BIG LIST OF WEBSITES

List of Top Websites on Zich

Top 250 Websites on ZICH

Download the Top 250 Websites to PDF

Last updated on Jun 1 2019.
Here are the best websites we found: nieuwsblad.be • cargill.nl • ugent.be • standaard.be • karelzich.cz • stichtingschakelshaarlem.nl • residentie-dheye.be • afm.nl • dhlparcel.nl

Press CTRL-D to bookmark this list - BigListofWebsites.com
Rank
Url
Preview
Tags
Score
Het Nieuwsblad. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
Alexa Rank
5,544
Cargill zet zich in om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. | Cargill Nederland
Alexa Rank
716,129
Welkom — Universiteit Gent. De UGent is een van de grootste universiteiten in het Nederlandse taalgebied en profileert zich als open, sociaal geëngageerd en pluralistisch.
Alexa Rank
9,130
De Standaard. Het meest recente nieuws uit België en het buitenland, economie en geld, cultuur, sport en lifestyle. Lees online de krant en DS Avond.
Alexa Rank
9,600
Karel Zich
Alexa Rank
1,000,001
Stichting Schakels Haarlem – Stichting Schakels Haarlem Noord is een initiatief groep die zich bezig gaat houden met kinderen en hun ouders om participatie te bevorderen.
Alexa Rank
1,000,001
Residentie Dheye | Kwalitatieve serviceflats. Residentie Dheye biedt kwalitatieve serviceflats en assistentiewoningen aan waar u zich thuis voelt. Contacteer ons: 09 362 45 72. Bottelare: Regio Gent - Merelbeke
Alexa Rank
326,122
Homepage van toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) | AFM. De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.
Alexa Rank
973,243
Pakketten versturen en ontvangen | DHL Parcel. Met DHL Parcel verstuur je gemakkelijk en snel pakketten binnen Nederland en naar het buitenland al vanaf €3,95. Binnen Nederland worden je zendingen de volgende werkdag al thuisbezorgd en met track en trace weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt.
Alexa Rank
28,354
Het Belang van Limburg. Op de website van Het Belang van Limburg lees je op elk moment het laatste nieuws uit Limburg. Ook binnen- en buitenlands nieuws, economie, media & cultuur en sport komen uitgebreid aan bod.
Alexa Rank
20,706
Machtig Nieuws | SCEPTR. SCEPTR is een onafhankelijk politiek nieuwsmedium dat zich toelegt op ‘harde’ thema’s die verwaarloosd worden in de reguliere pers. Wie zwaait de 'SCEPTR'?
Alexa Rank
95,258
Textkernel - CV parsing, Semantisch zoeken & matchen. Textkernel specialiseert zich in semantische recruitment-technologie en levert meertalige cv parsing, semantische zoek- en matching software voor HR.
Alexa Rank
178,649
De Dierenbescherming beschermt dieren - Dierenbescherming.nl. Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. De Dierenbescherming zet zich in om deze dieren te helpen. Jouw steun is hard nodig.
Alexa Rank
202,367
HKU - De kunst van HKU - nieuwe verbindingen, nieuwe toepassingen. HKU - Hogeschool voor de Kunsten Utrecht - onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en de media en is een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie. Aan HKU studeren bijna 4000 studenten in de richtingen Beeldende Kunst, Design, Muziek, Theater, Games en Interactie, Media en Kunstmanagement. HKU is gevestigd in Utrecht en Amersfoort.
Alexa Rank
211,614
Adformatie | Marketing, Media, Communicatie, Creatie. Het platform voor iedereen die bezig is met de vraag “hoe merken en organisaties zich gedragen”
Alexa Rank
223,644
Homepagina | Broederlijk Delen. Broederlijk Delen is een Vlaamse organisatie voor ontwikkelingssamenwerking die zich inzet voor een waardig leven voor gemeenschappen op het platteland in Afrika en Latijns-Amerika.
Alexa Rank
241,543
First Immo | Vastgoed te koop in Provincie Antwerpen. First Immo richt zich op vastgoed in en rond Antwerpen. Kopen of verkopen van uw huis, appartement, winkel of nieuwbouw begint bij uw First Immo makelaar.
