BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Vrijeme

Top 250 Websites on VRIJEME

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Apr 1 2021.
Here are the best websites we found: index.hr • vrijeme.net • net.hr • vrijemehr.com • palezevic.net • weather.ba • informacije.net • tkc-maras.hr • meteohr.weebly.com

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Index.hr. Najčitaniji portal u Hrvatskoj. Pročitajte prijelomne, najnovije i najtočnije vijesti: Hrvatska danas, svijet, politika, zdravlje, crna kronika, novac, vrijeme, sport, zabava. Jedini neovisni.
Alexa Rank
2,785
Vrijeme.net - vremenska prognoza za danas. Vrijeme.net je novi meteo portal koji prikazuje vremensku prognozu Hrvatske, Europe i svijeta te bioprognozu.
Alexa Rank
1,000,001
Net.hr – Tu počinje internet. Prvi hrvatski news i lifestyle portal. Pročitajte najnovije vijesti, sportske novosti te showbiz priče.
Alexa Rank
4,112
Vrijeme i vremenska prognoza za 15 dana - prognoza vremena
Alexa Rank
1,000,001
Vrijeme Kozarska Dubica, RS - Home. Personal weather station.
Alexa Rank
1,000,001
Vremenska prognoza i vrijeme u BiH | Meteo | Weather.ba™. Vrijeme i vremenska prognoza za BiH. Meteogrami i detaljna prognoza vremena. Meteo : Temperatura, padavine, UV index, vjetar ... BH weather forecast.
Alexa Rank
1,000,001
Adresar, telefonske informacije i kontakti - Položaj na karti, radno vrijeme.... Položaj na karti, radno vrijeme...
Alexa Rank
1,000,001
Taekwondo Centar Maras | Taekwondo klub Rugvica | Dobrodošli na stranice našeg kluba, ovdje možete pronaći sve detalje vezane za klub, novosti, slike i zanimljivosti. Taekwondo je korejska borilačka vještina nastala 40-ih godina dvadesetog stoljeća spajanjem različitih vještina koje su se vježbale u to vrijeme. Taekwondo je udaračka vještina koju odlikuju atraktivne nožne tehnike i brzina.. ORGANIZATOR: TAEKVONDO KLUB ZAPREŠIĆ MJESTO I VRIJEME: ZAGREB, 14. 04. 2018. SELEKCIJE: KADETI, ML. KADETI TRENERI: Anton Maras OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato, BROJ NATJECATELJA: 503 natjecatelja iz 4 države BROJ ZEMALJA : 55 klubova EKIPNO: Taekwondo kluba Rugvica nastupio je sa 3 natjecatelja na Plemenitom turniru
Alexa Rank
1,000,001
HR VRIJEME - Naslovnica. Najnovije informacije možeš pronaći na novoj redizajniranoj stranici također te čeka i nova vremenska prognoza
Alexa Rank
1,000,001
TK PORTAL - tkportal.ba / Saznaj na vrijeme. Tkportal.ba je medijski projekt, definiran kao moderna informativna stranica, čitaocima nudi obilje relevantnih informacija iz TK-a, BiH, regiona i svijeta.
Alexa Rank
1,000,001
savjetnici.info | Pravi savjeti u pravo vrijeme
Alexa Rank
1,000,001
Murix – Vrijeme je za promociju. Murix doo drustvo za promociju i propagandu,trgovinu reklamnim i promotivnim materijalima,usluge veza, tampon i sito stampe, te izradu specijaliziranih promotivnih artikala
Alexa Rank
1,000,001
Vremenska prognoza - vrijeme i vremenska prognoza
Alexa Rank
1,000,001
MeteoCRO.com | Meteo HR. Vrijeme Hrvatska - Weather Croatia - Vreme Hrvaška - Wetter Kroatien
Alexa Rank
70,214
IZDVOJENO.ba Dnevne vijesti koje ne trebate propustiti!. Izdvojeno.ba, dnevne vijesti koje ne trebate propustiti. Ono najbitnije za vas. Budite istinito i na vrijeme informisani.
Alexa Rank
1,000,001
OpenHours Croatia. Radno vrijeme
Alexa Rank
1,000,001
MeteoAdriatic - Znanstveni pristup vremenu i klimi
Alexa Rank
1,000,001
Media X | Izrada web stranica i trgovina, Wordpress, WooCommerce. WooCommerce i WordPress development, izrada web shopova po vašoj mjeri,
Alexa Rank
1,000,001
▷ PRNJAVOR: Čitajte najnovije vijesti iz Opštine Prnjavor, okoline i svijeta. Najposjećeniji prnjavorski portal. ✅ Čitajte najnovije vijesti iz Prnjavora i okoline i budite informisani i obavješteni na vrijeme. ✅
Alexa Rank
167,082
Služba za pružanje pogrebnih usluga | DOO ,,KOMUNALNO" CETINJE. Na sajtu se objavljuju samo čitulje koje su rađene u Službi za pružanje pogrebnih usluga. Radno vrijeme kapela je od 12 do 16 časova i može se promijeniti na zahtjev porodice premunulog.
