BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Verplicht

Top 250 Websites on VERPLICHT

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Sep 1 2021.
Here are the best websites we found: newsmonkey.be • vakkleding.nl • nexonia.nl • duitsemilieusticker.nl • dsw.nl • afvalfondsverpakkingen.nl • svhsh.nl • businessam.be • bromfietsrijbewijsroermond.nl

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Right. Newsmonkey is hét nieuwsmerk van generation Y: journalistiek en entertainment die domineren via sociale media.
Alexa Rank
158,081
Vakkleding - Mondkapjes verplicht vanaf 1 december 2020
Alexa Rank
1,000,001
Aanmelden verplicht - Nexonia
Alexa Rank
1,000,001
Milieusticker Duitsland Kopen | Verplicht vignet voor €12,50. Bestel de milieusticker voor Duitsland voor slechts € 12,50 inclusief verzendkosten. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Betalen met iDeal.
Alexa Rank
1,000,001
DSW homepage consumenten - DSW Zorgverzekeraar. De premie voor 2020 is vastgesteld op € 118 per maand. We verlagen het verplicht eigen risico met een symbolisch bedrag van € 10 naar € 375. DSW: goed voor je! Vrije zorgkeuze, persoonlijk contact en géén medische selectie.
Alexa Rank
302,215
Homepage - Afvalfonds verpakkingen. Bedrijven die verpakte producten op de markt brengen zijn wettelijk verplicht bij te dragen aan recycling. Het Afvalfonds Verpakkingen treedt op namens het verpakkende bedrijfsleven en heeft diverse taken.
Alexa Rank
472,250
Business AM. Business AM, uw dagelijkse bron van financieel-economisch nieuws. Het nieuws dat u moet weten, en de informatie waar u nog niet van op de hoogte was.
Alexa Rank
528,294
Bromfietsrijbewijs Roermond - Home. BROMFIETS RIJBEWIJS HALEN DOE JE IN ROERMOND... Sinds 1 maart 2010 is een bromfietsrijbewijs verplicht (categorie AM). Naast het huidige theorie-examen moet je ook slagen voor een praktijkexamen.
Alexa Rank
1,000,001
Rijbewijzen | Medische Keuring | Rijgeschiktheidsattest. Een medische keuring voor rijbewijzen B, C, C+E, D, D+E, C1, C1+E, D1, D1+E is verplicht voor uw rijgeschiktheidsattest. Maak een afspraak voor uw keuring.
Alexa Rank
1,000,001
Schoorsteenveger: Prijs schoorsteen vegen, verplichtingen & belang. Hoeveel kost een schoorsteenveger? Is een schoorsteen vegen verplicht? Ontdek hier alles over de prijzen en de verplichtingen van een schoorsteen vegen.
Alexa Rank
1,000,001
SingelSwim Utrecht 2020 - afgelast. De SingelSwim Utrecht is een zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. Dit jaar zou de zesde editie van de SingelSwim op zondag 13 september plaatsvinden. Precies één dag nadat het laatste stuk van de nieuwe singel wordt geopend! De SingelSwim Utrecht zou zoals ieder jaar natuurlijk weer geheel in het teken staan van geld bij elkaar zwemmen en aandacht vragen voor de spierziekte FSHD. Helaas hebben we moeten besluiten de SingelSwim Utrecht 2020 af te gelasten i.v.m. het Coronavirus. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, ambassadeurs, partners en supporters gaat boven alles!Uiteraard hopen we iedereen volgend jaar weer gewoon te zien tijdens de SingelSwim 2021. Dan springen we zoals gewoonlijk weer met zijn allen in de Utrechtse Singel om geld op de halen voor onderzoek naar FSHD! Deelnemers en donateurs krijgen binnenkort bericht van ons m.b.t. hun deelname en/of donatie. Opbrengst 2019 Met bijna 2000 donateurs, meer dan 150 zwemmers uit Nederland, Frankrijk, België, Spanje èn de UK en 18 deelnemende teams, is vorig jaar bijna € 57.000 opgehaald voor onderzoek naar FSHD. Daar kunnen we jullie niet genoeg voor bedanken! We hebben genoten van jullie geweldige inzet en energie van klein en groot en van alle sponsoren die dit samen met ons hebben mogelijk gemaakt. Burgemeester Jan van Zanen en Qmusic dj Domien Verschuuren ploeterend in het water. Milan die een jaar getraind heeft om mee te kúnnen zwemmen! De reddingsbrigadie die samen met het team van Central Events zorgde dat alles op rolletjes liep. Dank aan alle deelnemers, partners en helpende handen die de vijfde edtitie van de Singel Swim mogelijk hebben gemaakt! Wetsuit huren Het dragen van een Shorty of Wetsuit is verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish.  