BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Vill

Top 250 Websites on VILL

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Jul 1 2019.
Here are the best websites we found: dn.se • verksamt.se • tv4play.se • svtplay.se • hsb.se • edig.nu • danskebank.se • snuskhummer.com • golf.se

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Nyheter - DN.se. Nyheter, fördjupning, sportnyheter, ekonominyheter, utrikesnyheter, debatt, ledare, kultur, webb-tv och bloggar. DN.se är utsedd till Sveriges bästa nyhetstidning på nätet.
Alexa Rank
7,369
För dig som driver eller vill starta företag - verksamt.se. Verksamt är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som ska starta, redan driver, vill utveckla eller ska avveckla ett företag.
Alexa Rank
148,924
TV4 Play - Streama dina favoritprogram när du vill. Se alla dina favoritprogram på TV4 Play när du vill
Alexa Rank
41,385
SVT Play | SVT Play. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet.
Alexa Rank
9,844
Välkommen till HSB välj först var du vill möta oss. Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas. Det kallar vi ofta för ”Det goda boendet”.
Alexa Rank
60,279
För dig som vill lära dig mer om industriell digitalisering i | edig
Alexa Rank
392,029
Danske Bank | En bank som gör mer för dig som vill mer. Varför välja mellan den stora bankens resurser och den lokala bankens engagemang? Hos oss får du båda.
Alexa Rank
50,191
Snuskhummer - När du vill smeka ditt kön.
Alexa Rank
83,687
Allt du vill veta om golf - Golf.se. Börja spela golf, utbildningar, statistik, undersökningar och allt annat vi har att berätta om den underbara idrotten golf.
Alexa Rank
125,664
Utbildningar och information för dig som vill studera - Utbildningssidan. På Utbildningssidan hittar du gymnasiala- och eftergymnasiala utbildningar och kurser samt information om studier.
Alexa Rank
261,732
menu. Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare.
Alexa Rank
17,961
Startsida - Lunds Kommuns Fastighetsbolag. Välkommen till LKFs webbplats. Syftet med LKFs webbplats är att ge service till dig som till exempel vill veta mer om vår verksamhet, komma i kontakt med oss, ställa dig i vår bokö eller söka en lägenhet.
Alexa Rank
241,839
Starta webbutik, sälj och väx. Med Quickbutik.. En heltäckande lösning för dig som vill fokusera på att driva webbutik som säljer och mindre på allt annat. Upptäck hur enkelt det är här. Gratis i 14 dagar.
Alexa Rank
307,895
Panduro. Välkommen till Panduro! Vår DIY-värld är full av färg, glitter, garn, papper, lera, pärlor, tyg, DIY-kit med mycket mera för dig som vill skapa, pyssla och lära dig nya saker – vare sig du är nybörjare eller pysselproffs. Länge leve kreativiteten!
Alexa Rank
76,943
Goplay.se - Sveriges bästa guide till lagliga spel - Go Play!. Goplay.se är en spelportal för dig som vill spela på lagliga spelsidor och ta del av den bästa underhållningen på nätet. Läs om Casino, Esport och mer!
Alexa Rank
85,339
Sign up. Sol & bad. Weekendresor och kryssningar. Charterresor och sista minuten. Vem du än är och var du än vill åka har vi en resa för dig. Välkommen till TUI!
Alexa Rank
87,933
Nyheter Idag - Du vet att vi behövs!
Alexa Rank
58,086
Lawline - kostnadsfri juridisk rådgivning. Vi vill göra något så snårigt och dyrt som juridik tillgängligt och begripligt för alla. Vi förändrar juristbranchen och sänker trösklarna till juridik.
Alexa Rank
109,931
Sök företag - Solidinfo.se. Företagsinformation för dig som vill hitta dom rätta affärskontakterna.
Alexa Rank
132,939
Hufvudstadsbladet. En sajt om samtiden för dig som vill uppleva, delta och påverka – på svenska.