Alexa Rank
458,097
Regional Express - online magazin. Najčitaniji istarski web portal s najvećim brojem autorskih vijesti iz Istre. Portal koji nema radno vrijeme. Saznajte sve što se događa u Istri!
Alexa Rank
1,000,001
Igračke za djecu, oprema za bebe, dječija odjeća i obuća | Dexy Co Kids. Sve za Vaše djete na jednom mjestu. Kupujte online i uštedite vrijeme i novac.
Alexa Rank
1,000,001
Apartmani Orion Vinkovci | Vrhunski smještaj u najstarijem gradu Europe. Apartmani Orion nalaze se u samom središtu Vinkovaca. Prostor je klimatiziran, a za vrijeme boravka u njima možete uživati u free Wi-Fi-u i IPTV programima.
Alexa Rank
1,000,001
Terappia | mobilna aplikacija za redovito uzimanje lijekova. Terappia je besplatna mobilna aplikacija koja Vas podsjeća kada je vrijeme da uzmete lijek. Također omogućava upisivanje vrijednosti tlaka, šećera u krvi, temperature...Skinite aplikaciju, a na stranici se informirajte o različitim zdravstvenim temama.
Alexa Rank
1,000,001
Naslovnica. Club 5 je multibrand prodavaonica sportske odjeće, obuće i sportske opreme visoke kvalitete s osnovnom podjelom u dvije primarne kategorije, a to su sportswear – odjeća i obuća za slobodno vrijeme i rekreaciju, i performance - fokusira se na inovacije i tehničke materijale za najkvalitetnije sportske performanse, u kojima sportaš može izraziti nabolje od sebe u tijeku treninga. U posebnom je fokusu Club 5 je oprema za trčanje s inovativnim materijalima i tehnologijama, te smo to prepoznali kao mogućnost i potencijal u budućnosti kako u razvoju profesionalnog sporta tako i rekreacije. Područje je osobito usmjereno na inovacije u materijalima i tehnologjama, te uvođenju novih brandova na hrvatsko tržište.Club 5 je mjesto na kojem se može pronaći sve za sportaše i rekreativce koji su se spremni natjecati, koji su ponosni i izdržljivi u natjecanju pod pritiskom, u situacijama prepunim izazova: kada je hrabrost najvažnija a istinska žilavost potrebna i neophodna.
Alexa Rank
1,000,001
Apartmani Margita. APARTMANI MARGITA su dio obiteljske kuće koja je smještena u mirnom predjelu Mošćeničke Drage. Izvan centra mjesta a ipak blizu. Blizu i centru i moru i plaži. Udaljenost od 600 m može se prijeći pješačenjem a što predstavlja značajnu prednost u vrijeme ljetnih prometnih gužvi i uvijek velikog pomanjkanja parkirnih mjesta.
Alexa Rank
1,000,001
TOYOTA u Hrvatskoj. Saznajte sve o Toyota modelima.. Od gradskih automobila do SUV-ova, od hibrida do komercijalnih vozila, ovdje ćete naći Toyotu za sebe. Uštedite vrijeme, koristite filter da biste pronašli ono što vam treba
Alexa Rank
1,000,001
TOYOTA u BiH. Saznajte sve o Toyota modelima.. Od gradskih automobila do SUV-ova, od hibrida do komercijalnih vozila, ovdje ćete naći Toyotu za sebe. Uštedite vrijeme, koristite filter da biste pronašli ono što vam treba
Alexa Rank
1,000,001
Najpovoljniji Krediti i Osiguranja | Moj Bankar. Usporedi i odaberi! Najpovoljniji krediti banaka i osiguranja u HR. Ne troši vrijeme na papirologiju, obrati se stručnjacima i uštedi novac.
Alexa Rank
1,000,001
Svjetlost Terapija Može Pomoći Umorne Preživjele Rak Bolje Spavati. Za više od dva desetljeća, da sam imao autoimune bolesti — ulceroznog kolitisa — jedno određeno vrijeme ističe. Prije tri godine, ja sam sjedio pred коло
Alexa Rank
1,000,001
TOYOTA u BiH. Saznajte sve o Toyota modelima.. Od gradskih automobila do SUV-ova, od hibrida do komercijalnih vozila, ovdje ćete naći Toyotu za sebe. Uštedite vrijeme, koristite filter da biste pronašli ono što vam treba
Alexa Rank
1,000,001
Početna - UNITIC. UNITIC-Ujedinjena investiciona i trgovačka kompanija društvo sa ograničenom odgovornošću / United Investment and Trading Company (skraćeno: UNITIC d.o.o) je kompanija sa zajedničkim ulaganjem koja je formirana 1998. godine između Holding preduzeća “UNIS” Sarajevo i “Kuwait Consulting & Investment Co.” novac za njegovu rekonstrukciju i modernizaciju. Potrebno je naglasiti da u vrijeme osnivanja kompanije ovo ulaganje predstavljalo najveću inostranu invensticiju u Bosni i Hercegovini.
