BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Tirana

Top 250 Websites on TIRANA

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Sep 1 2019.
Here are the best websites we found: panorama.com.al • gjirafa.com • unyt.edu.al • therandahotel.com • manderina.com • tiranapost.al • tiranabank.al • rtsoftwaregroup.io • tiranabank.al

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit. Gazeta Panorama Online, botim i Panorama Group, gazeta më e madhe në Shqipëri, lajmet e fundit në çdo kohë, e përditshme e pavarur, Gazeta Panorama është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë, Shqipëri. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe dhe si rrjedhojë më e shitura në vend, gjithashtu portali i saj online eshte portali mediatik me i vizituari ne territorin Shqiptar dhe me gjere kudo qe banojne dhe jetojne shqiptarët
Alexa Rank
2,150
Gjirafa.com - Kërko në gjuhën tënde
Alexa Rank
2,065
University of New York Tirana | Maarif Schools. University of New York Tirana - Educating Tomorrow's Leaders! The only private university in Albania offering an American Degree! Partners with SUNY - ESC!
Alexa Rank
1,000,001
Theranda Hotel, Business hotel in Center of Tirana - Theranda Hotel. Theranda Hotel the newest boutique and business hotel in Tirana, Albania, welcomes you. The description and the prices of Theranda Hotel rooms and accomodation
Alexa Rank
1,000,001
PR Agency Albania, Albanian PR company, Advertising agency Tirana - Manderina Promotions. Manderina Promotions is a PR Agency in Tirana, Albania, offering consultancy services in PR Communication and Marketing for SME
Alexa Rank
1,000,001
Tirana Post - Lajme - Kronike - E verteta. Lajme - Kronike - E verteta
Alexa Rank
208,808
Tirana Bank
Alexa Rank
356,666
Tirana Albania Software Development Company - RT Software Group. RT Software Group is an innovative software development company focusing on the newest web and mobile cutting edge technologies.
Alexa Rank
1,000,001
Tirana Bank
Alexa Rank
1,000,001
TIRANA | ENHR 2017  European Network for Housing Research. ENHR2017
Alexa Rank
1,000,001
Tirana observer Shop – Shopping Online
Alexa Rank
1,000,001
Tirana Art Lab | Center For Contemporary Art
Alexa Rank
1,000,001
Tirana International Airport
Alexa Rank
1,000,001
Blue Panorama: Voli low cost per Tirana, Reggio Calabria, Grecia, Cuba, Messico, Jamaica, Repubblica Dominicana, Kenya e Tanzania. Scopri i voli low cost di Blue Panorama: tra le destinazioni Tirana, Reggio Calabria, Grecia, Cuba, Messico, Jamaica, Repubblica Dominicana, Kenya e Tanzania con partenze da Milano, Roma, Bologna, Pisa e non solo
Alexa Rank
255,519
Alb Voice - Call Center Tirana. Alb Voice è un call center italiano con sede a Tirana in Albania. Nato nel 2014 Alb Voice è una grande realtà nel mercato dei call center a Tirana
Alexa Rank
1,000,001
WEB DESIGN • inWEB.AL Studio • Faqe Interneti • Web Designer • Web development & ndërtim për web faqe • Tirana, Albania. WEB DESIGN profesional: FAQE INTERNETI funksionale, estetike dhe ekonomike nga agjenci web design-i me web dizajner dhe web developer profesionistë, në Tiranë, Shqipëri. Krijojmë një prezencë dinjitoze online. Porositni web faqe për kompaninë tuaj. inWEB.AL Web Studio - Web Designer-i juaj.
Alexa Rank
1,000,001
Tase Group | Tase Group, established in Tirana in 1996, is a major spare parts distributing company, representing worldwide manufacturers certified by ISO.. Tase Group, established in Tirana in 1996, is a major spare parts distributing company, representing worldwide manufacturers certified by ISO.
Alexa Rank
1,000,001
La Tiranía Invisible – De cómo y quiénes participaron es lo que documenta el sitio. De cómo y quiénes participaron es lo que documenta el sitio
Alexa Rank
757,299
Moto Tirana
Alexa Rank
1,000,001
Our Man in Tirana
Alexa Rank
1,000,001
Impianti Dentali Albania o Italia? Prezzi, Cliniche, Dentisti in Tirana e Durazzo. Trattamenti dentali in Albania a prezzi convenienti, presso le migliori centri medici. Implantologia, sbiancamento denti, viaggiare e sorridere.