Alexa Rank
284,346
Zorg en Zekerheid. Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor de beste, betaalbare zorg. Wij vinden gezonde mensen belangrijker dan winst.
Alexa Rank
300,811
Lekker geregeld - Reaal. Welkom op de homepage van Reaal! Vind hier de verzekering die bij je past. Lees hoe anderen zich verzekeren.
Alexa Rank
321,951
Tuincentrum Pelckmans | Lekker groot, lekker goedkoop. Bij de tuincentra van Pelckmans kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis in te richten. Pelckmans onderscheidt zich door het enorme aanbod aan bloemen en planten, een breed assortiment voor tuin en terras, inspiratie voor sfeer en wonen. Verder zijn we specialist op het gebied van vijver en dier.
Alexa Rank
339,378
Van Beek Art Supplies - Van Beek Art Supplies | Kunstenaarsbenodigdheden tegen groothandelsprijzen. Van Beek Art Supplies is dé winkel voor kunstenaars en onderscheidt zich door het uitgebreide assortiment dat tegen zeer concurrerende prijzen wordt aangeboden. Winkelen doet u in de webshop of de vestigingen in Amsterdam, Badhoevedorp, Bussum, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.
Alexa Rank
359,943
2DOC - 2Doc.nl. 2Doc.nl is dé website voor documentairefilms van de publieke omroep, die zich primair richt op documentaires zoals uitgezonden in 2Doc. 2Doc.nl biedt context, verdieping en relevantie voor de documentaireliefhebber.
Alexa Rank
361,892
BookSpot.nl: voor boeken, eBooks, muziek en films. Kies uit vele boeken, eBooks, cd''s, dvd''s en games bij BookSpot. Bij BookSpot bouwen we samen aan onze ideale online boekenwinkel. Waar boekenliefhebbers zich thuis voelen. Boek tijd voor jezelf!
Alexa Rank
368,183
Adults Only ● rust ● ruimte ● natuur ● cultuur ● reizen zonder kinderen. Adults only: Camping Perticara bestaat komend seizoen 20 jaar en richt zich nu op gasten die reizen zonder kinderen. Dat betekent: meer rust, meer ruimte.
Alexa Rank
369,748
Uw partner in onderwijsinnovatie! – Educator. Wij zijn een software organisatie die zich richt op de automatisering en ondersteuning van onderwijsprocessen en ontwikkeling van onderwijssoftware.
Alexa Rank
405,206
Restaurant ROSSI - Leuven. Italiaans restaurant  Rossi bevindt zich in een rustig straatje middenin het hart van historische centrumvan Leuven. Gault&Millau heeft Felice Miluzzi uitgeroepen tot beste Italiaanse chef van het land.
Alexa Rank
416,011
Partij van de Arbeid - Homepage | PvdA. De PvdA strijdt voor sociale, fatsoenlijke, eerlijke politiek voor iedereen. Doe mee, want samen bereiken we meer dan ieder voor zich!
Alexa Rank
430,700
Epilepsiefonds. Het Epilepsiefonds zet zich in voor mensen met epilepsie. Op onze site vindt u nieuws en informatie over de aandoening en onze activiteiten.
Alexa Rank
431,640
Trajectplanner - Volledig studentvolgsysteem voor mbo en hoger onderwijs. Trajectplanner bewijst zich al jaren als effectief en breed studentvolgsysteem. Het ondersteunt de onderwijsadministratie en docenten in het mogelijk maken onderwijs.
Alexa Rank
467,248
Soellaart Outdoor & Wintersport | Sinds 1900 | Vandaag in Huis. Soellaart Outdoor & Wintersport is een webshop en winkel in de Haarlemse binnenstad, die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van Outdoor, kampeer- en wintersportartikelen. Bestel uw outdoor en wintersport artikelen online en ontvang ze vandaag in huis!
Alexa Rank
489,689
Adformatie | Marketing, Media, Communicatie, Creatie. Het platform voor iedereen die bezig is met de vraag “hoe merken en organisaties zich gedragen”
Alexa Rank
498,669
BookSpot.be: voor boeken, eBooks, muziek en films. Kies uit vele boeken, eBooks, cd''s, dvd''s en games bij BookSpot. Bij BookSpot bouwen we samen aan onze ideale online boekenwinkel. Waar boekenliefhebbers zich thuis voelen. Boek tijd voor jezelf!