Alexa Rank
134,261
Breakit - Sveriges nyhetssajt om techbolag och startups. Breakit är Sveriges nyhetssajt om techbolag och startups. Vi bevakar digitaliseringen och berättar om entreprenörerna som förändrar näringslivet.
Alexa Rank
67,212
Ingenjörsjobb. Ingenjörsjobb är jobbsidan för dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör och som vill ta nästa steg i din karriär.
Alexa Rank
146,736
ŠKODA Sverige. Välkommen till ŠKODA Sverige. Upptäck vårt stora utbud av bilmodeller, service och tillbehör till förmånliga priser. Bygg din egen bil som du vill ha den.
Alexa Rank
162,138
Klocksnack. Klocksnack är nordens största klockforum för dig som vill diskutera klockor och armbandsur
Alexa Rank
174,791
Bäst i test Guiden 2019 - Tester från över 30 sajter, tidningar och testlabb. Vill du veta vilka produkter som vunnit Bäst i test nyligen? Då har du kommit rätt! I våra mänskliga sammanställningar kan du enkelt se vinnarna och få värdefulla tips inför ditt köp!
Alexa Rank
200,295
Dogmania - Hundtillbehör utöver det vanliga. Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det
Alexa Rank
205,981
Hyrenbostad.se - Lägenheter, rum och hus att hyra. Letar du efter ett hyresobjekt? Hitta lägenheter, rum eller hus att hyra eller skapa en kostnadsfri annons för din bostad som du vill hyra ut.
Alexa Rank
219,609
OKQ8 - Allt för dig & bilen. Vi på OKQ8 kan hjälpa dig med så mycket mer än att bara fylla på tanken då och då. Vi vill göra ditt liv med bilen enklare och roligare. Välkommen.
Alexa Rank
229,749
MåBra – Sveriges största hälsotidning. MåBra är Sveriges största tidning för kropp & själ. Vi ger inspiration, nyheter & smarta råd till dig som vill ta hand om dig själv – både på insidan & utsidan.
Alexa Rank
234,722
Välkommen till Qliro och en enklare vardagsekonomi.. Letar du efter ett lån, vill du spara pengar med bra ränta eller använder du kanske redan våra betallösningar på nätet? Välkommen till oss på Qliro.
Alexa Rank
246,288
Fast Street Fashion - Unikt mode online | madlady.se. Streetkläder till dig som vill vara en unik queen och förtjänar något speciellt. Fri frakt & fria byten – Vi älskar våra kunder, välkommen!
Alexa Rank
258,867
Resor till Turkiet - Turkietresor. Vill du också resa till Turkiet? Hitta de bästa resorna till Turkiets sydkust hos Turkietresor. Det självklara valet när du ska till underbara Turkiet. Boka din resa till Turkiet idag!
Alexa Rank
262,952
Hyr eller köp film online - Streama direkt på SF Anytime. På SF Anytime kan du hyra eller köpa de senaste filmerna och serierna! Streama online eller ladda ned offline och betala endast för det du vill se.
Alexa Rank
263,643
Yrken » Framtid.se. Ta reda på mer om ditt drömyrke! Oavsett om du vet vad du vill bli, eller om du söker efter en ny väg i livet, så kan du ta hjälp av Framtid.se och läsa mer om olika yrken, hitta relaterade yrken som du kanske inte tänkt på eller se vilka arbetsgivare som finns där du bor.
Alexa Rank
263,985
Sweden | Volvo Car Sverige. Välkommen till Volvo Car Sverige. Upplev alla våra bilmodeller och hitta tillbehör, volvohandlare och service. Samt ”Bygg din Volvo” precis som du vill ha den.
Alexa Rank
277,616
Välkommen till Artportalen - Artportalen. Artportalen är en webbplats för den som vill söka efter och rapportera fynd av djur, växter och svampar i Sverige. Artportalen är ett viktigt verktyg i svensk naturvård baserad på folkets observationer ute i naturen.
