BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Storitev

Top 250 Websites on STORITEV

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Apr 1 2021.
Here are the best websites we found: telekom.si • servi.si • blackblox.si • bankart.si • klepetalnica.eu • mat.si • skuponi.si • vsezadiplomo.si • minox.si

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Zasebni uporabniki - Telekom Slovenije. Spletno mesto družbe Telekom Slovenije ponuja pregled paketov in storitev, spletni nakup mobitelov in naprav, portal Moj Telekom za upravljanje s storitvami …
Alexa Rank
80,519
Servi.si - zanesljivi ponudniki storitev. zanesljivi ponudniki storitev
Alexa Rank
1,000,001
Sledenje vozilom in tovoru ter upravljanje mobilnih sredstev in storitev | BlackBlox. Opis
Alexa Rank
1,000,001
Bankart — predstavitvena stran podjetja Bankart. Vodilno slovensko podjetje na področju procesiranja sodobnih plačilnih instrumentov.
Alexa Rank
383,207
klepetalnica.eu | Nova spletna stran z najrazličnejšimi novicami iz sveta zabave, športa, tehnologije, aktualnih vesti in še mnogo več!. Želite doseči večjo prepoznavnost vašega podjetja ali storitev? Vas zanima unikaten, ter kvaliteten tisk katalogov? Želite pokazati strankam kakšne so vaše ponudbe? Potem je tisk katalogov pri podjetju Magma Media, v Trebnjem, popolna rešitev za vas, saj ponujajo najkvalitetnejše tiske katalogov, plakatov, jumbo plakatov, mobilnih plakatov, zloženk, majic in še kaj bi se našlo, zato obiščite njihovo spletno stran in si preverite vso ponudbo, ki vas čaka. Torej katalog v tiskani obliki je popoln za marketinško promocijo, namenjena vsem vrstam potrošnikom ali poslovnim partnerjem. Tisk katalogov vam bo res dal neko dodatno prepoznavnost, saj brez promocijskih sredstev dan danes že težko pridemo nekam na vrh, kjer bi nas lahko opazili ostali, zato je dobro, da si zagotovimo vsaj nekaj. Kako pa katalogi delujejo? Kataloge največkrat vidimo v trgovina, zavarovalnicah in raznih drugih podjetjih, ko jih obiščemo. Ponavadi so ti katalogi v kakšnih košaricah, kjer si jih prostovoljno vzamemo, ali pa nam jih ponujajo na kakšnem trgu, oziroma večjih mestih. Če vas zanima boste katalog vzeli, če ne pa pač ne boste. Vsak posameznik ima svoje žeje in potrebe, zato bodo za nekatere vaše storitve popolnoma brez vezne, za nekatere pa idealna rešitev problema, s katerim se trenutno soočajo. No, če vas zanima tisk katalogov, zdaj veste na koga se obrniti, saj vam po podjetje Magma Media vedno na voljo in se drži vseh dogovorjenih rokov. Če imate kakršno koli vprašanje glede njihovih storitev jim lahko pišete, oni pa bodo poskusili v najkrajšem možnem času odgovoriti in pomagati. Če se vam z odgovorom mudi jih kar takoj pokličite na njihovo telefonsko številko. Pazite, saj imajo dve telefonski številki, ena je namenjena za oglaševanje, druga pa tisk. Zato ne čakajte predolgo in si tisk katalogov zagotovite že danes, da boste čim hitreje dobili nove zveste stranke in se finančno povzpeli na višjo lestvico.
Alexa Rank
1,000,001
MAT. Inštitut za barvno upravljanje, barvno metriko in fotometrijo Barve so naša strast, njihov pravilen zajem in prikaz pa naša naloga in obveza. Zato vam nudimo naše znanje in izkušnje preko storitev barvnega upravljanja vaših naprav. Izvajamo barvne kalibracije televizorjev, monitorjev in projektorjev. Barvno usklajujemo profesionalne video kamere in vrednotimo barvne lastnosti svetil za video in…
Alexa Rank
1,000,001
Najbolj sveži kuponi | SKUPONI. Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s kupon popusti do 95%.
Alexa Rank
1,000,001
VSEZADIPLOMO – lektoriranje, prevod povzetka, tehnično oblikovanje ter tisk in vezava. Ekipa VSEZADIPLOMO na enem mestu ponuja celoten spekter storitev za uspešno dokončanje diplome: lektoriranje, prevod povzetka, tehnično oblikovanje ter tisk in vezavo. Zagotavljamo kakovostne in on-time storitve po študentskih cenah.
Alexa Rank
1,000,001
Poliranje in raziglevanje kovinskih izdelkov - MINOX. Smo zanesljivi partner storitev polirnja in raziglevanja kovin. Nudimo vrsto tehnoloških rešitev površinske obdelave. Prodajamo stroje in potrošni material.
Alexa Rank
1,000,001
Vianor – Pnevmatike ter servisne in vulkanizerske delavnice - Vianor. Vianor ponuja širok nabor pnevmatik in storitev za vozila. Oglejte si našo ponudbo in poiščite najbližjo servisno delavnico Vianor.