Alexa Rank
527,200
Doe-het-zelf winkels | Meno. HandyHome richt zich tot de ervaren doe-het-zelver. 60 verkooppunten in Belgïe staan klaar om u persoonlijke service in handgereedschap aan te bieden.
Alexa Rank
527,715
www.apotheekkennisbank.nl. richt zich op apotheekmedewerkers en overige professionals in de zorg alsmede de farmaceutische industrie.
Alexa Rank
527,050
Precon dieet - Alles dat u over afvallen en Precon moet weten. Hier leert u alles over het Precon dieet en de Precon producten. Afvallen met Precon smaakt en laat zich simpel in uw alledaagse leven integreren.
Alexa Rank
528,393
Protagonist · Zorgeloos in de cloud. De hosting van Protagonist kenmerkt zich door betrouwbaarheid, service en flexibiliteit. Protagonist: zorgeloos in de cloud.
Alexa Rank
546,953
NVVE, Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde. Voor iedereen die waardig wil sterven. De NVVE zet zich in voor keuzevrijheid aan het einde van het leven en voor een optimale uitvoering van de euthanasiewet.
Alexa Rank
553,920
Kinki Kappers - Maak je afspraak bij je favoriete kapper online!. Kinki kappers is de kapper voor mensen die het lef hebben om zich zelf te zijn. If you can’t stand us, #‎dealwithit!‬ | Kleurexperts | Kinki Producten
Alexa Rank
592,302
Welkom bij Reset - totaalontzorger op ICT-gebied. Wij zijn Reset. Wij zorgen ervoor dat organisaties zich geen zorgen meer hoeven te maken over ICT. Dat doen wij door ze te voorzien van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige systemen, netwerken en oplossingen.
Alexa Rank
632,889
Bob Romijnders - Architect Nijmegen | Interieurarchitect Nijmegen. Ons architectenbureau bestaat uit architecten en een interieurontwerper. Onze opdrachtgevers bevinden zich landelijk en in Beuningen, Wijchen, Druten,Arnhem
Alexa Rank
632,763
Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar. Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar, gelegen vlak bij het strand van Scheveningen en het centrum van Den Haag, is een ideale accommodatie voor de zakenreiziger of de bezoeker van de stad of regio Zuid Holland. Met volwaardige standaard, comfort en suite kamers voelt iedere gast zich op zijn gemak. Hiermee is het Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar het Van der Valk hotel van Nederland bij uitstek.
Alexa Rank
646,533
Exclusieve auto’s en services | Louwman Exclusive. Louwman Exclusive levert exclusieve auto’s, zowel nieuw als gebruikt, en alle services die u zich daarbij kunt voorstellen. Met het nieuwste van Lexus, Maserati, McLaren, Morgan en TVR, inclusief hoogwaardige service, en servicedealerschappen voor Bentley, Lamborghini en Rolls-Royce. Ontdek Louwman Exclusive.
Alexa Rank
646,562
Oranje Fonds Collecte Online. Geef voor een mooiere samenleving.. Kinderen groeien niet op in armoede. Mevrouw De Vries van 89 voelt zich niet eenzaam. En mensen met een beperking worden niet beperkt in het leven. Vanzelfsprekend, toch? Niet helemaal. Vele stichtingen en verenigingen zetten zich dagelijks in voor een samenleving waarin niemand er alleen voor staat. Dat gaat niet vanzelf en daarom is jouw hulp nodig. Tot en met 23 juni 2019 kun je online collecteren of doneren voor de Oranje Fonds Collecte. Het bijzondere van deze collecte is dat je als deelnemende organisatie 50% van de opbrengst mag besteden aan eigen doelstellingen. Met de andere helft steunt het Oranje Fonds sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is. Zo wordt alles 100% lokaal besteed! Online collecterenMet de Oranje Fonds Collecte Online kun je heel makkelijk geld ophalen voor een organisatie. Dat kan in combinatie met de deurcollecte, maar hoeft niet. Om mee te doen aan de Online Collecte heb je een account nodig in Mijn Oranje Fonds. Meer informatie vind je hier. Online donerenMet jouw bijdrage kan het Oranje Fonds nóg meer sociale organisaties steunen. Je kiest zelf aan welke stichting of vereniging je wil doneren. Alle stichtingen en verenigingen die al zijn aangemeld, staan hieronder. Wil je u ons graag vaker steunen? Word dan Vriend van het Oranje Fonds. Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.  