Alexa Rank
292,258
Backpacking, jorden runt resor & utlandstudier | KILROY. Längtar du efter äventyr? Ta hjälp av oss för att få till din drömresa! Våra reseexperter hjälper dig att skräddarsy resan efter din budget och vad du vill uppleva genom backpacking med flexibla och billiga flygbiljetter. Boka din nästa resa här!
Alexa Rank
292,267
Komvuxutbildningar-Vuxenutbildning på komvux, kommunala skolor mm. Vill du komplettera betyg eller saknar högskolebehörighet? Komvuxutbildningar.se är en söktjänst med tusentals komvuxutbildningar – hitta din utbildning idag!
Alexa Rank
300,635
Brygga öl hemma med Lilla Köksbryggeriet - Ölbryggning. Det Lilla Köksbryggeriet - perfekt för dig som vill brygga öl hemma och testa ölbryggning. Köp ditt ölbryggninskit online!
Alexa Rank
310,695
Svenskt Näringsliv. Vi vill öka förståelsen för företagens verklighet och arbetar för att alla företag i Sverige ska ha bästa möjliga förutsättningar för att verka och växa.
Alexa Rank
310,708
Nyhetsbrev - Skapa och skicka med vårt verktyg | Postman by Paloma. Nyhetsbrevsverktyget för dig som vill ha ett stabilt & lättanvänt verktyg för att designa, skicka & följa upp nyhetsbrev. 100 utskick/månad gratis.
Alexa Rank
346,097
Tillfällen. Bilda är ett studieförbund för möten mellan människor. Med kultur och bildning i olika former vill vi bidra till att människor möts och nya perspektiv skapas.
Alexa Rank
367,991
OLU - Omsorgslyftet Utbildningar. Vi gör allt vi kan för att du som studerande ska få en utbildning som är anpassad för just dig. Vi förstår att alla som börjar hos oss har olika livssituationer, mål och drömmar och därför vill vi möta varje persons behov!
Alexa Rank
374,363
syre-2-01. Nyhetsmagasinet Syre – En frihetligt grön tidning för dig som vill förändra världen.
Alexa Rank
374,384
Flygresor - Billiga resor bokas snabbt och enkelt på Seat24. Seat24 erbjuder billiga flygbiljetter när du vet vart du vill. Boka flyg online och välj bland flygresor hos 650 flygbolag.
Alexa Rank
374,370
Stabil premium hosting | Space2u Webhosting. Med 16 års erfarenhet vet vi vad det är våra kunder vill ha. Vi erbjuder er stabil norrländsk kvalitetshosting till konkurrenskraftiga priser
Alexa Rank
374,374
YOGOBE. Yoga och träna när du vill och var du vill med några av Nordens främsta instruktörer!
Alexa Rank
400,115
En av Sveriges ledande mediekoncerner – Stampengruppen. Med 14 tidningstitlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon läsare med lokal kvalitetsjournalistik och engagerande nyheter. Hos oss finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB, distributionsbolaget VTD och utomhusreklambolaget Wallstreet Media. Vill du veta mer?
Alexa Rank
422,499
Välkommen till Ams | Ams. Vi hjälper dig som behöver rekrytera, som vill byta jobb, saknar arbete, är intresserad av utbildning eller vill få information och råd som kan hjälpa dig att utvecklas vidare.
Alexa Rank
448,846
Modette. Modette är en Sveriges största sajter för unga kvinnor. Vi vill uppmuntra tjejer till att våga tycka, tänka och känna.
Alexa Rank
435,245
Vetenskap och Folkbildning. Vetenskap och Folkbildning, VoF, är en rikstäckande förening som vill främja folkbildning om vetenskapens metoder och resultat.
Alexa Rank
444,679
CBD OLJA | Högkvalitativa produkter från Sverige | Snabb frakt & Fri retur. 100% Organiska CBD produkter i världsklass, fria från onödiga tillsatser. Enkla startpaket med startguider för dig som snabbt vill komma igång.
Alexa Rank
444,562
Metria_logo_op. Vi hjälper dig att utveckla din verksamhet med geografisk intelligens.Vill du förstå din verksamhets möjligheter och utmaningar? Läs mer här!