Alexa Rank
1,000,001
VKO točka - Vseživljenjska karierna orientacija. VKO točka je namenjena vsem izvajalcem storitev vseživljenjske karierne orientacije v Sloveniji in oblikovalcem politik na tem področju.
Alexa Rank
1,000,001
Prevajanje - Prevodi - Prevajalsko podjetje | Alkemist - Alkemist. Prevajalsko podjetje Alkemist je celostni ponudnik prevajalskih storitev. Ponujamo vam prevajanje vseh vrst besedil v več kot 110 jezikov.
Alexa Rank
1,000,001
Zobozdravnik - Tomaž Rotar. Zobozdravnik Tomaž Rotar - Najsodobnejša oprema in vrhunsko znanje mag. Tomaža Rotarja vam zagotavlja najvišjo kakovost zobozdravstvenih storitev. V zasebni zobni ordinaciji - zobozdravnik s koncesijo - opravljamo tudi zahtevnejše posege nadomeščanja manjkajočih zob z implantati ali zobnimi vsadki. Prijazno osebje vam bo pomagalo da premagate strah in z zdravim ter lepim nasmehom živite brez bolečin in samozavestno.
Alexa Rank
1,000,001
Eko hiša Na razpotju v Logarski dolini. Penzion z desetimi sobami s svojim prijaznim in domačim ambientom svoje nastanjene goste razvaja v restavraciji z domačimi hišnimi specialitetami in bogato ponudbo wellness storitev. Najmlajši obiskovalci pa so vabljeni v Pravljični gozd, kjer si skozi igro nabirajo znanje o gozdu, njegovih prebivalcih, drevesih, rastlinah in njihovem sobivanju.
Alexa Rank
1,000,001
Mojca Svetina - plesne in športne storitve. Ponudba različnih plesnih in športnih storitev, ko so: hip hop, družabni plesi, kondicijski trening, fitnes, pilates, aerobika in zumba.
Alexa Rank
1,000,001
Karan & Delfin | Profesionalna čistila in čistilna oprema | karandelfin.si. Ukvarjamo se s prodajo profesionalnih čistil, čistilne tehnike in opreme, papirne konfekcije, opreme za sanitarije, sesalnikov, industrijskih sesalnikov, sredstev za kuhinje, sredstev za pralnice perila ter sredstev za objektno higieno, itd. Poleg izdelkov nudimo tudi širok spekter podpornih storitev.
Alexa Rank
1,000,001
Avtocenter Jerman – Miloš Jerman s.p.. Nudimo popoln avtoservis z vrhunsko kakovostjo vzdrževanja in servisiranja vašega vozila. V okviru svojih avtoservisnih storitev ponujamo servisiranje vseh vrst vozil različnih blagovnih znamk.
Alexa Rank
1,000,001
Primerjava cen | Poceni.org. Primerjava cen v spletnih trgovinah. Na enostaven način poiščite najnižjo ceno za izbran izdelek ali storitev.
Alexa Rank
1,000,001
Pošta Slovenije | Zasebno. Smo eden od vodilnih partnerjev gospodarstva, izvajamo univerzalno poštno storitev in zakonsko določeno dostopnost oziroma pokritost poštnega omrežja.
Alexa Rank
1,000,001
Davki, računovodstvo, obračun plač - Računovodja.com. Na računovodskem portalu računovodja.com lahko najdete informacije s področja računovodstva in davkov. Vedno aktualne informacije, ki jih potrebujete pri svojem računovodskem in knjigovodskem delu. Faktorji zamudnih obresti, kilometrine, dnevnice, besedila zakonov in pravilnikov, informacije o davkih in prispevkih, nasveti, aktualno, koristne povezave, podatki za obračun plač in honorarjev, seznam ponudnikov storitev (knjigovodski servisi, odvetniki, programska oprema, davčni svetovalci, banke, zavarovalnice ...)
Alexa Rank
1,000,001
VDC Tončka Hočevar. VDC Tončke Hočevar je javni socialno varstveni zavod. Naša osnovna dejavnost je izvajanje socialno varstvenih storitev.
Alexa Rank
1,000,001
Domov - Izdelava, oblikovanje in optimizacija spletnih strani, SPLETNI MOJSTER. Učinkovita spletna stran je v današnjem času ključnega pomena za predstavitev vaših izdelkov ali storitev. Izdelujemo, oblikujemo in optimiziramo kvalitetne spletne strani po ugodnih cenah. Nudimo vam tudi ugodno spletno gostovanje, domene in tečaj Joomla.
Alexa Rank
1,000,001
Brušenje krožnih žag in drugih rezil | Brusilnica Treven. Ukvarjamo se z brušenjem krožnih, tračnih in motornih žag ter drugih rezil. Večletne izkušnje, znanje in CNC stroji Vollmer zagotavljajo kvaliteto storitev.