Alexa Rank
716,483
Home. Handels Onderneming H. van de Schoot is opgericht in 1989 en houdt zich bezig met de verkoop en service van Volvo en Weidemann compacte grondverzetmachines en Dibo reinigingsmachines.
Alexa Rank
689,787
BAKKES herenkappers & baardkwekers. BAKKES herenkappers | baardkwekers is een van de bekendste klassieke barbershops van het Noorden. Een bezoek aan barbier BAKKES is een beleving waarin mannen zich laten verzorgen in een stijlvolle, klassieke omgeving. Ons werk bestaat uit authentiek scheren, baard trimmen en knippen: zowel klassiek als volgens de laatste trends. Verder kunnen mannen bij BAKKES terecht voor diverse gezichtsverzorgende wellness behandelingen.
Alexa Rank
716,066
Home - Desire Centre. Leert je de kunst van het beminnen... “Alles wat je kunt doen, of waar je over droomt, begin er aan. Stoutmoedigheid heeft karakter, kracht en magie in zich. Begin nu.” (Johann Wolfgang von Goethe) Voorbeeldsessie Tantra-teaser Wilt u meer filmpjes bekijken, stuur dan uw gegevens aan ons Ik geef to…
Alexa Rank
716,180
De Zeerover | Pancakes & More. Bij de Zeerover bent u van harte welkom. Wij serveren ambachtelijk bereidde pannenkoeken en voor de gast die iets anders dan pannenkoeken wenst te nuttigen is er de beroemde en overheerlijke saté. Terwijl u wacht op uw heerlijke gerechten kunnen uw kinderen zich vermaken in onze speelhoek.
Alexa Rank
716,184
EPASS | Electronic Portfolio and Assessment Support System. Wij zijn overtuigd dat iedere professional – vanaf de start van de eerste studie tot aan of zelfs na het pensioen – recht heeft om zich te blijven ontwikkelen. Wij geloven in een leven lang leren. We zien het als onze uitdaging om leerprocessen te ondersteunen en te verbeteren.
Alexa Rank
716,224
Gaialogie. gaialogie - verdiept zich in het zoeken naar nieuwe vormen van verbondenheid tussen Aarde, Natuur, Mens en Kosmos
Alexa Rank
716,259
Home - Hoek flowers. Rijnsflowers is gevestigd in bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg en richt zich al meer dan 30 jaar op de betere bloemengroothandel en bloemist, bij wie een goede kwaliteit bloemen en planten tegen de juiste prijs centraal staan.
Alexa Rank
755,617
CSG Prins Maurits | vwo, havo,vmbo, pro. CSG Prins Maurits is een middelbare school met een christelijke identiteit. Waar leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Alexa Rank
761,987
Abr. De Haan Logistics | Transport - Distributie - Warehousing. Abr. De Haan Logistics is uw partner voor transport, distributie en warehousing. Ons logistiek centrum bevindt zich in Alblasserdam, ideaal gesitueerd tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerkijk.
Alexa Rank
791,311
Country Lifestyle kleding laarzen en accessoires - De Bokkesprong. Als liefhebber v/h Engelse landleven, natuur, jacht, wandelen & outdoor voelt u zich meteen thuis! Outdoor kleding, laarzen, hoeden, tassen, jachtshop, jachthond
Alexa Rank
791,568
Inntel Hotels Amsterdam Centre - Hotel in Amsterdam Centrum. Hotel in Amsterdam Centrum. In hartje Amsterdam bevindt zich het Inntel Hotels Amsterdam Centre. Een luxe 4 sterren hotel vlakbij Amsterdam Centraal Station en de Dam.
Alexa Rank
791,857
Home | Popronde. Popronde.nl is een reizend festival, dit jaar in 40 steden. Talentvolle Nederlandse bands presenteren zich. Ieder najaar strijkt de Popronde elke week in een andere stad neer.
Alexa Rank
792,163
M&C - More than secure - Meer dan 30 jaar ervaring in beveiligingsproducten. Hoe beveilig je je huis en de mensen die er wonen? Al meer dan dertig jaar houdt M&C zich bezig met het antwoord op deze vraag.
