alexa Rank
1,000,001
Pro Servis NS d.o.o. - Ovlašćeni servis Bosch alata za Srbiju.. Profesionalni Bosch servis u kom možete ispuniti svoju garanciju. Slanje i dostava alata je besplatna za celu Srbiju. Pored servisa vršimo i prodaju delova.
Alexa Rank
1,000,001
Trenutak | Originalni pokloni & poklon vaučeri. Originalni pokloni, poklon vaučeri, poklon bonovi i poklon korpe. Najbolje i najsigurnije rešenje za online slanje poklona i cveća u Srbiju iz inostranstva!
Alexa Rank
1,000,001
Zaštitne Folije. Jednostavno slanje upita. U 3 jednostavna koraka saznajte sve što Vas zanima o folijama. Ukoliko ste u neudomici, imate li neko pitanje ili Vam zatreba savjet - pišite nam!
Alexa Rank
1,000,001
Ma Sta Kazes | Ma Šta Kažeš. Najkorisniji zabavni portal u Srbiji namenjen onima koje zele da se zabave, da se nasmeju, da budu informisani i da zarade.
Alexa Rank
1,000,001
Rasadnik „Jelena”. Rasadnik „Jelena” - Sombor, Vojvodina, Srbija
Alexa Rank
1,000,001
Solo: Jednostavna izrada računa putem weba. Solo je pouzdani servis za izdavanje računa pomoću računala/mobitela i uredskog/POS printera. Uz fiskalne račune možeš besplatno kreirati ponude, otpremnice, radne naloge i narudžbenice.
Alexa Rank
1,000,001
Linkovi.net - web katalog. Za vas biramo samo najbolje hrvatske linkove!. Kategorije: SERVISNI LINKOVI, MUSIC, MOVIES, DIVX, DVD, MP3, TOP LISTE, TITLOVI, HARDWARE, SOFTWARE, WEBMASTER, CLIPARTS, FONTS, STOCK PHOTO, ICONS, SHOOPING, WEB DUĆANI, ZABAVA, MEDIJI, GSM, SMS, POSAO, OGLASNICI, ZDRAVLJE, HRANA, TURIZAM, SPORT, EROTIKA
Alexa Rank
1,000,001