Alexa Rank
1,000,001
Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Alexa Rank
602,334
Crónicas de Cuba - La Cuba de Fidel Castro |Martí, Habana, dictadura, Castro, miseria, racismo, crisis, educación, salud, revolución, socialismo, castrismo, castrista, izquierdista, derecho, tiranía, embargo, película
Alexa Rank
669,884
Visit Tirana,Tirana tourist guide, travel to Tirana, visit Albania
Alexa Rank
862,732
ERTA XHANARI AESTHETICS IN DENTISTRY TIRANA ALBAINA – ERTA XHANARI AESTHETICS IN DENTISTRY TIRANA ALBAINA
Alexa Rank
1,000,001
Kreu | Ujësjellës Kanalizime Tiranë | Bashkia Tiranë
Alexa Rank
1,000,001
Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Alexa Rank
1,000,001
G.M. & Associates Law Firm – Tirana ALBANIA
Alexa Rank
1,000,001
Bed and Breakfast Tirana. BeHotel2 | Best WordPress theme for hotels
Alexa Rank
1,000,001
Scuola Italiana a Tirana
Alexa Rank
1,000,001
FHF – Fakulteti i Historise dhe i Filologjisë – Universiteti i Tiranës
Alexa Rank
1,000,001
ASEL - Web Design Agency | Tirana - ALbania
Alexa Rank
1,000,001
Classic Hotel – Hotel Classic Tirana
Alexa Rank
1,000,001
Revista Class
Alexa Rank
6,305
Telesport. No description for Telesport - normal meta
Alexa Rank
6,520
Albanian Tourist Guide - Home. Albanian Tourist Guide, Hotels, restaurants, Travel Agencies, accommodation, car rentals lodgings , travel services, ferry tickets to Albania, Albania in Photos, Tirana photo Album, Dajti Express cablecar, Dajti Ekspres cablecar, Sheraton Tirana Hotel & Towers Modern with elegant furnishings the Sheraton Tirana Hotel & Towers offers the most exclusive accommodation in Albania, White Dream Hotel in Tirana Albania
Alexa Rank
1,000,001
Apartment-Villa-Office For rent or for sale Tirana-Albania-Realestate.. Albania Real Estate Agency . Buy, Rent, sale, Lease, Apartments, Lands, Villas, office and Stores properties in Tirana and other cities
Alexa Rank
1,000,001
Oculus News. Core News from Albania, Balkans, Europe and World; Albanian Culture, Tradition, Tourism.
Alexa Rank
1,000,001
Venta de Entradas - Centros Culturales de La Rinconada. [email protected] a los Centros Culturales de La Rinconada. El nuevo portal de venta de entradas online del Ayuntamiento de La Rinconada.
Alexa Rank
549,401
Home | Stefano Boeri Architetti. Stefano Boeri Architetti, ha sede a Milano e studi a Shanghai e Tirana ed è dedicato dal 1993 alla ricerca e alla pratica dell’architettura e dell’urbanistica. Tra i progetti più noti ci sono: il Bosco Verticale di Milano, il Piano Regolatore di Tirana, la Villa Méditerranée di Marsiglia.
Alexa Rank
192,230
Air Prishtina - Flüge von Europa in den Kosovo, nach Nordmazedonien und Albanien. Air Prishtina bietet euch Flüge von Europa nach Prishtina, Tirana, Skopje und Ohrid an
Alexa Rank
511,183
Home | Stefano Boeri Architetti. Stefano Boeri Architetti, ha sede a Milano e studi a Shanghai e Tirana ed è dedicato dal 1993 alla ricerca e alla pratica dell’architettura e dell’urbanistica. Tra i progetti più noti ci sono: il Bosco Verticale di Milano, il Piano Regolatore di Tirana, la Villa Méditerranée di Marsiglia.
Alexa Rank
1,000,001
Padre 5anto. Padre 5anto, El secreto de la libertad radica en educar a las personas, mientras que el secreto de la tiranía esta en mantenerlos en la ignorancia.
Alexa Rank
1,000,001
PEPA Rent a Car Albania - Makina me Qera. PEPA Rent a Car Albania - Makina me Qera | Tirana International Airport (TIA), Albania, Mob:+355 68 40 47 131 Email: [email protected]
Alexa Rank
1,000,001
Gega Oil. Me seli në Tiranë, Shqipëri, ne kemi krijuar një bazë strategjike për marketingun e produkteve në rajon. Ne tregtojmë dhe punojmë direkt me rafineritë, për të siguruar furnizim të vazhdueshëm dhe masë ekonomike.