Alexa Rank
851,146
Events.nl. High Profile Events bv is een multimediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verstrekken van nieuws en informatie over business events. Dit gebeurt via de portaal site Events.nl (voorheen Highprofile.nl), het magazine Events en de wekelijkse digitale nieuwsbrief, de EventFlash.
Alexa Rank
984,595
Advizo - Detacheringsbureau Jeugdzorg & Jeugdhulp. Detacheren in de jeugdzorg & jeugdhulpverlening, dat is waar de kerntaak van Advizo ligt. Advizo is een fris en professioneel advies- en detacheringsbureau, dat zich richt op de jeugdhulpverlening. Uw partner voor HR in de Jeugdzorg & Jeugdhulp.
Alexa Rank
983,268
Centrum Management Leiden - Welkom op de website van Stichting Centrummanagement Leiden. Centrummanagement Leiden (CML) zet zich in om de binnenstad duurzaam bruisend, aantrekkelijk en economisch vitaal te houden voor bewoners, bezoekers en ondernemers.
Alexa Rank
983,952
Weten over (h)eerlijk eten - Rineke Dijkinga. Rineke Dijkinga richt zich op het verspreiden van haar kennis via lezingen en het schrijven van boeken. Ook ontwikkelt ze producten onder de merknaam ''Puur Rineke''.
Alexa Rank
986,816
Darmgezondheid.nl - Het online portaal over darmen en gezondheid. Stichting Darmgezondheid zet zich in voor het belang van een goede darmgezondheid door wetenschappelijk nieuws, voorlichting en vragen beantwoorden...
Alexa Rank
984,160
Home - Digitale Overheid. Homepage Digitale Overheid: portal met informatie voor iedereen die zich professioneel bezig houdt met de ontwikkelingen op gebied van de digitale overheid
Alexa Rank
984,296
Welkom bij Stichting Tekenbeetziekten - Stichting Tekenbeetziekten. Stichting Tekenbeetziekten richt zich op het bevorderen van onderzoek op het gebied van tekenbeetziekten én op fondsenwerving om dit onderzoek te financieren.
Alexa Rank
987,349
GGD Rotterdam-Rijnmond | Home. De GGD Rotterdam-Rijnmond zet zich in voor een goede gezondheidszorg die voor iedereen toegankelijk is.
Alexa Rank
984,869
VNO-NCW | Voor een excellent ondernemingsklimaat. Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen. Nieuws, standpunten, columns, evenementen, campagnes, brochures en Forum-artikelen over ondernemerschap en politiek.
Alexa Rank
987,754
Oordopjes van Alpine Hearing Protection: Nr.1 Gehoorbescherming. Alpine gehoorbescherming heeft de best geteste oordopjes! De oordopjes vormen zich naar je oor. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis.
Alexa Rank
983,361
Bedmanieren.nl | Serieus over seks. Bedmanieren behandelt seksualiteit en relaties op een serieuze, maar open en toegankelijke wijze. De korte verhalen richten zich op het bieden van herkenning en erkenning. Seksualiteit mag bespreekbaar zijn!
Alexa Rank
983,620
Homepage - BUITEN GEWOON BECX. BUITEN GEWOON BECX is een onderneming die zich richt op verkoop, reparatie, verhuur en ontwikkeling van tuin- en parkmachines en gereedschappen.
Alexa Rank
983,840
Burgh Haamstede Toeristeninformatie. BurghHaamstede.com is dé beste website waar u gratis alles vindt wat Burgh Haamstede te bieden heeft. Bovendien bieden wij onafhankelijke en objectieve informatie, want deze website is geen onderdeel van een gemeente, reisbureau of touroperator. Ook kunt u via BurghHaamstede.com het voor u meest geschikte hotel, pension, bed & breakfast, appartement, vakantiehuis, bungalow of camping vinden. Verder vindt u op onze website informatie over de omgeving, evenementen, bezienswaardigheden, weer, stranden, attracties, enz. die zich in en rond Burgh Haamstede omgeven.
Alexa Rank
983,857
Creativ-EventZ - Hét eventburo voor groep, particulier en bedrijf. Creativ-EventZ is een gerenommeerd eventburo dat zich richt op het bedrijfsleven, sportteams en de particulier. Kijk snel op onze prachtige website!