Alexa Rank
444,598
Startsida - Praktisk Medicin. Nyheter! Ingen inloggning underlättar och gör sökning snabbare. Utbildningar och kunskapstester för dig som vill bli uppdaterad. Patientmaterial som du
Alexa Rank
444,622
. Telia Play ger dig tv när du vill och på alla skärmar
Alexa Rank
444,666
Wayke - Köp och sälj nya och begagnade bilar. Vi vill att det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om dem. Wayke - en bättre marknadsplats för bilar
Alexa Rank
444,681
Biljetter till evenemang över hela Sverige - Tickster. Hitta och köp biljetter till festivaler, föreställningar och evenemang över hela Sverige!
Alexa Rank
97,731
Webvoter.net - gästbok, omröstningar, forum, bra saker till din hemsida.. Webvoter har det du behöver för att göra din hemsida intressant och spännande. Skapa forum och diskutera vad du vill eller undersök vad dina besökare tycker.
Alexa Rank
468,513
Interaktiv karta över Vänsterpartiets distrikt. Sverige behöver bli mer jämlikt. Vi vill bygga ett samhälle för alla – inte bara för de rikaste. Läs mer om Vänsterpartiet och vår politik.
Alexa Rank
479,415
Folkbildningsrådet - Folkbildningsrådet. Folkbildningsrådet fördelar och följer upp statsbidrag till svensk folkbildning, det vill säga folkhögskolor och studieförbund.
Alexa Rank
493,034
Slangbellor | Ammunition - Tillbehör till Slangbellor. Slangbellor, Ammunition och tillbehör till alla sorters Slangbellor. Vill du köpa en bra & billig Slangbella har du kommit till rätt ställe.
Alexa Rank
493,104
Effektiv - för vinnare i arbetslivet. Det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi lever nära marknaden och vill förstå dina behov på djupet.
Alexa Rank
513,325
Agderposten. Lese nyheter i dag? Agderposten er Aust-Agders ledende nettavis med oppdateringer fra Arendals-regionen og Aust-Agder fylke. Vi gir deg nyheter, sport, kultur, underholdning, feature og meninger.
Alexa Rank
105,168
Nyheter - Enköpings-Posten. Nyheter
Alexa Rank
110,715
Barometern | Lokala nyheter i Kalmar län. Barometern är Smålands största lokala dagstidning med nyheter, sport och nöje från hela Kalmar län.
Alexa Rank
147,423
Nyheter - Corren.se - Nyheter Linköping Östergötland. Nyheter
Alexa Rank
158,204
Problemlösaren på arbetsmarknaden – Lernia. Lernia utbildar och utvecklar individer, företag och organisationer och rekryterar och hyr ut yrkesarbetare och tjänstemän.
Alexa Rank
162,982
Personalsystem för effektiv bemanning | ipool. Enkel, användarvänlig och mobil bemanning. ipool är ett effektivt personalsystem för bemanning, kommunikation-, tidsytem och schemaläggning.
Alexa Rank
221,179
ETC
Alexa Rank
221,032
Betalningslösningar för trygg och säker e-handel | Payson. Handla tryggt och säkert på nätet med Paysons betaltjänster. Både som privatperson och företagare garanterar vi att ni använder säkra betallösningar!
Alexa Rank
223,457
76
Nyheter - Södermanlands Nyheter. Nyheter
Alexa Rank
246,291
Nyheter - DN.se. Nyheter, fördjupning, sportnyheter, ekonominyheter, utrikesnyheter, debatt, ledare, kultur, webb-tv och bloggar. DN.se är utsedd till Sveriges bästa nyhetstidning på nätet.
Alexa Rank
262,933
78
Nyheter - Nyheter Västervik Gamleby Ankarsrum. Nyheter
Alexa Rank
261,756
DET GODA SAMHÄLLET – HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE. HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE
Alexa Rank
262,935
Revisionsbyrå - konsultbyrå | Grant Thornton. Grant Thornton - revisions- och konsultbyrå. Vi brinner för att hjälpa företag och entreprenörer att växa och utvecklas. Kontakta oss!