Alexa Rank
1,000,001
Real Estate in Albania | Bora Property. Bora Property Albania has been involved in developing the Albanian property market for several years. Our headquarters is located in Tirana, and the second office in Saranda, in the south of Albania, the subsidiary is situated in Sweden and Moscow.
Alexa Rank
1,000,001
AS|AS - Premier Financial Advisory Services. AS|AS® is a distinctive, Tirana based, full range financial services firm with expertise in assurance services, financial reporting &tax compliance, corporate finance and equity valuation
Alexa Rank
1,000,001
Applications Management Development - AMD- Software Development. Our company started in March 2017 in Tirana, Albania founded by Albanian and German shareholders. AMD operates mostly in the field of software development and application management services but not only.
Alexa Rank
1,000,001
Air Prishtina - Flüge von Europa in den Kosovo, nach Nordmazedonien und Albanien. Air Prishtina bietet euch Flüge von Europa nach Prishtina, Tirana, Skopje und Ohrid an
Alexa Rank
1,000,001
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit. Gazeta Panorama Online, botim i Panorama Group, gazeta më e madhe në Shqipëri, lajmet e fundit në çdo kohë, e përditshme e pavarur, Gazeta Panorama është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë, Shqipëri. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe dhe si rrjedhojë më e shitura në vend, gjithashtu portali i saj online eshte portali mediatik me i vizituari ne territorin Shqiptar dhe me gjere kudo qe banojne dhe jetojne shqiptarët
Alexa Rank
1,000,001
GEN-I. A reliable partner Creating Value through Advanced Supply Solutions and a Global Trading Strategy.
Alexa Rank
50,060
SHORTFILMDEPOT Upload and send your film to festivals. Boostup, France
Alexa Rank
191,153
Gazeta Si - Lajme, Opinion, Komunitet, Portofol, Jetë & Stil, Art, Kulturë, Sport, Media, Cartoons. Jemi gazetë me linjë editoriale të pavarur, të drejtë dhe të paanshme. Për ne nuk ka rëndësi vetëm ngjarja, por të gjitha shkaqet që e bëjnë që ajo të ndodhë. Synimi ynë është që të ndërtojmë një media të re dhe moderne që e çon gazetarinë pranë njerëzve, ndaj historitë e tyre janë historia e jonë.
Alexa Rank
316,770
In 12 uur - Stel je voor dat je 12 uur de tijd hebt om een stad, streek, eiland of andere bestemming te bezoeken? Hoe vul je die twaalf uur op een leuke manier in? Reisbloggers Jeroen en Patrick laten op in12uur.nl zien hoe je een dag door kunt brengen op diverse leuke bestemmingen!. Stel je voor dat je 12 uur de tijd hebt om een stad, streek, eiland of andere bestemming te bezoeken? Hoe vul je die twaalf uur op een leuke manier in? Reisbloggers Jeroen en Patrick laten op in12uur.nl zien hoe je een dag door kunt brengen op diverse leuke bestemmingen!
Alexa Rank
373,618
WATERPOLISTA.com | La Casa del Waterpolo. Web a nivel Nacional e Internacional del mundo del Waterpolo con las mejores noticias, entrevistas, resultados, vídeos, crónicas...
Alexa Rank
554,981
VIP Sport – Gazeta sportive
Alexa Rank
765,767
Balfin Group. Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri. Portofoli i investimeve të Grupit mund të kategorizohet në aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, menaxhim i hapësirave tregtare apo industriale, shërbime, finacancim i konsumatorëve...
Alexa Rank
846,892
GazetaBlic - Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote. Lajmi i fundit, Kosove, Rajon, Bote
Alexa Rank
1,000,001
GEN-I. A reliable partner Creating Value through Advanced Supply Solutions and a Global Trading Strategy.
Alexa Rank
1,000,001
El Morrino – Sitio de noticias de Iquique, Alto Hospicio, El Tamarugal y el Norte Grande. Denuncias, avisos, y notas por mensaje o al correo: [email protected]. Sitio de noticias de Iquique, Alto Hospicio, El Tamarugal y el Norte Grande. Denuncias, avisos, y notas por mensaje o al correo: [email protected]
Alexa Rank
1,000,001
IpTrip, Travel the world over IP webcams and discover wonderful touristic destinations. IpTrip help you to discover wonderful touristic destinations and exciting travel routes.