Alexa Rank
984,102
Elsloo (Fr.) - Aktueel. Elsloo is een van de dertien dorpen van de gemeente Ooststellingwerf. Het dorp beschikt over een tweetal bijzondere natuurgebieden: de Stobbepoel en de Schapedobbe. In de directe omgeving van het dorp bevindt zich verder Nationaal Park het Drents-Friese Wold.
Alexa Rank
984,514
Entertainment Business - Altijd op de hoogte van het laatste entertainment nieuws. Al ruim 35 jaar publiceert Entertainment Business over de ontwikkelingen in de media- en entertainmentindustrie. Zusteruitgave EB Live verschijnt zes keer per jaar en richt zich op het live-segment. Jaarlijks verschijnt ook de EB Festival Guide.
Alexa Rank
984,533
x. TEAMontwikkeling.net is een kennisbank voor teamontwikkeling. Je vindt hier tools en tips om zelf met teamontwikkeling aan de slag te gaan. Duik in deze schat aan informatie, achtergronden, theorie en boeken over hoe mensen zich in groepen gedragen. >>Thijs Rijnbergen.
Alexa Rank
987,332
Website van TPO | Het Tijdschrift voor Praktijkondersteuning. Hét tijdschrift voor praktijkondersteuners die zich graag ontwikkelen in hun vak.
Alexa Rank
987,440
persgroep-logo. Oud-Beijerland - Organist Sietze de Vries uit Groningen geeft zaterdagmiddag 25 mei een orgelconcert in de Dorpskerk van Oud-Beijerland. De Vries is een musicus van de buitencategorie. Hij timmert vooral aan de weg met zijn vele improvisaties. Sietze de Vries heeft inmiddels een grote internationale carrière opgebouwd als concertorganist en kerkmusicus. Hij woont in Groningen, maar is geboren en opgegroeid in Gouda. De Vries speelt niet alleen veel, hij doceert en jureert over de hele wereld. Sietze is organist van de Groningse Martinikerk, gaat regelmatig op pad als excursieleider, geeft lezingen en masterclasses, betrekt kinderen bij het orgel, kortom een man die zich zelden zal vervelen. 
Alexa Rank
985,061
Babyverzorging, ontwikkeling & luiers | Pampers NL. Is er een geheim om een baby gelukkig en gezond te laten opgroeien? Eigenlijk niet. Zolang jouw kindje maar genoeg liefde krijgt, voldoende slaapt om te groeien en zich te ontwikkelen en in alle vrijheid mag spelen!
Alexa Rank
986,430
Hoogheemraadschap van Rijnland. Het klimaat verandert. De zeespiegel stijgt. Extreme neerslag en droogte komen steeds vaker voor. Rijnland neemt daarom doelmatige maatregelen om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan. Maar er is meer nodig: bij ruimtelijke ordening, de inrichting van het land, moet meer rekening worden gehouden met de gevolgen van klimaatverandering, terwijl mensen zich bewust moeten worden van de risico’s van klimaatverandering die kunnen optreden.
Alexa Rank
986,811
Rijnlands Lyceum Sassenheim. Het Rijnlands Lyceum Sassenheim (RLS) is een algemeen bijzondere scholengemeenschap voor mavo, havo, vwo en tweetalig vwo. De school kenmerkt zich door een prettige open sfeer. Het behalen van een diploma dat bij de leerling past, is heel belangrijk. Maar ook het plezier dat we met elkaar hebben in en buiten de school.
Alexa Rank
986,812
Ledenadministratie & totaaloplossing voor uw vereniging. Een goed georganiseerde, financieel gezonde vereniging waar leden zich thuis voelen is onze ambitie. We maken het besturen en organiseren van de vereniging beter, makkelijker en dus leuker. Dat gaat veel verder dan de ledenadministratie alleen. Al 7.000 verenigingen gingen u voor!
Alexa Rank
987,178
close. Professionals gespecialiseerd in moderne IT-architecturen en (integratie) middleware. Whitehorses committeert zich niet aan een enkel product of stack, maar
Alexa Rank
987,906
Franciscaanse Beweging | Een wereld van vrede en alles goeds. De Franciscaanse Beweging zet zich in voor een samenleving waarin iedereen een plaats heeft, waarin men op elkaar betrokken is en waarin men kwetsbaar en eerlijk durft te zijn.