Alexa Rank
1,000,001
Play Digital - razvoj web trgovina, izrada web stranica, projektiranje web i mobilnih aplikacija. Razvijamo web trgovine koje prodaju, izrađujemo web stranice koje donose rezultate, projektiramo web i mobilne aplikacije koje optimiziraju poslovne procese i štede vrijeme i novac.
Alexa Rank
1,000,001
Rivijera hoteli I Rivijera Hoteli, Šibenik,Vodice, Pirovac. Nudimo Vam jedinstveni doživljaj prirode, izvrsnu uslugu, kvalitetan izbor hrane i pića te mnoštvo zabavnih i sportskih sadržaja u kojima možete uživati i ispuniti svoje slobodno vrijeme na u našim hotelima u Šibeniku, Vodicama i Pirovacu.
Alexa Rank
1,000,001
Stanovništvo | Raiffeisen Bank Bosna i Hercegovina. Saznajte više o Raiffeisen kreditima, karticama, digitalnim servisima, paketima za građane i preduzeća, te otvorite račun ili zatražite usluge online.
Alexa Rank
104,871
DEPO Portal. http://depo.ba, vijesti iz BiH i regije
Alexa Rank
116,354
LISCA - Lisca e-shop. Lisca – rublje, kupaći, spavaći program, odjeća i trendy rublje Cheek by Lisca.
Alexa Rank
60,619
Najdoktor.com - Najbolji doktori u Hrvatskoj - Iskustva pacijenata. Pronađite najboljeg liječnika ili stomatologa. Iskustva pacijenata poput Vas. Ako ste zadovoljni Vašim liječnikom pohvalite ga ili preporučite kako bi pomogli drugima. Usporedite doktore po specijalizacijama, županijama, gradovima, općinama i kvartovima.
Alexa Rank
1,000,001
Građanski odgoj i obrazovanje - Naučimo biti veliki. Organizacije civilnog društva koje se bave neformalnim obrazovanjem i ljudskim pravima od 2008. godine okupljene su u Inicijativu koja se zalaže za sustavno i kvalitetno uvođenje odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo u odgojno-obrazovni sustav (GOOD Inicijativa).
Alexa Rank
1,000,001
Vremenska prognoza Hrvatska. Detaljne informacije o vremenskoj prognozi za Hrvatsku, Zagreb te za ostala veće naseljena mjesta i gradove.
Alexa Rank
1,000,001
Moderna vremena :: Naslovnica
Alexa Rank
1,000,001
Početna - Trinom - pripreme za maturu i prijemne ispite. Početna - Trinom - pripreme za maturu i prijemne ispite
Alexa Rank
1,000,001
Integra Dundović
Alexa Rank
1,000,001
SUZUKI ANTARES CENTAR – Welcome to the Suzuki family
Alexa Rank
1,000,001
www.sumski-raj.ba – Motel Šumski Raj
Alexa Rank
1,000,001
SPAR i INTERSPAR Hrvatska: mi smo tu za Vas. Na policama SPAR i INTERSPAR trgovina pronaći ćete sve od dnevno svježih namirnica do proizvoda široke potrošnje za vaše domaćinstvo.
Alexa Rank
1,000,001
Početna - Dental Masnic. Doktor Luka Masnić i njegov tim, žele Vam dobrodošlicu u ordinaciju Dental Masnić. Dental Masnić moderna je stomatološka ordinacija u kojoj će stomatološki posjet za Vas biti sasvim jedno novo i ugodno iskustvo.
Alexa Rank
1,000,001
Belga.hr - Ključarski servis - Rijeka - Informacije. BELGA – Ključarski servis za izradu sigurnosnih sistema zaključavanja, izradu cilindričnih i kodiranih ključeva, te otvaranje svih vrsta brava (auto-stan-trezor).