Alexa Rank
1,000,001
KRO, d.o.o. - Izpisno tiskarsko distribucijski center. KRO, d.o.o. od leta 1989 s svojimi izvirnimi in sodobnimi rešitvami racionalizira konvencionalno dokumentacijo in skrbi za storitve, ki so najugodnejše za naročnika, ter do uporabnika in narave prijazne. Pri izvajanju svojih storitev naročnikom zagotavlja
Alexa Rank
1,000,001
Avtovleka Hotko | Hitri, ugodni, zanesljivi. AVTOVLEKA Avtovleka Hotko obratuje 24ur dnevno in vse dni v tednu. Kontaktirajte nas na dežurno številko naše avtovleke: 041 621 514 VULKANIZERSTVO Naša vulkanizerska delavnica Hotko je za vas optimalna izbira. Sodobna oprema nam namreč omogoča zelo natančno, strokovno in kvalitetno storitev. AVTOPRALNICA Ročna
Alexa Rank
1,000,001
Beeping - čiščenje vašega doma. Do čistega doma in pisarne že od 27€ na dalje. Omogočamo varno in hitro naročanje usposobljenih čistilcev, garancijo kakovosti storitev in časovno fleksibilnost.
Alexa Rank
1,000,001
Dobrodošli na spletnih straneh DH | Delavska Hranilnica. Delavska hranilnica na svojih spletnih straneh omogoča opravljanje bančnih storitev 24 ur na dan. Tudi v mobilni različici. Dobrodošli.
Alexa Rank
1,000,001
Avtocenter Jerman – Miloš Jerman s.p.. Nudimo popoln avtoservis z vrhunsko kakovostjo vzdrževanja in servisiranja vašega vozila. V okviru svojih avtoservisnih storitev ponujamo servisiranje vseh vrst vozil različnih blagovnih znamk.
Alexa Rank
1,000,001
SolarArt - Inženiring in avtomatizacija sistemov - SolarArt - Inženiring in avtomatizacija sistemov. Predstavirev izdelkov in storitev podjetja SolarArt.Izdelava elektronskih naprav, električni pastirji, industrijska avtomatizacija, programiranje PLC in parametriranje servo pogonov. Tehnično svetovanje.
Alexa Rank
1,000,001
Sodni prevodi ruščina. Sodni prevodi ruščina. Potrebujete sodno overjen prevod v ruščino? Nudimo vam storitev sodno overjenih prevodov v ruski jezik. Prevajamo vse vrste besedil
Alexa Rank
1,000,001
Misteral. Pergole - Brisoleji - Okna - Vrata - Senčila. Vodilni ponudniki domačih in tujih visokokakovostnih produktov in premium storitev v Sloveniji.
Alexa Rank
1,000,001
Komunalno podjetje PTUJ d.d.. Domača stran Komunalnega podjetja PTUJ. Na straneh najdete sveža obvestila glede komunalnih storitev, ali pa nam pošljete stanje Vašega vodomera. Vabljeni
Alexa Rank
1,000,001
SUPERNET.SI LJUBLJANA - Izdelava spletnih strani - spletne rešitve, multimedija, tiskane rešitve. Supernet - popolni spekter multimedijskih storitev: spletne rešitve, design / oblikovanje, multimedija.
Alexa Rank
1,000,001
Odkup nezapadlih terjatev in 100% kritje tveganja ǀ A.B.S. Factoring. Za uspešno poslovanje je stalna likvidnost ključna. Odkup nezapadlih terjatev vam zagotovi najhitrejši dostop do sredstev od vsake izdane fakture.
Alexa Rank
1,000,001
Sitotisk tiskarna
Alexa Rank
1,000,001
Domov - RSH d.o.o.. IT pomoč in podpora, strežniki in sistemi, računalniški servis, servis računalnikov in tiskalnikov, računalniška oprema po konkurenčnih cenah. Znanje, izkušnje in tradicija.
Alexa Rank
1,000,001
Home - Bold d.o.o., grafične storitve. Z vami že od leta 1997. BOLD tiskarsko podjetje je majhno podjetje, ki dela velike stvari. V tem je naša formula.
Alexa Rank
1,000,001
Domov | DFI NEPREMIČNINE d.o.o.. Prodaja, oddaja, nakup in najem nepremičnin v Sloveniji in v hrvaški Istri
Alexa Rank
1,000,001
Domov | FLEKS nepremičnine in finančno svetovanje, Gregor Jarkovič s.p.. Prodaja, oddaja, nakup in najem nepremičnin v Sloveniji
Alexa Rank
1,000,001
Domov | NOVDOM Nepremičnine, Aleš Novak s.p.. Vaši strokovnjaki za nepremičnine v Posavju
Alexa Rank
1,000,001
Domov | TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.. Atraktivna ponudba nepremičnin v Sloveniji, na Hrvaškem, na Karibih in v Indijskem oceanu
Alexa Rank
1,000,001
Domov | MA - NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, Marko Alič s.p.. MA nepremičninska družba. Posredujemo pri nakupu ... Zagotavljamo uspešno prodajo vaše nepremičnine s kvalitetno predstavitvijo aktivnim kupcem na trgu.
Alexa Rank
1,000,001