Alexa Rank
269,389
InfoCaption | Guide your way. InfoCaption är Skandinaviens ledande lösning för Performance Support och e-learning. Med InfoCaption är det enkelt att skapa guider i olika format som kan delas med medarbetare eller kunder. Guiderna går att hitta i det ögonblick då den som undrar något behöver dom och på ett och samma ställe.
Alexa Rank
264,579
MMA i Sverige och Världen – Kimura.se. Kimura.se är Sveriges största och ledande sajt relaterad till MMA och kampsport. Sedan 2009 har Kimura.se växt i en rasande fart och vår mission har hela tiden varit att bredda intresset för MMA så det till sist blir en folksport.
Alexa Rank
307,885
Bank, rådgivning och smarta tjänster för en hållbar ekonomi | Sparbanken Sjuhärad. Vi erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag, samt har ett stort samhällsengagemang. Gör det enkelt att spara, betala och låna!
Alexa Rank
298,351
Agria Djurförsäkring. Djurförsäkring – försäkring för hund, katt, smådjur, häst & lantbruk. Agria Djurförsäkring erbjuder djurförsäkringar för de allra flesta djuren. Läs mer om alla våra djurförsäkringar här.
Alexa Rank
307,862
Internetstiftelsen. Internetstiftelsen är oberoende, verkar för ett internet som bidrar positivt till människa och samhälle och ansvarar för toppdomänen .se och driften av .nu.
Alexa Rank
327,837
Medeltidsveckan. En vecka, 500 evenemang och 40 000 besökare. Medeltidsveckan är ett eldorado för alla som gillar tornerspel, marknader, medeltida krogliv, eldshower,
Alexa Rank
346,089
Med smartkalkyl räknar du snabbt och enkelt ut vad det kostar att låna till bostadsrätt och hus. På Smartkalkyl kan du snabbt och enkelt göra en bolånekalkyl om du ska köpa hus eller bostadsrätt. Räkna även på sparande, lån, valutor, m.m.
Alexa Rank
346,110
Om Sparbanken Västra Mälardalen | Sparbanken Västra Mälardalen. Välkommen till en äkta Sparbank! Som kund hos oss är du med och gör Västra Mälardalen till en bättre plats att leva och bo på.
Alexa Rank
346,111
Linköping HC. Linköping HC - Tillsammans är vi starka
Alexa Rank
374,354
Startsida - Sydöstran. Sydöstran är Blekinge läns ledande tidning för nyheter och annonser.
Alexa Rank
374,382
Bostäder & lokaler i Göteborg, Stockholm & Uppsala-Wallenstam. Wallenstam är ett utvecklande fastighetsbolag som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter för hållbart företagande i Stockholm och Göteborg.
Alexa Rank
443,912
Hyr och hyr ut din bostad säkert med Qasa | Qasa. Qasa hjälper både dig som hyr och hyr ut med andrahandskontrakt på lägenheter, hus, och rum. Dessutom garanterar vi hyran och säkerheten under hela perioden.
Alexa Rank
444,629
Din bank i västra Värmland | Westra Wermlands Sparbank. Vi erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag, samt har ett stort samhällsengagemang. Gör det enkelt att spara, betala och låna!
Alexa Rank
444,682
Proletären. I tidningen Proletären är det din verklighet och din röst som gäller. Ges ut av Kommunistiska Partiet sedan 1970.
Alexa Rank
448,152
Bank, rådgivning och smarta tjänster för en hållbar ekonomi | Roslagens Sparbank. Vi erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag, samt har ett stort samhällsengagemang. Gör det enkelt att spara, betala och låna!
Alexa Rank
493,093
Åmåls kommun - Åmåls kommun
Alexa Rank
513,293
宮田村公式サイトTOP. 長野県の南部に位置する宮田村役場の公式サイトです。四季折々の自然を満喫でき、また人も温かい信州宮田へぜひ一度お越しください。
Alexa Rank
195,913