Alexa Rank
1,000,001
Aroma marketi | Miriše na Bolje!. Aroma marketi Crna Gora i diskonti Conto su maloprodajni prehrambeni lanac koji posluje u okviru kompanije Domaća trgovina koje je na crnogorskom tržištu osnovana 2013. godine
Alexa Rank
1,000,001
Agencija Vukovarka - Agencija za nekretnine u Vukovaru i okolici | Prodaja, najam, kupnja: kuca, stanova, poslovnih prostora i zemljista | Izrada web stranica. Vukovarka d.o.o. - Agencija za nekretnine u Vukovaru i VSŽ | Prodaja, najam, kupnja: kuća, stanova, poslovnih prostora i građevinskih zemljišta | Izrada web stranica
Alexa Rank
1,000,001
Vita studio za kozmetiku | Sisak
Alexa Rank
1,000,001
PRO-KOV PROSOLI - Proizvodnja proizvoda od metala i usluge obrade metala. PRO KOV PROSOLI obrt se bavi izradom proizvoda od metala (kotlovi, roštilji, kotlovine, i dr.) te vršimo usluge rezanja cijevi i lima, usluge savijanja metala, kovinotiskanja, kositrenja i poliranja, i dr.
Alexa Rank
1,000,001
Je suis Mila – by Milica Pralica. by Milica Pralica
Alexa Rank
1,000,001
Aroma marketi | Miriše na Bolje!. Aroma marketi Crna Gora i diskonti Conto su maloprodajni prehrambeni lanac koji posluje u okviru kompanije Domaća trgovina koje je na crnogorskom tržištu osnovana 2013. godine
Alexa Rank
1,000,001
Zdici.info | Vijesti i Novosti. Jedno mjesto za sve informacije iz Zavidovića
Alexa Rank
1,000,001
ekosfera – Ova Zemlja nam je dom!
Alexa Rank
1,000,001
USK Vijesti - USK Informacije | USKinfo.ba - To je ono što tražim!. USKinfo.ba je informativni portal Unsko-sanskog kantona. Najvažnije i najbrže vijesti iz USK, BiH i svijeta. To je ono što tražim!
Alexa Rank
1,000,001
Gengigel - Vašim desnima je neophodan
Alexa Rank
1,000,001
Zdici.info | Vijesti i Novosti. Jedno mjesto za sve informacije iz Zavidovića
Alexa Rank
1,000,001
Dječji vrtić Medenjak - Vinkovci. Dječji vrtić Medenjak se brine za djecu od jaslica do polaska u školu. Ponosni smo što su naša djeca uključena u rano učenje engleskog i njemačkog jezika.
Alexa Rank
1,000,001
Početna - FONDACIJA TUZLANSKE ZAJEDNICE. Fondacija tuzlanske zajednice promovira filantropiju i zalaže se za razvoj dugoročnh,nezavisnih fondova koji će služiti za razvoj zajednice. Stvaranjem partnerstava sadruštveno odgovornim pojedincima, porodicama, preduzećima, organizacijama i institucijama, razvijamo programe podrške za razvoj civilnog sektora u tuzlanskoj regiji. Naši programi mobiliziraju građane za aktivno učešće u razvoju zajednice, podstičupartnerstva i uključuju mlade i druge osjetljive grupe građana u našoj zajednici.
Alexa Rank
1,000,001
| Standard Prnjavor
Alexa Rank
1,000,001
naTabanu.com - sve online serija i filmovi na jednom mestu - pratite serije na tabanu - epizoda sa prevodom na natabanu.com. natabanu - sve online serije na jednom mestu
Alexa Rank
85,170
BALKANJE. Balkanje.com je najposećeniji i najbolji sajt za gledanje serija besplatno - Serije, Filmovi, Tv, Skrivena kamera, Magazin, Sport, Strani Filmovi...
Alexa Rank
314,436
Meteo-info.hr | Vedra strana prognoze vremena. Najdetaljnija vremenska prognoza i informacije o vremenu!
Alexa Rank
1,000,001
Jedrenje na dasci - hrvatski windsurfing portal, WSurf. Hrvatski Windsurfing Portal - WSurf
Alexa Rank
1,000,001
Web trgovina sportske opreme | Lera SPORT Shop and Service. Maloprodaja i Veleprodaja sportske opreme poznatih brendova za Skijanje, Biciklizam, Trčanje i Timske sportove
Alexa Rank
1,000,001
Početna | Dječji vrtić Viškovo. Dječji vrtić Viškovo za djecu i roditelje nudi redoviti program, program kraćeg trajanja, program za roditelje...
Alexa Rank
1,000,001
KOVAL. portal za razonodu za svakog po nešto,poezija,vremenska prognoza,vijesti,eky blog,ljekovite biljke,sjemenke,esencijalna ulja,kristali,minerali,horoskop,hiromantija,karte,astronomija,webcam
Alexa Rank
1,000,001
GrAkni.HR - Grakni.HR / Građanski aktivizam. Udruga GrAK / Građanski aktivizam. Portal Grakni.HR je online magazin, online zajednica aktivnih građana, volontera.
Alexa Rank
1,000,001
DHMZ
Alexa Rank
1,000,001