Alexa Rank
1,000,001
SHORTFILMDEPOT Upload and send your film to festivals. Boostup, France
Alexa Rank
1,000,001
Home - ASD
Alexa Rank
1,000,001
Vittorio Grassi Architetto & Partners. Vittorio Grassi Architects, international architects, architecture, Vittorio Grassi architetto, architectural_services
Alexa Rank
1,000,001
Revista Class
Alexa Rank
1,000,001
LaSemana.es | el Periódico que explica las Noticias. Periódico de noticias, análisis y opinión pionero en Internet. Informamos sobre España y el conjunto del mundo desde 1997
Alexa Rank
1,000,001
Pedagogía Económica | Economista Jesús Alexis González
Alexa Rank
1,000,001
BIENVENUE SUR LE SITE DES FORMATIONS FRANCO-ALLEMANDES & EUROPEENNES EN DROIT DE L’UNIVERSITE PARIS OUEST NANTERRE LA DEFENSE ! | BIENVENUE SUR LE SITE DES FORMATIONS FRANCO-ALLEMANDES & EUROPEENNES EN DROIT DE L’UNIVERSITE PARIS OUEST NANTERRE LA DEFENSE !. Formations franco-allemandes et européennes -
Alexa Rank
1,000,001
La Haine. La Haine, contrainformacion, accion directa y espacios de poder alternativos
Alexa Rank
1,000,001
www.rezim.eu. me pak klikime dhe oferta, shpallja, njoftimi juaj publikohet ne internet. Provojeni! Per me shume kliente nga qyteti juaj e me gjere, ne nje treg shitblerje pa kufi...classifieds for jobs, sale in albania
Alexa Rank
1,000,001
Gazeta - Shekulli. Informacion, analiza, foto, video; në faqen e gazetës SHEKULLI do të informoheni në kohë reale për zhvillimet më të fundit nga vendi, rajoni dhe bota.
Alexa Rank
1,000,001
WATERPOLISTA.com | La Casa del Waterpolo. Web a nivel Nacional e Internacional del mundo del Waterpolo con las mejores noticias, entrevistas, resultados, vídeos, crónicas...
Alexa Rank
1,000,001
Shqiptarja.com. Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit dhe e rajonit, informacione ekonomike, dokumente dhe dossier, intervista dhe lajme ekskluzive nga bota kulturore, të shkruara nga gazetarët më të përzgjedhur. Këtu do të gjeni investigimet e ëështjeve të rëndësishme kombëtare, politike, ekonomike, të bëra nga gazetarët më të mirë investigativë të medias shqiptare. English versions: Shqiptarja.com is the most professional and independent website in Albania and balkan region. It gives news, and other independent information about politic in the country and in the region, investments, documents, organization, internet, news and press, media and reports from the best investigative journalist of the region
Alexa Rank
38,109
www.njoftime.com. mbi 1 milion lexues | me pak klikime dhe oferta, kerkesa, shpallja, njoftimi juaj publikohet ne internet. Provojeni! Per me shume kliente nga qyteti juaj e me gjere, ne nje treg shitblerje pa kufi...classifieds for jobs, sale in albania
Alexa Rank
105,608
Shqip24.TV - Televizione shqiptare falas live ne internet. Shiko televizione shqiptare live ne internet falas, mundesuar nga Shqip24.tv
Alexa Rank
612,078
Oculus News. Core News from Albania, Balkans, Europe and World; Albanian Culture, Tradition, Tourism.
Alexa Rank
686,283
Dinasty Hotel. Dinasty Hotel - The Luxury City Hotel, Albania’s Leading Business Hotel.
Alexa Rank
1,000,001
Esteri, economia, notizie dal mondo | Agenzia Nova. Attualità, politica, economia, rassegna stampa internazionale. La prima agenzia per Balcani, Europa Orientale, Medio Oriente, Nord Africa. Clicca qui!
Alexa Rank
807,711
Buy Property in Albania – Albanian Real Estate. BuyInAlbania.com is an Albania Property Portal dedicated to helping you find properties and real estate in Albania, with a wide choice of residential, investment, commercial...