Basic-Fit opnieuw partner De grootste fitnesschool van Europa, Basic-Fit, heeft zich opnieuw als partner verbonden aan de SingelSwim Utrecht. Basic-Fit International Marketing Manager Erica Hahn: “Wij vinden dat sporten betaalbaar en laagdrempelig moet zijn en proberen fitness voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Sporten is voor veel mensen met een spierziekte helaas vaak onmogelijk en met ons sponsorship willen wij helpen hier verandering in te brengen. Wij dragen graag bij aan het doel van de SingelSwim Utrecht: spierziekten voorgoed uitschakelen!”                      
Alexa Rank
1,000,001
Home | Van Slag - Studenten Volleybal Vereniging in Utrecht. Volleybal Vereniging Van Slag is met gemiddeld 360 leden de grootste en gezelligste volleybalvereniging voor studenten in Utrecht waar niets verplicht is en alles mag. Omdat we een interne competitie spelen leer je heel makkelijk veel Van Slaggers kennen. Op het veld, maar zeker ook in de kantine.
Alexa Rank
1,000,001
Esta-verklaring: Aanvraag van het ESTA-formulier om naar de Amerika te reizen. Het Esta-formulier is een online toestemmingsaanvraag die staatsburgers van enkele Europese landen moeten indienen. Nederlandse staatsburgers die naar de Amerika reizen in het kader van het Visa Waiver Program (programma voor visumvrijstelling) zijn verplicht de aanvraag in te dienen.
Alexa Rank
1,000,001
Welkom - GC Reeshof. HET DRAGEN VAN EEN (NIET-MEDISCH) MONDKAPJE EN HET DESINFECTEREN VAN DE HANDEN BIJ DE INGANG IS VERPLICHT IN GEZONDHEIDSCENTRUM REESHOF.   ...
Alexa Rank
1,000,001
Septische put Info & Prijs advies | septische-put.be. Welke functie heeft een septische put? Hoe werkt het? Is het verplicht? Wat is de kostprijs? Wat met het onderhoud? ... Ontdek het op septische-put.be.
Alexa Rank
1,000,001
Steef Offerhaus
Alexa Rank
1,000,001
Koffer Sale.nl | Bekijk op onze webshop alle koffer aanbiedingen!. KofferSale? KofferSale.nl is dé webshop met de beste koffers aanbiedingen, welke koffers zijn het beste en het goedkoopste en wat zijn de beste koffer merken. Bekijk alle koffers op onze webshop! Koffer Sale NU bekijken!!
Alexa Rank
1,000,001
Zeiltjalk De Vlieter. friese zeiltjalk, 14-16 personen, jan rijswijk, zeilschip, tochten, unesco-werelderfgoed, rust, waddenzee zeilen, nederland waterland
Alexa Rank
1,000,001
Motohandel Wauters nieuwe en tweedehands moto''s eeklo. Motohandel Wauters nieuwe en tweedehands moto''s eeklo. Offciel dealer voor Kawasaki, Suzuki, Sym, Vespa, Piaggio, Peugeot en Derbi.
Alexa Rank
1,000,001
Tallsay.com. Publiceer artikelen, schrijf verhalen en deel recepten. Op Tallsay.com
Alexa Rank
1,000,001
chipjedier.nl - Index
Alexa Rank
1,000,001
service26. Welkom bij winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp. In het overdekte winkelcentrum tref je een ruim 50 winkels aan op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Door de juiste mix van nationale & internationale merken, lokale retailers en gezellige horecagelegenheden hoef je je niet te vervelen tijdens een bezoek aan het winkelcentrum in Hoofddorp.
Alexa Rank
1,000,001
Usenet.pro | Usenet Toegang
Alexa Rank
1,000,001
Wave Haistyling – Just another WordPress site
Alexa Rank
1,000,001
Home | Onderwijsmuseum
Alexa Rank
1,000,001
Informatie over Reprorecht | Ondernemers | Stichting Reprorecht. Alle informatie over Stichting Reprorecht en de vergoeding voor kopiëren. U kunt de factuur betalen, een wijziging doorgeven, bezwaar maken, of contact met ons opnemen.
Alexa Rank
1,000,001