BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Uddannet

Top 250 Websites on UDDANNET

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Jan 1 2022.
Here are the best websites we found: klinikbettina.dk • lumin.dk • kliniksoesborg.dk • odensevelvaereklinik.dk • alexklubien-lund.dk • royalthaimassageaalborg.dk • tlkons.dk • christinebonde.dk • nordicmedicare.dk

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Klinik Bettina. Jeg er uddannet sygeplejerske med over 25 års erfaring og som lægeeksamineret kosmetolog har jeg en stor viden og erfaring til at sammensætte og skræddersy den perfekte behandling, som passer fuldstændig til dig og din hud. Derudover er jeg ligeledes uddannet som makeupartist.
Alexa Rank
1,000,001
Lumin | Holistic Wellness & Spa. Lumin Holistic Wellness på Frederiksberg har samlet en meget bred vifte af behandlingsformer, fra alternative til kosmetiske, for at du som kunde, kan samle dine behov ét sted.Indehaver, Maral Namin, er uddannet kosmetiker og afsluttede i november 2019 yderligere en uddannelse som zoneterapeut. Med sine 17 år som selvstændig har hun taget alverdens kurser mv,…
Alexa Rank
1,000,001
Søsborg´s fysioterapi og massage i svendborg. Søsborg´s Fysioterapi og massage i Svendborg er en privat klinik som arbejder med fysioterapi, massage, idrætsskader, rygskader, genoptræning og behandling. Klinikken ligger i Svendborg på sydfyn og har eksisteret siden 2006. Klinikken har tidligere gået under navnet "Klinik Søsborg". Idag ligger klinikken i Midtbyhallen under samme tag som SOLO Fitness, hvilket giver nogle top moderne faciliteter til genoptræning. Som patient i Søsborg´s fysioterapi og massage får du derfor helt unikke faciliteter til genoptræning, personlig træning m.m. Søsborg´s Fysioterapi ejes og drives til dagligt af René Søsborg som er uddannet fysioterapeut, Idrætsmassør, og meget mere. Søsborg´s fysioterapi tilbyder alt fra behandling på briksen, hvis du lider af smerter i muskler og led, til specialiseret genoptræningsforløb til alle med skader og skavanker. Her er næsten altid mulighed for at få en akut tid indenfor 48 timer fra dit opkald
Alexa Rank
1,000,001
Professionel og eksklusiv klinik i Skt. Klemens.. Som uddannet Zoneterapeut og Kosmetiker, yder jeg resultatorienterede behandlinger fra top til tå. Få en lækker ansigtsbehandling, en BODY Scrub, Makeupvejleding eller zoneterapi behandling. Uanset om du vælger en ansigtsbehandling, zoneterapi behandling eller en af de andre lækre behandlinger. Er du i sikre hænder hos mig.
Alexa Rank
1,000,001
ALEX KLUBIEN-LUND | Psykoterapeut. Alex Klubien-Lund er uddannet Eksam. Psykoterapeut og har bl.a. studeret psykoanalyse ved Harvard University – Division of Continuing Education, Boston, USA. 
Alexa Rank
1,000,001
Thai massage Aalborg | Aalborg Royal Thai Massage. Thai massage i Aalborg. Royal Thai Massage Aalborg ligger i hjertet af Aalborg og vores massører er uddannet efter de thailandske traditioner.
Alexa Rank
1,000,001
TL Konservering -rensning af malerier. Konservering og restaurering af malerier. Konserveringsværksted med uddannet konservator (cand.scient.cons) i Birkerød, Nordsjælland. Udfører rensning og reparationer af malerier for private kunder. Oliemalerier og akrylmalerier samt forgyldte rammer undersøges og behandles. Der renses for overfladesnavs og mørk, gulnet fernis. Rensning før salg eller efter køb på kunstauktioner som Bruun Rasmussens Auktioner eller Lauritz.com udføres.
Alexa Rank
1,000,001
Christine Bonde. Næring, nydelse og nysgerrighed er i højsædet når Christine Bonde, som er uddannet BSc i Global Nutrition and Health, holistisk sundhedscoach og Strala guide, deler ud af viden og erfaringer, tips og tricks samt en masse plantebaserede opskrifter for at inspirere til et lykkeligt og autentisk liv.
Alexa Rank
1,000,001
Nordic Medicare | Leverandør til sundhedssektoren. Vi servicerer sundhedsvæsenet med rekrutteringsydelser, drift af egne lægeklinikker, IT-løsninger, rådgivning mv. Vi ønsker at skabe et bedre sundhedsvæsen.
Alexa Rank
1,000,001