Alexa Rank
1,000,001
De Spiekpietjes | Een nieuwe Sinterklaastraditie - De Spiekpietjes. De Spiekpietjes zijn een concept en een boekenreeks van schrijfster en illustratrice Thas Vanderheyden. Bij de boeken hoort een Spiekpiet popje. Het is de bedoeling dat ouders, grootouders juffen en meesters het popje begin november laten opduiken in huis of klas. Elke avond verplaatst het Spiekpietje zich in huis om de bewonertjes elke dag vanop een andere plaats te bespieden.
Alexa Rank
1,000,001
Home. Vacuüm Specials B.V. heeft zich gespecialiseerd in het implementeren, construeren en vervaardigen van componenten, deelsystemen en realiseren van projecten op turnkey-basis met betrekking tot vacuüm technische en cryogene toepassingen.
Alexa Rank
1,000,001
HulstGames | HulstGames. Een klein familiebedrijf dat zich bezig houdt met ontwerpen, ontwikkelen en produceren van spelen.
Alexa Rank
1,000,001
The Latin Salsa Club. The Latin Salsa Club is een dansschool in Zaandam, waar gedanst wordt op Latijns-Amerikaanse muziek. Jong en oud, beginners en ver gevorderden voelen zich thuis in de handen van ervaren instructeur Kenneth Riedewald. Naast de wekelijks lessen in Salsa, Zouk , Merenque, Bachata, kan er ook geoefend worden tijdens de gezellige en spetterende salsa/zouk/bachata parties op de tweede en de vierde zaterdag van de maand!
Alexa Rank
1,000,001
Hamminga Media - WordPress websites & marketing | Groningen. Hamminga Media is een mediabureau uit Groningen dat zich bezighoudt met contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie en het maken van WordPress websites. Wil je graag een een professionele, conversiegerichte website die ook nog eens goed gevonden wordt? Klik voor meer informatie!
Alexa Rank
1,000,001
Vaes & Linthorst management matching vindt en verbindt!. Het team van Vaes & Linthorst management matching zorgt voor de perfecte match. Wij vinden de baan waar u energie van krijgt en waardoor u zich als een vis in het water voelt.
Alexa Rank
1,000,001
HALO vzw, zelfhulpgroep voor hart/long- en longtransplantatie. HALO is een zelfhulpgroep voor hart/long- en longtransplantatie die zich richt tot patiënten die een transplantatie overwegen of hebben ondergaan en h
Alexa Rank
1,000,001
De Limburger. Nieuws, sport en achtergronden uit Limburg lees je natuurlijk bij De Limburger.
Alexa Rank
114,071
Looopings. Het laatste nieuws over pretparken, achtbanen, attracties, dierentuinen, kermissen, toerisme en recreatie.
Alexa Rank
199,035
ATV - Antwerpse televisie. ATV is een regionale televisiezender voor de provincie Antwerpen.
Alexa Rank
284,394
Error 0x800ccc0e. Error 0x800ccc0e? Zoek niet verder deze pagina is uw oplossing. Hier vindt u een duidelijk uitleg en oplossing met betrekking tot error 0x800ccc0e.
Alexa Rank
526,932
TV OOST - Regionaal nieuws uit Oost-Vlaanderen. Uw dagelijkse portie regionaal nieuws uit Oost-Vlaanderen
Alexa Rank
528,770
Taalvoutjes - De leukste voutjes!. De leukste voutjes!
Alexa Rank
546,754
REGAS - Cliëntvolgsysteem. Regas levert het cliëntvolgsysteem die de primaire processen binnen Zorg en Welzijn optimaliseert, zodat de kwaliteit ervan uitstekend is én de zorg natuurlijk.
Alexa Rank
625,468
TransportMedia | TRANSPORTMEDIA, 100% Transport & Logistics
Alexa Rank
915,826
Airbrush en Pinstripe Store  -  Airbrush en Pinstripe Winkel Lion-Art
Alexa Rank
1,000,001
Vliegendevrouwen.com - Dé site voor de hardlopende vrouw. Dé site voor de hardlopende vrouw
Alexa Rank
1,000,001