Alexa Rank
1,000,001
AlbaChat | Chat me Kamer | AlbaChat Zvicer | AlbaChat Gjermani | Chat Shqip | Free WebCam Chat - albachat.it. AlbaChat, Chat me Kamer, albachat zvicer, AlbaChat Gjermani, Dardania Chat, Argetohu Chat, Chat Shqip, Shqiperia Chat, video chat, Kosova Chat, Diaspora Chat, Chat Shqip, Zemra Chat, Albanian Chat, Albanischer, Knaqu, Gostivari , Chati, Chat Shqiptar
Alexa Rank
1,000,001
Produkte.al: Software Development company. Produkte.al is a software outsourcing company providing advanced solutions in software development services.
Alexa Rank
1,000,001
Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE.. Postoni lajmerimin shpalljen tuaj falas ose kerkoni per pune per makina, shtepi ne shitje dhe me qira,pune, sherbime, elektronike ... Lajmerime.com: Lajmerime te vogla, nje biznes i madh!Lajmerime,Njoftime,shpallje shqip per shqiptaret ne shqiperi kosova maqedoni .Shes ,Blej, kerkoj,ofroj,pune,albania annunci... Lajmerime per gjithe boten.
Alexa Rank
1,000,001
Shqiptarja.com. Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit dhe e rajonit, informacione ekonomike, dokumente dhe dossier, intervista dhe lajme ekskluzive nga bota kulturore, të shkruara nga gazetarët më të përzgjedhur. Këtu do të gjeni investigimet e ëështjeve të rëndësishme kombëtare, politike, ekonomike, të bëra nga gazetarët më të mirë investigativë të medias shqiptare. English versions: Shqiptarja.com is the most professional and independent website in Albania and balkan region. It gives news, and other independent information about politic in the country and in the region, investments, documents, organization, internet, news and press, media and reports from the best investigative journalist of the region
Alexa Rank
1,000,001
Tivu - Albania Digi TV, movies, tv and more. Faqe shqiptare me Filma, TV, Muzike dhe argetime te tjera.
Alexa Rank
1,000,001
WorldNewsConnect.net - Your Instant News Connection to World News in English.. WORLD NEWS in ENGLISH from CANADA, MEXICO, SOUTH AMERICA, UK, EUROPE, MIDDLE EAST, RUSSIA, JAPAN, KOREA, CHINA, INDIA, AFRICA, SOUTHEAST ASIA, AUSTRALIA... WorldNewsConnect.Com is your instant news connection to world news from international English language online news sources...One-click logo news links to the world''s English language news, newspapers, television news, international news.
Alexa Rank
1,000,001
Oferta Pune. Oferta Pune eshte nje online sherbim i dedikuar per punesim dhe karrier ne trojet shqiptare. Si webfaqja e pare shqiptare ne bote ofron sherbime falas informim punesimi duke perkrahur dhe njoftuar ne menyre automatike punekerkues dhe punedhenes.
Alexa Rank
1,000,001
AIDA | Invest in Albania. AIDA - Invest in Albania
Alexa Rank
1,000,001
HOME. ATRIUM (Architecture of Totalitarian Regimes in Europe''s Urban Memory) is one of the 32 certified cultural routes of the Council of Europe. Architecture and urban landscapes become spaces of exploration. The route promotes a new look at this dissonant heritage but maintains a critical and ethical repudiation of the regimes.
Alexa Rank
1,000,001
Kreu | Coca-Cola Shqipëri. produkte, coca-cola zero, coca-cola, shije
Alexa Rank
1,000,001
Kolegji Universitar Bedër. Kolegji Universitar Bedër ofron programe studimore, përfshirë drejtesise, komunikimit, shkencave islame, shkencave arsimore, angleze dhe gjuhën turke dhe letërsi..
Alexa Rank
1,000,001
Mit dem Didimobil unterwegs – Ein Reiseblog von Didi Wöhrmann. Reiseberichte über Touren mit einem Bulli vom Typ VW T3 Westfalia durch Europa. Touren führten bislang durch Norwegen und weiter über Schweden und Finnland rund um die Ostsee, auf die britische Insel nach England und Wales, in die Alpen (hauptsächlich Österreich und Berchtesgardener Land) sowie durch den Balkan (Slowenien, Kroatien, Bosnien-Herzegowina/Srpska, Montenegro bis nach Albanien).
Alexa Rank
1,000,001
www.njoftime.com. mbi 1 milion lexues | me pak klikime dhe oferta, kerkesa, shpallja, njoftimi juaj publikohet ne internet. Provojeni! Per me shume kliente nga qyteti juaj e me gjere, ne nje treg shitblerje pa kufi...classifieds for jobs, sale in albania
Alexa Rank
1,000,001